Școala de dictatori Covid a lui Klaus Schwab și planul pentru Marea Resetare. De la Putin, Merkel și Viktor Orban la Justin Trudeau. VIDEO

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Economistul Ernst Wolff consideră că o alianță ascunsă de lideri politici și corporativi exploatează pandemia cu scopul de a ruina economiile naționale și de a introduce o monedă digitală globală, arată RAIR Foundation. 

Cum se face, se întreabă Wolff, că peste 190 de guverne din întreaga lume au ajuns să gestioneze pandemia COVID-19 în aproape aceeași manieră, cu lockdown-uri, obligativitatea purtării măștii și certificate de vaccinare, devenite acum ceva obișnuit peste tot? Răspunsul ar putea fi găsit la școala Young Global Leaders, înființată și condusă de Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial, prin care au trecut mulți dintre liderii politici și de afaceri de astăzi în drumul lor spre succes.

Economistul, jurnalistul și scriitorul german Ernst Wolff a dezvăluit câteva informații despre școala lui Schwab pentru „tineri lideri globali”, care sunt relevante pentru înțelegerea evenimentelor mondiale din timpul pandemiei, într-un videoclip difuzat în cadrul podcastului german Corona Ausschuss (Comitetul Corona). Deși Wolff este cunoscut în principal ca un critic al sistemului financiar globalist, în ultima vreme s-a concentrat pe scoaterea la lumină a ceea ce el consideră a fi agenda ascunsă din spatele măsurilor anti-Covid adoptate în întreaga lume.
 
Începuturi misterioase

Povestea începe cu Forumul Economic Mondial (WEF), un ONG fondat de Klaus Schwab, un economist și inginer mecanic german, în Elveția, în 1971, pe când avea doar 32 de ani. WEF este cel mai bine cunoscut publicului pentru conferințele pe care le organizează în fiecare an, în luna ianuarie, la Davos, în Elveția, și care au ca scop aducerea laolaltă a liderilor politici și de afaceri din întreaga lume pentru a discuta problemele momentului. În prezent, este una dintre cele mai importante rețele din lume pentru elita puterii globaliste, fiind finanțată de aproximativ o mie de corporații multinaționale.
 
WEF, care, până în 1987, s-a numit Forumul European de Management, a reușit să reunească 440 de directori din 31 de țări încă de la prima sa întâlnire, în februarie 1971, ceea ce, după cum subliniază Wolff, a fost o realizare neașteptată pentru cineva ca Schwab, care nu avusese până atunci decât foarte puțină experiență internațională sau profesională. Wolff crede că motivul se poate datora contactelor pe care Schwab și le-a făcut în timpul studiilor sale universitare, fiind, printre altele, coleg cu nimeni altul decât fostul consilier pe probleme de securitate națională și secretar de stat Henry Kissinger. Wolff subliniază, de asemenea, că, în timp ce Schwab se afla acolo, Harvard Business School planifica înființarea unui forum de management propriu, și este posibil ca Harvard să îi fi delegat acestuia sarcina de a-l organiza. 

Inițial, Forumul a reunit doar persoane din domeniul economic, dar, în scurt timp, a început să atragă politicieni, personalități din mass-media (inclusiv de la BBC și CNN) și chiar celebrități.
 
Școala Young Global Leaders: Incubator al Marii Resetări?
 
În 1992, Schwab a înființat o instituție paralelă, școala Global Leaders for Tomorrow, care a fost ulterior, în 2004, reorganizată sub numele de Young Global Leaders. Cursanții școlii trebuie să depună o cerere de admitere și sunt apoi supuși unui proces riguros de selecție. Printre membrii primei promoții a școlii, în 1992, se numărau deja mulți dintre cei care au devenit ulterior personalități politice liberale importante, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy și Tony Blair. În prezent, școala are aproximativ 1.300 de absolvenți, iar lista lor include mai multe nume de persoane care au ajuns să conducă instituțiile de sănătate ale țărilor de care aparțin. Patru dintre aceștia sunt foști și actuali miniștri ai sănătății din Germania, inclusiv Jens Spahn, care este ministru federal al sănătății din 2018. Philipp Rösler, care a fost ministru al sănătății din 2009 până în 2011, a fost numit director general al WEF de către Schwab în 2014. În filmarea pe care o prezentăm mai jos, Schwab îl numește și pe Vladimir Putin ca absolvent al Școlii mai micilor sau mai marilor dictatori, alături de Angele Merkel și Justin Trudeau, în cazul căruia afirmă chiar mai mult, și anume că „mai bine de jumătate din Cabinetul său sunt absolvenții noștri”:
 
