”Sigur și Eficient”. Avocatul Dan Chitic, mesaj tulburător: Prietenul meu a rămas imobilizat la pat în urma vaccinului Covid. Ajutați-mă să-i găsesc o casă de îngrijire permanentă!

De Cronicar  /  

Foto: Gheorghiță și Arafat, liberi

Foto: Gheorghiță și Arafat, liberi

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Dan Chitic a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător, întru ajutorarea prietenul său afectat grav de serurile experimentale Covid la doar 45 de ani:

Vin către voi cu o MARE RUGĂMINTE:

„Vă rog să îmi recomandați o casă de îngrijire permanentă (nu îi voi spune azil!) pentru prietenul meu rămas imobilizat la pat și cu unele probleme neurologice în urma injecției minunate.

Căutam un loc în București care să fie primitor, cu oameni cu experiență în lucrul cu persoanele cu dizabilități neurologice și în care să aibă parte și de kinetoterapie. Ideal ar fi în partea de nord a Bucureștiului.

Foarte important: cum resursele sunt pe terminate și statul nici nu despăgubește și nici nu asistă persoanele afectate de vaccin, prețul trebuie să fie unul rezonabil.

Vă mulțumesc anticipat pentru ajutorul dat!”

Cine poate să ajute să-l contacteze pe avocat pe pagina sa de Facebook sau la telefon 0744 507 753.

Citiți aici cum s-a întâmplat: Relatare cutremurătoare a avocatului Dan Chitic: Rugați-vă pentru vecinul meu George, vaccinat cu Pfizer! Doctorița a spus sec: E AVC. E in comă profundă!

Reamintim și o altă tragedie din viața avocatului: Av. Chitic acuză: Vaccinul mi-a omorât fratele!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Popescu Ioana 07.06.2024 08:12
    Daca i-am fi spus lui Dan Chitic sa nu se vaccineze ar fi urmat sfatul ?
    Asta este singura intrebare pe care o am.
  • Vlad.Tepes 07.06.2024 12:25
    Doamna, se pare ca nu stiti despre cine vorbiti !
    Av. Dan Chitic era in fruntea coloanelor anti-vaccinare care strabateau Capitala in acele luni tenebroase, impreuna cu Radu Moraru, Diana Sosoaca etc.
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei