Sfintele moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Petru Vodă. Slujba de deshumare de la Cernica - VIDEO EXCLUSIV ActiveNews - Starea de Libertate

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După deshumarea care a avut loc astăzi la cimitirul Mănăstirii Cernica (VIDEO mai sus), unde Părintele Prof. Dr. Gheorghe Holbea, a ținut slujba de parastas, osemintele Mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Mănăstirea Paltin Petru-Vodă.

„Mulțumim doamnei Constanța Ianolide, soția marelui mărturisitor, care a cerut reînhumarea lui Ioan Ianolide de la Mănăstirea Cernica la Mănăstirea Paltin, acolo unde și dânsa viețuiește acum, sub îngrijirea maicilor.” a anunțat mănăstirea ctitorită de vrednicul de pomenire Părinte Justin, de la a cărui plecare la ceruri se împlinesc pe 16 iunie 11 ani. Cel mai probabil slujba de reînhumare va avea loc chiar de Sfântul Justin Martirul și Filosoful, pe 1 iunie.

„Să avem rugăciunile acestui mare mărturisitor al lui Hristos în temnițele comuniste!”, au mai scris maicile, oferind filmarea de mai jos urmată de slujba de pomenire din continuare, care a avut loc cu soția sa alături de sfintele moaște:

Slujba de pomenire:

Observând culoarea galbenă a craniului, a sfintelor moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide, profesorul Florin Palas, un cunoscut cercetător al vieții martirilor din închisori, a exclamat „E sfânt!”.

FOTO: Valentin Trușcă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎPS Bartolomeu Anania - Pogorârea Sfântului Duh - Rusaliile: Atunci, în ziua Cinzecimii, Duhul Sfânt a întemeiat Biserica Lui Hristos

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • INJECTIA FINALA 26.05.2024 02:56
    E Sfânt, Sfânt al acestui Pământ
    Să 'i înălțam rugăciune si'un cânt
    De iubire și veșnică frățietate
    Celui care a ieșit biruitor din toate!
  • INJECTIA FINALA 26.05.2024 08:41
    Sfântul Ioan, cel care a înfruntat alături de Valeriu Gafencu , ororile sistemului carceral bolșevic, fratele din veci al Românilor, cel care a profețit uraganele de nenorociri și moarte care se vor declanșa, universal,
    după prăpădul comunist, odihnește acum alături de frații lui de suferință supraumană, mărturisitorii și mucenicii din temnițele roșii.

    Grație lor, Românii pot sta cu fruntea sus în fața celorlalte Neamuri și a Istoriei.

    Ce mângâiere să o știm pe Doamna Constanța Ianolide sub îngrijirea bunelor maici de la Paltin - Petru Vodă.

    Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi, păcătoșii!
  • Carbid 26.05.2024 11:09
    Ioan Ianolide, Binecuvântat fie numele tău în veci!
    Roagă-te Bunului Dumnezeu ca neamul nostru să nu piară!
  1. Ședință CSAT la Cotroceni. ACTUALIZARE: România trimite rachete Patriot în Ucraina. Iohannis s-a retras oficial din cursa pentru șefia NATO

  2. Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

  3. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  4. Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

  5. Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

  6. 22 iunie 1941, declanșarea Războiului Sfânt pentru Reîntregirea Țării. Ordinul Mareșalului Antonescu: Ostași, vă ordon: Treceți Prutul! Sdrobiți vrăjmașul din Răsărit și Miază-Noapte. Desrobiți din jugul roșu al bolșevismului pe frații noștri cotropiți!

  7. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  8. Marian Ghițeanu: Trădătorii au băgat Țara în război!

  9. Occidentul ”a aruncat zarurile”. Ucraina are undă verde să atace oriunde pe teritoriul rusesc

  10. Legebetizarea și țiganizarea spațiului public. Mădălin Pribu: PLAY COLD, STAY CHILL!

Ultima oră

20:00

Cum a primit Cărtărescu 100.000 de euro de la ”fascistul” Octavian Goga. Valerian Stan: Mircea Cărtărescu, cadorisit din bani publici cu (mult peste) 375.000 de euro. UN DOCUMENT ICR INCOMPLET

19:40

Opoziția din Germania cere deportarea refugiaților ucraineni fără locuri de muncă

18:20

Atac cu rachete americane ATACMS în Crimeea: 3 morți și 124 de răniți. Rusia acuză oficial SUA și promite răzbunare

18:09

Răzvan Ioan Boanchiș: Cum v-ați permis să cântați „Ciuleandra” în Germania?

16:30

Senatorul Ted Cruz îl pune la colț pe șeful NATO, după ce s-a lăudat că toate statele membre sprijină aderarea Ucrainei la Alianță: Cu Trump, puțin probabil

15:21

Luminița Arhire: A ZBURAT PATRIOT-UL CU AȚA

15:00

MSN recunoaște: Hopa! Geoingineria climatică din California crește temperatura în Europa. Nu mai e conspirație? STUDIU Nature Climate Change

14:35

Mihai Tîrnoveanu: Bunica și toporul de la Prut

14:00

Constantin Barbu, cel mai important scriitor român în viață, continuă confesiunile sale literare

13:17

Donald Trump promite să taie finanțarea școlilor care impun masca, vaccinarea și ”nebunia transsexuală”: ”În prima zi voi semna. Nu le voi da nici un ban”

13:15

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XVIII) – Prietenii lui tata, costorarii de sub stejar, scoicarii și mocanii

13:00

23 iunie: Sfânta Muceniță Agripina și camaradele sale, Paula, Vasa și Agatonica

12:57

Atacuri ucrainene cu drone la Zaporojie. Moscova reacționează virulent: ”Pun în pericol securitatea întregului continent. Vom lua măsurile necesare”

12:33

Selecționerul României, după înfrângerea cu Belgia: ”Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut”. Reacția jurnaliștilor germani: ”Românii au fost curajoși”

12:18

Tensiuni la granița Poloniei cu Belarus. Ministrul polonez al Apărării: ”Suntem atacați de grupuri armate și bine antrenate. Este complet diferit față de anii trecuți”