 
Citiți și CANADA: Revoluția TIRIȘTILOR ANTI-VACCIN în direct de la Ottawa. TRUDEAU, devoalat de Klaus Schwab ca păpușel al Marii Resetări - VIDEO
 
Alte nume sonore de pe lista școlii sunt Justin Trudeau, premierul Canadei, Jacinda Ardern, prim-ministrul Noii Zeelande, ale cărei măsuri stricte de închidere au fost lăudate de autoritățile sanitare mondiale; Emmanuel Macron, președintele Franței; Sebastian Kurz, care a fost până de curând cancelarul Austriei; Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei; Jean-Claude Juncker, fost prim-ministru al Luxemburgului și președinte al Comisiei Europene; și Annalena Baerbock, liderul Verzilor germani, care a fost primul candidat al partidului pentru funcția de cancelar la alegerile federale din acest an și care se află încă în cursa pentru funcția lui Merkel. De asemenea, îl găsim pe listă pe guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, care a fost selectat pentru promoția 2005, precum și pe fostul candidat la președinție și actualul ministru al Transporturilor din SUA, Peter Buttigieg, care este un absolvent foarte recent, fiind selectat pentru promoția 2019. Toți acești politicieni care au fost în funcție în ultimii doi ani au favorizat răspunsuri dure la pandemia COVID-19, care, „întâmplător”, au și crescut considerabil puterea guvernelor lor.
 
Dar lista de absolvenți ai școlii nu se limitează la lideri politici. Acolo găsim și mulți dintre liderii industriei private, printre care Bill Gates, de la Microsoft, Jeff Bezos, de la Amazon, Richard Branson, de la Virgin, și Chelsea Clinton, de la Fundația Clinton. Din nou, toți aceștia și-au manifestat sprijinul pentru un răspuns global la pandemie, iar mulți dintre ei au obținut profituri considerabile ca urmare a măsurilor adoptate.
 
Și din rândul românilor pot fi menționate cel puțin două persoane care au absolvit această școală pentru a avansa în carieră. Una este Irina Anghel-Enescu, absolventă a promoției 2014, iar cealaltă este Oana Bizgan-Gayral, care a absolvit școala lui Klaus Schwab în 2018. Probabil singurul lucru care a recomandat-o pe Oana Bizgan-Gayral este faptul că este membră în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați din cadrul Parlamentului României.
 
Oana Bizgan-Gayral, fostă consilier a vice-premierului în Guvernul Cioloș și fostă deputată USR, adulatoare a „parteneriatelor civile”, deținea simultan funcții plătite cu 7000 de lei pe lună în nu mai puțin de trei Consilii de Administrație: la CNAS, în urmă unei decizii a premierului Dacian Ciolos din 29 septembrie 2016, l a SALROM din iulie 2016 și la Daewoo-Mangalia Heavy Industries (DMHI), în urma unei decizii AGA din aprilie 2016.   
  
Wolff crede că oamenii din spatele WEF și al școlii Global Leaders sunt cei care decid cu adevărat cine va deveni lider politic, deși subliniază că nu crede că Schwab însuși este cel care ia aceste decizii, el fiind un simplu facilitator. De asemenea, el subliniază că printre absolvenții școlii se numără nu numai americani și europeni, ci și asiatici, africani și sud-americani, ceea ce arată că școala are, cu adevărat, o influență mondială.
 
În 2012, Schwab și WEF au fondat încă o instituție, Global Shapers Community, care reunește persoanele cu potențial de conducere din întreaga lume cu vârsta sub 30 de ani, selectate de aceștia. Aproximativ 10.000 de participanți au trecut prin acest program până în prezent, și organizează cu regularitate întâlniri în 400 de orașe. Wolff consideră că acesta reprezintă un alt cadru de testare, în care viitorii lideri politici sunt selectați, verificați și pregătiți înainte de a fi introduși în aparatul politic mondial.
 
O altă caracteristică pe care absolvenții Global Leaders o au în comun este faptul că majoritatea dintre ei au CV-uri foarte subțiri, dincolo de participarea lor la program înainte de a fi ridicați în poziții de autoritate, ceea ce poate indica faptul că legătura lor cu instituțiile Schwab este factorul decisiv în lansarea carierei lor. Această stare de fapt este foarte evidentă atunci când absolvenții școlii sunt luați public la întrebări pe teme despre care nu au fost instruiți să vorbească în prealabil, iar dificultatea pe care o întâmpină în găsirea unor răspunsuri este deseori foarte evidentă. Wolff susține că rolul lor este doar acela de a acționa ca purtători de cuvânt pentru subiecte care cei din umbră doresc să fie discutate în dezbaterile publice.
 
Servitorii lui Schwab în acțiune
 
Având în vedere nemulțumirea tot mai mare față de măsurile „anti-Covid” implementate de absolvenții școlii, care sunt acum lideri naționali, Wolff crede că este posibil ca acești oameni să fi fost selectați datorită dorinței lor de a face tot ce li se spune și că li se pregătește un eșec, în așa fel încât reacția ulterioară să poată fi exploatată pentru a justifica crearea unei noi forme de guvernare globală. Într-adevăr, Wolff remarcă faptul că politicienii cu personalități individuale și opinii puternice și originale sunt tot mai rari, iar trăsătura distinctivă a liderilor naționali din ultimii 30 de ani a fost docilitatea și aderarea lor la o linie globalistă strictă dictată de sus. Acest lucru a fost deosebit de evident în răspunsul celor mai multe țări la pandemie, unde politicienii care nu știau nimic despre virusuri în urmă cu doi ani au declarat dintr-odată că boala Covid reprezintă o criză gravă de sănătate care justifică închiderea oamenilor în casele lor, închiderea afacerilor și distrugerea unor economii întregi. 
 
Este dificil de aflat exact cum funcționează școala, dar Wolff a reușit să descopere ceva despre ea. În primii ani ai școlii, aceasta presupunea ca membrii fiecărei clase să se întâlnească de mai multe ori în decursul unui an, inclusiv pentru o sesiune de „formare pentru executivi” de zece zile la Harvard Business School. Wolff crede că, prin întâlnirea cu colegii lor de clasă și prin faptul că devin parte a unei rețele mai largi, absolvenții își creează contacte pe care se bazează în carierele lor ulterioare. În prezent, programul școlii include cursuri oferite pe parcursul a cinci ani, la intervale neregulate, care, în unele cazuri, se pot suprapune cu începuturile carierei politice sau profesionale ale unora dintre participanți - ceea ce înseamnă că aceștia vor face vizite regulate la Davos. Emmanuel Macron și Peter Buttigieg, de exemplu, au fost admiși la școală în urmă cu mai puțin de cinci ani, ceea ce înseamnă că este posibil ca aceștia să fi participat în mod regulat la programe ale Young Global Leaders în timp ce se aflau în funcții politice și, de fapt, să le frecventeze și astăzi.
 
O rețea mondială de bogăție și influență

Absolvenții școlii Young Global Leaders și, înainte de ei, cei ai Global Leaders for Tomorrow, sunt foarte bine poziționați, având în vedere că au acces la rețeaua de contacte a WEF. Actualul consiliu de administrație al WEF include personalități precum Christine Lagarde, fost director general al Fondului Monetar Internațional și actual președinte al Băncii Centrale Europene, regina Rania a Iordaniei, care a fost desemnată de Forbes drept una dintre cele mai puternice 100 de femei din lume, și Larry Fink, CEO al BlackRock, cea mai mare corporație de gestionare a investițiilor la nivel internațional, care gestionează anual aproximativ 9 trilioane de dolari. Urmărind legăturile dintre absolvenții școlii, Wolff susține că se poate observa că aceștia continuă să se bazeze unii pe alții pentru a-și susține inițiativele mult timp după ce au participat la programele Global Leaders.
 
Wolff consideră că multe universități de elită joacă un rol în procesul stabilit de WEF și că acestea nu ar trebui să mai fie considerate ca fiind în afara sferei politicii și a economiei. El dă exemplul Harvard Business School, care primește milioane de dolari de la donatori în fiecare an, precum și Harvard School of Public Health, care a fost redenumită Harvard T. H. Chan School of Public Health după ce a primit 350 de milioane de dolari de la miliardarul Gerald Chan, născut în Hong Kong. Același lucru este valabil și pentru Johns Hopkins School of Public Health, care a devenit Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health după ce mogulul media Michael Bloomberg a făcut o donație de 1,8 miliarde de dolari în 2018.
 
Wolff afirmă că influența WEF nu este exercitată doar asupra celor care au trecut prin programele Global Leaders și Global Shapers, deoarece numărul de persoane care participă la conferințele anuale de la Davos este mult mai mare decât bănuiesc mulți; el spune că a fost informat că aproximativ 1.500 de avioane private aduc participanți la eveniment în fiecare an, supraaglomerând aeroporturile din Elveția.
 
Alianța dintre marile companii și guverne

În opinia lui Wolff, obiectivul principal al activităților WEF este de a facilita și de a impulsiona cooperarea la nivel înalt între marile companii și guvernele naționale, lucru care vedem că se întâmplă. Viviane Fischer, o altă participantă la podcastul Corona Ausschuss (Comitetul Corona), arată că firma Serco, cu sediul în Marea Britanie, gestionează migranții pentru guvernul britanic și, printre multe alte activități, administrează închisori din întreaga lume. De asemenea, industria farmaceutică are o influență internațională considerabilă: Wolff menționează că, de exemplu, Bill Gates, un absolvent al Global Leaders, făcea de mult timp afaceri cu Pfizer, unul dintre principalii producători ai controversatelor vaccinuri anti-Covid cu ARNm, prin intermediul inițiativelor de sănătate publică ale fundației sale în Africa, cu mult înainte de începerea pandemiei. Poate că nu întâmplător, Gates a devenit unul dintre cei mai importanți promotori ai închiderilor și ai vaccinurilor Covid de când acestea au devenit disponibile, iar The Wall Street Journal a informat că fundația sa a obținut aproximativ 200 de miliarde de dolari sub formă de „beneficii sociale” din distribuirea de vaccinuri chiar înainte de începerea pandemiei. Ne putem doar imagina care sunt astăzi profiturile sale din vaccinuri.
 
Tehnologia digitală, care este acum omniprezentă, joacă, de asemenea, un rol important în proiectele globale ale elitei. Wolff subliniază faptul că BlackRock, condusă de Larry Fink, absolvent al Global Leaders, este în prezent cel mai mare consilier al băncilor centrale din lume și colectează date despre sistemul financiar mondial de peste 30 de ani, având, fără îndoială, o mai bună înțelegere a modului în care funcționează sistemul decât băncile centrale însele.
 
Wolff consideră că unul dintre scopurile politicilor actuale urmărite de multe guverne este acela de a distruge afacerile antreprenorilor mici și mijlocii, astfel încât corporațiile multinaționale cu sediul în Statele Unite și China să poată monopoliza afacerile peste tot. Amazon, care a fost condusă până de curând de Jeff Bezos, absolvent al Global Leaders, a obținut profituri enorme ca urmare a lockdown-urilor care au devastat clasa de mijloc. 
 
Wolff susține că scopul final al acestei dominații a marilor platforme este introducerea monedei bancare digitale. Chiar în ultimele câteva luni, Forumul Financiar Internațional din China, care este comparabil cu WEF, a propus introducerea yuan-ului digital, care, la rândul său, ar putea fi internaționalizat de rețeaua monetară bazată pe Diem Blockchain. Este interesant faptul că Diem este succesorul Libra, o criptomonedă care a fost anunțată pentru prima dată de Facebook-ul lui Mark Zuckerberg, ceea ce indică faptul că în prezent se discută despre o monedă globală care va transcende puterea dolarului sau a yuanului și care va fi gestionată prin cooperarea rețelelor de afaceri chineze, europene și americane. Din consiliul de supraveghere al Forumului Financiar Internațional fac parte nume precum Christine Lagarde, de la WEF, Jean-Claude Trichet, fostul președinte al Băncii Centrale Europene, și Horst Köhler, fostul șef al Fondului Monetar Internațional.
 
Wolff mai explică faptul că lockdown-urile și ajutoarele financiare care au avut loc în întreaga lume în ultimii doi ani au lăsat multe națiuni în pragul falimentului. Pentru a evita o catastrofă economică, guvernele lumii au decis alocarea a 650 de miliarde de dolari sub formă de drepturi speciale de tragere, sau SDR, care sunt active suplimentare de rezervă valutare gestionate de Fondul Monetar Internațional. Atunci când acestea vor ajunge la scadență, guvernele se vor găsi în dificultate, motiv pentru care introducerea monedei digitale a devenit brusc o prioritate - și acesta ar putea fi scopul ascuns al lockdown-urilor de la început. 
 
Wolff spune că două țări europene sunt deja pregătite să înceapă să utilizeze moneda digitală: Suedia și Elveția. Poate că nu este o coincidență, Suedia nu a avut practic niciun lockdown pandemic, iar Elveția a luat doar măsuri foarte blânde. Wolff crede că acest lucru se poate datora faptului că cele două țări nu au fost nevoite să își distrugă economiile prin măsuri de închidere, deoarece erau deja pregătite să înceapă să folosească moneda digitală înainte de începerea pandemiei. El susține că s-ar putea să se pregătească o nouă rundă de închideri, care va termina definitiv cu economiile lumii, ceea ce va duce la șomaj masiv și, ulterior, la introducerea venitului universal de bază și la utilizarea unei monede digitale gestionate de o bancă centrală. Această monedă ar putea fi restricționată, atât în ceea ce privește cheltuielile pe care le pot face oamenii, cât și în ceea ce privește intervalul de timp în care trebuie făcute aceste cheltuieli.
 
Mai mult, Wolff indică faptul că inflația care se înregistrează în prezent în întreaga lume este o consecință inevitabilă a faptului că guvernele naționale, după ce au luat împrumuturi de la băncile centrale, au introdus aproximativ 20.000 de miliarde de dolari în economia globală în mai puțin de doi ani. În timp ce ajutoarele financiare anterioare au fost direcționate către piețe, această ultimă rundă a fost direcționată către oamenii obișnuiți și, prin urmare, acest lucru duce la creșterea prețurilor produselor pe care oamenii obișnuiți își cheltuiesc banii, cum ar fi produsele alimentare. 
 
 
Democrația a fost anulată

Concluzia principală pe care trebuie să o tragem din toate acestea, potrivit lui Wolff, este că democrația, așa cum o știam, a fost anulată în tăcere și că, deși aparența proceselor democratice este menținută în țările noastre, realitatea este că o examinare a modului în care funcționează astăzi guvernarea în întreaga lume arată că o elită de indivizi extrem de bogați și de puternici controlează, de fapt, tot ceea ce se întâmplă în politică, așa cum a fost deosebit de evident în ceea ce privește răspunsul la pandemie.
 
Cel mai bun mod de a le contracara planurile, spune Wolff, este pur și simplu de a educa oamenii cu privire la ceea ce se întâmplă și de a-i face să realizeze că povestea „virusului super-periculos” este o minciună care a fost concepută pentru a-i manipula și a-i face să accepte lucruri care contravin intereselor lor. Dacă măcar 10% dintre cetățenii obișnuiți vor conștientiza acest lucru și vor decide să acționeze, acest lucru ar putea zădărnici planurile elitei și poate deschide o fereastră pentru ca cetățenii obișnuiți să preia din nou controlul asupra propriilor destine.
 
Interviu video

Ernst Wolff este intervievat în această serie de înregistrări video de dr. Reiner Fuellmich, un avocat și politician german care găzduiește un podcast numit Corona Ausschuss (Comitetul Corona), care analizează în mod critic răspunsul guvernului german la pandemie. Aceste videoclipuri sunt preluate dintr-unul dintre podcasturile lui. De asemenea, pe chat-ul grupului se află Viviane Fischer, o avocată specializată în afaceri și economistă din Berlin, care participă în mod regulat la acest podcast, și Wolfgang Wodarg, un fost membru al Parlamentului german din partea Partidului Social Democrat, care s-a opus vehement măsurilor de închidere și de vaccinare ale guvernului german.
 

