Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Vigilant Fox

Foto: Vigilant Fox

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele OpenVAERS indică faptul că milioane de persoane din întreaga lume au suferit vătămări din cauza vaccinurilor COVID, o cifră alarmantă care nu ia în considerare nici măcar factorul de subraportare, despre care se crede că este de aproximativ 30, notează Vigilant Fox.
 
 


Ca atare, milioane de indivizi se întreabă: "Ce pot face pentru a încerca să reduc riscurile de a suferi de pe urma proteinelor spike?

Ei bine, Dr. Peter McCullough, cardiolog de renume mondial, a scăpat câteva informații critice pe care fiecare persoană vătămată de vaccinul COVID-19 ar trebui să le audă.

El spune: "Dacă nu ne ocupăm de proteina spike, situația nu se va îmbunătăți".

Apreciatul medic și directorul științific al The Wellness Company a recomandat trei substanțe cheie pentru a aborda eficient sindroamele cu proteine spike:

1.) Nattokinaza. De ce? Degradează proteinele spike, așa cum sugerează studiile preclinice.

- Luați 2000 de unități de două ori pe zi.

2.) Bromelaina. De ce? Similar cu nattokinaza, aceasta descompune și ea proteinele spike.

- Luați 500 miligrame o dată pe zi

3.) Curcumina. De ce? Reduce inflamația și deteriorarea proteinelor spike.

- Luați 500 miligrame de două ori pe zi și combinați-le cu 5 sau 10 mg de piperină pentru a-i spori absorbția.

Așa se rezumă protocolul de "Detoxifiere a proteinelor spike" al Dr. McCullough.

TRATAMENTE SUPLIMENTARE

Hidroxiclorochina: Se adaugă dacă există semne de autoimunitate.

Ivermectină: Se adaugă dacă există semne de infecție persistentă.

Colchicină: Utilizată dacă există semne semnificative de probleme pleuropericardice (care implică membrana din jurul inimii și plămânilor).

Plasture de nicotină sau Aciclovir oral: Acestea sunt luate în considerare dacă există simptome neurologice precum ceață cerebrală.

Naltrexonă în doze mici: Folosită pentru a spori răspunsul natural al organismului la analgezice și pentru a reduce inflamația.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

IMNUL CARPATIN-FĂGĂRĂȘENILOR - Ion Gavrilă Ogoranu (+1 mai 2006):

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Briela 17.04.2024 12:37
    Vestea mai puțin bună - oare ce ne mai așteaptă?
    https://vrabiute.blog/2024/04/17/criminalii-corona-pregatesc-urmatorul-atac/
  • Bizar 17.04.2024 19:58
    Ex military wishelblwer Kristen Megan
    https://twitter.com/i/status/1780612792480895159
  • Mircea Dragan 17.04.2024 20:59
    Nu trebuie sa fie ajutati. Ei trebuie sa fie exemplu ptr altii care in viitor vor crede balivernele unor doctorasi cu facultati neterminate ca Arafat care a avut obraznicia sa-l contrazica pe Luc Antoine Montagnier laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2008, împreună cu Françoise Barré-Sinoussi, pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane'
    Toata doctorimea din Romania sunt niste gunoaie in comparatie cu el.
  • Augusta 18.04.2024 04:41
    Care virus prietene....
    Cand dr Montagnier s-a hotarat la 80 de ani sa spuna adevarul, a fost lichidat.
  • Coronoia 17.04.2024 21:38
    Stiti bancul ala cu avionul caruia i-au cedat motoarele si e pe cale sa se prabuseasca deasupra oceanului plin de rechini? Stewardesa le da calatorilor vestea proasta si le distribuie niste alifie puturoasa. Unul din calatori o intreaba plin de speranta: "Aceasta alifie ii va face pe rechini sa nu ne mai manance?" "Eeeei, tot va vor manca, dar asa, ...mai in sila"

    Cam asa si cu alifiile dr. McCollough. Vaccinosii si-au injectat in ei o zeama care ii modifica genetic, alifiile alea nu au ce mare branza sa faca ca sa reverseze o asemenea grozavie. Au totusi efecte pozitive asupra contului bancar al dr., deci tot e ceva!.
  • Nick Cohen 17.04.2024 23:16
    Vrajeala ! Este ireversibil . Si graphenul cum il scoti ? Si genomul modificat cum il re-programezi sa fie iar natural ?
  • Augusta 18.04.2024 04:39
    Dr McCulough s-a dovedit a fi opozitie controlata. Nu este nicio proteina spike in serul criminal, pentru ca nu exista virusi decat in softurile lui Bill Gates, brevetate tot de el.

    Sa spuna dr MacMac cu ce elimina cheagurile cauciucate care se formeaza in vene, fiindca nu se dizolva cu absolut nimic dupa ce s-au format si sa spuna si cu ce se dizolva retelele formate de nanorobotii cuantici autoasamblabili.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 19.04.2024 13:08
    https://www.realitateasportiva.net/o-tanara-gimnasta-murit-la-doar-17-ani-a-luat-o-de-langa-noi-in-doar-24-de-ore
Ultima oră

14:33

Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

14:24

Dr. Geanina Hagimă: Noua medicină tehnologizată post-covid – direcție cerută sau impusă? APEL PENTRU REALIZAREA DE DEZBATERI PE TEMA TEHNOLOGIILOR INVIZIBILE

13:54

3 Mai - Ziua Presei: Mare parte din jurnaliștii care slujesc adevărul și dreptul cetățeanului la corectă informare sunt prost plătiți

13:41

Vloggerul Selly a fost invitat să vorbească la summit-ul NATO, organizat la Miami

13:02

Noile automobile au devenit deja jucării controlate de la distanță, cu telecomanda în mâna Sistemului

13:00

Vinerea Mare sau Vinerea Neagră: Ziua în care Hristos a murit pe cruce pentru noi

12:09

Dezvăluirile unui medic de la Institutul Inimii din Cluj, după operația de urgență a lui Florin Piersic: ”Trebuie dus la Viena. Urgent”!

11:30

Johnson & Johnson plătește despăgubiri de 6,5 miliarde de dolari pentru a soluționa toate procesele de cancer legate de pudra de talc

10:40

BOMBĂ ÎN SUA: TRUMP SPIONAT NON-STOP DE CIA și dezinformat prin omisiune când era Președinte. Dezvăluire VIDEO marca O'Keefe

09:55

Turcia suspendă orice formă de comerț cu Israelul din cauza tragediei umanitare din Gaza

09:20

Macron nu a renunțat la visul napoleonic. Vrea în continuare să trimită trupe NATO în Ucraina pentru a proteja Moldova și România

08:57

Moscova expune echipamentele militare NATO capturate pe front

08:50

Ion Cristoiu: Rusia a câștigat deja războiul cu Occidentul!

01:00

Pr. Ioan Istrati: Noaptea asta Hristos stă singur în temniță, rugându-Se pentru cei care Îl vor omorî

00:30

3 mai: Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici, numit și ”Luceafărul de la Lainici”. Sfântul Mucenic Timotei și soția sa, Mavra