Donald Trump are parte de o revenire absolut spectaculoasă în funcția de președinte al SUA, după ce și-a zdrobit literalmente adversara, democrata Kamala Harris. După cum se știe, fostul și viitorul președinte al americanilor este o persoană foarte implicată în fenomenul sportiv, fiind și un fan declarat al fotbalului, relatează Cotidianul.
Însă, atât el, cât și soția sa, Melania, sunt de părere că nu este firesc să vedem concurând femei, care se consideră că sunt de fapt bărbați, în competițiile masculine, pentru că mai ales acolo unde elementul cheie este forța fizică este clar că există un imens dezavantaj pentru femei.
În noua sa carte de memorii, Melania Trump, 54 de ani, scrie clar despre această enormă greșeală care a devenit o realitate a zilelor noastre în sport. Ea spune că împreună cu soțul său se declară clar contra a ceea ce consideră a fi împotriva legii firii, pentru că, orice ar face, nicidoată, o femeie nu are cum să aibă forță egală cu a unui bărbat.
„Astăzi, unele grupuri încearcă să își impună ideologiile asupra tuturor, adâncind diviziunile din societatea noastră. Un exemplu este dezbaterea actuală privind incluziunea trans în sport, în special atunci când sportivii născuți de sex masculin care se identifică ca femei concurează împotriva femeilor.
Corpurile masculine au, în general, avantaje fizice – forță musculară, înălțime, densitate osoasă și capacitate pulmonară – care pot afecta echitatea în competiție, chiar și la nivel de liceu.
Unii susțin că numărul transatleților este scăzut, dar chiar și unul singur poate perturba echilibrul într-o ligă sau turneu feminin datorită acestor avantaje fizice. Sportivii de liceu dedică adesea ani de zile antrenamentelor în speranța de a fi recrutați de universități.
Constatarea prăbușirii acestui vis este o consecință inutilă și evitabilă. Această problemă are, de asemenea, implicații mai largi, inclusiv pierderea potențialului de câștiguri viitoare ca sportivi profesioniști și un potențial regres pentru egalitatea de remunerare în sport.
După cum mulți dintre voi probabil știți, susțin pe deplin comunitatea LGBTQIA+. Dar trebuie să ne asigurăm, de asemenea, că sportivele noastre sunt protejate și respectate”.
Republicanul Donald Trump, 78 de ani, reales după patru ani în al doilea mandat de președinte al SUA, a postat pe rețelele de socializare un videoclip electoral oficial al campaniei pe care o conduce în care apare și sportiva algeriană Imane Khelif.
„Acum 4 ani, am virat greșit și ne-am pierdut ținta. Ne-am pierdut puterea care îi face pe americani cine sunt. Dacă am îndrăznit să spunem adevărul, ni s-a spus că e hate speech. Și au spus că valorile noastre sunt rușinoase. Atunci s-au năruit toate lucrurile la care țineam. Ne-am predat granițele, salariile și curajul. Patriotismul nostru a fost numit toxic. Bărbații au putut să bată femei și să primească medalii pentru asta …”, spune o voce pe clipul electoral.
Partea de final este ilustrată cu imaginea lui Imane Khelif, o sportivă algeriană care a stârnit controverse la Jocurile Olimpice de la Paris.
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Criptorhidia(testicule necoborite in scrot) este o anomalie care insa nu influenteaza neaparat secretia de testosteron.
So, omul nu e femeie ci barbat in toata regula, dar probabil ca provenind dintr-o tara unde asemenea anomalii inseamna condamnarea la izolare sociala si poate chiar exterminare, a mers pe aceasta varianta, ca daca nu se vad testiculele atunci poate trece drept femeie.