Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

De Andrei Nicolae  /  

Colaj: Express.co.uk

Colaj: Express.co.uk

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția primului ministru galez Mark Drakeford, Clare, a murit „brusc”, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, la vârsta de 66 de ani, informează Daily Mail. Mama a trei copii, ea era căsătorită cu veteranul laburist Mark, în vârstă de 68 de ani, din 1977 și se spune că a „murit subit” la vârsta de 66 de ani.

Într-un comunicat, un purtător de cuvânt al guvernului galez a declarat: „Cu profundă tristețe confirmăm decesul subit al lui Clare Drakeford, soția primului ministru.”

Prințul William și prințesa Kate i-au transmis condoleanțe primului ministru galez. Prințul și Prințesa de Wales au scris pe Twitter puțin după ora 17:00 în această după-amiază: „Trimitem gânduri și rugăciunile noastre pentru Mark Drakeford și familia sa. W & C.”.

Dl Drakeford a devenit prim-ministru al Țării Galilor în 2018 și a fost numit din nou în funcție în mai 2021.

În timpul pandemiei de coronavirus, premierul Drakeford s-a mutat într-o clădire anexă din fundul grădinii sale pentru a-și proteja soția și soacra, despre care a spus că au fost protejate, scrie ziarul citat.

El a declarat în februarie 2021 că acestea se aflau în primele patru grupuri prioritare pentru vaccinare „din cauza afecțiunilor lor”. Primul ministru Mark Drakeford a vorbit despre „ușurarea” sa după ce atât soția, cât și soacra sa au fost vaccinate împotriva coronavirusului.

El a mai afirmat că a fost „extrem de recunoscător” că ambele femei au primit primele doze de vaccin, deși declarase anterior că ambele femei contractaseră virusul și se îmbolnăviseră și însănătoșiseră cu bine, deci aveau deja imunitate naturală.


Dl Drakeford a adăugat la acea vreme: „Sunt extrem de recunoscător, pentru că amândouă sunt vulnerabile. Și, deși au fost incredibil de atente și nu fac nimic care să le pună în pericol, faptul că au făcut vaccinul este o ușurare”.

Vorbind despre perioada de izolarea autoimpusă pentru protecția soției în pandemie, el a spus: „Sunt căsătorit de foarte mult timp și să nu fiu în casă și să fiu la o distanță fizică, chiar dacă ne vedeam în fiecare zi și vorbeam în fiecare zi, a fost o experiență derutantă în acest fel, iar faptul că s-a terminat este puțin emoționant pentru toată lumea”.

Premierul Marii Britanii Rishi Sunak a transmis „sincere condoleanțe” lui Mark Drakeford și familiei sale.

Primul ministru a scris pe Twitter: „Incredibil de trist să aud despre moartea subită a lui Clare Drakeford. Știu cât de dedicați erau Mark și Clare unul față de celălalt. Nu-mi pot imagina durerea pe care Mark și familia sa o vor simți acum. Le transmit sincere condoleanțe din inimă”.

Primul ministru al Scoției, transprogresista Nicola Sturgeon, a declarat că îi trimite domnului Drakeford „dragoste și putere” în urma veștii. De asemenea liderul laburist Sir Keir Starmer și-a transmis condoleanțele, în urma decesului subit al doamnei Drakeford.

Țara Galilor a fost prima în top, cu cele mai numeroase prime doze injectate, la concursul de vaccinare al regiunilor Marii Britanii. Asta e. Se întâmplă și la case mai mari. Citiți și 2023. ANUL 3. ANUL MORȚII SUBITE (și anul în care vacciniștii descoperă apa caldă numai că acum curge cu sânge și cheaguri lungi de doi metri)
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • scooter 28.01.2023 22:21
    Ce cretini,sa repete ca papagalii mantrele OMS...
  • Mircea Dragan 28.01.2023 22:34
    Dupa fapta si rasplata. O veste buna! Sigur si eficient! ''Imunizare'' 100%. Nu mai face long covid!
  • scooter 28.01.2023 22:42
    S-a "imunizat" până poate fi depusă la capelă
  • Coronoia 28.01.2023 23:16
    Imbecilul asta s-a mutat in fundul gradinii si de acolo o suna zilnic pe proasta lui care statea in casa, deci la cativa metri de el, ca sa vorbeasca la telefon?

    O adunatura de cretini cum mai rar intalnesti, iti sta mintea-n loc. Nici la betie nu mi-ar fi venit o asa idee in cap. Cum draq au reusit cu nivelul asta de retard avansat sa atinga varste de peste 60 de ani fara sa se inece sisa moara in tinerete de la guma de mestecat?

    Astia conduc guverne si au pretentia sa ii lasam sa se ocupe de sanatatea noastra! Sper sa o ia si boul asta pe urma nevestei lui, adica direct in iad cu viteza stiintei.
  • Badass 28.01.2023 23:21
    In 2025 pun bajetii de o alta "pandemie". Daca nu vom avea grija ce votam in 2024, cel putin pentru noi romanii va fi groasa, da groasa tare de tot nu la curu nostru ci CHIAR IN CURU NOSTRU
  • Neptune 28.01.2023 23:47
    Pe mine unul ma nedumereste total cum foarte multi dintre cei care au pierdut pe cineva apropiat nu au curajul sa spuna cu voce tare care e cauza cea mai probabil pentru asa zisa moarte subita. Nici macar cand nu mai au nimic de pierdut si deznodamantul deja a acut loc, chiar si asa tot nu spun adevarul cu voce tare. Mai ales fiind personalitati publice unii dintre ei, vocile lor ar fi ascultate.
    Cred ca in background in afara de propaganda nerusinata care s-a facut pentru vaxinare se afla si o vasta operatie psihologica de spalare a creierului ce decurge in paralel si se accentueaza.
  • Coronoia 29.01.2023 02:23
    Posibil ii doare la cativa metri in spatele fundului de decedati; sau sunt atat de redusi mintal incat chiar nu banuiesc ca vaxinul lor divin ar putea sa cauzeze neplaceri.

    Uite exemplu revoltator din Marea Britanie: o adolescenta moare subit in somn iar parintii ei profund retardati trag concluzia ca fata lor a murit de la prea mult deodorant de cearceafuri (n-am mai auzit de un asemenea produs pana acum, dar ma rog):

    https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/teen-girl-dies-accidentally-breathing-29054196

    Acum parintii ei strang bani pentru organizarea unei campanii de constientizare a riscurilor mortale ale inhalarii de deodorant!
  • Mircea Dragan 29.01.2023 13:39
    Au creierul spalat. Ei inca nu realizeaza ca incepand cu 2003 cei imbolnaviti de ex cu SARS au imbolnavit si pe cei cu care au intrat in contact.
    Asta nu avea voie sa se intample deci deja se incepuse interventia mutatiilor asupra virusilor.
    A urmar ''reusita'' cu cov 19 si..... injectarea cu ce ''trebuie'' ptr a-ti distruge sist imunitar.
    Deci cei intepati nu au nici o sansa sa ''prinda'' batranetea!
    Daca nu li s-a atrofiat creierul pot viziona ceva aici (este in lb engleza si nu-i ptr cei cu retard)
    https://www.youtube.com/watch?v=FEh5JyZC218
  • Nick Cohen 29.01.2023 06:55
    Ce nu prea s-a comentat referitor la elitele care au mierlit-o dupa vaccinare a fost moartea Printului Philip ,ala care se tinea cu Veta , vorba lui nea Marin , care s-a vaccinat in februarie 21 si a sucombat in aprilie 21. Asta da sigur si eficient !
  • Constantinescu Valentin-Ionut 29.01.2023 15:00
    condolences
  • mihaipopescu 29.01.2023 17:27
    Mor zilnic batrinii vestului. Acum 60 de ani in vest si vaccinat e practic sigur si eficient...moartea le bata zilnic la usa.
    - mor si mor, mai toti neasteptat.
    - cad pur si simplu de pe picioare si mor.
    - si 2 sau 3 in sate vecine intr-o zi.
    - isi lasa casele si averea.
    - s-au uitat la televizor si s-au dus ca turma la injectare.
    - azi sunt morti sau bolnavi
    - mor si mor, zilnic, neasteptat.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

11:24

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:00

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski