Surse Breitbart: Alabama se va alătura săptămâna aceasta statelor Texas, Mississippi și Florida în eliminarea ordinului privind obligativitatea purtării măștii în public. Mississippi a votat și împotriva primirii transgenderilor în competiții feminine

De Părău Vlad  /  

Foto: Breitbart.com

Foto: Breitbart.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alabama va deveni unul dintre următoarele state americane care elimină ordinul guvernamental ce impune cetățenilor să poarte mască în public, au declarat surse de încredere pentru Breitbart News.
 
După cum anunțase ActiveNews, primele state americane care au renunțat la obligativitatea purtării măștii în public sunt Texas și Mississippi.

O sursă apropiată deliberărilor din statul Alabama a confirmat că vineri sau în zilele următoare acesta se va alătura statelor din SUA care și-au retras ordinul prin care impuneau purtarea măștii ca răspuns la pandemia de coronavirus.
 
Cabinetul guvernatoarei republicane Kay Ivey nu a confirmat până acum ceea ce surse apropiate dezbaterii și planului guvernului statului Alabama au relatat, însă o purtătoare de cuvânt a lui Ivey le-a spus reporterilor Breitbart că Ivey nu a fost niciodată o susținătoare a ordinelor de purtare a măștii - ceea ce poate anticipa schimbarea aflată în curs.
 
„Cu fiecare ocazie, guvernatoarea Ivey a spus răspicat că preferă responsabilitatea personală în locul ordinelor guvernamentale. Suntem optimiști că statul nostru se îndreaptă în direcția corectă și încă mai avem de lucrat în această privință. Guvernatoarea Ivey va reveni curând cu noutăți pentru cetățenii statului Alabama”, a declarat purtătoarea de cuvânt.  

Astfel, aceasta nu neagă intenția guvernatoarei de a ridica vineri – când expiră ordinul încă în vigoare – obligativitatea purtării măștii, dar nici nu confirmă știrea deocamdată. 

Deși declarația nu confirmă categoric planul lui Ivey – conform informațiilor primite de Breitbart de la surse apropiate –, această evoluție este una importantă, deoarece vine în urma altor câteva state care și-au eliminat propriile ordine privind obligativitatea purtării măștii. 

Guvernatorul adjunct al statului Alabama, Will Ainsworth, a emis miercuri o declarație prin care o îndeamnă pe Ivey să renunțe la ordinul privind masca o dată pentru totdeauna:

„O îndemn pe guvernatoarea Kay Ivey să ridice de îndată ordinul statal privind purtarea măștii și să le acorde autorităților locale libertatea de a lua deciziile care se potrivesc cel mai bine cu circumstanțele lor”.

Declarația integrală poate fi citită mai jos.
 
 
Revenind la Mississippi, renunțarea la purtarea măștilor în public nu e singura dovadă de curaj a autorităților locale. Într-o țară în care primele decizii ale noii administrații prezidențiale au fost favorabile homosexualilor și agendei neomarxiste radicale, parlamentul statului Mississippi s-a pronunțat împotriva primirii bărbaților care se cred femei la competițiile sportive feminine.
 
Camera Reprezentanților statului Mississippi a votat miercuri interzicerea participării atleților transgenderi la competiții sportive ca membri ai echipelor feminine din școlile și universitățile statului, informează Breitbart. Proiectul de lege va fi trimis guvernatorului republican Tate Reeves în următoarele zile, așteptându-se ca acesta să-l aprobe ca lege. 

Mississippi este unul din cele peste 20 de state în care legiuitorii au propus restricții pentru atleți sau pentru asistența medicală oferită în direcția confirmării genului la minorii transgenderi anul acesta. Președintele democrat Joe Biden a semnat în 20 ianuarie – chiar ziua în care a preluat puterea – un ordin executiv prin care interzice discriminarea pe bază de identitate de gen în sporturile școlare sau oriunde altundeva.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României