Ședință CSAT la Cotroceni. ACTUALIZARE: România trimite rachete Patriot în Ucraina. Iohannis s-a retras oficial din cursa pentru șefia NATO

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: presidency.ro

Foto: presidency.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE:  România va trimite un sistem de apărare antianeriană Patriot în Ucraina, a decis joi CSAT în ședință.
 
„Având în vedere deteriorarea semnificativă a situației de securitate în Ucraina, ca urmare a atacurilor constante și masive ale Rusiei asupra civililor și a infrastructurii civile, mai ales asupra celei energetice, precum și consecințele regionale ale acestei situații, inclusiv asupra securității României, în strânsă coordonare cu Aliații, membrii Consiliului au decis donarea către Ucraina a unui sistem Patriot”, se arată într-un comunicat CSAT.
 
De asemenea, președintele României a informat că i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfârșitul săptămânii trecute, asupra retragerii candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației.
 
Președintele Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului să se pronunțe cu privire la candidatura lui Mark Rutte pentru funcția de Secretar General al NATO, aceștia declarându-se în favoarea susținerii de către România a candidaturii premierului olandez.
 
ȘTIRE INIȚIALĂ: Consiliul Suprem de Apărare a Țării se reunește joi, la Palatul Cotroceni.
 
Printre subiectele discutate se află și posibilitatea transferului unui sistem de rachete PATRIOT către Ucraina. La finalul ședinței, Klaus Iohannis și-ar putea anunța retragerea din cursa pentru șefia NATO, potrivit RomâniaTV.

Președintele Klaus Iohannis a convocat, joi, ședința a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), care va începe la ora 13.00.
 
Administrația Prezidențială a transmis că pe ordinea de zi a reniunii va fi „analiza privind posibilitatea transferului unui sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT către Forțele Armate ale Ucrainei”, cât și „forțele și mijloacele Armatei României ce pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român în anul 2025.

Potrivit comunicatului de presă al Adminstrației Prezidențiale, pe ordinea de zi a ședinței CSAT sunt incluse subiecte referitoare la:

- Obiectivele României pentru Summitul NATO din 2024;

– Stadiul și perspectivele conflictului din Ucraina în urma agresiunii ilegale și nejustificate a Federației Ruse. Implicații pentru România;

– Analiza privind posibilitatea transferului unui sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT către Forțele Armate ale Ucrainei;

– Avizarea solicitărilor pentru obținerea autorizării de utilizare a echipamentelor de infrastructură 5G, depuse de către Bithat Solutions S.R.L. și ASEE Solutions S.R.L”.

La reuniunea CSAT vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale, mai spune sursa citată.
 
Miercuri, președintele Klaus Iohannis a declarat că, în cadrul CSAT, va prezenta poziția sa privind candidatura la șefia NATO și apoi va anunța și public decizia luată pe acest subiect.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (42)
 • DanielaBMED 20.06.2024 10:40
  Pe final de mandat, ai noștri lideri politici pot răspunde la "solicitările" occidentului necondiționat. Ne putem aștepta la ORICE. Vor bătrâneți mai mult decât liniștite financiar...
 • Bizzu 20.06.2024 15:29
  Pentru mizeria cu Patriotul vor avea cu siguranță bătrâneți liniștite TOȚI cei care au votat astăzi. Va fi multă liniște, vor fi păziți non-stop și mâncarea va fi asigurată de 3 ori pe zi. Uneori vor fi lăsați să se plimbe, dar numai în curtea instituției unde vor locui permanent. Iar cheltuielile cu îmbrăcămintea vor fi aproape zero, pentru că vor purta tot timpul același tip de uniformă, cu dungi negre și albe.
 • AC ► Bizzu 20.06.2024 15:48
  Mda,cu conditia ca mamaliga sa bubuie si din mamaligari sa fim ciomagari
 • Bizzu ► AC 20.06.2024 20:15
  Mda, bine sesizat... aici avem o mică problemă... MAJORĂ!
 • Neanae 20.06.2024 12:01
  … adică cum “și-ar putea anunța retragerea” de la șefia NATO? Se vrea a înțelege că toți îl vor și el nu vrea? Doamneee, ce fel de jurnaliști avem? Beiii, ce e cu atâtea condiționale, presupuneri, ambiguită și alte violări lingvistice?
  Iar pentru a da ori nu Patriotu’, dapai să dea și Patu’ … să doarmă în hamac!
 • Blackstar 20.06.2024 15:28
  În caz de război pe teritoriu românesc Ficusul este primul care o tuflește in occident alături de toată gașca de parlamentari, de unde va perora pentru rezistența contra inamicului, așa a făcut si De Gaulle in al doilea război mondial, mare clanțău și ăla, măcar era militar de carieră. Sistemul Patriot nu va schimba nimic pe front, rachetele scumpe se vor epuiza iar ucrainenii vor fi tocați mărunt de baraje de artilerie convenționale cu proiectile ieftine made Coreea. In trei luni rușii o să o dea peste cap pe Maia Sandu, vor intra in Moldova și vor fi vecini cu....noi evident. Să vezi apoi revizonism maghiar și muscălesc. Romania putea alege calea unei neutralități onorabile, dar sigur nu cu slugoii din Parlament.
 • AC 20.06.2024 15:47
  Subscriu
 • Neanae 20.06.2024 17:25
  Total de acord. Subliniez ideea de neutralitate! Numai ca e nevoie de minți și valori de excelență pentru a susține așa ceva. Ori asta în România, dar și în alte părți, s-a epuizat! E mai ușor să o vindem decât să o VINDECĂM pe România asta pierdută pe drumul mare.
  Sclimpucește AUR cu alde Simion în sensul ăsta, dar e mai ușor să fie și el distrus decât înțeles, acompaniat, ameliorat strategia. Bag de seamă ca românii sunt model de autodistrugere, de ipercriticism devastator. Nimic constructiv, tre să moară toate caprele vecinilor, noi deja am trecut la viermi și gândaci … metafora!
 • Tic 20.06.2024 19:20
  Este doar o formă de a ne pune bir pt khazari și complexul militaro-industrial.
 • Brick 20.06.2024 20:29
  de Gaulle a condus o brigada de blindate in '40. S-a descurcat onorabil in contextul dezastrului. Nu ofensa memoria lui facand analogie cu Krautul mioritic care e un dobitoc.
  Patriot poate da dureri de cap aviatorilor muskali, mai ales ca nu-s in stare sa instituie zona de excludere aeriana. Nexam SEAD, sunt praf. Nu uita ca rapandulele alea de haholi au Iris-T SLM si SAMP T care au raza medie. Patriot e pt raza mare. Teoretic pot incropi un soi de aparare stratificate macar intr-o zona de interes. Ramane de vazut in ce masura vor avea cu ce sa traga. In orice caz, e sub semnul intrebarii cine opereaza cu adevarat sistemele respective. Slabe sanse sa friga muskalii un sistem AA cu artileria clasica. Revizionismul muskal si macaristanez/unguresc exista oricum si sunt la fel de nocive. In orice caz, tinand cont de atitudinea marlaneasca a haholilor, de la sef pana la ultimul mujic, trebuia sa le dam ceva in gat. Pur si simplu, sunt la fel de barbari ca muskalii. Si unii si altii au mutilat prizonieri, asa de amorul artei. Neutralitatea e supraestimata zilele astea, insa e clar ca haholii nu sunt aliatii romanilor. Regretabil ca nu avem granita cu Polonia, era mai util si mai interesant asa pt ambele tari.
 • Mars.60 Stefan 20.06.2024 21:05
  De ce sa fie Romania neutra, doar stiti proverbul stramosesc "unde-i rau, hop si eu"? Romanii sunt onorati sa fie "parteneri" vesnici in razboaiele SUA si ale UE, eventual chiar stersi de pe fatza pamantului ca neam in razboiul din Ukraina daca "parteneru strategic" o cere. De aceea romanii tac malc, doar pe vremea lu diktatoru "ceashka" erau neutri spre nenorocirea lor (bine c-am scapat de cizmar!). Oare ce poate fi mai "onorabil" decat sa te jertfesti eroic si democratic pentru cauza hegemonului global Satanele Unite si a Noii Ordini care ne-a dat NATO si UE sa ne apere si hrana sanatoasa (salam fara soia) in supermarket ? Calea unei neutralități onorabile NU.SE.PUNE. Mergem orbeste la razbel rusesc, schimonositi la fatza de o ura viscerala impotriva muskalilor vaxxati cu Sputnik de catre diktatoru nebun si canceros Putler, ca nu cumva s-ajunga asta la Gurile Dunarii ca e bai mare. Daca Putler ajunge acolo, Dunarea seaca sau curge invers si "parteneru" face depresie cand ne deposedeaza de resurse. Doar haholilor lui Zdrele le permitem sa faca ce vor ei cu Gurile Dunarii noastre, adica cu porturile si Dunarea intreaga, muskalilor "niet"! Dar daca totusi, prin cine stie ce intamplare absurd de absurda pe care n-o mai crede nimeni in Romania secolului 21, Putler ajunge intamplator si neinvitat la Gurile Dunarii, revizonismul maghiar și muscălesc nu mai are pe cine interesa, noi romanii nemaifacand parte demult din ecuatia lor geostrategica. Logic, in mod fizic!
  Deci, e clar: Urmeaza "alegeri", Ciolacu premier, Ciuca presedinte, STABILITATE e ordinu de zi pe unitate, "parteneru strategic" e cu noi, ranitza in spinare, tzinta pe muskal, sa fie bine ca sa nu fie rau!
  Traiasca Romania, sklava Ukrainii!
 • Brick ► Mars.60 Stefan 20.06.2024 22:22
  Nea Stefane, poti sa-i astepti pe muskali la gurile Dunarii. Totusi nu e frumos, motiv pt care s-ar putea ca altii sa-ti puna o coaja de banana in drum. Insa da, nici o diferenta intre hahol si muskal la gurile Dunarii, sau in alta parte. Altfel, slabe sanse de razboi, Romania e cam vraiste pt asa ceva. Pe de alta parte, as fi curios sa vad ce se intampla daca El Comandante cheama lumea la oaste. E o chestiune de incredere, ce poate sa fie rau daca romanii pun mana pe arme?
 • Mars.60 Stefan ► Brick 21.06.2024 13:15
  Multumesc de sfat! Din partea mea, nene BRICK n-am de ce sa ma tem nici de muskali, nici de coji de banane, ma tem doar de Dumnezeul cel Vesnic si Atotputernic. Nu ma smeresc in fatza nimanui decat in fatza Mantuitorului Iisus Hristos si ma rog Domnului ca toti romanii, inclusiv valahii iubitori de neam si tara, ca mine sau ca dumneata, sa fie izbaviti de toate relele si suferintele ce decurg dintr-un eventual razboi inutil abatut peste Romania. Dumnezeu sa te binecuvanteze, nene BRICK!
 • Mars.60 Stefan ► Brick 21.06.2024 13:45
  Scuze, nene BRICK, ca nu e frumos din partea mea sa plec dupa muskali la Gurile Dunarii calcand peste coji de banane, sa te las in ceatza si sa nu-ti raspund la intrebare. Daca El Comandante cheama lumea la oaste e posibil ca khazarimea sionista de la butoanele tarii sa "se clatine" un pic in sperante, vazand indarjirea romanilor si persistenta lor in a da patriotic bir cu fugitii sau in noncombat, si atunci sa cheme masiv sub oaste in Romania "mercenari din toate tarile, uniti-va", ca pe vremuri, spre dezamagirea totala a lui Putler care de ani buni detine el si numai el patentul "internationalei" tocatoare de vieti. Portii masive de mercenari pestriti (emigranti) livrati de UE-a "cilivizata" care (subit) nu-i mai vrea, dornici sa primeasca iute cetatenie romana si statut de mandri ioropeni spre a-si servi eroic "patria" de curand livrata lor sub bocanci. Si atunci vom pricepe toti ce poate sa fie rau daca romanii pun mana pe arme. E tot o chestiune de incredere, aveti incredere ca ceea ce va spun e adevarat?
 • Mars.60 Stefan ► Brick 21.06.2024 15:16
  Scuze, nene BRICK, ca nu e frumos din partea mea sa plec dupa muskali la Gurile Dunarii calcand peste coji de banane, sa te las in ceatza si sa nu-ti raspund la intrebare. Daca El Comandante cheama lumea la oaste e posibil ca khazarimea sionista de la butoanele tarii sa "se clatine" un pic in sperante, vazand indarjirea romanilor si persistenta lor in a da patriotic bir cu fugitii sau in noncombat, si atunci sa cheme masiv sub oaste in Romania "mercenari din toate tarile, uniti-va", ca pe vremuri, spre dezamagirea totala a lui Putler care de ani buni detine el si numai el patentul "internationalei" tocatoare de vieti. Portii masive de mercenari pestriti (emigranti) livrati de UE-a "cilivizata" care (subit) nu-i mai vrea, dornici sa primeasca iute cetatenie romana si statut de mandri ioropeni spre a-si servi eroic "patria" de curand livrata lor sub bocanci. Si atunci vom pricepe toti ce poate sa fie rau daca romanii pun mana pe arme. E tot o chestiune de incredere, aveti incredere ca ceea ce va spun e adevarat?
 • Brick ► Mars.60 Stefan 21.06.2024 17:51
  Intr-adevar, deasupra oricui e Dumnezeu, restul e can can. Altfel, nene Stefan, razboiae au fost si or sa tot fie. Ramane de vazut utilitatea sau inutilitatea razboaielor viitoare. Totusi, Romania s-a facut cu multe sacrificii, inclusiv pe campul de lupta. Avem exponenti in fiecare generatie care au dus mai departe scanteia demnitatii si a neatarnarii neamului. Totusi, dupa ce floarea Romaniei si a romanismului a fost batjocorita la Pitesti, GHherla, Aiud, Canal si alte locuri asemenea, am impresia ca avem o problema din cauza ciulinilor crescuti in loc. Sa vedem cat ne mai suporta Dunezeu.
  In alta ordine, El Comandante nu o sa cheme lumea la oaste, parte si din motivele evocate de dumneata. Cred ca sunt si altele, de pilda, "ei" stiu ca fara componenta nationalista valahii nu se agita. Si fix nationalismul deranjeaza in epoca "unitatii in divesitate". Complicat si din alta perspectiva, nu stiu cum ar reactiona conscriptia bibanilor daca vine Cirillo in inspectie de front si le spune ca nu-s rujati regulamentar.
  Nici cu lefegii nu e simpla treaba, astia sunt scumpi si niciodata suficienti. Au obiceiul sa
  se supere daca nu primesc malaiul promis intocmai si la timp. Si muskalii au lefegii straini, insa si la ei meseriasii sunt putini. Asa ca se multumesc cu aia din Africa la care le-au aratat poze cu devuski.
 • Mircea Dragan 20.06.2024 15:48
  Daca nu aveam nevoie de 7 sisteme Patriot de ce am cumparat asa ceva. Daca am cumparat asa ceva inseamna ca ne trebuie asa ceva.
  Plus de asta participarea militarilor romani la operatiuni in afara teritoriul national e maxima .
  E cumva ucraina in NATO, Joha si membrilor CSAT?
  Pregatiti-va de puscarie ptr tradare si inalta tradare.
 • Dorel Timpa 20.06.2024 15:54
  Ar trebui arestati toți din csat pentru înaltă trădare,

  in frunte cu idiotul sef ciolanis, dar sa vedem, are cineva c...ie sa o facă?.
 • Mircea Dragan 20.06.2024 18:31
  Depinde de interese. Cel tarziu in 24 de ore de la incheierea CSAT toti trebuie sa fie arestati.
 • Brick 20.06.2024 16:53
  Sistem Patriot, adica radarul, centrul de comanda, 4 lansatoare, grup energetic. Printre aste si niscai echipamente de comunicatii. Sper sa plimbe sistemul prin tara inainte sa-l "doneze" haholilor. Musai sa-l inscriptioneze cu citatul clasic: "aici sunt banii dvs ... bai dobitocilor!"
 • Tic 20.06.2024 19:21
  Subscriu de n ori.Ca si cu Bechtel.
 • Brick ► Tic 20.06.2024 20:30
  Poate le "donam" si himars, asa ca sa suntem boieri.
 • Bizzu ► Brick 21.06.2024 03:50
  Poate le ”donăm” și președintele, că și-așa al lor este expirat și-al nostru își caută activ un job. Eh... n-avem noi norocul ăla...
 • Brick 20.06.2024 16:58
  Sistem Patriot, adica radarul, centrul de comanda, 4 lansatoare, grup energetic. Printre aste si niscai echipamente de comunicatii. Sper sa plimbe sistemul prin tara inainte sa-l "doneze" haholilor. Musai sa-l inscriptioneze cu citatul clasic: "aici sunt banii dvs ... bai dobitocilor!"
 • Mircea Dragan 20.06.2024 18:29
  '' Iohannis s-a retras oficial din cursa pentru șefia NATO''
  Cine i-a spus ca era o cursa?
 • Mars.60 Stefan 20.06.2024 21:55
  Dupa ce i-au intors toti spatele, si-a dat seama singur nataraul ca a cazut in cursa, dupa ce a luat oficial tzeapa!
  Acu' ficusu' "se retrage" oficial, sanki!
 • Mars.60 Stefan 20.06.2024 22:37
  Dupa ce i-au intors toti spatele, si-a dat seama singur nataraul ca a cazut in cursa, dupa ce a luat oficial tzeapa!
  Acu' ficusu' "se retrage" oficial, sanki!
 • Mu5ai 20.06.2024 18:29
  Voi citi, și vă recomand și dumneavoastră, psalmul 108 pentru toți nemernicii care vor să ne bage copiii în război!!!
 • AC 20.06.2024 19:58
  "Deci, Ungaria poate "să rămână un membru loial și angajat al NATO” fără să se expună unui pericol indubitabil, fără să se înglodeze în datorii, fără ca decidenții ei sa se lanseze în actiuni iresponsabile și sa-si sfideze propriii cetățenii.

  Exact o astfel de atitudine așteptăm de la decidenții României! Nu dorim să ne vedem țara devastată , nu vrem să fim târâți într-un război care nu este al nostru!"
 • AC 20.06.2024 20:02
  "Decizia de donare a sistemului PATRIOT este mortală pentru România, de azi suntem în război și mare pericol. Iohannis, Ciolacu, Geoană, la groapa de gunoi a istoriei!"
 • Pseudonimm 20.06.2024 23:26
  @MU5AI: Dumnezeu să ocrotească Romania ! Și 131 și 133
 • Un Strain 21.06.2024 00:01
  Avem exact ce meritam.... Adica ce am votat... Nu va faceti griji... Mai marii conducatori au tot ce isi doresc... Iar noi prostimea... Dc avem 5 lei in plus la salariu ce ne mai intereseaza dc vom fi tiriti intr un razboi al Globalistilor.... Ideea ??... Au inceput reducerea efectivelor care maninca degeaba, prin injectia fatala.... Iar pt a continua... Trebuie un RAZBEL ceva mai extins pt a mai reduce ceva dintre noi... Si pt a putea ne tine in lesa.... Vai de oamenii fara minte...
 • INJECTIA FINALA 21.06.2024 07:33
  Dă'le, Doamne, peste bot
  Celor ce'au furat la vot
  Și s'au adunat la sfat
  Și pe noi ne'au condamnat
  La un război blestemat

