TAXA pentru RÂGÂIT și URINARE pe cap de vită furajeră - nouă măsură dorită de Jacinda Ardern, cursanta lui Klaus Schwab din Noua Zeelandă. MINUNATA LUME NOUĂ a Marii Resetări

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul Noii Zeelande a propus taxarea gazelor cu efect de seră pe care animalele de fermă le produc prin procesele de eructație și urinare, ca parte a unui plan de combatere a „schimbărilor climatice”, potrivit Daily Mail.

Guvernul a declarat că această taxă agricolă ar fi o premieră mondială și că fermierii ar trebui să poată recupera costurile prin taxarea mai mare a produselor ecologice.

Însă fermierii au condamnat rapid planul. Federated Farmers, principalul grup de lobby al industriei, a declarat că planul „ar sfâșia măruntaiele micilor orașe neozeelandeze" . Președintele Federated Farmers, Andrew Hoggard, a declarat că fermierii au încercat să colaboreze cu guvernul timp de mai bine de doi ani pentru a elabora un plan de reducere a emisiilor care să nu diminueze producția de alimente.

„Planul nostru a fost să menținem fermierii în agricultură", a declarat Hoggard. În schimb, el a spus că fermierii își vor vinde fermele „atât de repede încât nici măcar nu veți auzi câinii lătrând în spatele camionetelor lor în timp ce pleacă".

Parlamentarii opoziției din partea Partidului conservator ACT au declarat că planul ar crește de fapt emisiile la nivel mondial prin mutarea agriculturii în alte țări mai puțin eficiente în producerea de alimente.
 
Industria agricolă din Noua Zeelandă este vitală pentru economia sa. Produsele lactate, inclusiv cele folosite pentru fabricarea formulelor pentru sugari în China, reprezintă cea mai mare sursă de venit la export.

Noua Zeelandă are 5 milioane de locuitori, dar aproximativ 10 milioane de bovine și 26 de milioane de oi.

Dezbaterea din Noua Zeelandă face parte dintr-o reflecție mai amplă la nivel mondial privind impactul agriculturii asupra mediului și măsurile de atenuare a acesteia, după unii, necesare.

În Țările de Jos, fermierii au aruncat baloți de fân pe drumuri și au condus tractoare de-a lungul unor autostrăzi aglomerate pentru a protesta împotriva propunerilor guvernului de reducere a emisiilor de poluanți dăunători.

În Noua Zeelandă, guvernul s-a angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră și să facă țara neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050. O parte a acestui plan include un angajament de reducere a emisiilor de metan de la animalele de fermă cu 10% până în 2030 și cu până la 47% până în 2050.

Conform planului propus de guvern, fermierii ar începe să plătească pentru emisii în 2025, dar prețurile nu au fost încă finalizate.

Prim-ministrul Jacinda Ardern, o cursantă a Școlii de Lideri a lui Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial, a declarat că toți banii colectați din taxa agricolă propusă vor fi reintroduși în industrie pentru a finanța noi tehnologii, cercetare și plăți stimulative pentru fermieri.
 
Tot ea afirmat recent, în fața Adunării Generale a ONU că „Avem nevoie de un sistem global de cenzură. Cum abordăm schimbările climatice dacă oamenii nu cred că ele există?
 

Fermierii neozeelandezi vor fi primii din lume care vor reduce emisiile agricole, poziționându-ne în topul piețelor de export” a declarat triumfalist Ardern.

Propunerea guvernului laburist liberal amintește de o propunere similară, dar fără succes, făcută de un guvern laburist anterior, în 2003, de a taxa animalele de fermă pentru emisiile de metan.

Fermierii de atunci s-au opus cu vehemență ideii, iar oponenții politici au ridiculizat-o ca fiind o „taxă pe gaze" - deși o „taxă pe râgâituri" ar fi fost mai corectă din punct de vedere tehnic, deoarece majoritatea emisiilor de metan provin din eructații. În cele din urmă, guvernul a renunțat la acest plan.
 
Citiți și Premierul Noii Zeelande blochează întreaga țară din cauza unui singur caz de COVID: "Nu vă adunați. Nu vorbiți cu vecinii voștri”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Năzuim-spre-Înviere 12.10.2022 20:01
  Dacă ar fi sa o iau teoretic pe calea lui Bidden aș spunea așa:
  (să imi fie cu iertare văcuț-o din imagine!)

  Vaca asta este mai vacă decat vaca din imagine! Mooo!

  (Iată că nu am putut sa mă abțin și gata!)
 • Tic 12.10.2022 22:13
  Asta după ce e proasta de-mpunge, mai e și urâtă în aceeași măsură. E strâmbă ca și "cinstita" de Clotzilde de Antile.
 • Kara 12.10.2022 23:27
  Iapa asta-i un cal de fapt!
  https://www.youtube.com/watch?v=8IuOlwT4oFE
  https://www.youtube.com/watch?v=RlGnhlajHOQ
  http://www.renegadetribune.com/is-new-zealand-prime-minister-jacinda-adern-a-tranny/
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației