Simion îi provoacă pe Ciucă și Ciolacu să promită că nu vor accepta căsătoriile persoanelor de același sex: „Nicolae, Marcele, ați auzit?”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, a afirmat că am lansat o provocare la adresa lui Nicolae Ciucă și a lui Marcel Ciolacu, în discursul său de la Suceava și anume să promită deschis tuturor românilor că niciodată nu vor propune legi, norme sau ordonanțe de urgență prin care să fie acceptate sau legiferate căsătoriile între persoanele de același sex în România, notează Știripesurse.

„Tot văd de la o vreme că atât PSD, cât și PNL încearcă cu disperare să se cațere pe valul naționalist, folosind fel și fel de sloganuri sau simboluri care te-ar face să crezi, dacă ai fi neinițiat, că ambele partide au virat puternic la dreapta. Nu este nimic mai mult decât un calcul cinic, atât Ciucă, cât și Ciolacu știind foarte bine că poporul român este unul mai conservator de fel. Trebuie doar să ne uităm la activitatea europarlamentarilor PSD și PNL pentru a înțelege pentru cine se luptă aceștia cu adevărat la Bruxelles. Nu pentru voi, românii care i-au trimis acolo, ci pentru toate minoritățile sexuale, pentru toate rapoartele care interzic folosirea cuvintelor «mamă» și «tată». Una zic în țară, alta votează în afară!”, a declarat George Simion, pe site-ul personal.

El a mai spus că „la fel de duplicitar s-au comportat și în timpul Referendumului pentru Familie”.

„Știau că ar fi un act de sinucidere politică dacă s-ar fi împotrivit, pe față, acestui demers, așa că au preferat să îl susțină declarativ chiar și atunci când era clar că scopul lor principal era sabotarea referendumului. Lucru care le-a și reușit într-un final. Eu unul m-am săturat până peste cap de duplicitatea asta, de felul ăsta de a face politică. Nimeni nu își asumă nimic, nimeni nu vrea să riște să calce pe bec și să supere o minoritate care a devenit, în ultimii ani, aproape de neatins în spațiul vestic. Ei bine, poate ar fi mai bine să vedem ce gândesc cu adevărat politicienii din România”, a completat liderul AUR.

Acesta i-a provocat public pe liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, să își asume deschis poziția cu privire la căsătoriile persoanelor de același sex.

„Nicolae, Marcele, ați auzit? Vă provoc public să vă asumați deschis poziția în privința căsătoriilor persoanelor de același sex! Vă provoc tot public să le explicați românilor de ce europarlamentarii PSD și PNL votează cot la cot toate bazaconiile puternic ideologizate de la Bruxelles care au ca scop coruperea copiilor noștri! Românii au dreptul să știe aceste lucruri, mai ales acum în prag de alegeri! Nu mai merge pe furiș, așa cum v-ați tot obișnuit până acum. Au apus vremurile în care puteați să mințiți votanții români din țară, spunându-le că astfel de legi sunt luate peste capul vostru la Bruxelles. În anul 2024 cu toții știm cum votați cu adevărat, tembelilor! Haideți băieți, curaj! Sau nu vă dau voie Klaus Werner Iohannis și Ursula von der Leyen să vă exprimați pozițiile adevărate? Românii merită să știe adevărul!”, a conchis Simion.
 
Discursul lui Goerge Simion la Suceava
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Stefan Mihoc 22.05.2024 16:32
    Acesta este cel mai bun discurs electoral, dar trebuie auzit mai tare/departe de media conservatoare.
  • georg xanthu 22.05.2024 18:30
    Ii provoacä pe naiba,jocuri de glezne,sä dea bine la electorat,..Cine sunt acesti Ciucä (Cu platfus) sau ciolacu,..niste marionete de prost gust.Ne vor trage dupä ei,dupä cum vor cei tari ai lumii,..Cu acesti politruci,ne am ars,vom pierde tot ce aveam mai scump.Dacä nici acum nu vedem,cu dracii jucind in stradä,..atunci,asa sä fie,,!(cum crede cineva cä acesti fosti säräntoci de pe vrema lui C.,,vor renunta la veniturile lor din Brussels,comunismul a stors tot ce era nobil in om,..)
Ultima oră

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”