Partea I

 
Partea a II-a

 
Partea a III-a

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Un pasiv 26.11.2021 22:58
  E f simplu sa ne uitam la citi dintre acesti presedinti europeni sunt familisti si au o familie cu 2,3 copii....marea majoritate sunt insurati de ochii lumii. Si mai interesant au fost scoliti de acesti mari satanisti...deci? Despre ce vorbim?...asteptam sa ne fie bine sau sa se gindeasca la noi acesti oameni fara scrupule...care si au facut legamint cu Satana...iubititi-va mult aproapele si rugati-va lui Dumnezeu
 • adria 27.11.2021 00:40
  Un alt document de exceptie. Multumiri pentru osteneala.

  Ca o completare (sau confirmare?) , Dr. David Martin expune numele și fețele oamenilor care ne ucid:
  https://humansarefree.com/2021/11/dr-david-martin-exposes-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity.html
 • Ioana Ioana 27.11.2021 05:50
  Cred ca este articol de referinta pentru a intelege scopul si cum functioneaza caracatita globalista.
  Toti fac parte din planul care va ucide toate economiile facandu-ne dependenti de un singur lider mondial. Totul merge pe repede inainte prin optimizarea digitalizarii ca unica afacere.
  Deci si Orban este tot o supapa ca si toti ceilalti lideri care joaca piesa opunerii pentru capital politic si mersul inainte al planului.
  Vom fi fericiti, vom avea doar o suma in bani sau criptomonede, vom avea puncte pentru comportament , ne vom darui probabil organe pentru cateva puncte, copii vor fi crescuti la comun, in scoli se va invata pornografie, biserica va disparea, vom face copii numai in vitro, eutanasierea dupa 50 de ani, zeci si zeci de vaccinuri ...
 • Lolek Bolek 28.11.2021 21:27
  Foarte clar expusa "Școala de dictatori a lui Klaus Schwab".

  Sa ne aducem aminte si de cele spuse de catre CATHERINE AUSTIN FITTS, anul trecut:

  https://www.bitchute.com/video/OtSBmlTljqXn/?fbclid=IwAR2SdjSxe8gnz6Lt5bqntVOQgqtF5jWrhNW2EesOjsrDYpsGgwkDTuZh-3g

  Problema este ca autorii nu inteleg / nu spun cine este "Mr. Global".
  Este Mr. Global chiar "Școala de dictatori a lui Klaus Schwab"?
  NU.
  Ei nu conduc lumea, acesti "World Servers", scoliti sub marca KS, sunt doar sclaveti de rang ceva mai inalt.
  Mr. Global este: Balaurul / Satana / Sarpele cel Vechi / Nimicitorul / Diavolul / Tatal minciunii.
  Mr. Global, Deep State, NWO, Statul Paralel este dincolo de rasa umana.

  Sa intram mai adanc: Down the Rabbit Hole, into an Unwaking Nightmare. Acolo unde este balaria.

  Cititi cu mare atentie ce scrie aici:

  https://www.2025initiative.org/about

  Acestia sunt urmasii New Age ai lui Alice Bailey (https://ro.wikipedia.org/wiki/Alice_Bailey).

  Aici se "roaga" (primesc "ghidare spirituala") cei de la ONU, nu este o gluma:
  http://www.spiritualcaucusun.org/about-1.html
  http://www.inplainsite.org/html/the_united_nations.html

  In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

  „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor. Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

  „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

  „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”.

  „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

  „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

  Va suna cunoscut cuvintele / conceptele din Marea Resetare / Agenda 2030 / enciclicile papale "Laudato Si" si "Fratelli tutti" (https://www.vaticannews.va/ro/papa/news/2020-10/fratelli-tutti-enciclica-sociala-rezumat-vatican-news.html)?

  Cartea "Externalizarea Ierarhiei" (https://www.lucistrust.org/online_books/the_externalisation_the_hierarchy_obook) a fost scrisa de catre Alice Bailey sub directa inspiratie a unui demon, autointitulat Djwhal Khul, pe care ea il numea "Tibetanul". Cartile si le-a publicat la propria editura, numita initial Lucifer Publishing Company, redenumita ulterior Lucis Trust din motive evidente.

  Ce spun flacaii care sunt adeptii ei?
  Extrag din site-ul mai sus amintit: https://www.2025initiative.org/about

  [...]The success of this transition lies in the hands of a rapidly increasing group of awakened individuals living and functioning in all races, countries, cultures, religions, traditions and classes. These individuals are awakened in their hearts and minds to a sense of responsibility for humanity’s fate and to the reality of the interdependence and inter-relations of all people and kingdoms of nature. We see these people as World Servers who subjectively (inwardly) are linked by a shared inspiration and vision.[...]

  Cine sunt acesti "World Servers"?
  Aici balaria devine interesanta, in contextul articolului despre "Școala de dictatori a lui Klaus Schwab".

  "World Servers" sunt acestia:

  "Gardienii Capitalismului Inclusiv", un grup care administrează 10 trilioane USD, semnează un parteneriat cu Vaticanul:

  https://www.activenews.ro/externe/S-a-creat-organizatia-GARDIENILOR-LUMII-.-Papa-Francisc-se-aliaza-cu-Familia-Rothschild-Fundatia-Rockefeller-si-marile-banci-pentru-a-crea-„Marea-Resetare-pe-calea-Capitalismului-Incluziv-164308

  Vorbim despre un grup condus chiar de catre LYNN FORESTER DE ROTHSCHILD, care reprezinta grupul ROTHSCHILD. Doar astia singuri valoreaza cu mult peste 10 trilioane USD. Ei au vrut sa spuna ca cei care s-au strans, sub indrumarea financiara ROTHSCHILD si "morala" Vatican / Papa Francesco, conduc transnationale a caror active insumeaza 10 trilioane (https://www.inclusivecapitalism.com/our-advisors/steering-committee/).

  Acesti "World Servers" sunt pregatiti in scoala de raschetat creiere a lui Klaus Schwab. Acestia sunt: presedinti de state, premieri, CEO la transnationale, sefi de organisme suprastatale (ONU, FMI, WB, OMS, EU, etc), samd. O caracatita cu tentacule nenumarate, conectate prin loji masonice, biserici, mari universitati, ONG-uri, grupuri de lobby, samd.

  Las fiecaruia "placerea" de a face conexiunea intre: New Age (Alice Bailey si toata trupa de spiritisti de la ONU si din alte organizatii mondiale suprastatale, exponentii Balaurului), "Școala de dictatori a lui Klaus Schwab" si Vatican / Papa Francesco.
  Este de sapat adanc in "groapa iepurelui", nu am rabdare sa fac o expunere larga, scuze.

  Iata "PLANUL" transmis de catre demonul "Djwhal Khul", pe scurt:

  “Pe noi ne interesează un singur subiect, și anume aducerea noii ordini mondiale… ne ocupăm de formarea unui nou partid, care va aduna pe toți oamenii păcii și bunei înțelegeri, fără a deranja loialitățile lor specifice… Acest nou partid poate fi privit ca o materializare a împărăției lui Dumnezeu pe pământ, care răsare sub ochii noștri… El îi grupează pe toți cei care, deși aparțin oricărei religii, națiuni sau grupări politice, au fost eliberați de spiritul urii și al separaționismului, și care caută să implementeze pe pământ reguli drepte prin bună înțelegere”

  “Este timpul ca biserica să se trezească la adevărata ei misiune, care este aceea de a produce împărăția lui Dumnezeu pe pământ, astăzi, acum și aici… Pe oameni nu-i mai interesează un cer posibil, sau un iad probabil. Ei trebuie să înțeleagă că împărăția lui Dumnezeu este aici, și că ea trebuie să se manifeste pe pământ… Intrarea în împărăție este aceea pe care a pășit Hristos. Ea implică sacrificarea eului personal pentru binele lumii și pentru slujirea omenirii”

  “Adevăratele valori… pot fi exprimate într-un singur cuvânt: Slujire. Ele sunt manifestate prin inclusivitate și non-separatism. Aici întâmpină biserica cea mai mare dificultate a ei. Este ea destul de spirituală spre a se debarasa de teologie spre a deveni cu adevărat umană? Este ea cu adevărat interesată să-și lărgească orizontul și să recunoască drept creștini autentici pe toți cei care demonstrează spiritul lui Hristos, fie ei hinduși, musulmani sau budiști, sau poartă oricare alt nume afară de cel creștin ortodox?”

  “Când legătura interioară este păstrată în dragoste, și când ucenicii resping sentimentul de autoritate unul asupra altuia, și în același timp stau umăr la umăr în Marea Lucrare, atunci diferențele, divergențele și punctele de conflict vor fi biruite automat” - Alice Bailey & Djwhal Khul

  Planul deci prevede slujirea ca metodă de a depăși conflictele teologice și barierele inter-denominaționale, astfel ca împărăția lui Dumnezeu pe pământ, acum, aici, să fie instaurată.

  "Creștinismul ecumenic" a mușcat imediat momeala:

  În 2025 catolicii și ortodocși se vor întâlni la Niceea pentru aniversarea primului Conciliu ecumenic:

  (https://www.catholica.ro/2014/05/31/in-2025-catolicii-si-ortodocsi-se-vor-intalni-la-niceea-pentru-aniversarea-primului-conciliu-ecumenic/)

  "Școala de dictatori a lui Klaus Schwab" are acest rol: de a implementa "PLANUL" = Marea Resetare = Build Back Better, sub directa caluzire a Babilonului = "Creștinismul ecumenic" (Vaticanul fiind varf de lance) care este condus complet de Balaur, via New Age (spiritismul babilonian - falsa inchinare la Baal).

  Planul este o "capodopera" si va impinge omenirea 1.0 spre distrugerea colectiva / finala.

  Apocalipsa - Cap 16:

  16. Și i-au strâns la locul ce se cheamă evreiește Harmaghedon.
  17. Și al șaptelea înger a vărsat cupa lui în văzduh și glas mare a ieșit din templul cerului, de la tron, strigând: S-a făcut!
  18. Și s-au pornit fulgere și vuiete și tunete și s-a făcut cutremur mare, așa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
  19. Și cetatea cea mare s-a rupt în trei părți și cetățile neamurilor s-au prăbușit, și Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
  20. Și toate insulele pieriră și munții nu se mai aflară.
  21. Și grindină mare, cât talantul, se prăvăli din cer peste oameni. Și oamenii huliră pe Dumnezeu, din pricina pedepsei cu grindină, căci urgia ei era foarte mare.
 • Christinne Radu 31.01.2022 12:59
  https://americasfrontlinedoctors.org/news/post/watch-what-it-really-means-to-trust-the-science/
 • Christinne Radu 31.01.2022 13:01
  https://dailyexpose.uk/2022/01/29/doctor-detects-mac-addresses-in-covid-vaccinated-individuals-with-bluetooth-applications/
 • Christinne Radu 31.01.2022 13:04
  https://dailyexpose.uk/2022/01/30/new-study-finds-covid-vaccines-damage-immune-system/
 • Eddie 31.01.2022 13:26
  Bombonel Năstase este de asemenea absolvent....cred ca in 1992.Se gasea lista pe wikileaks
 • Lolek Bolek 31.01.2022 14:18
  VACCINURILE COVID PROVOACĂ AVORTURI SPONTANE, CANCER ȘI TULBURĂRI NEUROLOGICE ÎN RÂNDUL MILITARILOR, ARATĂ DATELE DOD:

  https://invictuswebmedia.com/2022/01/30/vaccinurile-covid-provoaca-avorturi-spontane-cancer-si-tulburari-neurologice-in-randul-militarilor-arata-datele-dod/
 • Christinne Radu 31.01.2022 17:42
  https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/01/29/nova-scotia-moves-quickly-using-emergency-declaration-to-ban-truck-convoys-and-highway-cheering-10000-fine-for-cheering-on-roadway/
 • Unul oarecare 31.01.2022 19:43
  Urgent! Părintele Elpidie cheamă românii la rugăciune!

  https://manastireasfantulapostolfilip.blogspot.com/2022/01/mesajul-parintelui-elpidie-toti-romanii.html?m=1

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala