Soț și soție din Prahova decedați la doar câteva ore distanță, după vaccinul PFIZER. Fiica celor doi, în stare gravă la ATI, după vaccinul ASTRAZENECA. IPJ Prahova: „Moartea a fost NATURALĂ”. Pe certificatele de deces cauza este „Covid”. DOCUMENTE

De Alesandru Anghel  /  

Casa victimelor din satul Minieri, Filipeștii de Pădure. Foto: Observatorul de Prahova

Casa victimelor din satul Minieri, Filipeștii de Pădure. Foto: Observatorul de Prahova

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soții Dulgheru din satul Minieri, comuna prahoveană Filipeștii de Pădure, au murit la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost vaccinați împotriva coronavirusului. Fiica celor doi este în stare gravă la ATI, transmite Antena 3 care preia o anchetă realizată de Observatorul de Prahova. Publicația prahoveană a realizat și un interviu cu fiul victimelor, pe care îl prezentăm mai jos împreună cu relatarea reporterilor care au aflat de caz ăn urma sesizării primite din partea unui cititor. Cine știe câte astfel de cazuri, rămase necunoscute, sunt în întreaga Românie? Potrivit unei adrese oficiale remise ActiveNews de Ministerul Sănătății - Agenția Națională a Medicamentului - asupra căreia ne vom referi într-un nou articol - , autoritățile au înregistrat până acum doar 6 (șase) cazuri suspecte (deși Valeriu Gheorghiță vorbea de „7-8”). Iar „acestea s-au dovedit a fi reacții coincidente”, afirmă instituția. ActiveNews a numărat până acum 15, după cum puteți afla mai jos. Numărul acestora este cu siguranță mult mai mare.

Cu trei zile înainte de a ajunge la spital, cei doi s-au vaccinat anti-covid cu Pfizer, susține fiul victimelor. Și sora sa, care locuia în aceeași casă cu părinții decedați, este internată în stare gravă în spital, tot cu covid, după ce s-a imunizat cu prima doză din AstraZeneca.

Marilena și Gheorghe Dulgheru au murit la spitalul județean de urgență din Ploiești la un interval de 14 ore. Marilena Dulgheru a decedat pe 18 martie, la ora 15:40, iar soțul său pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Înainte de deces, cei doi au fost vaccinați anti-covid cu prima doză de Pfizer. Se speculează că cei trei ar fi fost infectați cu virusul înainte de vaccinare.

Pe certificatul de deces al femeii (66 ani) sunt trecute următoarele informații: cauza directă - insuficiență cardio - respiratorie severă, stări morbide: disfuncție multiplă de organe și bronhopneumonie cu sars-cov 2. Femeia suferea de diabet zaharat tip 2 și hipertenisune arterială.

Pe certificatul de deces al soțului său, Gheorghe Dulgheru (71 ani), figurează infecția cu coronavirus, insuficiență cardio-respiratorie severă, cardiopatie ischiemică și hipertensiune arterială.

Tot în spitalul județean este internată și fiica acestora, confirmată pozitiv la testul covid, aceasta aflându-se, de asemenea, în stare gravă la terapie intensivă. Înainte de a ajunge la spital, aceasta s-a imunizat cu prima doză de vaccin produs de AstraZeneca.

Fiul celor doi decedați a relatat în exclusivitate pentru observatorulph.ro filmul cronologic al tragediei: 

”Înainte de a face vaccinul, cei doi s-au simțit mai rău, fiind răciți. Vorbeam zilnic cu ei la telefon. Mi-au spus că se duc să facă vaccinul, erau foarte încrezători în el. Pe data de 3 au mers la Spitalul Municipal Câmpina și au făcut vaccinul anti-covid de la Pfizer.

Acolo, situația s-a schimbat dramatic. Mama a leșinat acolo imediat după vaccin. A trebuit să stea vreo oră și jumătate la spital, până și-a revenit, să poată pleca spre casă.

Din momentul acela mama nu a mai putut să mănânce nimic. Starea ei s-a agravat și pe 6 martie am chemat ambulanța.

Atât mama, cât și tatăl meu au ajuns prima dată la spitalul județean de urgență din Ploiești, apoi au fost transferați la Movila (n.r. secția de boli infecțioase a spitalului județean) unde au stat o zi sau două apoi au ajuns din nou la județean, dar la secția de terapie intensivă.

Mama a murit pe 18 martie, la ora 15:40, iar tata pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Pe certificatele de deces apare covid.

Sora mea, vaccinată cu prima doză din AstraZeneca, este la terapie intensivă în stare gravă.”

Contactat de presa locală, IPJ Prahova a confirmat decesul celor doi, menționând, însă, o moarte NATURALĂ, transmite publicația prahoveană citată și Antena 3. Pe certificatul de deces al femeii, însă, la cauză, este trecută insuficiență cardio-respiratorie severă, disfuncție multiplă de organe, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și alte boli, dar nu severe, iar la soțul acesteia, insuficiență cardio-respiratorie severă, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și cardiopatie ischemică (documentele mai jos). 

”În urma apariției în spațiul public a informației conform căreia „doi prahoveni, soț și soție, au murit de covid, iar fiica lor este la terapie intensivă. Ei au fost imunizați cu prima doză din vaccinul Pfizer, respectiv AstraZeneca", domnul prefect al județului Prahova, Cristian Ionescu, s-a autosesizat și a solicitat Direcției de Sănătate Publică Prahova, prin adresa nr. 4628/2021, și Colegiului Medicilor Prahova, prin adresa nr. 4629/2021 , demararea, în regim de urgență, a unei anchete.

Rezultatele cercetărilor și măsurile dispuse, dacă va fi cazul, vor fi prezentate public în momentul în care vor fi transmise de către instituțiile menționate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova, citat de Observatorul de Prahova.

Rezultatul anchetei nu este greu de prevăzut. L-a dat deja IPJ Prahova: moarte „naturală”, respectiv „nounormală”.

Aceste două noi cazuri suspecte despre care a aflat presa din Prahova vin după moartea militarului de 47 de ani de la Unitatea din Mamaia, care era al 13-lea deces înregistrat de presă după vaccin, considerându-l al 12-lea pe cel al profesoarei Adriana Bunea din Oradea, survenit după decesele învățătorului de 45 de ani din Mioveni și funcționarului de 46 de ani din Tg. Jiu. Primul caz despre care am aflat, nerecunoscut de autorități, este al asistentului medical Sorin Săvulescu de 49 de ani din Mangalia - caz investigat de ActiveNews. La aceastea se adaugă și PRIMUL DECES DUPĂ VACCINARE ÎN BASARABIA. Un bărbat de 70 de ani din Republica Moldova a decedat la o zi după vaccinare

Întrebările publicației Observatorul de Prahova:

Atenție, nimeni nu spune că există o cauză directă între vaccin și decesul celor doi soți, însă nu putem să nu lansăm câteva întrebări celor care coordonează campania de vaccinare:

1. Cum au fost vaccinați soții Dulgheru la Spitalul Câmpina, dacă aveau simptome de răceală? În astfel de cazuri, cadrele medicale sunt obligate să solicite testul de covid!

2. După ce i s-a făcut rău femeii, de ce a fost lăsată să plece acasă?

3. De ce după incidentul vaccinării nimeni nu a monitorizat starea pacienților după administrarea serului?

4. De ce nu se fac analize suplimentare după decesul celor doi soți, mai ales că aceștia au fost diagnosticați cu covid după administrarea vaccinului?

5. De ce se grăbesc autoritățile să-i înmormânteze pe cei doi soți?

Obsrvatorulph.ro a solicitat punct de vedere la DSP Prahova și Spitalul Municipal Câmpina.

INTERVIU CU FIUL VICTIMELOR ȘI DOCUMENTE, AICI:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • __ 23.03.2021 16:17
  (deștele sus) știu eu, știu eu, dom' ptofesor! Răspunsurile la întrebările 1-5  sunt: profesional, îi doare undeva! Elaborând: Gheorghiță&co. vrea să respectăm doar noi protocoale, dar ei, nu! Noi, legea, ei coerciția! În rest, toate bune!