  Ne'au ucis, ne'au înțepat
  Dar pe cei care'au scăpat
  Să 'i facem carne de tun
  C'așa vrea wernociodracul nebun

  Trădători și criminali
  Merită înfipți în pari
  Și băgați și la'nchisoare

  Cu lanțuri la gât și picioare...
 • INJECTIA FINALA 21.06.2024 07:22
  Dă'le, Doamne, peste bot
  Celor ce'au furat la vot
  Și s'au adunat la sfat
  Și pe noi ne'au condamnat
  La un război blestemat

  Ne'au ucis, ne'au înțepat
  Dar pe cei care'au scăpat
  Să 'i facem carne de tun
  C'așa vrea wernociolacul nebun

  Trădători și criminali
  Merită înfipți în pari
  Și băgați și la'nchisoare

  Cu lanțuri la gât și picioare...
 • Constantinescu Valentin-Ionut 21.06.2024 12:02
  ”VEȚI VEDEA ȘI VEȚI ÎNȚELEGE SPURCĂCIUNEA PESTE TOT ÎN JURUL VOSTRU”
  “Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vă vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări. Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”
  https://oficialmedia.com/veti-vedea-si-veti-intelege-spurcaciunea-peste-tot-in-jurul-vostru/
 • Mars.60 Stefan ► Constantinescu Valentin-Ionut 21.06.2024 12:59
  Felicitari pt. articol IONUT, Dumnezeu sa te binecuvanteze!
  Hristos S-a Inaltat!
 • Quintessence 21.06.2024 08:18
  S-au speriat cand au vazut la un loc 30000 -40000 de romani patrioti la meciul de fotbal.


  Zelensky a introdus o lege in decembrie 2021 care sa permita recoltarea organelor fara consimtamant:
  https://www.ukrinform.net/rubric-polytics/3380436-zelensky-signs-law-regulating-transplantation.html

  Razboiul acesta nu este real. Am mai spus si repet: TOT ce ati vazut la tembelizor au fost imagini din video game-ul ARMA 3 si alte game-uri, CGI, filmari vechi sau fotografii vechi din alte tari, actori si regii proaste de Hollywood.
  Ceea ce-i real este ca panaramele de Putin mongoloidul si rabbi Zelensky sunt marionetele acelorasi papusari pentru a extermina rasa alba. 100% aproape toti tinerii care au fost omorati au fost transati pentru organe sau folositi pentru experimente in laboratoarele din Ucraina.
  Tehnologia transplantului de organe a ajuns la un nivel extrem de avansat - se poate atasa doar capul si gatul la un alt corp strain:
  https://www.youtube.com/watch?v=szXbuUlUhQ4

  Vor pamantul Romaniei fara romani! Nu vor da cu nici o nucleara. Sa nu-i credeti daca vor spune acest lucru, radiatiile vor fi de la 6G!
  ARMA 3:
  https://www.youtube.com/watch?v=qqW93ePJ82s
  https://www.youtube.com/watch?v=9-DYgN26kmw
  https://www.youtube.com/watch?v=VvdTrXTvivc
  https://www.youtube.com/watch?v=uQ9k5NePfks
  https://www.youtube.com/watch?v=ERG5CkduphI&t=12s
  https://www.youtube.com/watch?v=8DVGR8qm_TQ
  https://www.youtube.com/watch?v=87LEBy1bQkE

  DARPA, NATO, s.a. & hologramele:
  2011 - DARPA’s Urban Photonic Sandtable Display (UPSD)
  https://www.legistorm.com/stormfeed/view_rss/343863/organization/93578/title/time-magazine-recognizes-darpas-holographic-sandtable-display.html
  2015 - https://usacac.army.mil/sites/default/files/documents/cact/holograms%20story.pdf
  https://www.afcea.org/signal-media/technology/holograms-coming-military-theater-near-you
  2021 - NATO training sites to use HoloPresence display systems
  https://www.avinteractive.com/news/projection/nato-training-use-holopresence-display-systems-16-09-2021/
  https://www.youtube.com/watch?v=aowfzx1JEm0&t=32s
  2021 - Hologram experts can now create real-life images that move in the air
  https://new.nsf.gov/news/hologram-experts-can-now-create-real-life-images
  - Hologramele acum 5-13 ani pentru public:
  https://www.youtube.com/watch?v=1JiZ2Y91-e0&t=40s

  sau deepfake:
  https://www.youtube.com/watch?v=B4jNttRvbpU
 • Nata 21.06.2024 08:37
  Noi vrem razboi! Si asa ramanem in functie.

  "Președintele României este comandantul forțelor armate și îndeplinește funcția de președinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării. El poate declara, cu aprobarea prealabilă a Parlamentului, mobilizarea parțiala sau totală a forțelor armate. Numai în cazuri excepționale, hotărârea Președintelui se supune ulterior apărării Parlamentului, în cel mult 5 zile de la adoptare. În caz de agresiune armată împotriva țării, Președintele României ia măsuri pentru respingerea agresiunii și le aduce neîntârziat la cunoștința Parlamentului, printr-un mesaj. Dacă Parlamentul nu se află în sesiune, el se convoacă de drept în 24 de ore de la declanșarea agresiunii. (Articolul 92 - Constituția României) "
  https://www.presidency.ro/ro/presedinte/rol-si-atributii
 • Dorel Timpa 21.06.2024 14:21
  "Ia măsuri?"??

  Ce masuri sa ia ratatu asta? Ar trebui sa ia arma in mână și el și toți parlamentarii, și miile de generali care au fost făcuți peste noapte de treizeci de ani încoace, aia să meargă pe front ! Fi-le-ar țarina ușoară ! Sau grea!
 • viorel craciun 21.06.2024 19:51
  Apoi la final de comentarii , spun si eu ca " cetatenul turmentat " al lui Caragiale , adica " COAANE FANICA CARE ESTE LEGE IN CAUZA PRIVIND HOTARARE CSAT SI DONATII MILITARE ROMANE CATRE ALT STAT " NICIUNA
  Restul , se vede ca domnul in cauza " PROMOVAT DE ROMANII , CA PRESEDINTE " pe baza sperantei romanilor " privind corectitudinea germana " , i-a tot pe " ultima suta de metri " , la " profit personal " , ca doar nu a facut pomana " la ukranieni " , nu sta in firea " neamtului pomana" Dar se pare ca " dupa ce i-a tot pe ultima suta de metri " , noi ramanem cu " CONSECINTA " adica " CONFLICTUL ( MASCAT) CU RUSII , CU " OBLADUIRE NATO " . CA IN ANII 40 , CU " OBLDUIRE NAZISTA " si am vazut consecintele pe urmatorea suta de ani , dar asa am " ales " pe doua tururi pe " cinstitul german " asa am cules " pe coruptul german " restul fiecare vom vedea in mai curand de 4-5 luni , maxim pana in iarna pe " pielea noastra " , la " preturi energie si mancare si la restul . Oare ma intreb ca prostul , ce sa caute " UN NOU PRESEDINTE ASA ZIS DEMOCRATIC ANUL VIITOR , CINE VA FI SI CAT VA REZISTA " ca " CEUSESCU DUPA ANII 80 " .Bruger cel Batran , are un tablou acum 500 si ceva de ani , se numeste " PARABOLA ORBILOR " toti merg , unul dupa altul pe umarul celui din fata " in gropa " , asa suntem noi de vreo 30 si ceva de ani . Ramane de vazut , cine este " CAP DE COLOANA A ORBILOR " dupa alegerile parlamentare si presidentiale din acesta toamna/iarna .
 • dejuan 22.06.2024 21:34
  "pe ordinea de zi a ședinței CSAT ... – Avizarea solicitărilor pentru obținerea autorizării de utilizare a echipamentelor de infrastructură 5G, depuse de către Bithat Solutions S.R.L. și ASEE Solutions S.R.L"

  Alte firme ale lui Coldea si gasca securistica?
  Am cautat daca cineva a abordat acest punct despre echipamente 5G in comentarii, dar am gasit silaba "Bit" doar in cuvintele: dobitoci, subit, indubitabil, slabiti in credinta. Indeajuns!
 • viorel craciun 23.06.2024 20:37
  Apoi , este simplu , spun si eu " ca simplu cetatean " , cititor al Constituitiei , adica alin 11, art.3 , adica :(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziții contrare Constituției, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituției.in corelatie cu art.31 , alin 2 , adica " (2) Autoritățile publice, potrivit competențelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetățenilor asupra treburilor publice și asupra problemelor de interes personal. " SIMPLU UNDE SUNT " Informarile privind " treburile publice " si interesul " meu personal " , deoarece eu ca simplu cetatean " nu doresc sa intru intr-un conflict care nu este al meu " privind interesul financiar de moment al asa zisilor " conducatori prin alegeri democratice ai statului meu " ESTE SIMPLU .
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre