Semnul Fiarei: Certificatul Verde COVID pe microcipul implantat în mână

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Opozanții vaccinării obligatorii și ai certificatului verde sunt catalogați drept „adepți ai teoriei conspirației”. Tot mai des în ultima vreme, ironiile li se întorc în față celor care le-au aruncat.

Un biohacker suedez, militant pentru transumanism și augmentare umană promovează utilizarea microcipurilor implantate în mână ca suport pentru certificatul verde COVID.

„Purtați certificatul COVID pe un cip în mâna voastră sau oriunde în altă parte, sub piele. Este tot mai popular să îți introduci în corp un cip cu diferite tipuri de informații, iar acum îți poți introduce și certificatul COVID în cip”, scrie cotidianul suedez Aftonbladet citat de LifeSiteNews.

Hannes Sjöblad, co-fondator al BioNyfiken, o asociație suedeză de biohackeri, și „Ofițer Șef de Implantări” la Epicenter Stockholm, a demonstrat în fața reporterilor Aftonbladet cum, prin simpla alăturare a telefonului de brațul său, poate obține un certificat verde digital al UE pe telefon.

Sjöblad, care are implantate până acum două cipuri, le-a explicat entuziasmat ziariștilor că microcipurile pot înregistra tot felul de informații personale, de la date de contact la cele de identificare personală, precum grupa sanguină, sau indicatori de sănătate, cum ar fi temperatura corporală.

El a demonstrat cum se poate face o citire a temperaturii corporale cu ajutorul telefonului mobil, după ce și-a lipit smartphone-ul de piept, acolo unde se află unul dintre microcipuri.

Ziarul suedez a arătat de asemenea și cum Olle Helkimo, care este responsabil cu serviciile la Epicenter, și-a implantat un cip pe când se afla la o masă, la restaurant. El a declarat că nu a „simțit mai nimic”.

Sjöblad militează de ani de zile pentru implantarea de cipuri la oameni, ca o alternativă la „tehnologiile de identificare”, cum ar fi permise, legitimații sau ecusoane.

El are o formă de acces ID la aparatura personală, ca de exemplu telefoane sau computere.

În 2016,  Sjöblad demonstra cum cipurile implantate pot fi folosite la plăți, prin Bitcoin, de exemplu.

El recunoștea în același timp că microcipurile sunt ușor de piratat, lucru care reprezintă principalul lor punct slab.

Suedezii se află pe primul loc în lume din punctul de vedere al cipurilor implantate. În 2019, publicația electronică MedicalExpo scria în 2019 că „navetiștii de pe căile ferate suedeze, SJ, își pot încărca biletul pe cipul implantat, care este scanat de controlor cu ajutorul unui smartphone”, metodă folosită încă de atunci de „circa 3.000 de persoane”.

Ziaristul de investigații Edward Black a avertizat în mai multe comentarii, prin intermediul LifeSiteNews, despre popularitatea cipurilor în Suedia, că această tehnologie poate avea consecințe înspăimântătoare.

„Aceasta înseamnă că întregul comportament uman poate fi supravegheat și controlat de injector, iar dacă injectorul este un guvern sau o corporație aflată sub control guvernamental, ajungem într-un punct de la care guvernul va putea să facă să dispară o întreagă clasă de persoană pe baza originii lor sau a opoziției lor față de o anumită politică.”

Pe de altă parte, numeroși comentatori creștini au făcut legătura între folosirea cipurilor implantate pentru accesarea diferitelor produse și servicii și profeția din Apocalipsă:

„Și ea (Fiara) îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul.”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • ovidiuss05 01.12.2021 18:41
  Nebun ,nebun dar acum 2 ani de zile dc nu mă înșel in Suedia ,a fost o companie care a abordat acest "inovativ" mod de interacțiune cu electronicele din jurul lor.De asemenea, Buhnici are un astfel de "tag" care ajuta sa numai uite "cheiele acasă...
 • balaurul de aur 01.12.2021 18:55
  Buhnici este reprezentantul dementei high tech si al transhumanismului in RO, este un personaj malefic si nu un "influencer" sau un "unboxing therapy guy". Nu stiu cine il promoveaza si il protejeaza, dar sigur nu e de partea buna a lumii asteia.
  Cat despre Suedia, sa fie vorba de acest parazit: Jowan Österlund? El a facut "teste" pe niste indivizi, teste cu cipuri implantate sub piele. Acum cauta finantari pentru "firma" lui in Elvetia :)), sau poate SI in Elvetia
  il gasiti aici pe acest tatuator transformat peste noapte in antreprenor biotech:
  https://www.iofc.ch/jowan-osterlund
 • manu_fx 01.12.2021 18:45
  Nu e semnul fiarei, doar un surogat subtire. Se joaca si suedezii de-a anticristii...
 • AdiAdi 01.12.2021 19:55
  Dupa ce se vor înmulți utilizatorii unor astfel de cipuri va apărea și reversul medaliei..
  Să vezi atunci răpiri de persoane, cipuri clonate și furturi de date.. Asta va fi doar începutul m
 • Orizont 01.12.2021 22:12
  Tehnologia FIAREI 666 bagata deja in magazine !

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/video-walgreens-installing-scanners-on-store-shelves-seems-must-have-covid-vax-to-open-shelf-door-to-buy
 • A.C. 02.12.2021 02:16
  Nu stiu daca e adevarat sau nu, insa e interesant de aflat unde e localizat acel Walgreens. In ultima vreme, se fura masiv din magazine, in gasti mari, fara repercursiuni. Walgreens a inchis cca 22 magazine in zona San Francisco din cauza polticilor democrate. Au avut pierderi uriase. Nu m-ar mira deloc ca acele scannere de fapt sa le permita sa blocheze toate usile automat. Nu spun ca asa e, dar istoria recenta a acestui lant de farmacii/magazine ar duce la concluzia logica de protectie impotriva hotiilor masive.
 • A.C. 02.12.2021 02:37
  Nu stiu daca e adevarat sau nu, insa e interesant de aflat unde e localizat acel Walgreens. In ultima vreme, se fura masiv din magazine, in gasti mari, fara repercursiuni. Walgreens a inchis cca 22 magazine in zona San Francisco din cauza polticilor democrate. Au avut pierderi uriase. Nu m-ar mira deloc ca acele scannere de fapt sa le permita sa blocheze toate usile automat. Nu spun ca asa e, dar istoria recenta a acestui lant de farmacii/magazine ar duce la concluzia logica de protectie impotriva hotiilor masive.
 • eva adam 02.12.2021 01:12
  Citiți și va înspăimântati :

  https://apple.news/A6KVJ1QKJRq2woZXAqPqypg

  Satana de ursula, pregateste vaxx obligatoriu pentru toate țările UE!
 • Coronoia 02.12.2021 03:08
  O javra de politiciana din Grecia adepta a vaccinarii obligatorii tocmai a picat in groapa pe care ar fi vrut s-o sape altora - Margarita Zikou moarta la 48 de ani in urma unor probleme cu inima:

  https://thecovidworld.com/margarita-zikou-48-year-old-aspiring-greek-politician-dies-suddenly-from-heart-problems-months-after-praising-covid-vaccines/
 • George 02.12.2021 09:58
  Goliath în Wuhan, China, cu 14 ani în urmă. Just notice...
  https://youtu.be/6moHq9aP6Ow
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România