Șeful Reporterilor fără frontiere a murit la 53 de ani: TURBO CANCER

De Andrei Nicolae  /  

Foto: RSF

Foto: RSF

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al organizației Reporteri fără frontiere (Reporters Sans Frontieres, RSF), Christophe Deloire, a murit sâmbătă la vârsta de 53 de ani, a anunțat organizația care apără libertatea presei în lume, după cum informează și AFP citată de Agerpres.

Francezul Christophe Deloire a decedat "un urma unui cancer fulminant", sau ”turbo-cancer”, cum mai este denumit.

El a exercitat funcția de director general al RSF începând din 2012 și "a transformat asociația (...) într-un campion mondial al apărării jurnalismului, vreme de 12 ani", a subliniat organizația.

Înainte de a prelua conducerea RSF, Christophe Deloire condusese Centrul pentru Formare de Jurnaliști (CFJ) de la Paris, una dintre marile școli de jurnalism din Franța, din 2008 până în 2012. De asemenea, el lucrase pentru revista Le Point din 1998 până în 2007, la departamentul de știri politice și sociale, ca reporter de investigație. Înainte de aceasta, el lucrase pentru canalele de televiziune ARTE și TF1.

„Echipa Reporteri fără frontiere este profund întristată de moartea lui Christophe Deloire, secretarul general al organizației Reporteri fără frontiere, în urma unui cancer fulminant. Christophe Deloire a murit sâmbătă, 8 iunie, la vârsta de 53 de ani. A fost un apărător neobosit, pe toate continentele, al libertății, independenței și pluralismului jurnalismului. Reporteri fără frontiere transmite cele mai sincere condoleanțe rudelor sale.”, a transmis organizația.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Vlad.Tepes 09.06.2024 12:13
  A murit seful celei mai extinse retele mondiale de spionaj si manipulare internationala !
 • Andri 09.06.2024 13:14
  Inca un deces care nu trebuie trecut cu vederea:

  “TV doctor Michael Mosley, who is known for appearing on This Morning and The One Show, went for a walk on Wednesday afternoon, but failed to return to home“
  Era la plimbare pe insula Symi din Grecia, insula Arhanghelului Mihail, Arhanghelul dreptatii dumnezeiesti (si sa te fereasca Dumnezeu sa te intalnesti cu dreptatea dumnezeiasca si sa fii slujitor al raului).

  Cine e acest “doctor” Mosley??

  https://www.sciencefocus.com/comment/michael-mosley-why-the-coronavirus-vaccine-will-save-your-2021

  https://x.com/DrMichaelMosley/status/1473579530552225795?lang=en

  Am inteles ca avea ceva cu neinjectatii guvid ????
Ultima oră

14:00

PS Ignatie: Curajul nu înseamnă obrăznicie! ”Sunt atâția care fac gălăgie, aroganți, indolenți, vulgari, și toți se ascund sub masca faptului că ei sunt oameni curajoși”

13:53

Condurul și Scatoalca: Lui Zelenski i se pregătește o Înfrângere prezentată ca Victorie

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României