Sondaj Mediafax cu privire la introducerea pașaportului de vaccinare: peste 56% nu sunt de acord cu certificatul. ActiveNews a lansat propriul sondaj, disponibil deja online, pe site-ul nostru

De Alesandru Anghel  /  

Foto: Mediafax

Foto: Mediafax

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unii dintre liderii Europei vor să introducă un pașaport de vaccinare, după cum s-a anunțat la ultima reuniune a Consiliului European. Ulterior, ministrul Economiei, USR-istul Claudiu Năsui, a susținut că deja se discută la nivel de MAE cu Grecia și Israel privind pașaportul de vaccinare. Prim-ministrul Florin Cîțu l-a contrazis dar în urma Consiliului European președintele Klaus Iohannis, care înainte criticase verbal ideea unui document electronic de călătorie, a dat un răspuns anemic.

Mediafax și-a întrebat cititorii dacă sunt de acord cu acest document.

Din cei peste 7.000 de respondenți, aproape 4.000 nu sunt de acord. Alți 2.300 au răspuns „DA”, iar 600 sunt de părere că ar trebui ca liderii să mai aștepte luarea unei decizii.

Sunteți de acord cu pașaportul verde? – a fost întrebarea adresată de Mediafax.

Iată rezultatul sondajului:

32,79% – DA

56,35% – NU

8,49% – Ar trebui să mai așteptăm

2,37% – Nu știu

Liderii țărilor care se bazează pe turism, vor un astfel de pașaport. Dar, în Marea Britanie, peste 220.000 de oameni au semnat o petiție prin care cer renunțarea la o astfel de idee. Ei consider că documentele ar restricționa drepturile celor care nu vor să se vaccineze.

Integral pe această temă, la Mediafax.

ActiveNews a lansat, de asemenea, propriul sondaj. Votați pe site-ul nostru! 

Citiți și Ion Cristoiu: Klaus Iohannis trebuie să explice românilor de ce e acum, față de ianuarie 2021, în favoarea certificatului de vaccinare

UPDATE - SONDAJUL pe care îl publicăm și aici spre informare este prezent pentru votare în varianta Desktop a site-ului, pe bara din dreapta, sub recomandările de tratament pentru Covid și în varianta de Mobil imediat după primele articole cât și sub fiecare articol.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Eu, Ionisus 01.03.2021 18:21
  Sondaje scoase din burta(stim noi a cui!).
  Sa vrei pasaport de vaccinare echivaleaza cu a vrea sa stai in lesa(nu vorbesc de catei aici).Cine vrea sa stea in lesa nu se poate numi om.
  Cata manipulare!
 • __ 01.03.2021 19:52
  Dacă "bagă" certificate și d-astea, posibil să apară câțiva hackeri (curioși din fire) și să fie un fiasco, să le facă praf sistemele. Nu pot fi opriți, bă; sunt o parte din natură... partea cea dezlănțuită. Chestiile de genu ăsta, cu inventariatul vitelor, nu merg.

  https://youtu.be/YvK7V7U5Mck (engleză: Hackers 1995 - "the hacker manifesto")
 • Orizont 01.03.2021 21:04
  Ce contrast intre minciunile mizerabile cu 32,79% de la kibbutzul lu' Hady Sârbu si sondajul real de pe Active News !
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires