Șefa EMA a fost interogată în Parlamentul European cu privire la datele condamnabile din primul raport al UE despre siguranța vaccinurilor Pfizer/BioNTech - Peste 1.170.000 de reacții adverse post-vaccinale. FOTO/VIDEO

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În data de 27 martie, la Parlamentul European a avut loc o sesiune de 3 ore organizată de „Comisia specială privind pandemia COVID-19", scrie DailyClout într-un articol semnat de Sonia Elijah:

Ultima ședință memorabilă a fost cea în care președintele Pfizer - Janine Smalls (care l-a înlocuit pe directorul general al companiei, Albert Bourla, deoarece acesta nu s-a prezentat) a trebuit să se confrunte cu un interogatoriu din partea anumitor deputați europeni, ocazie cu care a recunoscut că vaccinul nu oprește transmisia. De data aceasta a fost rândul irlandezei Emer Cooke (fostă lobbyist al Big Pharma, în prezent director executiv al Agenției Europene pentru Medicamente - EMA) să fie interogată.

Michele Rivasi, europarlamentar și vicepreședinte al Comisiei speciale privind pandemia COVID-19, a prezentat în plenul parlamentului date alarmante privind evenimentele adverse ale vaccinului COVID-19, culminând cu întrebarea fundamentală adresată dnei Cooke și agenției sale: Cum a putut EMA să concluzioneze că profilul de siguranță al vaccinului este favorabil, având în vedere datele îngrijorătoare găsite în primul raport UE privind siguranța vaccinului Pfizer/BioNTech? VIDEO:

Biroul lui Rivasi m-a informat că întrebările ei adresate șefului EMA au fost extrase din analiza mea (publicată pentru prima dată în Children's Health Defense Europe) a raportului bombă al UE, care conținea date condamnabile raportate în primele 6 luni ale anului 2021. Mai jos este prezentarea generală a datelor alarmante găsite în raportul de 286 de pagini:


Rivasi a ținut să sublinieze datele alarmante privind rezultatele din studiile clinice, la care se face referire în analiza mea. În timpul perioadei de raportare de 6 luni, au fost înregistrate 26 de cazuri negative din cele 149 de cazuri unice de sarcină. Dintre aceste 26 de rezultate, 15 au dus la avort spontan (avort spontan) și 5 dintre rezultatele sarcinii au dus la nașteri vii cu anomalii congenitale.

Citiți și Cele 1.290 de efecte adverse post-vaccinale regăsite în Documentele Pfizer. EXCLUSIV ACTIVENEWS

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Enya 31.03.2023 20:26
    U.E. si Parlamentul european sunt constructii fictive, care s-au intrunit, exista si impun ilegalitati tarilor fara ca popoarele sa-si fi dat acordul prin referendum!

    Sunt ramuri ale Trustului global (Vatican, Washington DC, City of London) care guverneaza Terra in beneficiul adevaratilor conducatori, demonii NEpamanteni. Seful sefilor acestui Trust este papa, dracul cel mai drac de pe Pamant, blasfemia intruchipata, cel care a spus clar, raspicat si cu zambetul pe buze ca Iisus “este cel mai spurcat”.

    Daca ultimele doua din Trust reprezinta institutia financiara si cea militara, Vaticanul este locul de unde satanul in rochita a decretat prin bulele papale acum sute de ani ca detine trupurile si sufletele oamenilor precum si toate bogatiile apelor si pamanturilor. Deci, capo di tutti i capi de pe pamant e satana asta care are impresia ca ne detine suveranitatea furata si ascunsa acum in dublura numita CNP sau “social number” .

    Nu recunosc acest parlament european tot asa cum nu recunosc nici corporatia “Statul roman reprezentat prin Ministerul finantelor publice SRL”, de aceea indemn toti pamantenii sa-si ceara dreptate pentru CRIMELE infaptuite sub pretextul covidului inexistent si sa initieze Tribunale ale Popoarelor in fiecare tara care sa judece, sa condamne si sa execute toti asasinii (politicienii si eroii) care au omorat in spitale si prin vaccinare, cu cruzime, fara nici cea mai mica urma de mila, milioane de fiinte nevinovate!!!!!
  • Dorel Timpa 01.04.2023 13:41
    Nici eu nu-i recunosc

    pe satanele astea!!!
    Dar problema e că foarte mulți oameni dorm in papuci și dacă le spui chestiile astea se uită la tine ca la un extraterestru și spune că nu-i adevărat, că eștia ne vor binele , bla bla, bla, din pacate spălarea pe creier a fost foarte eficienta!!!

    P.S. citeam de dimineață că frații "dinamita" tate au fost așteptați azi noapte (parca pe la miezul nopții le-au dat drumul!) de mulțime de fani, i-auzi, infractorii au fani, majoritatea tineri (probabil tefelisti) care au pus multi filmări cu vedetele lor de mucava tare pe tik tok, asta ca sa înțelegem de ce am ajuns așa de jos ca nație!!!
  • Enya ► Dorel Timpa 01.04.2023 15:27
    Nu-i nimic, le bagam cu palnia in cap cat e nevoie ca sa se trezeasca. Iar cine doreste totusi sa ramana acolo, va merita belciugul demonilor. Si se va uita printre zabrele la noi, pamantenii care ne-am luat in sfarsit pamanturile in primire si ne-am apucat sa ne cultivam hrana.

    Caci la asta se rezuma absolut tot succesul impotriva statului (dusmanul nostru) in particular si al ocultei in general: pot sa faca dictatura dictaturii pestelui prajit cat doresc si sa implementeze orice gogorita de oras genial, noi ne vom crea un sistem paralel in care vom trai si vom functiona normal si frumos, asa cum ne-a fost harazit de Dumnezeu. Si ne vom cultiva gradinile si livezile cu toate bunatatile de fructe, legume, verdeturi, ierburi aromatice si medicinale, ciuperci, seminte si orice avem nevoie pentru o sanatate de fier si o pofta de viata de neinchipuit!

    Ne vom face propriul sistem, adevarat, cel divin, dupa Legile lui Dumnezeu pe care le-am pierdut cand am permis infiltrarea Legilor lui satan: justitia prin dreptul roman si Legile Amiralitatii, acea "justitie" in care omul, in legaleza judecatorilor - CU TOTII AI OCULTEI FARA NICI O EXCEPTIE ca doar au fost formati si platiti de aceasta sa judece in canoanele ei –, inseamna de fapt “sclav”.

    In dictionarul Black’s law dictinonnary, “human” inseamna “sea monster” (monstru al apelor), iar cand ne ducem la definitia “monstrului” din acelasi dictionar, vedem ca e vorba de “cineva care nu poate mosteni sau detine proprietati”.

    De aceea “om”, “persoana”, “cetatean”, “individ” sunt cuvinte componente ale legalezei Matrix-ului creat de satan prin slujbasii lui pamanteni si sunt sinonimele cuvantului “sclav”.

    Foarte multi care au studiat acest aspect si care s-au desprins de sistem, cand e vorba de om, folosesc termeni precum “fiinta vie”, “fiinta vie in carne si oase” sau “suveran individual”.

    Revenind la viata adevarata, fratilor, sa ne bucuram ca aceasta dictatura a demonilor NEpamanteni prin demonii pamanteni ne-a trezit si ne-a aratat care ar trebui sa fie sensul vietii noastre, unul complet diferit de tot ce ni s-a intamplat pana acum!

    Stiu ca e greu de crezut, dar ne pot astepta vremuri fenomenale, cu un stil de viata si niste activitati adevarate atat de integrate in Natura sfanta si in Legile divine ale Pamantului!... Aproape toate meseriile si profesiile din acest moment sunt artificiale si inutile! Cele care ne aseaza la propriu pe pamant in contact cu tarana si Natura si cele care ne pun mainile, picioarele, inima si mintea la treaba sunt ceea ce avem nevoie pentru o viata deosebita!

    Scopul fiintei umane suverane este, ar trebui sa fie fericirea, iar revenirea la lucrurile simple, unitatea din triburi, educarea copiilor doar de catre trib si nu de statul ocult criminal, traiul in casute simple cu materiale luate GRATUIT din Natura pentru ca Dumnezeu le-a creat pentru noi si ni le-a daruit neconditionat, intr-o forma continua de miscare (care este si definitia vietii) in gradini, livezi, la deal, la vale, oriunde pe pamanturile acestea care ne apartin de la Creator, construiesc toata aceasta FERICIRE.

    Iar criminalii astia ce-si zic politicieni si Oile vacciniste ce le vor urma "propunerile" de a intra in era digitala, sa traiasca ei cum vor, inlantuiti, incatusati, unii cu biciul, altii cu urmele de bici pe spinare in vreme ce noi ne vom lafai pe pamanturile noastre la soare, in ploaie, pe zapada, ne vom ajuta unii pe altii in triburile pe care le vom reface, ne vom plati unii pe ceilalti in natura, fiecare cu ce are, unul cu lemne, altul cu ciuperci din padure, altul cu caruta de pietre aduse de la rau, altul cu forta bratelor, altul cu prajituri si cozonaci si tot asa. In vreme ce Oimea va manca doar cu CBDC si doar dupa ce se va "vaccina" complet cu genomul lui Lucifer, noi vom aprinde seara, dupa o zi de munca in trib, un foc de tabara si vom savura care un vin natural, care o apa de izvor, care o socata, toate de pe pamanturile si livezile NOASTRE!


    Proxenetii aia de cea mai joasa speta au gasit in Romania un taram fermecat. Dar cum orice crima organizata se respecta iar ei au vrut sa se infrupte singurei, fara sa dea obolul acesteia, au trecut putin pe la niste gratii. Nu vor parasi raiul de vrabiute frumoase si ieftine, mancarea cea mai gustoasa si atat de variata, tara libera si fara constrangeri mari pentru ca unde mai gasesc ei atatea bunatati pe o singura tava?
  • Mircea Dragan 01.04.2023 18:53
    De ce nu-l ia nimeni la intrebari pe Gheorghita? Cu cat erai mai bolnav cu atat era mai bine sa te ''injectezi'' ! Nu asa indemna?
    Femeile insarcinate erau si ele indemnate sa se injecteze.
  • Enya ► Mircea Dragan 01.04.2023 20:21
    Ii vine randul, stati linistit, nu va scapa nici un CRIMINAL! Vor fi vanati si-n gaura de sarpe dupa ce se vor fi pronuntat condamnarile!

    Iar daca justitia se va face ca nu-i va gasi, va asigur ca pe pamantul asta inca mai exista barbati adevarati care se vor duce pana in fundul pamantului dupa ei! Valabil pentru toate tarile.
  • Enya 31.03.2023 20:31
    https://www.dnb.com/site-search-results.html#AllSearch=european%20parliament&CompanyProfilesPageNumber=1&CompanyProfilesSearch=european%20parliament&ContactProfilesPageNumber=1&DAndBMarketplacePageNumber=1&DAndBMarketplaceSearch=european%20parliament&IndustryPageNumber=1&SiteContentPageNumber=1&SiteContentSearch=european%20parliament&tab=Company%20Profiles
  • Dorel Timpa 01.04.2023 13:30
    Bun, a fost interogată,

    cînd va fi și întemnițată? Împreună cu bursula, vedeți că tanti bursula se cere sefuleata la nato, ca sa scape de bulău!!!
Ultima oră

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional