Stare de doliu în Veneția! Cel puțin 21 de oameni au murit, între care 4 ROMÂNI, după ce șoferul unui AUTOCAR ELECTRIC a pierdut controlul volanului pe un pod de unde autobuzul a căzut în gol și a luat foc. ACTUALIZARE: Șoferul a făcut INFARCT

De Andrei Nicolae  /  

Foto: BBC

Foto: BBC

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O nouă tragedie de proporții a lovit Italia aseară. Cel puțin 21 de oameni, printre care și doi copii, au murit după ce, din motive neelucidate, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului, moment urmat de o cădere în gol mai bine de 30 de metri, de pe un pod, peste linia de cale ferată ce leagă Mestre de Marghera, două localități care fac parte din regiunea Veneția, relatează Observator.
 
Cine sunt românii care au murit

Printre persoanele decedate au fost identificați și patru români, conform Ministerului de Externe.

TVR a transmis că este vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, soția acestuia în vârstă de 42 de ani, precum și cele două fete ale acestora, în vârstă de 8 și 13 ani.

Cei patru români erau stabiliți în Germania, veniseră în vacanță la Veneția și erau cazați la campingul care închiriase autocarul, potrivit Știripesurse.
 
ACTUALIZARE ORELE 20.00: Patru cetățeni români și-au pierdut viețile în accidentul de autocar care s-a produs în Mestre, Veneția, Italia, informează Ministerul Afacerilor Externe de la București (MAE). Investigațiile continuă la fața locului.
 
Potrivit știrilor din Italia, șoferul ar fi făcut infarct la volan. Mai mult, un pompier italian a declarat că era un autobuz electric și acumulatorii au luat foc instantaneu, pasagerii neavând nici o șansă să scape - au ars de vii.

Conform primelor date, după cădere, autobuzul ar fi luat foc după ce a intrat în contact cu firele electrice și, pentru că funcționa și cu gaz metan, a explodat după impact. După producerea tragediei, autoritățile au decretat stare de urgență majoră. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 


21 de pasageri au murit carbonizați. Printre ei și doi copii. Alte cel puțin 18 persoane au fost rănite grav, printre care patru minori - doi tineri de 16 ani și alți doi copii mai mici.

 
Ministerul Afacerilor Externe a menționat că până în acest moment nu are informații despre existența unor cetățeni români printre victimele accidentului cumplit care a zguduit Italia și în urma căruia primarul din Veneția a decretat stare de doliu în oraș. 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 04.10.2023 13:55
  condolences/cordoglio/cпівчуття/spivchutta
 • @yrpr 07.10.2023 17:15
  Ai mai uitat cateva limbi
 • Briela 04.10.2023 14:17
  Vreun puiuț de AVC sau de infarct????? Că mai nou, sunt la ”modă” acum.
 • Tic 05.10.2023 00:13
  Combinație perversa: " vaccin"+ auto electric!
 • Panda~lee 14.12.2023 07:39
  M_i-se- face piele de gaina .
  Dumnezeu sa-i ierte ..
  Viata bate filmul ..
  Trebuie intrerupt ciclu asta al morti subite la volan .. .
  Oameni trebuie sa renunte la credinta asta oarba in stiinta Draconilor in Alb ..
  Si sa gaseasca Calea Lui Dumnezeu ..
  Altfel multi o sa moara in numele plandemiei ..carcalacui chinezesc ..iventat binenteles .
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?