Să ne rugăm pentru ziaristul Newsweek.ro Cristian Pătrășconiu, aflat în stare gravă după a treia doză de vaccin - booster, aparent infectat cu Covid

De Cornelius Florin Stoica  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fără discuție trebuie să intensificăm rugăciunile și în nici un caz nu trebuie să îi excludem pe cei vacccinați sau nevaccinați. Trebuie să ne rugăm pentru toată lumea. Dacă cei de sus vor să ne dezbine, atunci este momentul să ne unim, cel puțin în rugăciune. Iată că și cei vaccinati au nevoie de rugăciunile celor nevacccinati și invers.

Dați la o parte dezbinarea. Uniți cu rugăciunea!

Cornelius Florin Stoica

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Mircea Dragan 10.11.2021 17:03
    Dumnezeu sa-l aiba in paza. Ma rog ptr el si vreau sa-l ajut . Am un spray cu steroizi contra BPOC si l-ar putea ajuta sa respire fara aparatul de respirat. Este fabricat in Elvetia acolo unde nu mor sute de oameni pe zi. Sincer imi pare rau ca s-a increzut in minciunile privitoare la imunizare spuse de Ghe si Arahat.
    Cum poate ajunge spraiul la cineva din familia lui?
  • CARMEL 10.11.2021 18:17
    Personal, din postura mea de om simplu, am incercat sa va aduc la cunostinta informatie verificabila si stiintifica. V-am trimis si dumneavoastra modul in care un avocat din SUA, Aaron Siri, apara un numar de doctori care au iesit in fata si au avut curajul sa declare in scris, sub semnatura, toate efectele adverse pe care le-au intalnit la pacientii vaccinati si sa ceara CDC si FDA sa le ia in calcul, in analiza raportului beneficii-riscuri a acestor vaccinuri ARNm si pe baza de adenovirusi.

    Am trimis si altora, dintre cei care cica ne-ar reprezenta drepturile, insa au ignorat total aceste informatii care mie mi se par cruciale, spre a fi cunoscute chiar de cei care ar trebui sa se uneasca cu doctorii care vor sa iasa in fata si sa spuna adevarul, insa cand avocatii sunt in bisericutele lor, doctorii in ale lor, jurnalistii la fel, atunci cum putem sa speram ca noi, oamenii de rand care abia supravietuim de la o zi la alta, am putea sa luptam cu cei care sunt impotriva sanatatii si libertatii noastre?

    E usor sa iti spuna un avocat sa te duci sa faci o reclamatie, sa dai in judecata patronul sau alte astfel de 'solutii', insa daca avocatii nu se aliaza cu doctorii care cunosc cel mai bine adevarul si sa iasa mai multi in public si sa ceara autoritatilor sa ia in calcul efectele adverse si sa le faca cunoscute publicului, ma tem ca nu se va schimba nimic.

    Regret sa spun ca am ajuns la vorba altora, si anume ca va scapa cine va putea si cine se va descurca. Sper ca Dumnezeu sa ma ia mai repede de pe aceste meleaguri demonizate, decat sa ajung experimentul Marii Resetari. Imi cer iertare ca sunt atat de pesimista, insa cand vad ce se intampla pe planeta, imi dau seama ca ori Dumnezeu si-a luat mana de pe noi, ceea ce ar fi oribil, ori are un plan pe care noi inca nu il intelegem.
  • Who Pickmere 10.11.2021 23:30
    Dumnezeu NU Si-a luat mana de pe noi. Noi am uitat de EL. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/abortion-rates-by-country
    PRIMA tara din LUME la avorturi :Rusia ( PRAVOSLAVNICA Rusie ortodoxa)!
    La o tara asa de mica ca Romania, ghici ce ? SUNTEM PE LOCUL 6 MONDIAL LA AVORTURI !!!!! Vai pravoslavnica tara ortodoxa Romania.
    Ghici cine urmeaza dupa Romania, PRAVOSLAVNICA tara Ortodoxa Ucraina !!
    SI MAI DUR : populatia Ucrainei este de 43 milioane de oameni ( mai mult decat dublu!! fata de Romania https://www.worldometers.info/world-population/population-by-country/) si cu toate astea nu sunt asa criminali ca romanii.
    DA, vai suntem ortodocsi. Foutaises !! Suntem MAI RAU DECAT PAGANII, DECAT MUSULMANII ( vai !, cica mulsumanii fac atacuri teroriste!, Hah! dar nu cred ca ei omoara atatea Milioane de Oameni intr-un An) . SUNTEM NISTE JIGODII. Eu nu am vazut ursoaica sau leoaica sa isi desfaca pantecele ca sa isi omoare puii.
    SUNTEM PRAF !!! Si sincer, ne meritam soarta si meritam muuuult mai rau decat atat!
    Vai ce frumoasele sunt romancele ! Foutaises ! Ce CRIMINALE sunt romancele ( si romanii care sunt majoritatea Autorii Morali ai Omuciderii) !! Frumusetea trupeasca O MANANCA VIERMII. Si Sulfletul il mananca dracii.
  • OMAGA ► Who Pickmere 11.11.2021 09:16
    Noi prin avorturi ne omoram nu doar propriul popor, ci chiar copiii nostri, care ar fi putut sa se nasca.
    Apoi ne mai miram ca Dumnezeu nu ne trazneste.
  • A.C. 10.11.2021 18:37
    As dori sa am in mine resurse de compasiune. Insa, desi nu doresc raul nimanui, nu ma pot opri la a ma gandi ca, exact datorita acestor oameni care se injecteaza, validand, in felul acesta, naratiunea globalista criminala, suntem TOTI afectati, persecutati si abuzati.
  • OMAGA 10.11.2021 19:06
    A se citi Evanghelia dupa Matei, capitolul 18 care ne spune ca sminteala (vaxinul) trebuie sa vina, dar vai de cel prin care vine sminteala!
  • A.C. 10.11.2021 19:48
    Parerea mea este ca sminteala a venit inaintea injectarilor...Acestea sunt o consecinta a smintelii. Vedeti reactiile libtarde de ani de zile! Dementa curata!
  • Florin 10.11.2021 19:18
    nu am niciun fel de compasiune pentru cei care cu buna stiinta isi sterg singuri numele din Cartea Vietii......
  • adria 10.11.2021 21:31
    Prin definiție, un ziarist profesionist este bine informat; este de neînțeles decizia lui și euforia lui stupidă de a se vaccina la infinit pentru o infirmieră simpatică .

    Acesta este genul de oameni de la care așteptăm o informare corectă , oameni de la care trebuie să luăm lumină ??
  • Who Pickmere 10.11.2021 21:55
    Eu ma rog pentru cei care sunt urmariti / haituiti si amenintati de autoritati pentru a impune dictatura ( vezi Project Veritas). Eu ma rog pentru cei care au trebuit sa isi lase joburile si nu mai au unde lucra din cauza autoritatilor. Cei care au sustinut si sustin dictatura ii las in plata Domnului. Degeaba ma rog pentru ei daca lor NU le pare rau ca au indus atatia oameni la omor ( eu consider ca Mass -Media care face Reclama la Vaxx ar trebui DATA IN JUDECATA PENTRU INSTIGARE LA OMOR) . Daca nu va place comentariu puteti sa il dati jos, SIncer , chiar nu imi pasa. Pentru ca Adevarul este Unul si este la Dumnezeu. SI eu consider ca Toti Parintii care isi vaccineaza copiii , si apoi acestia Mor din cauza Vaxx, ar trebui DATI IN JUDECATA PENTRU OMOR PRIN IMPRUDENTA). Faceti ce vreti cu comentariu, dar fiecare va da socoteala pentru a ce a zis si a facut. Pentru FIECARE cuvant in desert vom da socoteala.
  • Luciana 13.11.2021 09:52
    Să ne rugăm?
    Cine să se roage?
    Păi, de ce să ne rugăm?
    Păi, să se roage asistenta care l-a înțepat.
    Să se roage medicul de familie care l-a sfătuit să se înțelepe.
    Să se roage booster-ul pt el.
    Să se roage vaccinul pt el.
    Sunt convinsă că a influențat pe mulți dintre deputați să voteze Certificatul verde.
    Ca ziarist probabil a mâncat kkt mult pro vaccinare.
    Să se roage cine l-o trimis să se vaccineze.
    Să se roage medicina pt el.
    Ce treabă are credința cu vaccinul? Huh?
Ultima oră

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”