Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Concursul Eurovision începe cu o controversă uriașă. Participanta/participantul Irlandei este ținta unor atacuri dure chiar și din partea fanilor competiției muzicale, care deja se familiarizaseră cu promovarea homosexualismului și ale altor inversiuni ale normalității. De data asta, satanismul interpretei/interpretului Irlandei, țară altfel eminamente catolică, i-a dat pe toți pe spate.
 
VIDEO: 

 
„Non-binara” Bambie Ray Robinson a pus pe jar urmăritorii Eurovision, care spun că vor avea coșmaruri din cauza prestației artistei și că ceea ce a pus în scenă seamănă cu o exorcizare pe invers în direct.

Ediția cu numărul 68 a competiției Eurovison începe chiar astăzi, cu 37 de țări care se vor lupta pentru marele premiu. Concursul se desfășoară anul acesta în Suedia, în orașul Malmo, potrivit Realitatea Plus.

România nu participă anul acesta la marea competiție europeană.
 
Luna trecută Bambie Thug a spus într-un interviu că nu practică satanismul – doar vrăjitorie – dar îi respectă pe sataniști, adăugând că cei pe care îi cunoaste  „trăiesc în lumină și sunt atât de amabili”, potrivit The Mirror.
 
FOTO cu aplaudacii satanistei/satanistului:
 
 Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Mihai_T 08.05.2024 09:57
  ”ceea ce a pus în scenă seamănă cu o exorcizare live”
  Nu exorcizare, ci satanizare. Exorcizare înseamnă să încerci să scoți dracii dintr-un om, ori ea mai degrabă încerca să ADUCĂ dracii asupra publicului.
 • Aly09 08.05.2024 09:58
  Lumea de apoi !!!
 • Christinne Radu 08.05.2024 10:24
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-13394455/Chaos-Britains-airports-passport-e-gates-crashed-following-nationwide-collapse-children-waiting-without-food-water-hours-bathroom-taps-running-water.html
 • Christinne Radu 08.05.2024 10:44
  https://unbekoming.substack.com/p/skin-cancer
 • Christinne Radu 08.05.2024 10:45
  https://www.biometricupdate.com/202405/indian-police-adopt-facial-recognition-despite-risk-of-massive-data-breaches
 • Sabin G 08.05.2024 11:01
  Ce e aia mă nonbinara de le faceți propagandă satanista?
 • Mihai_T 08.05.2024 12:17
  Probabil e băiat care se dă drept fată. M-am uitat pe wikipedia, și felul cum se raportează ei la ea/el este prin plural. ”Ei s-au născut în Irlanda, etc”. Când a fost vorba să spună ce era la naștere, au evitat să menționeze.
 • Arb ► Mihai_T 08.05.2024 14:55
  Nu.Nu se considera nici baiat ,nici fata.
  De aia folosesc pronumele they/them.

  S-ar putea sa nici nu fie din "zona Earth", sau sa fie un "melange".ca aia din trupã, ca nici ei nu sint mai breji
 • Nata ► Arb 13.05.2024 07:46
  Cred ca își spun ei/ele pentru ca reprezinta "Legiunea" - grup de diavoli. Termenul e folosit in exorcism pentru a îndepărta Legiunea demonica. Afirma asta/astia, sau ce-o/r fi, ca nu e "satanist/a" dar exact asta sunt toți care își spun "ei/ele"=they.
 • DanielS 08.05.2024 11:39
  ''... dar îi respectă pe sataniști, adăugând că cei pe care îi cunoaste „trăiesc în lumină și sunt atât de amabili”

  „Deci, dacă lumina care e în tine este întuneric, dar întunericul, cu cât mai mult!” Matei, 6, 23
 • Aly09 08.05.2024 12:58
  Luați și vă "minunați" căci am găsit în online un articol la ce se întâmplă și în alte orașe din țara asta noastră, furată de hoții ăștia, mai exact in orașul Cluj.
  Un IT ist își schimbă sexul, sătul de sexul său, de cum la lăsat Dumnezeu când s-a născut ,pfff

  Dumnezeule scăparea noastră ești tu !!!


  https://www.stiridecluj.ro/social/un-programator-din-cluj-a-cerut-in-instanta-sa-devina-femeie-judecatoria-cluj-i-a-aprobat-cererea-va-avea-acte-noi


  Trezirea POPOR !!!
 • niina 08.05.2024 15:07
  Nu vad nici o legatura cu Eurovision. Acesta mostruozitate trebuie sa se prezinte la Festival de Monstrii, exista? Daca nu, sa stea acasa. Cine i-a dat permisul sa ajunga pe scena in asemenea imbracaminti si cu acest aspect fizic??? Cine este de vina ea sau cine i-a permis sa ajunga pe scena?!!!!!
  De ce s-a prezentat facind un asemenea show?! Raspuns Simplu: De ce nu?
  Putem sa discutam cit de mult vreti dar fapt este ca Dumnezeu cred ca este cam ocupat la ora actuala ca sa ne ajute... poate ar trebui sa ne ajutam noi,................... , sau cel putin sa nu mai permitem aberatii de acest gen... sau macar sa incepem sa facem publicitate la lucruri bune, folositoare, educative in loc sa publicam si sa facem propaganda la hidosii de acest gen ... ce ziceti?
 • Tic 08.05.2024 15:41
  Dacă nici un om nu ar mai privi concursul ăsta deșănțat ,ar pica de la sine.Să întoarcem spatele mizeriilor si rebuturilor umane si atunci ne mai suscitând interes ,rămân doar între ei ,in domeniul bizareriei!
 • Carbid ► Tic 08.05.2024 15:58
  Ei, ASTA e marea problemă!!!
  Și nu se intrevede vreo schimbare! Lumea este incredibil de manipulată, si îndobitocită cu aceste emisiuni!!! nu sunt sigur că le-am pus in ordinea corectă!
 • Patriot Roman 08.05.2024 17:31
  Au pervertit tot. Ce era inainte Eurovision!!? Căștigatori ai eurov. formația ABBA cu Waterloo, Julio Iglesias, etc. Valori adevarate! Acum citiva ani homosexuualii scriau ca asta e concursul lor!! De cînd mă? Acu e al sataniștilor fara gen,adica i-a adus Dumnezeu pe lume fara sex,asexuați, incerți,bolnavi psihici și vor ca toti sa fie ca ei, ba mai mult sa oblige oamenii ,normalii sa li se adreseze cu fantezii de ale lor! De ce ar trebuii normalii sa se chinuie sa se adreseze cu fanteziile lor? Eu prefer sa nu ma adresez lor vreodata! Ma pot obliga ei sa interactionez cu ei?
 • pandreif 08.05.2024 18:15
  Din păcate, agenda neo-marxistă pare a continua nestingherită și la noi în țară:
  https://www.stiridecluj.ro/social/un-programator-din-cluj-a-cerut-in-instanta-sa-devina-femeie-judecatoria-cluj-i-a-aprobat-cererea-va-avea-acte-noi
 • tomac 09.05.2024 06:59
  Când ne vom reveni și nu vom mai accepta această ”vomă” ? Trebuie să schimbăm politicienii care au permis degradarea societății în asemenea hal. Cu asemenea Europă nu am decât să îmi doresc ROEXIT. Nu mai putem accepta înepții și prostia lor. Din păcate în România nu exită un partid politic să se opună acestor dezaxați mintal !
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires