ȘOC! A murit „astrologul” Mădălina Manole, la doar 39 de ani

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălina Manole a decedat la doar 39 de ani. „Astrologul” - așa cum se considera - s-a stins din viață fulgerător, iar moartea acesteia i-a îndoliat pe toți cei care au cunoscut-o și care au lucrat cu ea. Femeia a cochetat cu lumea presei scrise, dar și a televiziunii, fiind invitată chiar și în platoul Kanal D de mai multe ori, potrivit Wowbiz.

Potrivit sursei citate, luni, 30 ianuarie, aceasta s-a stins din viață după ce a suferit un stop cardio-respirator. Femeia nu a mai putut fi salvată, spre disperarea celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Vestea a fost făcută publică de către prietenii acesteia, care au postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj emoționant.

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, au transmis aceștia pe rețeaua de socializare.

Nu a durat mult și pagina de Facebook a femeii s-a umplut de mesaje sfâșietoare din partea celor care i-au fost alături femeii.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot sa cred! Tot sper sa fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne câteodată nu te înțelegem, numai tu știi sa le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu sa te odihnească în pace, Mădă! Condoleanțe, doamna Daniela!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care oamenii le-au lăsat la postarea care anunță moartea Mădălinei.
 


Conform a1.ro, apropiați ai familiei au povestit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”, relatează Bzi.
 
Familia, însă, nu a confirmat, deocamdată, cauza decesului.

Mădălina Manole a făcut pe rând, televiziune (la Pro TV, TVR 2, Look TV sau Digi 24), apoi s-a îndreptat către print și online (revistele Tonica, Unica sau Gândul, CanCan, unde a realizat rubrica dedicată horoscopului). „Stelele i-au hărăzit un alt destin” însă, scrie tvr.ro, citat de Bzi.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
 • IC XC NI KA 01.02.2023 08:55
  Cum?până să devină astrolog cu diplomă?!
  Ce-i aia..


  “Astrologii întemeiază asociații cu nume răsunătoare ..în străinătate, cum ar fi institute sau academii. Ei înșiși se fac președinți, secretari generali, etc. și-și dau unul altuia titluri și diplome.

  Astrologia este o înșelare pseudo-științifică.

  Altceva este astronomia și altceva astrologia.

  Astronomia este știință, iar astrologia este vrăjitorie..

  Oamenii NU vor să asculte și să se supună adevărului Evangheliei, ci le plac basmele și ciudățeniile.

  Numesc basme și legende cele ce se spun în Evanghelie și ridică ÎNȘELAREA la rang de știință.

  După căderea și izgonirea omului din Rai, i s-a întunecat mintea și „s-a închinat zidirii în locul Ziditorului”.

  Apoi oamenii au atribuit însușiri și capacității divine, magice și profetice viselor, păsărilor, vrăjitorilor, soartei și mai ales stelelor.

  Acestea se petreceau în vechime, dar se petrec și acum în secolul științei și tehnologiei.

  Sfântul Vasilie cel Mare ne spune că stelele NU pot să ne influențeze, pentru că NU au voință.
  Persoanele influențează persoane.
  Forțele naturii NU formează caractere. Pământul și pietrele nu pot face personalități și să traseze viitorul..

  Numai Dumnezeu cunoaște sufletul nostru și viitorul nostru.

  Dacă ar putea ceva astrologii, în loc să-i înșele pe cei naivi, ar afla numerele loteriilor și unde există comori în pământ.

  Omul este cu desăvârșire L I B E R.

  Poartă desigur elementele psihosomatice ale părinților lui în baza eredității, este influențat de învățământ, educație, mediu și de condițiile de viață.

  Însă își modelează viața ca un stăpân pe sine, în legătură cu Dumnezeu și cu sine.

  El NU este un pion al stelelor și UN robot al soartei.

  Soarta este factorul cel mai imprevizibil al vieții și este celălalt nume al DIAVOLULUI.

  Să avem credință numai în Creatorul nostru.

  Nimeni NU știe niciun viitor.

  Nimeni nu poate „citi” niciun suflet.

  Nici diavolul, nici Îngerul.

  Ci N U M A I Dumnezeu le cunoaște și cărora le va descoperi, fie Îngeri, fie Sfinți.

  https://marturieathonita.ro/seductia-zodiacului/  Dumnezeu s-o ierte!

  Hristos a Înviat!
 • Poenaru2016 01.02.2023 09:21
  Buna ziua. Ati cam scris tot ceea ce vroiam si eu sa scriu. Ma mir ca AN considera astrologia ca pe o stiinta cand de fapt este o inselatorie. Aceasta d-na era o ghicitoare in stele. Sunt convins ca avea multi adepti chiar din cei care (zic ei) cred in stiinta, iar daca AN zice ca astrologia e o stiinta atunci... Unde e multa minte e si prostie multa. Deci era ing. electronist si s-a apucat de astrologie care este ruda buna cu vrajitoria. Multa minte a avut ! Dumnezeu ne interzice sa ne cercetam viitorul prin ghicitori in stele sau prin vrajitori !
  Dumnezeu sa o ierte !
 • ActiveNewsRo ► Poenaru2016 01.02.2023 17:27
  Sigur că aveți dreptate. Nu exista așa ceva. Doar nu suntem Andrei Pleșu ca să credem în zodii (vedeți relatarea lui în care se plânge că din cauză că e Fecioară nu-i ies bine treburile de stat).
  Noi am citat alte surse - după cum vedeți menționat în fiecare caz (inclusiv TVR). Nu sunt frazele noastre.
  Dar așa era cunoscută femeia. Acum am pus între ghilimele.
  Mulțumim!
 • Nick Cohen 01.02.2023 09:53
  Era sau nu vaccinata ?
 • gabi 01.02.2023 10:31
  Daca ar fi fost ceva de capul tuturor acestor ipochimeni care se declara mari astrologi (?? ba inca cu diploma?? ce-o fi aia?) ar fi prevenit in cor omenirea ca vine o pandemie si o mizerie criminala numita vaxx. N-au facut-o, nici unul, desi ne chinuie de trei ani si asemenea tulburare in planurile stelelor (sic!) ar fi trebuit sa le sara-n ochi, daca chiar stelele si astrologia asta a lor ar avea vreo valoare stiintifica reala. Hai sa fim seriosi, totul nu-i decat o modalitate de a lua banii fraierilor si de a-i influenta ce sa faca si ce nu, ce sa manance si ce nu, cum sa se imbrace, etc. Probabil s-au simtit foarte bine si vedete vazandu-se luati in seama de televiziuni, mama ce mai staruri sunt ei!
  Desertaciune a desertaciunilor, totul e desertaciune si vanare de vant!
 • Carbid 01.02.2023 17:44
  A facut-o cineva...la OTV in 2011...(nu e vb de astre!)
  https://t.me/NasulTv/2596
 • lsyandex 01.02.2023 13:00
  99,99% nu era vaccinată, dimpotrivă, părea să fie mai mult decât sceptică, de pe FB rezultă că-și ținea gura cu greu, probabil să nu-și supere angajatorii (companii media cumpărate de guvern). Însă prin vara trecută a avut niște probleme de sănătate în urma cărora a trebuit să facă transfuzii de sânge. E de cercetat ce fel de sânge i s-a dat prin acele transfuzii. Sunt unii care zic că sângele provenind de la cineva vaccinat cu mRNA te „vaccinează” și pe tine, adică ți se transmit instrucțiunile genetice prin care să începi să produci proteină spike, cu toate consecințele de rigoare, fără să ai habar. Sincer să fiu, mi se pare greu de crezut, dar cine știe...

  Dumnezeu s-o ierte.
 • ActiveNewsRo 01.02.2023 17:28
  Da, așa este, a făcut transfuzii.
 • RomeoB 01.02.2023 13:08
  >>Dumnezeu s-o ierte!

  Nu este pacat care sa nu fie iertat de Dumnezeu. NUMAI SA FIE FACUTA POCAINTA ! DUPA MOARTE NU MAI EXISTA POCAINTA ! Este mai bine ca oamenii sa stie ca dupa moarte este o vama a ereziilor si superstiilor. Mai este si infricosetoare problema a smintirii maselor de oameni: multe suflete impinse pe catea pierzarii. FAMILIA POATE DA LITURGHII (DACA A FOST ORTODOXA) SI PARASTASE. REALIST VORBIND, E FOARTE FOARTE GREU !
 • eugen adi 01.02.2023 13:08
  Astrologia ca si numerologia crede in reancarnare,deci este clar o inselatorie...
 • RomeoB 01.02.2023 13:13
  DACA EXAMINAM FOTOGRAFIILE, DOAMNA VA MAI AVEA PROBLEME SI CU VAMA SULEMENELII: PAR VOPSIT, BUZE CU RUJ, PLEOAPE VOPSITE, SPRANCENE SMULSE - PACATE CARE DE OBICEI VIN LA PACHET CU ALTE PACATE; MAI GRELE.
  IMPOSTANT: VAMA SULEMENELII ARUNCA IN IAD MAJORITATEA FEMEILOR, MAI ALES CA NU CONSTIENTIZEAZA IMPORTANTA SPOVEDANIEI IN ACEST SENS. PACAT APARUT LA NOI IN SEC AL XX LEA !
 • Cristian 1093 01.02.2023 14:17
  Du-te, bah, in Afganistan !!
 • Carbid ► Cristian 1093 01.02.2023 17:54
  nărodule, ROMEOB are dreptate...ai mare grijă!
 • DARIA 01.02.2023 20:49
  Dar daca femeia ingijita decent, inclusiv machiat, coafura, a fost o sotie si mama responsabila, tot in iad ajunge? Din totdeauna femeiele au folosit mijloace de infrumusetare, nu doar din sec.XX.
 • P.M. ► DARIA 02.02.2023 00:11
  @@@Daria, nu înseamnă că dacă sunt făcute dintotdeauna, sunt și în regulă;și sacrificiile umane se fac dintotdeauna (în zilele noastre, mai multe ca oricând), pedofilie, și multe altele mai grave sau mai puțin grave.Dar asta nu înseamnă că nu sunt păcate.
 • Gligor ► DARIA 02.02.2023 07:11
  14. Ci îmbrăcați-vă în Domnul Iisus Hristos și grija de trup să nu o faceți spre pofte.(Rom13,14)
 • IC XC NI KA 02.02.2023 13:46
  Oare ce face Dumnezeu și unde ajunge sufletul ei .. nu stă în grija Lui, și nu în a noastră?

  Oare grija noastră nu ar trebui să fie unde va ajunge sufletul nostru?

  Doamne, ajută!
 • Vasile Pdure 01.02.2023 13:17
  Popa nostru citește uneori: toată lucrarea diavolului, toată vraja, toată fermecătura, slujirea idolească, căutarea în STELE... Parcă din Moliftele Sfântului Vasile cel Mare. Astrologia nu este știința ci o mare înșelătorie. Asta caută lumea,asta se vinde cel mai bine, asta ne oferă societatea în contrabalansare cu ceea ce oferă Biserica de 2000 de ani. O pseudoștiință anti-Hristică.Dumnezeu l-a așezat pe om deasupra creației. Omul nu cuprinde în el lumea demonică.Demonizarea omului apare atunci când "oferta " diavolului este mai seducătoare decât oferta Lui Dumnezeu: post, rugăciune, milostenie, fapte bune, spovedanie, Împărtășanie, Liturghie. Stai toată viața și belești ochii la stele și ți se pare că ești și tu cineva, deoarece prostul cască gura la tine ca la un mic dumnezeu. Și mai numim asta știință.Sufletul omului îl știe doar Dumnezeu! Toți dorim celebritatea căutând să fim stăpâni peste alții, uitând că Unul este Stăpân peste noi.
 • Patriot Roman 01.02.2023 21:36
  Astrologia nu e inselaciune,etc. ci cv f,sofisticat! A fost lasata omenirii de civilizatia cea mai inalta traitoare pe Terra pina azi-Egiptul antic sau RE. Si anume pe tavanul unui templu la Dendera! Ce vedeti voi la tv este inselaciune,prosteala. I
 • Carbid 01.02.2023 22:03
  Deja ne simțim niste cârpe după explicația dvs bogata si detaliată!
  Si când mă gandesc că lui Dumnezeu îi place simplitatea...
 • Constantinescu Valentin-Ionut 01.02.2023 21:57
  condoleante
 • Oscar D. 02.02.2023 09:14
  Nu i-au spus astrele ca nu e bun vaccinul?
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom