Tânăr de 26 de ani, mort din cauza vaccinului Pfizer, care i-a provocat miocardită. Bărbatul a ignorat palpitațiile apărute după inoculare

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Rory Nairn

Foto: Rory Nairn

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rory Nairn, în vârstă de 26 de ani, a murit în noiembrie, la doar 12 zile după ce a primit prima doză de vaccin Pfizer. În urma vaccinului, acesta a avut palpitații cardiace care au fost ignorate, deoarece bărbatul urma să aibă nunta, iar apropiații au considerat că este rezultatul stresului, relatează LifeSiteNews.

"Având în vedere interesul public de a afla dacă moartea lui Rory a avut sau nu legătură cu vaccinul COVID-19 pe care l-a primit pe 5 noiembrie 2021, consider că este important să fac publice concluziile mele cu privire la cauza morții lui Rory de îndată ce am stabilit-o", a declarat medicul legist Sue Johnson.

O anchetă a avut loc în lunile august și septembrie. Ancheta a constatat că inflamația cardiacă a lui Nairn a fost miocardita acută, un potențial efect secundar al vaccinului Pfizer care nu fusese subliniat lui Nairn și logodnicei sale.

Potrivit Radio New Zealand (RNZ), cei care i-au administrat vaccinul lui Nairn nu fuseseră informați să divulge informații despre afecțiunea rară care poate apărea după inoculare. Ministerul Sănătății din această țară publicase anterior o declarație în care profesioniștilor din domeniul medical li se spunea să fie atenți la orice semn de miocardită, în special în legătură cu vaccinul Pfizer.

Proprietara farmaciei în care Nairn a primit vaccinul "a recunoscut că a ratat avertismentul din august" și a declarat că "și-ar fi schimbat practica pentru a avertiza pacienții cu privire la acest risc dacă ar fi fost la curent".

Protocolul privind riscul potențial letal a fost schimbat imediat ce farmacia a primit vestea morții lui Nairn.

New Zealand Herald a relatat că un patolog a explicat în timpul anchetei că toate celelalte cauze posibile ale miocarditei acute au fost eliminate, cu excepția vaccinului.

Johnson va continua să investigheze "dacă moartea lui Nairn ar fi putut fi prevenită" și va stabili dacă va "face vreo recomandare".
 
Vedeți și: CDC confirmă creșterea cazurilor de miocardită și pericardită la tinerii vaccinați anticovid
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Coronoia 21.09.2022 13:26
    "În urma vaccinului, acesta a avut palpitații cardiace care au fost ignorate, deoarece bărbatul urma să aibă nunta, iar apropiații au considerat că este rezultatul stresului" - oare de ce le-o placea atat de mult injectatilor sa se minta singuri? Nu le ajunge sa inghita minciunile guvernului si ale presei pe nemestecate, dar se mai mint si singuri.

    Citisem candva ca instinctul de supravietuire si instinctul de reproducere sunt cele mai puternice instincte ale vietuitoarelor insa la injectati incapatanarea de a-si apara o alegere proasta bate la cur orice alte instincte. Sunt dispusi sa moara numai sa nu-si recunoasca greseala.

    E incredibila ambitia asta stupida a lor de a nu admite ca au ales un drum gresit!
Ultima oră

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO

11:50

Zoe Dantes: Cine ne conduce?!

11:29

Premierul slovac: Aderarea Ucrainei la NATO ar duce la Al Treilea Război Mondial

10:54

Directorul serviciilor de informații militare ucrainene anunță că urmează lovituri pe teritoriul Rusiei: ”Scopul este să arătăm că Putin nu-și poate proteja populația”