Scandalul morților CU COVID și nu DE COVID se repetă în SUA, dar cu semnul schimbat în cazul vaccinaților. Șefa CDC criticată după ce a susținut că 223 de persoane vaccinate anti-Covid au murit „cu Covid” și nu „de Covid”

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din greșeală sau dinadins, la un an de la declanșarea plandemiei, autorii Raportului Ministerului Sănătății dat publicității săptămâna trecută au recunoscut, în premieră, că NUMAI 227 DE OAMENI AU MURIT cu adevărat DE COVID în România iar restul deceselor fiind CU COVID.

Despre fabuloasa „eroare de Sistem”, cu excepția ActiveNews și a câtorva site-uri doar Ziarul Național a subliniat premiera extraordinară, titrând: „Medicii aruncă în aer pandemia. Covidul a ucis sub 300 de români”

Facsimil din Raport, aici:

 

Iată că în același timp, în SUA se repetă istoria dar cu semnul invers. Rochelle Walensky, director al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a fost criticată pentru metoda sa de identificare a deceselor Covid-19, făcând brusc distincție între cei care au murit „din cauza” virusului și cei care au murit „cu” virusul, transmite FoxNews citat de SmartRadio.

În timpul unui interviu pentru CNN, Walensky a fost întrebată despre americanii vaccinați care au contractat virusul – și dacă cineva a murit din cauza unei infectări, în ciuda faptului că a fost inoculat. Walensky a spus că CDC a fost informat în legătură cu 223 de decese survenite la americanii vaccinați, dar a subliniat că mulți dintre acești indivizi au murit din alte cauze.

„Nu toate cele 223 de cazuri cu Covid au murit de fapt de Covid”, a spus ea. „Este posibil să fi avut o formă ușoară, dar au murit, de exemplu, din cauza unui infarct”.

Implicit, încercând să apere eficiența „imunizării” cu seruri experimentale ea recunoaște fără să vrea că infarctul ar fi putut fi provocat de vaccin.

 

Dar criticii au taxat raționamentul lui Walensky.

„După tot acest timp, vom începe să deosebim morții „cu” Covid de morți „de” Covid”, a scris un utilizator de Twitter. „Cum poate cineva să traiască cu raportarea necinstită a cifrelor, este ceva ce mă depășește. Fie tratăm toate decesele cu aceeași măsură, fie cu niciuna dintre ele, punct”.

Un alt utilizator a scris: „Așa că a recunoscut literalmente că numărul de decese Covid nu este un număr real al deceselor Covid. Răspunsul la această pandemie devine mai descumpănitor pe zi ce trece”.

Alții au sugerat că toate decesele Covid-19 ar trebui reexaminate pentru a stabili dacă persoana a murit „din cauza” virusului sau „cu” acesta.

„S-ar părea că 500.000 de cazuri trebuie revizuite pentru a distinge mai exact dacă sunt „cu” și „din cauza” Covidului”, a spus un utilizator. „Hmm, credeam că am mai auzit același lucru exprimat în trecut”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • JoeB 18.05.2021 01:36
    https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/boom-cdc-director-finally-admits-covid-cases-hugely-counted-just-gateway-pundit-donald-trump-reported-august/
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires