Stăpânul vaccinurilor Pfizer SIGURE ȘI EFICIENTE a făcut Covid. Albert Bourla ar fi cvadruplu injectat și de-acum paxlovidad

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al Pfizer Inc, Albert Bourla, a declarat luni că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și că are simptome foarte ușoare, informează ȘtiripeSurse.

Bourla, în vârstă de 60 de ani, a declarat că a început un tratament cu Paxlovid, tratamentul antiviral oral COVID-19 al companiei, și că s-a izolat și a urmat toate măsurile de precauție în materie de sănătate publică.

„Sunt încrezător că voi avea o recuperare rapidă”, a declarat Bourla într-o declarație.

Mai multe personaje publice au fost depistate pozitiv la așa numitul Covid deși erau chipurile injectate cu vaccinurile experimentale „sigure și eficiente”, între care pseudo-președintele american Joe Biden și consilierul său medical principal, doctorul Anthony Fauci.

Nu este foarte clar dacă toate aceste anunțuri sunt un PR prost pentru vânzarea de Paxlovid sau altceva.

 La ora aceasta peste 4000 de persoane au comentat pe contul lui de Twitter fascinanta veste.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Mars.60 Stefan 15.08.2022 18:21
    Ce vrajeala ieftina. Toata circoteca cu cvadruplu injectarea și paxlovidarea acestui clown al mortii e facuta sa convinga masele hipnotizate ca nu numai vaccinatii real au probleme ci si un "zeu" ca el, dar are simptome foarte ușoare datorita respectarii, chipurile, metodologiei de intepare maxima recomandata de OMS si eficientei nemaipomenite a Paxlovidului, noua otrava pe care a scos-o la vanzare.
  • Mircea Dragan 15.08.2022 19:05
    Bah pai nu spuneai tu ca-i eficient?Daca te-ai imbolnavit de Calache ce ser produce Pfizer?
  • Andri 15.08.2022 19:33
    Inca un medic canadian s-a dus, al 15-lea - Ryan Buyting - 27 de ani (!!), moarte subita, cauze necunoscute etc
    In alta ordine de idei, Fb a blocat hastagul #diedsuddenly .. de ce oare??
  • Andri 15.08.2022 21:11
    De la Mike Yeadon citire:

    I’ve a CRACKING story.

    My sister in UK has as a friend a guy who’s a consultant orthopedic surgeon. He’s followed interviews I’ve done.

    Unjabbed & red pilled, he lectures his staff who can’t go anywhere while they’re all in theatre.

    Anyway, a couple of weeks ago, he had an in-person consultation with a prospective patient who needed a hip replacement. He checked the patients details, learning he was a senior sales & marketing executive for EMEA at Pfizer for the biological products including all vaccines. (No confidentiality has been broken here as there are many such roles).

    He assessed the patient & before helping him off the inspection table, he said, casually, that he was confident that he could help the man, and that he should anticipate (& then he came very close to him, stopping face to face, less than a foot away) “that the procedure would be SAFE & EFFECTIVE”, leaving a long silence, while holding the man’s gaze.

    Apparently, my sisters friend had never seen a person get dressed & run from his clinic faster.

    He’s not heard from him since.

    Attaboy.

    I like this fellow.

    Best wishes
    Mike

  • Tic 15.08.2022 22:52
    Aiurea, nu baga ăsta asa ceva în el! Fente pt naivi. Un criminal jegos de doi bani care își acoperă nimicnicia (ca și șopârlă de Leyen) cu miliarde de dolari. La ce le-or folosi atâta goana pt a astupa un hău nesatul, un gol imens în locul sufletului? Or fi înțeles sensul vieții? Câta frica e în ei, de omoară atâția oameni? Oribile creaturi.
  • Rusi 17.08.2022 15:47
    Data viitoare moare.
  • INJECTIA FINALA 27.09.2022 03:23
    Bourla, Banescu, BOR ul CHIOR

    Un Bourla sciv urla pe o coasta
    Banescu, agentul, catarat pe creasta
    Cu ochi de vulpoi, cu minte vicleana
    Infigea seringa in rana
    Oferea copii avortati drept hrana

    Un Bou ucigas si 'o Vulpe Batrana
    Intelesi sa ucida o natie stapana
    Pe pamant, paduri, aur, vazduh
    Se razboiesc cu Preasfantul Duh

    Dar Domnul nu doarme si' ncet
    Îi preschimba din trup in schelet,
    Spanzurati de copii inviati,
    La vesnica osanda, condamnati !
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)