Șoc la Hollywood: Un renumit actor a murit subit la 60 de ani. Era cunoscut pentru producțiile The Wire, John Wick și Lost. În 2021 distribuia un articol despre creșterea mișcării anti-vaccin

De Cătălin Vușcan  /  

Lance Reddick în serialul Lost

Lance Reddick în serialul Lost

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lance Reddick, celebru pentru rolul său în serialul "The Wire" de la HBO și în franciza cinematografică "John Wick", a murit subit  la 60 de ani, potrivit TMZ.

Cadavrul lui Lance a fost descoperit în locuința sa din Studio City vineri dimineață, în jurul orei 9:30.
 
Cauza morții sale este momentan neclară, dar sursele noastre de aplicare a legii spun că pare să fie naturală.

Lance făcuse un turneu de presă pentru cel de-al patrulea episod al francizei "John Wick" și avea programată o apariție ca invitat săptămâna viitoare în emisiunea lui Kelly Clarkson.

Lance a postat miercuri dimineață pe rețelele de socializare un selfie video, părând să fie acasă cu câinii săi în loc să participe la premiera 'Wick 4' din New York City ... deși nu a menționat niciodată de ce nu a mers la premieră.

Înainte de a lucra la 'Wick', Lance a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe ofițerul fictiv Cedrick Daniels, de la Departamentul de Poliție din Baltimore, în serialul de succes al HBO "The Wire" ... personajul său apărând în toate cele cinci sezoane.

Lance a avut, de asemenea, roluri recurente într-o mulțime de seriale populare ... inclusiv "Fringe", "Bosch", "Oz" și "Lost".

În plus față de succesul său la TV, Lance a jucat și pe marele ecran în afara francizei "Wick" ... cu credite în filme precum "Angel Has Fallen" și "Godzilla Vs. Kong".
 
În septembrie 2021, el distribuia un articol din Washington Post, despre creșterea mișcării anti-vaccin, informează R3.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Patriot Roman 18.03.2023 14:18
    Cum sa fie moarte naturala la 60 de ani?? Atunci Franta/Macron de vrea varsta de pensionare la 65 de ani, cind oameni din tarile dezvoltate traiesc doar 60 de ani???Acest om actor traitor in SUA, cu acces la cele mai bune serviciii medicale din lume-nu ca in Romania mai jos decit in Africa!- moare din senin la 60 de ani?? Am mai citit de un fotbalist din west ca ar fi murit la 38 de ani din cauze ,,,naturale"! Cum sa mori la 30 si cv de ani din cauze natuurale adica de batranetze?? Astia care scriu asa cv ne iau pe toti de prosti!
  • dejuan 18.03.2023 15:40
    De acord cu tot ce spuneti, cu exceptia: "traitor in sua cu acces la cele mai bune servicii medicale din lume". Asta poate fi valabil pentru un actor bogat ca el. Insa in sua nu toata lumea are acces la servicii medicale. Practic, majoritatea nu prea are ACCES la servicii medicale, de oricare fel! Abonamentul platit este foarte scump, iar cand ai nevoie te trezesti ca trebuie sa scoti colosal din buzunar. Mortalitatea infantila la nastere in SUA si in Romania ocupa aceeasi pozitie la nivel mondial.
    Revenind la serviciile medicale, macar in Romania, ai ACCES la ele! Sa vedem pentru cat timp. In Marea Britanie, firmele americane de asigurari incearca sa desfiinteze in bucati faimosul sistem egalitar, sa-l privatizeze si sa-i spolieze pe britanici. In SUA nici nu poti pune piciorul in usa daca nu ai o asigurare costisitoare care, atunci cand ai cu adevarat nevoie, constati ca nici macar nu incepe sa acopere! Majoritatea falimentelor personale se datoreaza imposibilitatii oamenilor obisnuiti de a plati in caz de boala.

    In al doilea rand, sa nu mai zicem (cutare) "ne iau pe toti de prosti", cred ca: "face pe prostul" e mai corect. Sa-l calificam pe culpabil, nu sa ne injosim pe noi.
  • Patriot Roman ► dejuan 18.03.2023 19:17
    Ma refeream strict la Reddick, actor cu situatie buna materiala nu la toti muritorii de acolo. Si sistemul lor medical la care au acces doar 30/40% din populatie.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 18.03.2023 19:20
    condoleante
Ultima oră

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial