Stați cu ochii pe micuți: LGBT ne vânează copiii!

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ofensiva LGBT pentru îndoctrinarea copiilor face o nouă cucerire: Cenușăreasa pentru toate orientările sexuale. 

Potrivit Christianity Daily, minunatul basm al Cenușăresei va fi lansat în septembrie, pe canalul video Amazon Prime, într-o variantă „inclusivă”, cu „nașa zână LGBTQ asexuată”, interpretată de actorul homosexual Billy Porter.

Porter a declarat pentru canalul de televiziune CBS că noua versiune va fi „un basm clasic pentru noua generație”.

BBC anunță și el o nouă carte pentru copii, intitulată „Tăticii mei”, povestea unei fetițe fără mamă adoptată de doi bărbați.

Cartea a fost găsită demnă de interes, nu pentru că ar fi fost o penurie de astfel de știri în ultima vreme, ci pentru că, afirmă BBC, este „prima carte de acest fel scrisă și ilustrată de doi părinți adoptivi de același sex” și „prima carte cu poze despre doi tătici gay având ca autor și ca ilustrator doi bărbați LGBT”.

Televiziunea americană zisă „educativă” PBS a lansat o emisiune realizată de un travestit, „Little Miss Hot Mess”. Emisiunea este adresată copiilor cu vârste cuprinse între trei și opt ani.

Ultimul lung metraj de animație de la Netflix, The Mitchells vs. The Machines, nu duce nici el lipsă de conținut LGBT. Într-una dintre ultimele scene, mama o întreabă pe fiica sa dacă o va aduce acasă pe partenera ei lesbiană de Ziua Recunoștinței.

Jucăriile LGBT sunt și ele foarte „la modă”.

Figurinele Potato Head prezintă pe cutii cupluri de gay și lesbiene.

Barbie poartă tricouri inscripționate „Love wins” împreună cu prietena ei.

Lego se lansează și el în universul LGBT cu un set de omuleți intitulat „Toată lumea e extraordinară”. Acesta va fi pus în vânzare pe 1 iunie, de Ziua Copilului, dar și prima zi din luna dedicată Gay Pride.

În loc să prezinte persoane sau relații LGBT, compania scandinavă a ales să facă omuleți în toate culorile curcubeului.

În locul poveștilor în care Făt Frumos se îndrăgostește de Ileana Cosânzeana, au apărut povești cu eroi homosexuali.

În seria „Prince & Knight” („Prinț și Cavaler”), este vorba de doi „Feți Frumoși” care se țin de mână, se sărută și își jură unul altuia „vei fi al meu pentru totdeauna”.

Potrivit lui Rich Ferraro, de la publicația LGBT Glaad, „Prinț și Cavaler – Povestea Regelui Umbră este o aventură pasionantă care le amintește copiilor că nu toți prinții se îndrăgostesc de prințese. Basmele sunt atât de firesc legate de copilărie și sperăm că prin oferirea unor astfel de povești copiilor vom inspira un viitor mai bun pentru persoanele LGBT.”

Și nu este decât începutul. Potrivit Publisher’s Weekly, pentru anul acesta se pregătește un val de cărți LGBT pentru copii.

Iată câteva titluri: Tati și Tăticul, Aventuri cu tăticii mei, Cățelușul Pride, și alte câteva zeci.

Vi se pare că, între atâtea povești cu homosexuali, lesbiene și travestiți lipsește ceva? Aveți dreptate. Nu există nici o carte pentru copii cu conținut creștin.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • __ 29.05.2021 00:44
  nici măcar firesc.

  Asta se intampla, se naște, in o societate de tip orăsean, de la oraș, rațională, dezinvoltă, spre deosebire de cea.de la sat, una ființială, unde îți iei "flit!" dacă faci prostii oricât de deștept ești în un anumit domeniu.
 • Magdalena Dumitrana 30.05.2021 04:02
  Nu este prima carte de acest gen, sunt extrem de multe, aparute cel putin in ultimii 20 de ani; sunt chiar comune- doi tatici, doua mame, nu e o tragedie divortul perintilor "traditionali" daca unul este gay, ba chiar este interesant. In aceasta perioada sunt la "moda" cartile cu copii transgendri- baieti care vor sa se joace cu papusa ca fetele, ori vor sa poarte rochite, etc. Nu inteleg de ce atata reclama a BBC-ului- cred ca este ceva mai mult de atat. Oricum, postul asta e cunoscut ca protejeaza pe cei care "iubesc copiii".

  Iar propaganda colorata a avut un 'boom' mare la liceul Ion Creanga, ude o cetateana prof de engleza, a organizat acest tip de activitati, inclusiv demonstratii ale elevilor in favoarea 'iubirii'. Conducerea scolii-capul la cutie. Inspectoratul- nu aude nu vede. iar de atunci gluma s-a ingrosat,

  Asadar, nici o noutate. Mizeria mlastinoasa ne-a adus-o nu Europa, ci "alesii" nostri innebuniti de bani.Si nu de acum; doar nu ati uitat ce minunate evenimente au spurcat Muzeul taranului Roman, de pilda.
 • Anton Magnificul 30.05.2021 21:46
  Ceva mai grotesc nici ca exista, de-a dreptul incredibil aceasta normalizare a anormalului.
  Trebuie sa luptam cat de mult se poate improtiva acestei demente!
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență