Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

De Părău Vlad  /  

Foto: GSP.ro

Foto: GSP.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a avut probleme vizibile și audibile de sănătate la meciul de luni cu Alizé Cornet, în optimile de finală ale Australian Open 2022, pe care l-a pierdut în favoarea jucătoarei franceze, potrivit Eurosport și Antena Sport.

Simona Halep a avut o izbucnire nervoasă în primul set al partidei cu Alizé Cornet. Nemulțumită de o lovitură, sportiva a început să se critice sau să se încurajeze singură, cu voce tare, fapt care a fost surprins de înregistrări. 
 
DE VORBĂ CU SINE ÎNSĂȘI
 
La un moment dat, ea a spus că nu mai poate să respire. Mai mulți jucători vaccinați de la Australian Open s-au plâns de aceeași problemă, punând-o însă pe seama „calității slabe a aerului”. 

„Deschide terenul. Lovește, te rog!”, s-a îndemnat singură Simona Halep. Ea a avut o ieșire similară și în starul setului secund: „Înțelege că dă mai bine cu reverul! Înțelege odată! Înțelege!”.

Tot în startul setului secund, Halep a manifestat probleme de respirație! „Nu mai pot să respir!”, a exclamat Simona, remarca ei auzindu-se pe transmisie.

Simona Halep a fost eliminată astăzi, în optimile de finală ale Australian Open 2022, de către Alize Cornet, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, după un meci care a durat două ore și 35 de minute.
 
DATA VIITOARE VOI FI MAI BUNĂ - DACĂ VA MAI EXISTA O DATĂ VIITOARE

După meci, românca a postat un mesaj pe contul său de Instagram, felicitându-și adversara pentru rezultat și pentru calificarea în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, de care a îndemnat-o să se bucure. Totodată, Halep a promis că data viitoare se va strădui să fie mai bună - lucru care, din păcate, nu depinde numai de voință, ci și de putință.

„Ai fost mai puternică astăzi! Am tot respectul pentru tine, Alize! Eu voi continua să muncesc pentru a fi mai bună pentru un alt meci de 3 ore atunci când ne vom reîntâlni”, a scris Simona Halep pe InstaStory.
 
„CĂLDURA EXCESIVĂ” DĂ PROBLEME PESTE TOT... CHIAR ȘI LA FICAT!
 
Într-un interviu exclusiv pentru Eurosport, românca a declarat că nu s-a simțit bine, a avut amețeli, dureri de stomac și de ficat. Una dintre cauzele identificate de Halep pentru aceste probleme de sănătate ar fi ... „căldura excesivă”:

„A fost foarte cald astăzi, din primul set m-a lovit căldura și nu m-am simțit foarte bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, m-a durut stomacul, ficatul... cam toate m-au durut astăzi, dar mă simt destul de împăcată pentru că am dat tot ce am avut.

A fost un meci bun, din punctul meu de vedere, contra unei adversare care joacă extraordinar și care este o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că o să fie foarte greu. Tot respectul pentru ea, a meritat să câștige pentru că a fost mai bună azi”, a declarat Halep pentru Eurosport
 
Nu cu mult timp în urmă, aceasta îi dădea lecții prin presă tenismenului Novak Djokovici, care avea aer chiar și într-o țară caldă ca Australia, dar n-avea vaccinul Covid și nu a fost lăsat să participe la Australian Open 2022 de aceleași autorități care îi aprobaseră scutirea medicală, pentru ca apoi să-l plimbe între rechizitoriul de la aeroport, hotelul-penitenciar și instanțele de judecată ca pe un exemplu de „așa nu” pentru poporul din lagărul Australia.
 
NU ȘTIE NOLE CE-A PIERDUT NEVACCINÂNDU-SE CA SIMO!
 
Întrebată dacă ea consideră că Novak Djokovic ar fi trebuit să joace de la Australian Open, Halep a răspuns cinic, cu o totală lipsă de solidaritate inter-sportivă:

„Eu am fost mereu pro-vaccin. M-am și vaccinat când a trebuit, de la început. Mereu am ascultat părerea doctorilor și a specialiștilor. Sunt în totalitate de acord cu ei”.

Acum, face declarații colegiale față de jucătoarea franceză care a învins-o pe motiv de incapacitate fizică, la câteva luni după doza 3. Așa-i în tenis! 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Enya 24.01.2022 17:56
    Sa nu uiti ca vorbesti cu sinele si despre propaganda pe care ai facut-o vaxxurilor criminale, "patrioato" si iubitoareo de oameni ce esti!

    Cine stie cati (prosti) s-au luat dupa tine si sunt deja in mormant!
  • Terchea B. 24.01.2022 19:44
    Aproape ca vars o lacrima pentru ea ....aproape
  • Andrei Molnar 24.01.2022 21:36
    Daca Halep avea putina demnitate sportiva ar fi facut o declaratie de presa prin care sa boicoteze AO si s-ar fi retras din competitie la decizia partizana a judecatorilor asupra expulzarii lui Djoko din Australia si AO . Ar fi cistigat mai multa imagine decit sa promovezi un vaccin de care nu ai habar si chiar nu are nici o legatura cu competitiile sportive si deciziile politizate asupra sportivilor! Defapt cam toti tenismenii din AO se complac in aceiasi mizerie si s-au lepadat de Djoko. Guvernul partizan din Australia merita un boicot total al sportivilor!
  • adria 24.01.2022 21:39
    "Atitudinea celorlalți tenismeni a fost și mai revelatoare decât reacția guvernului australian față de Djokovic. Ce s-a întâmplat cu vechiul principiu de solidaritate sportivă? Ce adunătură jalnică s-a dovedit a fi majoritatea jucătorilor de tenis, demonstrând o deferență excesivă față de autorități." -- Dr Vernon Coleman, The Wake-up Video
    https://brandnewtube.com/watch/the-wake-up-video-uncensored-premiere_5W9zFEVRK6pKZ6B.html
    [Transcriptul aici: https://www.vernoncoleman.com/thewakeupvideo.htm]
  • Andrei Molnar 24.01.2022 22:54
    corect
  • Andrei Molnar 24.01.2022 22:55
    corect
  • bumerang16 24.01.2022 22:54
    Vaccin la chiuveta pentru majoritatea sportivilor de inalta performanta din tenis si alte competitti sportive.Pe Simona Halep nu stiu ce apucat-o sa mearga la TV ,poate stiti voi?
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”