Soția viceprimarului PSD de 44 de ani mort subit de AVC în Grecia: A căzut în câteva secunde și a murit în fața copiilor. Un alt om de afaceri a decedat de infarct în Grecia. Observație comentator ActiveNews: Vaccinații pică din picioare ca niște bușteni

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viceprimarul comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu (foto centru), în vârstă de 44 de ani, a murit în fața copiilor și șoției sale după ce a făcut infarct. Evenimentul trist s-a petrecut sâmbătă, în timp ce se afla cu familia în vacanță în Grecia, după cum a transmis și ActiveNews.

„Trebuia să fie cea mai frumoasă vacanță, trebuia să fie vacanța noastră pentu că el nu voia niciodată să plece din țară în străinătate. Trei, patru zile a fost de vis în acea vacanță, i-a plăcut enorm de mult. Seara ne-am întors din croazieră de pe vas, am mâncat, a făcut un duș, ne-am culcat, pur și simplu nu a spus că l-ar durea, că l-ar deranja ceva. Când s-a trezit, l-am văzut că s-a ridicat, s-a pus în genunchi, iar în câteva secunde a căzut înapoi lângă mine în pat, nu mai putea să mai respire. Copiii erau în somn, i-am trezit din somn în țipete, nu mai nimeream nici ușile să le deschid. Am chemat salvarea, a spus ca e un accident vascular, l-a dus la spital. Asteptam o mică speranță, au spus că a facut o hemoargie masivă și nu au putut să mai facă nimic. L-am trimis în țară cu niște străini, cu niște oameni sufletiști, ne-au ajutat”, a declarat soția viceprimarului din Dolj, la RomâniaTV (VIDEO).

Viceprimarul comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a suferit suferit un accident vascular și a încetat din viață.

Duminica trecută, PSD a rămas fără alți doi politicieni, într-o singură zi: unul a murit la Spitalul Militar și al doilea la marginea drumului.

Din Craiova, un avocat sportiv vaccinat, potrivit comentariilor de la ActiveNews, amator de ciclism, a murit subit în timp ce pedala, în vacanță, tot în Grecia. Andrei Cosmin Ouatu avea tot 44 de ani.

Luni, a mai murit un român în Grecia: este vorba despre directorul de producție al firmei Prodalcom Dan Vacariu (foto dreapta sus).

Bărbatul se afla cu familia în vacanță în Grecia. A apucat să se bucure de concediu doar o zi. Luni dimineață, la ora 7.00, omului de afaceri i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla în camera de hotel. Familia a solicitat sprjinul unei ambulanțe, însă medicii nu au mai putut să îi salveze viața, transmite tot RTV.

După cum observa comentatorul ActiveNews CORONOIA la articolul Un diplomat și om de afaceri saudit s-a prăbușit și a murit subit în timp ce ținea un discurs la Cairo - VIDEO se constată într-adevăr că vaccinații din filmări „pică din picioare ca niște bușteni”: „Mi se pare fascinant cum prabusitii astia comunica plini de verva, gesticuleaza, se agita fara niciun semn ca i-ar durea ceva si apoi in secunda urmatoare cad lemn. Nici macar nu mai au reactia aceea fireasca a unui om care in cadere incearca sa se mai balanseze cu bratele ca sa-si protejeze capul de impactul cu solul. De-a dreptul nefiresc genul lor de cadere, sunt curioasa ce se petrece in corpul lor asa brusc, n-am vazut nicaieri vreo explicatie a vreunui medic.”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Mircea Dragan 11.08.2022 18:05
    O veste buna. Va aduceti aminte cand intepatii voiau sa ne interzica accesul la ATI de parca am fi avut nevoie?Acum nici ei nu ajung acolo ca se ocupa porcariile din ''vaccin'' de ei de-i secera din picioare.
  • Andri 11.08.2022 19:28
    E foarte important sa evitam cu orice pret spitalele, cat se poate. Au vrut spitale doar prntru ei, le-au primit.
    Toate injectiile, anesteziile contin acest grafen.
  • Mircea Dragan 11.08.2022 19:33
    Poti spune ca aceasta vacanta in Grecia nu este de neuitat?
  • Adryan 11.08.2022 19:41
    Urmăriți video-ul următor pentru o posibilă explicație, zic eu foarte bună, pentru căderile astea bruște ale oamenilor. Dacă nu pentru toate măcar pentru unele.
    https://www.bitchute.com/video/XLXxbzKOeQsz/
    (Este filmarea cu biciclistul care cade ca secerat și exact înainte de cădere camera stradală cu care se face filmarea are o mică eroare de imagine, de unde se deduce că a fost în acel moment un puls electromagnetic puternic, care a dus atât la eroarea de filmare a camerei cât și la căderea biciclistului)

    Deci vaccinații au în ei un procent mare de grafen. Grafenul e foarte sensibil la undele electromagnetice. Dacă cineva se află într-o zonă cu dispozitive care pot emite radiații electromagnetice puternice (de exemplu în apropierea unui stâlp de antene de telefonie) și acestea generează în acel moment un puls electromagnetic mai puternic, efectul acelui puls va fi mult mai mare pentru un vaccinat decât pentru un nevaccinat.
  • Coronoia 12.08.2022 00:38
    Bun filmul. Imi amintesc ca am vazut acum cateva luni ceva oarecum asemanator - un video cu o chinezoaica clienta intr-un cabinet cosmetic. Cosmeticiana ii facea clientei unghiile de la o mana. In cealalta mana clienta isi tinea elefonul mobil. La un moment dat telefonul face din senin o lumina puternica ca un blitz si chinezoaica pica lata la pamant.

    Aseara bloggerul Brian de la thecovidblog a publicat un articol care atingea subiectul cu seicul arab picat lemn din picioare.
    https://thecovidblog.com/2022/08/10/midweek-mashup-saudi-businessman-collapses-and-dies-during-speech-british-woman-dies-suddenly-on-airplane-and-lawsuit-claims-certain-candies-are-gene-therapy/
    Brian a inserat in articolul lui un link interesant care explica ce se intampla in corpul uman la un infarct/atac de cord (heart atack) versus ce se intampla la un stop cardiac (cardiac arrest):
    https://www.heart.org/en/health-topics/heart-attack/about-heart-attacks/heart-attack-or-sudden-cardiac-arrest-how-are-they-different

    (am tradus mai jos cu google translate):

    Ce este un atac de cord?
    Un atac de cord apare atunci când o arteră blocată împiedică sângele bogat în oxigen să ajungă într-o secțiune a inimii. Dacă artera blocată nu este redeschisă rapid, partea inimii hrănită în mod normal de acea arteră începe să moară. Cu cât o persoană rămâne mai mult timp fără tratament, cu atât prejudiciul este mai mare.
    Simptomele unui atac de cord pot fi imediate și intense. Mai des, totuși, simptomele încep lent și persistă ore, zile sau săptămâni înainte de un atac de cord. Spre deosebire de stopul cardiac brusc, inima nu se oprește de obicei să bată în timpul unui atac de cord. Simptomele atacului de cord la femei pot fi diferite de cele ale bărbaților.

    Ce este stopul cardiac?
    Stopul cardiac brusc apare brusc și adesea fără avertisment. Este declanșată de o defecțiune electrică a inimii care provoacă bătăi neregulate ale inimii (aritmie). Cu acțiunea sa de pompare întreruptă, inima nu poate pompa sângele către creier, plămâni și alte organe. Câteva secunde mai târziu, o persoană își pierde cunoștința și nu are puls. Moartea survine în câteva minute dacă victima nu primește tratament.

    Ce se intampla cu prabusitii brusc pare sa fie stopul cardiac.
  • minita 11.08.2022 19:44
    Nu va mai bucurati ca mor intepatii. Nu de alta dar cum e sa moara cineva si sa le spui rudelor ca e o veste buna pentru tine?
    Amintiti-va cum urlau prostii ca vor spitale nu catedrale. Un om cu 2 neuroni functionali ar trebui sa vada cum am primit toti ceea ce au vrut ei. Ce conteaza ca nu se accepta ca e de la vaccin? Nimeni nu e mai orb decat ala care nu vrea sa vada. Asa ca o sa se injecteze in continuare de frica sau din comoditate si vor suporta consecintele la fel ca si cei care nu s-au intepat din motive de constiinta sau pentru ca le-a fost mai frica de vaccin decat de boala.
  • Mircea Dragan 12.08.2022 18:32
    MINTA ptr mine este o veste buna. Iti spun de ce. Cand a inceput inteparea nimeni nu avea nimic cu nimeni dar apoi intepatii realizand prostia facuta si ca vot muri in 1-3 ani sau se vor captusi cu tot felul de boli ciudate au inceput sa ne urasca pe noi cei neintepati si am fost la un pas sa avem intepare obligatorie in Romania. Ei astia toti in frunte cu Imbri, Arafat, Gheorghita se fac vinovati de tentativa de omor.
    D-aia ma bucur cand mor astia.Si e bine asa decat sa atarne de spitale si ajutoare sociale cand din prostia lor vor deveni legume.
  • Coronoia 13.08.2022 09:52
    E necesar sa moara unii repede si in moduri care sa atraga atentia opiniei publice astfel incat sa se produca trezirea restului populatiei naive . Altfel restul se incapataneaza pe pozitia "vaxinurile sunt sigure si eficiente", continua practicarea ritualurilor religiei covidiste, isi pompeaza cu entuziasm boostere pana li se face sangele candva piftie in vene. Una e sa moara repede 1000 de insi si sa se trezeasca restul inainte de a atinge un stadiu din care si-au provocat otravirea ireversibila, alta e sa se se produca trezirea peste 3 ani cand milioane de prostovani se vor fi boosterit deja de 10 ori si incep sa crape in masa abia atunci, cu efect intarziat. Sau sa devina legume incapabile de munca in carca noastra pana la sfarsitul vietii .
    Eu mi-as fi dorit mai degraba sa crape rapid si in mod spectaculos mai multi adulti incat populatia sa se trezeasca inainte de a veni randul copiilor. 8888
  • Rusi 17.08.2022 15:32
    De astia vaccinati care mor nu mi-e mila.
Ultima oră

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional