SONDAJ CURS de umflare a USR între alte realități: Partidele, Parlamentul și Klaus Iohannis - pe ultimele locuri la încrederea cetățenilor. Procente dezastruoase: 7%, 10%, 14%. Direcția în care merge România, tot mai greșită - 74%

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a publicat datele celui mai recent sondaj de tip omnibus, realizat în perioada 8-22 noiembrie 2022, prin interviuri față în față, potrivit știripesurse. 
 
Sondajul a fost realizat pe un eșantion de  1067 respondenți, votanți în vârstă de 18 ani și peste.

Din rezultatele CURS, reiese că românii au o încredere tot mai scăzută în partidele politice, în Parlament, dar cel mai important, în Klaus Iohannis. Doar 14% dintre români mai au încredere în Președintele României.
 
FOTO:
 
 
 
Dacă mâine ar fi alegerile, nici un partid politic nu ar obține majoritate pentru a forma un guvern solid. Cu voturile aruncate în aer și aflați în minoritate, Partidul Național Liberal și Partidul Social-Democrat par  a fi din ce în ce mai puțin plauzibile comparativ cu anii trecuți.

  • PSD - 34% (35% în septembrie, 37% în iulie, 35% în mai)
  • PNL - 24% (22% în septembrie, 24% în iulie, 23% în mai)
  • AUR - 12% (15% în septembrie, 12% în iulie, 10% în mai)
  • USR - 9% (8% în septembrie, 7% în iulie, 9% în mai) - DE UNDE PÂNĂ UNDE??? - Nota red.
  • UDMR - 5% (5% în septembrie, 5% în iulie, 5% în mai)
  • PMP - 4% (4% în septembrie, 4% în iulie, 6% în mai)
  • PU-SL - 4% (4% în septembrie, 4% în iulie, 4% în mai) - CINE A AUZIT DE PUSL??? - Nota red.
  • Alt partid - 8% (sub 2% fiecare> Forța Dreptei, REPER, SOS România, Pro România, PER, ApP)

 FOTO:

Totodată, speranța cetățenilor într-un viitor normal e tot mai scăzută, am putea spune chiar direct proporțională cu încrederea în președintele țării:

FOTO:

ACTUALIZARE: Un cunoscut sociolog, care la rândul său face sondaje pe piața politică din România a comentat sub protecția anonimatului, pentru Romanian Global News, sondajul CURS: „Sondajul este propagandă electorală pentru partidele care dau bani. Cercetați lista partidelor care dau bani și veți constata că este un singur partid din listă (AUR n.r.) care nu a dat bani presei și caselor de sondaj. Înmulțiți cu doi scorul acelui partid și scădeți marja de eroare de la celelalte, mai puțin de la UDMR. Veți avea scorul real al opiniile exprimate de repondenți”, a declarat cunoscutul sociolog.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România