Sfintele moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Petru Vodă. Slujba de deshumare de la Cernica - VIDEO EXCLUSIV ActiveNews - Starea de Libertate

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După deshumarea care a avut loc astăzi la cimitirul Mănăstirii Cernica (VIDEO mai sus), unde Părintele Prof. Dr. Gheorghe Holbea, a ținut slujba de parastas, osemintele Mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă.

„Mulțumim doamnei Constanța Ianolide, soția marelui mărturisitor, care a cerut reînhumarea lui Ioan Ianolide de la Mănăstirea Cernica la Mănăstirea Paltin, acolo unde și dânsa viețuiește acum, sub îngrijirea maicilor.” a anunțat mănăstirea ctitorită de vrednicul de pomenire Părinte Justin, de la a cărui plecare la ceruri se împlinesc pe 16 iunie 11 ani. Cel mai probabil slujba de reînhumare va avea loc chiar de Sfântul Justin Martirul și Filosoful, pe 1 iunie.

„Să avem rugăciunile acestui mare mărturisitor al lui Hristos în temnițele comuniste!”, au mai scris maicile, oferind filmarea de mai jos urmată de slujba de pomenire din continuare, care a avut loc cu soția sa alături de sfintele moaște:

Slujba de pomenire:

Observând culoarea galbenă a craniului, a sfintelor moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide, profesorul Florin Palas, un cunoscut cercetător al vieții martirilor din închisori, a exclamat „E sfânt!”.

FOTO: Valentin Trușcă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • INJECTIA FINALA 26.05.2024 02:56
  E Sfânt, Sfânt al acestui Pământ
  Să 'i înălțam rugăciune si'un cânt
  De iubire și veșnică frățietate
  Celui care a ieșit biruitor din toate!
 • INJECTIA FINALA 26.05.2024 08:41
  Sfântul Ioan, cel care a înfruntat alături de Valeriu Gafencu , ororile sistemului carceral bolșevic, fratele din veci al Românilor, cel care a profețit uraganele de nenorociri și moarte care se vor declanșa, universal,
  după prăpădul comunist, odihnește acum alături de frații lui de suferință supraumană, mărturisitorii și mucenicii din temnițele roșii.

  Grație lor, Românii pot sta cu fruntea sus în fața celorlalte Neamuri și a Istoriei.

  Ce mângâiere să o știm pe Doamna Constanța Ianolide sub îngrijirea bunelor maici de la Paltin - Petru Vodă.

  Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi, păcătoșii!
 • Carbid 26.05.2024 11:09
  Ioan Ianolide, Binecuvântat fie numele tău în veci!
  Roagă-te Bunului Dumnezeu ca neamul nostru să nu piară!
Ultima oră

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!