Supravegherea digitală - adevăratul motiv din spatele presiunilor pentru vaccinarea copiilor

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși COVID-19 a luat prin surprindere majoritatea populației planetei la sfârșitul anului 2019-începutul anului 2020, o mare parte din bazele tehnologiei utilizate acum pe scară largă ca „răspuns” la pandemie au fost conceptualizate și dezvoltate cu ani  înainte, arată The Defender.

În SUA și în întreaga lume, se observă în ultimul timp o presiune pentru implementarea unei varietăți de sisteme pentru „pașaportul de vaccinare”, multe dintre acestea bazându-se pe tehnologii digitale, precum aplicațiile mobile, pentru a avea o evidență - cel puțin până acum - a istoricului de vaccinare împotriva COVID-19 al fiecărei persoane.

Aceste „instrumente” sunt prezentate în ultimele săptămâni și luni de autoritățile publice și de o parte semnificativă a mass-mediei ca un fel de inevitabilitate, un progres tehnologic la fel de firesc ca și respirația.

De asemenea, ele sunt descrise ca un răspuns „nou” la o criză fără precedent.

Aceste aplicații tehnologice sunt promovate ca un mijloc de a menține deschise activitățile comerciale și de a asigura „liniștea” cetățenilor care continuă să se teamă să intre în spațiile publice.

Dar cât de nouă este această „nouă” tehnologie? Și va fi, oare, utilizarea tehnologiei limitată la vaccinările COVID sau la scopuri ce țin de „sănătate”?

„Alianțe” internaționale care sprijină fuziunea dintre „Big Tech” și „Big Health”

Era începutul deceniului trecut, ianuarie 2010, când Bill Gates, prin intermediul Fundației Bill și Melinda Gates, a declarat: „Trebuie să facem din acest deceniu un deceniu al vaccinurilor”, adăugând că „inovația va face posibilă salvarea mai multor copii decât oricând”.

Prin lansarea acestui așa-numit „Deceniu al vaccinurilor”, Fundația Gates a promis o finanțare de 10 miliarde de dolari. Dar Gates nu a fost singurul actor din spatele acestei inițiative.

De exemplu, programul „Deceniul vaccinurilor” a folosit un model creat de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health pentru a estima posibilul impact al vaccinurilor asupra deceselor copiilor pe parcursul deceniului următor.

Iar anunțul privind inițiativa „Deceniul vaccinurilor” a fost făcut în cadrul reuniunii anuale de atunci a Forumului Economic Mondial (WEF).

Aceiași actori - Fundația Bill & Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health și WEF - au organizat renumitul exercițiu de simulare a unei pandemii, Event 201, în octombrie 2019, chiar înainte de apariția COVID.

În plus, în 2010, în cadrul acestei inițiative, a fost anunțat un „Plan global de acțiune pentru vaccinuri”. Acesta se baza pe o colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), UNICEF și Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), dr. Anthony Fauci făcând parte din consiliul de conducere.

După cum a declarat la vremea respectivă Fundația Gates:

„Planul global de acțiune pentru vaccinuri va permite o mai bună coordonare între toate părțile interesate - guverne naționale, organizații multilaterale, societatea civilă, sectorul privat și organizațiile filantropice - și va identifica lacunele majore în materie de strategii, de resurse și de alte tipuri de lacune care trebuie remediate pentru a valorifica potențialul de salvare a vieților pe care îl au vaccinurile.”
 
Comitetul director al „Planului global de acțiune pentru vaccinuri” includea un membru din partea Alianței GAVI. De remarcat faptul că anunțul inițial referitor la „Deceniul vaccinurilor” a fost făcut în prezența lui Julian Lob-Levyt, pe atunci director executiv al Alianței GAVI.

Ce sau cine este Alianța GAVI? Cunoscută și sub numele de „Alianța pentru vaccinuri”, aceasta își declară misiunea de a „salva vieți și de a proteja sănătatea oamenilor” și afirmă că „ajută la vaccinarea a aproape jumătate dintre copiii planetei împotriva bolilor infecțioase mortale și debilitante”.

Printre parteneriatele sale de bază cu diverse organizații internaționale figurează nume deja familiare: OMS, UNICEF, Fundația Bill & Melinda Gates și Banca Mondială. (Departe de a ajuta săracii lumii, Banca Mondială a fost descrisă de un fost membru al acesteia, John Perkins, ca fiind o organizație care folosește „asasini economici” pentru a subjuga țările defavorizate din punct de vedere financiar).

În 2018, GAVI, prin intermediul inițiativei sale INFUSE (inovare pentru modernizare, extindere și echitate în imunizare), a lansat următoarea „temă de reflecție”:
 
„Imaginați-vă un viitor în care toți copiii au acces la vaccinuri care le pot salva viața, indiferent unde locuiesc - un viitor în care părinții și lucrătorii din domeniul sănătății se pot vaccina la timp, un viitor în care au propria lor fișă medicală stocată digital, imposibil de pierdut sau de furat, un viitor în care, indiferent de sex, poziție economică sau socială, această fișă îi permite fiecărui copil (și părinților) să aibă acces la un cont bancar, să meargă la școală, să aibă acces la servicii și, în cele din urmă, să își construiască o viață prosperă.

„Acest viitor este posibil astăzi. Cu ajutorul celor mai noi progrese în domeniul tehnologiilor digitale, care permit modalități mai eficiente de înregistrare, de identificare a nașterilor și de eliberare a dovezilor de identitate și de autentificare pentru accesul la servicii - suntem pe punctul de a construi un viitor mai sănătos și mai prosper pentru cei mai vulnerabili copii din lume.”

Acest lucru ar urma să fie realizat, potrivit GAVI, prin intermediul inițiativei INFUSE, în special prin „apelarea la inovații care să valorifice noile tehnologii pentru modernizarea procesului de identificare și înregistrare a copiilor care au cea mai mare nevoie de vaccinuri salvatoare de vieți”.
 
Reporterul de investigație Leo Hohmann a explicat lucrurile astfel:

„Nu vă lăsați derutați de partea cu 'construirea unui viitor mai sănătos și mai prosper'. Aceasta este doar o fațadă. Totul se referă la colectarea de date și nu are nimic de-a face cu sănătatea.

„Adevăratul scop din spatele acestei campanii istorice, fără precedent, de vaccinare a persoanelor foarte tinere, chiar și împotriva unor boli precum COVID, care nu reprezintă o amenințare pentru ei, este de a integra actuala generație de copii în sistemul global de identitate digitală aflat în plină expansiune.”
 
Citiți aici analiza integrală, în original.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • aspenter2002 19.12.2021 21:12
    https://evz.ro/imi-tot-spuneau-ca-e-doar-o-tuse-pacienta-de-24-de-ani-bolnava-de-cancer-acuza-medicii-ca-au-pus-totul-pe-seama-covid-19.html
  • mariusmioc 20.12.2021 05:36
    Idei asemănătoare apar în documentarul „Vacinarea - bază pentru identificarea globală digitală” https://mariusmioc.wordpress.com/2021/04/16/vaccinarea-baza-pentru-identificarea-globala-digitala-video/
  • manu_fx 20.12.2021 07:37
    "Vaccinarea" copiilor e una si supravegherea digitala e alta. Sunt doua motive separate si doi iepuri care se vor prinsi intr-o palarie deodata. Doar ca palaria e prea mare pentru lucrurile astea. Copiii sunt fragili si inocenti, pentru ei trebuie sa hotarasca adultii. Dumnezeu nu va permite sa se atinga de copii si sa le faca rau toti idiotii, asa ca o sa vedem si reversul, curand, chiar foarte curand. Pregatiti-va s-o luati pe coaja, toti cei ce vreti raul copiilor!
  • aspenter2002 20.12.2021 07:55
    Jos dictatura sereist-francmasonică. Trăiască România Liberă. Fie să ne recâștigăm libertățile pentru care au murit eroii din decembrie 1989. Fie ca sacrifuciul lor să nu se irosească în van din cauza nepăsării și lașității noastre.
Ultima oră

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI