Situațiunea (LXVI)

De Valerian Stan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*De prin 1985, de pe când eram ofițer în armată, și până astăzi, am fost permanent un om anti-sistem; și de-acum mă felicit deja pentru aceasta, chiar dacă am plătit, și plătesc încă, un preț dureros. Mai ales cele văzute și trăite după 89 m-au făcut să nu mai am demult speranțe pentru un mai bine al țării – în orice caz nu în cadrul constitutional republican, care mai ales el și corifeii lui ne-au adus unde suntem azi. Și totuși, de câteva luni privesc cu interes la Partidul tinerilor din AUR – sabotați din toate părțile, pe care am început să-i admir pentru calitatea, dăruirea și curajul lor exemplar. Sâmbătă de la ora 17, în frunte cu cel mai vrednic dintre ei, la fel de tânărul președinte George Simion, ei organizează în Piața Victoriei un miting ce anunță să fie poate cea mai plăcută surpriză din tot ce-am văzut până azi din partea lor. Voi fi acolo, cu speranța că nu mai târziu de apropiatele alegeri setul de valori în care eu cred (cele care au plămădit și au dat măreție în istorie acestui popor – credință, regalitate etc) va coincide până la ultima, prin voința lor, cu cel al tinerilor din AUR.

*Înființată în 2013, Mișcarea Black Lives Matter („Viețile Negrilor Contează”) a devenit cunoscută numai recent, când a avut rolul principal, alături de Antifa etc, în rebeliunea devastatoare din SUA. În contextul în care Guvernul federal și guvernele locale făceau față tot mai greu gestionării crizei Coronavirus, BLM s-a folosit de uciderea afro-americanului George Floyd de către un polițist alb pentru a se implica masiv în revoltele împotriva Administrației Trump. Informații recente din media americană arată însă că fondatori ai Mișcării sunt de fapt „activiști marxiști instruiți”, autodeclarați ca atare. Există de asemenea date credibile că proiecte ale BLM sunt finanțate prin organizații interpuse, care lucrează cu guvernul comunist chinez – un exemplu, Asociația Progresistă Chineză, constituită încă în anii ‘70. ("Black Lives Matter Co-Founder Fundraising for Pro-Communist Chinese Party Org”, Elisabeth Johnston, September 16, 2020 - și celelalte surse indicate acolo)

*Pe plajă, târâș cu gândurile după mine, nu observ când intru într-o zonă de nudiști, nemarcată în vreun fel, cum n-am mai auzit necum văzut. Bărbați și femei la un loc, claie peste grămadă, de toate vârstele. Și, mă uit atent, și de toate felurile - căsătoriți și necăsătoriți. Apoi bărbați și femei singure, la fel, de toate vârstele. Cu toții în jur de 100. Pare că doar vreo 10 cu liceul iar vreo 2, poate, și cu facultate. Reușesc să mă desprind cu greu de ce văd și am senzația că-s un îngălat și eu și că-mi miroase și sufletul - și abia evit să vărs. Am ajuns un bătrân nesuferit, plin de prejudecăți și care bombăne într-una...

*De cocoși cântând mă doare capul, un ou însă n-am mai mâncat demult.

*Titlu-șoc, recent, la o televiziune din România: "Război civil între protestatarii Black Lives Matter și susținătorii lui Trump pe străzile din Portland. Un om a fost împușcat mortal.” Așadar o confruntare între două grupări adverse pe străzile unui oraș înseamnă război civil. Deci război civil în SUA cu doar două luni înainte de alegerile în care Trump trebuie oprit cu orice preț din drumul către al doilea mandat... Pentru că acesta este interesul tututor celor privesc la Trump ca la cea mai gravă amenințare la adresa lor și a lumii pe care ei au creat-o și o domină copleșitor: o lume din care Dumnezeu trebuie alungat cu totul; în care guvernele țărilor să fie marionetele lor și să li se supună necondiționat; în care industria morții să producă anual miliarde de fetuși materie primă pentru companiile farmaceutice, cosmetice și de băuturi răcoritoare; în care ideologiile cele mai sinistre să domine educația; în care China comunistă să le poată împlini visul revanșei pentru prăbușirea comunismului – ideologia criminală prin care înaintași lor au ucis aproape 100 de milioane de oameni. Iată de ce, deci, trebuie împrăștiată, prin toate colțurile lumii și în fircare casă cu un televizor, mizeria că SUA lui Trump se află în război civil. Răboi civil cu... un om împușcat mortal – pentru că cel mai adesea ticăloșia se însoțește și cu prostia. În orice caz la Digi24, o infecție purulentă, ca practic toate televiziunile de la noi, finanțate din bani publici cu zeci de milioane de euro de o guvernare la fel de infectă.

*Împotriva Răului mondial s-ar putea să vedem ridicându-se în curând cea mai incredibilă coaliție din istorie: SUA-Rusia-Lumea arabă-Israel.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Orizont 17.09.2020 21:49
    Clarificati cumva despre ce coalitie ar putea fi vorba la ultima pozitie. Si impotriva cui ?
  • V Stan1 18.09.2020 07:00
    Pai am spus, chiar in paragraful unterior: impotriva tututor celor privesc la Trump ca la cea mai gravă amenințare la adresa lor și a lumii pe care ei au creat-o și o domină copleșitor: o lume din care Dumnezeu trebuie alungat cu totul; în care guvernele țărilor să fie marionetele lor și să li se supună necondiționat; în care industria morții să producă anual miliarde de fetuși materie primă pentru companiile farmaceutice, cosmetice și de băuturi răcoritoare; în care ideologiile cele mai sinistre să domine educația; în care China comunistă să le poată împlini visul revanșei pentru prăbușirea comunismului – ideologia criminală prin care înaintași lor au ucis aproape 100 de milioane de oameni.
  • Orizont ► V Stan1 18.09.2020 14:13
    Da , sunt in acelasi spirit de observatie ca si dvs. Cabala transnationala satanista are nevoie de modelul chinez pentru edificarea regimului antihristic - Cu toate ca mirajul ascensiunii Chinei i-a amagit chiar pe unii din cititorii acesei publicatii , trebuie sa privim cu Prudenta si Atentie la ce fel de societate evolueaza in aceasta tara : Un lagar electronic sinistru , un popor care trebuie sa se autocenzureze si sa vorbeasca in soapta , un sistem odios bazat pe Discriminare prin credite sociale si izolarea pe categorii , un guvern represiv care darama Biserici Crestine si trimite in Lagare de Reeducare si COLECTARE DE ORGANE sute de mii de cetateni !
    Iar acum eu sunt pe deplin convins de colaborarea dintre MAFIA DE STAT CHINEZA si mafia globalista transnationala - Grupul 33 pentru PRODUCEREA si RASPANDIREA INTENTIONATA A SarsCov2019 incepand cu infectarea participantilor la Jocurile Olimpice Militare si raspandirea prin cetateni chinezi infectati pana la blocarea transporturilor aeriene. Totul este un plan bine calculat gandit sa actioneze planetar prin ricoseu, in care au fost sacrificati si cateva zeci de mii de cetateni chinezi in lunile ianuarie-februarie.
  • Orizont ► V Stan1 19.09.2020 12:59
    https://youtu.be/hx2-bf_qY1o

    UN Move Forward, Ginsberg Dies, Obama and Fauci Reveal the Plan
  • n 17.09.2020 23:35
    S-o tot dai în sus și-n jos cu marxiștii și cu BLM dar să nu menționezi nici măcar o dată rolul pe care îl au evreii, e ca și cum un medic i-ar spune pacientului său fumător înrăit: ai cancer la plămâni, dar nici măcar nu bănuiesc care ar putea să fie cauza.
    Valerian Stalin însă nici măcar asta nu face - el încearcă să acrediteze ideea potrivit căreia în spatele demenței care a cuprins vestul s-ar afla în realitate guvernul chinez. Dacă mai trage o dușcă poate ne spune că și în spatele chinezilor se află cineva: marțienii. Și pe deasupra mai are și tupeul să mintă că infractorul actor de filme porno a fost ucis polițistul alb, asta în condițiile în care autopsia a arătat clar că negrul avea în organism o cantitate letală de fentanyl + alte droguri. Dar ce să-i faci, polițistul e alb, infractorul negru, iar tot onegistu de la APADOR-CH (ăia care spun că insulta simbolurilor naționale e libertate de exprimare) știe că îngerașii de negrii sunt oprimați de diavolii albi!
  • Orizont 19.09.2020 12:50
    Un mic studiu pe prolema miscarii ecumenice si fortele satanice care o dirijeaza :

    https://youtu.be/JQsOVemASJU

    Generalul Radu Theodoru: Ecumenismul și Ortodoxia
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)