  - EmiNentu' Vinci

  Dumnezeu să îi ierte; multă sănătate și putere copiilor! :(
 • Andrei Andrei 24.03.2021 19:48
  Ar trebui sa faca puscarie cei care recomanda aceste vaccinuri experimentale, in frunte cu cei care garanteaza pentru ele. Capii astia din parlament fac socoteli ca la piata. Vaccinam 10000 mor 3, vaccinam 100000 mor 20, ei lasa ca nu e mult. Cum Dumnezeu! Te pun sa semnezi o hartie inainte de vaccin, si daca merlesti du-te tata ca n-am ce-i face, a semnat. Sa raspunda penal, asa ar trebui. Si o sa raspunda, ca au scos hidroxiclorochina, care facea omul bine si il scapa de boala in 5 zile. Ne-a dat la schimb vaccinuri, pistol cu apa plata.
 • Emanuel Eduard 23.03.2021 16:21
  Dupa acest șocant caz :( matematic riscul de deces dupa administrarea VACCINULUI EXPERIMENTAL creste de la 3% la peste 35%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • __ 23.03.2021 18:26
  da; vaccinul e experimental, deci exponențial.
  Asta e concluzia, fiindcă la administrarea acestuia
  răceala nu e un impediment (conform prospect), boala covid nu e impediment (conform CDC etc.).
 • DR 23.03.2021 16:35
  De unde se vede că dacă te-ai îmbolnăvit și faci vaccinul, se termină cu tine. Mai bine este să te tratezi, să scapi de boală, nu să te vaccinezi fiindcă vaccinul nu ajută dacă te-ai îmbolnăvit. Dimpotrivă îți grăbește sfârșitul.
 • Orizont 23.03.2021 20:26
  Pai un bolnav Covid care se trateaza cu o schema mai simpla , sau mai complexa in functie de simptome - in urma trecerii prin boala si vindecarii el va avea si un nivel de anticorpi formati chiar daca a urmat un tratament cu antibiotice . Deci ipoteticele beneficii ale vaccinului scad drastic in fata unui tratament clasic.
 • Cacovean Adrian 23.03.2021 21:43
  Dacă soții din Prahova au murit de covid, de ce au fost vaccinați în timp ce erau bolnavi, cu covidul în curs?
  Nu trebuiau să fie testați înainte de vacinare?
  Facem vaccinare oricum?
  Nu consultăm pacientul înainte?
 • ActiveNewsRo 23.03.2021 22:54
  Stimate Domnule Doctor, atât DSP Prahova cât și TOV Gheorghiță susțin că vaccinarea nu influențează cursul bolii la cei infectați.

  Valeriu Gheorghiță a declarat că vaccinarea împotriva noului coronavirus a persoanelor asimptomatice sau care sunt în perioada de incubație a virusului nu influențează evoluția naturală a bolii.

  https://www.agerpres.ro/sanatate/2021/03/23/dsp-prahova-despre-sotii-decedati-de-covid-19-dupa-imunizare-nu-e-legatura-de-cauzalitate-intre-vaccinare-si-deces--683638

  Dar Dna Dr Monica Pop a afirmat că mulțu s-au infectat de la vaccin.

  Iar astăzi aflăm cu (oficial) 89 de români au murit de virus după vaccinare!

  https://www.activenews.ro/stiri/S-AU-VACCINAT-SI-TOT-AU-DECEDAT.-89-de-romani-au-murit-dupa-ce-s-au-vaccinat-si-infectat-cu-coronavirus-conform-Institutului-National-de-Sanatate-Publica.-Aproape-9000-au-avut-reactii-adverse-grave-dupa-vaccinare-165872
 • Daniel Craiu 23.03.2021 21:50
  Oameni inconstienti.cand ii vezi ca merg sa isi injecteze moarte singuri .Fratilor capitalisatiii nu au oferit nimic gratis omenirii..Copii din lumea treia se culca nemancati de marea grija a capitalistilor dar voua va ofera ser minune gratis.De unde atata marimie?
 • ubiquitouscreed 24.03.2021 06:41
  Un popor distrus de 4 telejurnale care nu au facut decât sa amplifice răceala "ucigașă". Homo Sapiens la niveluri maxime...
 • Valter COJMAN 24.03.2021 09:11
  Deci..., fara autopsie, IPJ spune ca e "moarte naturala" si, bineinteles, pe certificatele de deces scrie deces cauzat de covid...
  Oare de ce vor sa musamalizeze ca se moare din cauza "vaccinelor"?
 • __ 24.03.2021 10:25
  capitaliștii ne dau tulpini pwrformante de sarscovdoi, cum poate cazul e față, carevasăzică minerii din satu Mineri sunt în UK.

  p.s. s-au trezit (n-am cautat deplin ieri) si contraindica (la Zeneca, nu pfizer) administrarea concomitent cu boala.
  People currently unwell and experiencing COVID-19 symptoms should not receive the COVID-19 vaccine until they have recovered.
  ( https://www.ouh.nhs.uk/working-for-us/staff/covid-staff-faqs-vaccine.aspx )
 • Rusi 24.03.2021 14:14
  AstraZeneca trebuie de urgenta administrata lui vlad voiculescu.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal