Stăpânul Vaccinurilor a făcut Covid. Bill Gates era triplu injectat

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, în vârstă de 66 de ani, a anunțat marți că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, în ciuda celor 3 doze de ser anti-Covid, și că va trebui să stea în izolare. Cu toate că „vaccinul” nu l-a protejat, el se consideră norocos că n-a făcut o formă gravă, deși companiile producătoare nu se lăudau cu evitarea celui mai prost dintre scenarii, ci cu evitarea infectării de orice fel - aceasta era utilitatea mult-clamată a „imunizării”.

Într-o serie de postări pe Twitter, Bill Gates și-a explicat cu lux de amănunte atât starea de sănătate, cât și planurile de viitor. Pentru că el n-a renunțat la visul de a-i „ferici” pe toți oamenii cu „imunizarea” de care se simte atât de „binecuvântat” în timp ce stă la pat:

„Am fost testat pozitiv la COVID. Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos.


Sunt norocos că sunt vaccinat și rapelat și am acces la teste și la o îngrijire medicală foarte bună. (continuarea, dedesubt)
 

Fundația Gates se reunește astăzi pentru prima dată în ultimii doi ani, iar eu sunt norocos să fiu pe Teams (platforma de videoconferințe online de la Microsoft) pentru a-i vedea pe toți și pentru a le mulțumi pentru munca depusă.

Vom continua să lucrăm cu partenerii și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că niciunul dintre noi nu va trebui să se confrunte din nou cu o pandemie”, a transmis Gates într-o serie de postări pe Twitter(continuarea, dedesubt)
 
 
Cât de mult bine vrea să facă el omenirii am văzut atât în timpul pandemiei, cât și din declarațiile lui privind reducerea populației lumii. Într-o conferință din urmă cu 12 ani, miliardarul malthusianist susținea că „dacă facem o treabă bună” cu vaccinurile și avorturile, populația lumii ar putea să fie diminuată cu 10% - 15 %. (continuarea, dedesubt) VIDEO:
 
 
Citiți și: A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Nenea Iancu 11.05.2022 16:58
    Eu îi doresc covidiotului ăstuia să fie „norocos” până la capăt, dar să nu ne (ne)norocească și pe noi! Cică „norocul” e mai contagios decât prostia.
  • Eu, Ionisus 11.05.2022 18:28
    Ha,ha,ha!!! Triplu vacsinat?! Pai sa creada cine vrea ca billica s-a intepat. Asta e propaganda pentru naivi...vedeti bai, si bill s-a vacsinat! Si-a injectat adenocrom, probabil, din lotul pregatit special pentru ''alesi" , in cel mai rau caz.
  • Tic 11.05.2022 21:20
    Zilnic am urat astuia toate alea "sigure și eficiente"! Acum și mai mult o să-l pun la acatiste.
    Asta nu este injectat cu otravă fabricata de el însuși. Doar nu e prost!
    Si apoi testele, ce testează?
  • ovidiuss05 11.05.2022 22:40
    Drac mort eu nu văzut sau nici nu am auzit!Triple shot?de ce,de vaxx?astea sunt povești pt .... muritori de rând!?
  • SandaManda 12.05.2022 02:02
    Ii doresc lui Gates, exact ce ne doreste el noua.
Ultima oră

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO