ȘOC! A murit „astrologul” Mădălina Manole, la doar 39 de ani

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălina Manole a decedat la doar 39 de ani. „Astrologul” - așa cum se considera - s-a stins din viață fulgerător, iar moartea acesteia i-a îndoliat pe toți cei care au cunoscut-o și care au lucrat cu ea. Femeia a cochetat cu lumea presei scrise, dar și a televiziunii, fiind invitată chiar și în platoul Kanal D de mai multe ori, potrivit Wowbiz.

Potrivit sursei citate, luni, 30 ianuarie, aceasta s-a stins din viață după ce a suferit un stop cardio-respirator. Femeia nu a mai putut fi salvată, spre disperarea celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Vestea a fost făcută publică de către prietenii acesteia, care au postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj emoționant.

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, au transmis aceștia pe rețeaua de socializare.

Nu a durat mult și pagina de Facebook a femeii s-a umplut de mesaje sfâșietoare din partea celor care i-au fost alături femeii.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot sa cred! Tot sper sa fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne câteodată nu te înțelegem, numai tu știi sa le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu sa te odihnească în pace, Mădă! Condoleanțe, doamna Daniela!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care oamenii le-au lăsat la postarea care anunță moartea Mădălinei.
 


Conform a1.ro, apropiați ai familiei au povestit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”, relatează Bzi.
 
Familia, însă, nu a confirmat, deocamdată, cauza decesului.

Mădălina Manole a făcut pe rând, televiziune (la Pro TV, TVR 2, Look TV sau Digi 24), apoi s-a îndreptat către print și online (revistele Tonica, Unica sau Gândul, CanCan, unde a realizat rubrica dedicată horoscopului). „Stelele i-au hărăzit un alt destin” însă, scrie tvr.ro, citat de Bzi.
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • IC XC NI KA 01.02.2023 08:55
    Cum?până să devină astrolog cu diplomă?!
    Ce-i aia..


    “Astrologii întemeiază asociații cu nume răsunătoare ..în străinătate, cum ar fi institute sau academii. Ei înșiși se fac președinți, secretari generali, etc. și-și dau unul altuia titluri și diplome.

    Astrologia este o înșelare pseudo-științifică.

    Altceva este astronomia și altceva astrologia.

    Astronomia este știință, iar astrologia este vrăjitorie..

    Oamenii NU vor să asculte și să se supună adevărului Evangheliei, ci le plac basmele și ciudățeniile.

    Numesc basme și legende cele ce se spun în Evanghelie și ridică ÎNȘELAREA la rang de știință.

    După căderea și izgonirea omului din Rai, i s-a întunecat mintea și „s-a închinat zidirii în locul Ziditorului”.

    Apoi oamenii au atribuit însușiri și capacității divine, magice și profetice viselor, păsărilor, vrăjitorilor, soartei și mai ales stelelor.

    Acestea se petreceau în vechime, dar se petrec și acum în secolul științei și tehnologiei.

    Sfântul Vasilie cel Mare ne spune că stelele NU pot să ne influențeze, pentru că NU au voință.
    Persoanele influențează persoane.
    Forțele naturii NU formează caractere. Pământul și pietrele nu pot face personalități și să traseze viitorul..

    Numai Dumnezeu cunoaște sufletul nostru și viitorul nostru.

    Dacă ar putea ceva astrologii, în loc să-i înșele pe cei naivi, ar afla numerele loteriilor și unde există comori în pământ.

    Omul este cu desăvârșire L I B E R.

    Poartă desigur elementele psihosomatice ale părinților lui în baza eredității, este influențat de învățământ, educație, mediu și de condițiile de viață.

    Însă își modelează viața ca un stăpân pe sine, în legătură cu Dumnezeu și cu sine.

    El NU este un pion al stelelor și UN robot al soartei.

    Soarta este factorul cel mai imprevizibil al vieții și este celălalt nume al DIAVOLULUI.

    Să avem credință numai în Creatorul nostru.

    Nimeni NU știe niciun viitor.

    Nimeni nu poate „citi” niciun suflet.

    Nici diavolul, nici Îngerul.

    Ci N U M A I Dumnezeu le cunoaște și cărora le va descoperi, fie Îngeri, fie Sfinți.

    https://marturieathonita.ro/seductia-zodiacului/



    Dumnezeu s-o ierte!

    Hristos a Înviat!
  • Poenaru2016 01.02.2023 09:21
    Buna ziua. Ati cam scris tot ceea ce vroiam si eu sa scriu. Ma mir ca AN considera astrologia ca pe o stiinta cand de fapt este o inselatorie. Aceasta d-na era o ghicitoare in stele. Sunt convins ca avea multi adepti chiar din cei care (zic ei) cred in stiinta, iar daca AN zice ca astrologia e o stiinta atunci... Unde e multa minte e si prostie multa. Deci era ing. electronist si s-a apucat de astrologie care este ruda buna cu vrajitoria. Multa minte a avut ! Dumnezeu ne interzice sa ne cercetam viitorul prin ghicitori in stele sau prin vrajitori !
    Dumnezeu sa o ierte !
  • ActiveNewsRo ► Poenaru2016 01.02.2023 17:27
    Sigur că aveți dreptate. Nu exista așa ceva. Doar nu suntem Andrei Pleșu ca să credem în zodii (vedeți relatarea lui în care se plânge că din cauză că e Fecioară nu-i ies bine treburile de stat).
    Noi am citat alte surse - după cum vedeți menționat în fiecare caz (inclusiv TVR). Nu sunt frazele noastre.
    Dar așa era cunoscută femeia. Acum am pus între ghilimele.
    Mulțumim!
  • Nick Cohen 01.02.2023 09:53
    Era sau nu vaccinata ?
  • lsyandex 01.02.2023 13:00
    99,99% nu era vaccinată, dimpotrivă, părea să fie mai mult decât sceptică, de pe FB rezultă că-și ținea gura cu greu, probabil să nu-și supere angajatorii (companii media cumpărate de guvern). Însă prin vara trecută a avut niște probleme de sănătate în urma cărora a trebuit să facă transfuzii de sânge. E de cercetat ce fel de sânge i s-a dat prin acele transfuzii. Sunt unii care zic că sângele provenind de la cineva vaccinat cu mRNA te „vaccinează” și pe tine, adică ți se transmit instrucțiunile genetice prin care să începi să produci proteină spike, cu toate consecințele de rigoare, fără să ai habar. Sincer să fiu, mi se pare greu de crezut, dar cine știe...

    Dumnezeu s-o ierte.
  • ActiveNewsRo 01.02.2023 17:28
    Da, așa este, a făcut transfuzii.
  • RomeoB 01.02.2023 13:08
    >>Dumnezeu s-o ierte!

    Nu este pacat care sa nu fie iertat de Dumnezeu. NUMAI SA FIE FACUTA POCAINTA ! DUPA MOARTE NU MAI EXISTA POCAINTA ! Este mai bine ca oamenii sa stie ca dupa moarte este o vama a ereziilor si superstiilor. Mai este si infricosetoare problema a smintirii maselor de oameni: multe suflete impinse pe catea pierzarii. FAMILIA POATE DA LITURGHII (DACA A FOST ORTODOXA) SI PARASTASE. REALIST VORBIND, E FOARTE FOARTE GREU !
  • RomeoB 01.02.2023 13:13
    DACA EXAMINAM FOTOGRAFIILE, DOAMNA VA MAI AVEA PROBLEME SI CU VAMA SULEMENELII: PAR VOPSIT, BUZE CU RUJ, PLEOAPE VOPSITE, SPRANCENE SMULSE - PACATE CARE DE OBICEI VIN LA PACHET CU ALTE PACATE; MAI GRELE.
    IMPOSTANT: VAMA SULEMENELII ARUNCA IN IAD MAJORITATEA FEMEILOR, MAI ALES CA NU CONSTIENTIZEAZA IMPORTANTA SPOVEDANIEI IN ACEST SENS. PACAT APARUT LA NOI IN SEC AL XX LEA !
  • DARIA 01.02.2023 20:49
    Dar daca femeia ingijita decent, inclusiv machiat, coafura, a fost o sotie si mama responsabila, tot in iad ajunge? Din totdeauna femeiele au folosit mijloace de infrumusetare, nu doar din sec.XX.
  • Gligor ► DARIA 02.02.2023 07:11
    14. Ci îmbrăcați-vă în Domnul Iisus Hristos și grija de trup să nu o faceți spre pofte.(Rom13,14)
  • IC XC NI KA 02.02.2023 13:46
    Oare ce face Dumnezeu și unde ajunge sufletul ei .. nu stă în grija Lui, și nu în a noastră?

    Oare grija noastră nu ar trebui să fie unde va ajunge sufletul nostru?

    Doamne, ajută!
  • Vasile Pdure 01.02.2023 13:17
    Popa nostru citește uneori: toată lucrarea diavolului, toată vraja, toată fermecătura, slujirea idolească, căutarea în STELE... Parcă din Moliftele Sfântului Vasile cel Mare. Astrologia nu este știința ci o mare înșelătorie. Asta caută lumea,asta se vinde cel mai bine, asta ne oferă societatea în contrabalansare cu ceea ce oferă Biserica de 2000 de ani. O pseudoștiință anti-Hristică.Dumnezeu l-a așezat pe om deasupra creației. Omul nu cuprinde în el lumea demonică.Demonizarea omului apare atunci când "oferta " diavolului este mai seducătoare decât oferta Lui Dumnezeu: post, rugăciune, milostenie, fapte bune, spovedanie, Împărtășanie, Liturghie. Stai toată viața și belești ochii la stele și ți se pare că ești și tu cineva, deoarece prostul cască gura la tine ca la un mic dumnezeu. Și mai numim asta știință.Sufletul omului îl știe doar Dumnezeu! Toți dorim celebritatea căutând să fim stăpâni peste alții, uitând că Unul este Stăpân peste noi.
  • Patriot Roman 01.02.2023 21:36
    Astrologia nu e inselaciune,etc. ci cv f,sofisticat! A fost lasata omenirii de civilizatia cea mai inalta traitoare pe Terra pina azi-Egiptul antic sau RE. Si anume pe tavanul unui templu la Dendera! Ce vedeti voi la tv este inselaciune,prosteala. I
  • Carbid 01.02.2023 22:03
    Deja ne simțim niste cârpe după explicația dvs bogata si detaliată!
    Si când mă gandesc că lui Dumnezeu îi place simplitatea...
  • Constantinescu Valentin-Ionut 01.02.2023 21:57
    condoleante
  • Oscar D. 02.02.2023 09:14
    Nu i-au spus astrele ca nu e bun vaccinul?
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  9. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației