Steve Bannon, fostul consilier al lui Trump, trimis la închisoare pentu sfidarea Congresului în cadrul anchetei pentru 6 ianuarie 2021

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul consilier al lui Trump, Steve Bannon, a primit ordin să se prezinte la închisoare până la 1 iulie pentru a-și ispăși pedeapsa pentru sfidarea Congresului, informează Mediafax.

Un judecător federal i-a ordonat joi lui Steve Bannon, un fost influent consilier al lui Donald Trump la Casa Albă, să se prezinte la închisoare până la 1 iulie, oferindu-i fostului consilier al lui Donald Trump un termen scurt pentru a obține intervenția unei instanțe superioare.

Bannon a fost declarat vinovat de sfidarea Congresului în 2022 și condamnat la patru luni de închisoare, transmite CNN.

Steve Bannon fusese condamnat la patru luni de închisoare cu privire la obstrucționarea puterilor de anchetă ale Congresului, din cauza refuzului său de a colabora în ancheta parlamentară cu privire la luarea cu asalt a Capitoliului la 6 ianuarie 2021.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Patriot Roman 07.06.2024 14:54
  De la 1 iulie pina-n luna noiembrie cind sint alegerile, ca sa nu mai ajute republicanii prin emisiunile lui..Implicit pe Trump.Trump este tarît nonstop prin procese care îl fac sa piarda bani,nervi și timp.Și alti republicani de frunte sint ,,anihilați”, reținuți, banați, bagati in procse, li se inchid afacerile vine fiscul peste ei abuziv, fermierii care vand lapte crud la fel sint calcati de fisc, FDA etc. E o nebunie și o teroare acum la ei de nedescris.Ca sa poata căștiga din nou democratii președenția.
 • Vlad.Tepes 07.06.2024 18:12
  Vai ce ma bucur !
  Trump, cit a fost presedinte, s-a ocupat numai sa faca ''teatru si ''balet'', in loc sa curete democratia cu picioare de lut de jigodii !
  Trump a patit ca Basescu !
  Lasa ca merita !
 • Andrei Molnar 08.06.2024 03:21
  Poti sa te tot bucuri -ca nu te ajuta deloc - Trump a fost pe departe cel mai de succes presedinte atit pentru Americani cat si pt orient si europa , vezi de politica Romaniei ca poate acolo sti mai mult, sau pote intelegi de la Orban de ce il sprijina pe Trump!
 • Davinci 10.06.2024 06:14
  Sint multi idioti pe lumea asta și nici America nu duce lipsa. Diferența dintre americani si voi este ca aici poporul este înarmat prin constituție. la voi la Romanica v-au luat totul si creierele si tineretul si armele si armata. Ați face bine mulți dintre voi sa mai citiți sa știți ce se întîmplă in lumea asta. TRump nu este ALba ca Zăpadă este un președinte normal care nu a dorit război care a dorit binele țării lui care a avut economic si politic tot binele. Ca nu a dorit război s-a văzut cum l-au "cusut" toată gloata globalista. Cind vine Soros care este un nemernic impotent cu cap mic si creier lejer si care a distrus nu toată lumea dar si România unde a dat bani pentru căderea lui Ceaușescu si era in tandem cu satanistul Bruckner Brucan ne amintește de un anticrist pe pămînt. Politically corect cu persoana unu si doi , faină de greieri, lgbtq-ul ca fiind normali cu elitismul de unde au fost eliminați scriitori si compozitori mari mă face sa cred ca idiotii care mai scriu prin comentarii de una de alta nu știu ce vorbesc si pur si simplu nu-l plac pe Trump dar nici nu arată pe cine vor. Dar lumea nu moare cind vor prostii. România iată ca și-a ales prostii sa ii conducă. Au reușit sa va convingă cu scandaluri de doi lei cu SRI implicată cu yinzari de neam si de tara ca este mai bine cu CIolacu cu USR-istul Nicușor Dan decit cu patrioții romani. Vai de voi la ce va așteaptă. Tara plina de datorii cu popor care pleacă la greu acum circa 6 milioane si numărul lor creste face o România imposibilă. O tara data de Dumnezeu unor bravi romani cineva azi epigoni si jeguri. Tiganii si smecherii nu s-au vaccinat dar si voi care ati facut-0 si v-au murit rude sau prieteni nu ati fcut un gest de protest impotriva lui Van der … marea criminala a UE. NIMIC>

  Așa ca priviți berna din ochii voștri si rugați-va sa ajungă Trump pentru ca altcumva rusul mai ramine ca speranța pentru ca de la BIden si SOros nu te poți aștepta decit la dezastru.
Ultima oră

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!