SE SURPĂ MINCIUNA COVID. ActiveNews republică 3234 de pagini cu e-mail-urile lui Tony Fauci care dovedesc MINCIUNA MĂȘTILOR, ORIGINEA de laborator a VIRUSULUI și legăturile lui cu Bill Gates și Mark Zuckerberg. Republicanii cer demiterea lui „Dr. Moarte”

De Alesandru Anghel și Victor Roncea  /  

Ilustrație: NY Post

Ilustrație: NY Post

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CIne este Fauci? Fauci este dumnezeul celor care nu cred în Dumnezeu.  - Tucker Carlson

Un scandal monstruos care îl zgâlțâie din țâțâni pe „Dr. Moarte” Tony Fauci și tot eșafodajul Minciunii Covid a erupt în America pe 1 iunie și la noi nimic-nimic, nu se-aude, nu se vede și, mai ales, nu se comentează. Spargem noi tăcerea:

3234 de pagini care conțin mesajele electronice oficiale ale lui Anthony Fauci din prima parte a anului 2020 au ajuns în posesia redacției BuzzFeed.News, în baza Legii privind libertatea de informare (Freedom Of Information Act - FOIA). O altă parte, de circa 800 de pagini, a fost obținută de Washington Post. Buzz Feed le-a pus la dispoziția lumii pe toate, AICI, în format PDF.

Din aceste mesaje rezultă indubitabil mascarada la care a fost și încă este supusă omenirea, deliberat, de niște scelerați. E-mail-urile relevă, între multe altele, adevărul despre trei subiecte principale de care ne vom ocupa azi:

1. Minciuna ordinară a măștilor care sufocă o lume întreagă și mai ales copiii.

2. Legăturile directe ale lui Fauci cu Mark Zuckerberg, patronul de fațadă al laboratorului de ingineriei socială Facebook și Bill Gates, psihopatul de la Microsoft.

3. Implicarea lui Fauci în ascunderea originii virusului - laboratorul de la Wuhan - și faptul că virusul a fost conceput de la bun început ca o armă biologică.

Pentru că am tratat aceste trei subiecte cu responsabilitate în ultimul an, site-ul ActiveNews, la fel ca multe alte publicații și personalități din întreaga lume care luptă pentru libertatea cuvântului și acuratețea informației, a fost cenzurat în spațiul online, contestat și catalogat drept „conspiraționist” de către slujitorii servitorilor artizanilor Marii Resetări. Dar iată, „Conspirația” nu era scrisă în paginile noastre ci chiar în e-mail-urile lui Fauci, așa cum rezultă din lecturarea acestora fie și cu părți din ele încă ascunse de către securitatea americană.

În ultimul timp, după cum ați observat, au apărut mai multe dezvăluiri „noi” legate de originea virusului, pe care chiar Fauci le-a admis, recent, după cum am scris în articolul PREMIERĂ MONDIALĂ: Dr. Moarte, Anthony Fauci, acuzat și de inventarea „epidemiei” de SIDA, recunoaște că virusul COVID nu ar avea origini naturale. Pentru cei care se întrebau care este motivul, iată-l mai jos. E-mail-urile erau pe drum. Adevărul urma să se afle, oricum. 

Asimptomaticii transmit virusul numai când nu doarme suficient Fauci

E-mail-urile denotă și nivelul jenant al receptorilor directivelor lui Fauci, inclusiv din România. Un singur exemplu, de coșmar: știți de ce s-a spus că asimptomaticii pot răspândi virusul? Pentru că Fauci era o dată obosit și a greșit, după cum singur mărturisește. A scris asimptomatici în loc de simptomatici. Și mii de răspândaci de pe toată planeta l-au preluat imediat, pe el sau OMS, cu care se afla în relație de complicitate, spunând aceeași enormitate. Pe cine vedem noi aici, la noi, explicând doct aberația? CIne altul decât Gheorghiță de la spălătorie - VIDEO?

„Eroare în declarația mea”, revine Fauci cu un mesaj către o persoană care i-a solicitat opinia. „Am vrut să spun că cele mai multe transmiteri [ale virusului] au loc de la cineva care este simptomatic - nu asimptomatic. Sunt foarte obosit. N-am prea dormit zilele acestea.”, scrie Fauci pe la începutul anului trecut. Document:


Minciuna Măștilor

Măștile. Măștile. Măștile. Poate cel mai oribil „accesoriu”, central de altfel, al pandemiei inventate, este, după cum am spus și noi, absolut nenecesar. Măștile nu numai că nu folosesc pentru oprirea vreunui virus de pe această planetă ba chiar pot accelera transmisia virusului, după cum relevă mai multe studii. Sunt absolut inutile, după cum recunoaște Fauci, dar numai în privat.

Astfel, într-un e-mail datat februarie 2020, Dr. Fauci o sfătuiește pe o persoană apropiată, care mergea într-o călătorie și îi cerea sfatul, să nu poarte o mască pe față, deoarece nu protejează împotriva virusului (!). Este vorba de Sylvia Burwell, fost ministru al Sănătății în timpul lui Barack Obama și actualul președinte al Universității Americane din Washington DC. Săraca, nici ea nu știa! Traducem, poate citesc și „Cioclii Apocalipsului” Arafat-Cercel-Rafila-Mahler și Gheorghițp de la sculărie:

„Sylvia,

Măștile sunt cu adevărat destinate persoanelor infectate pentru a le împiedica să răspândească infecția persoanelor care nu sunt infectate, mai degrabă decât să protejeze persoanele neinfectate împotriva infectării. Masca obișnuită pe care o cumperi în farmacie nu este cu adevărat eficientă în evitarea virusului, care este suficient de mic pentru a trece prin material. Ar putea, totuși, să ofere un beneficiu minor în a păstra picăturile brute dacă cineva tuse sau strănută spre tine ”, scrie Fauci. „Nu îți recomand să porți mască, mai ales că mergi într-o destinație cu risc foarte scăzut. Instinctele tale sunt corecte, banii sunt cheltuiți cel mai bine pe contramăsuri medicale, cum ar fi diagnosticarea și vaccinurile.” Document:

„Măștile sunt teatru!”, i-a strigat senatorul Rand Paul, medic de profesie, lui Fauci, la audierile din Senat. Și așa și sunt. Rand Paul a cerut ieri ca Fauci să fie concediat cel puțin pentru culpabilitatea sa morală în Miniciuna Covid, după cum titrează și theDailybeast.

Reamintim, Fauci a întors-o cu masca de mai multe ori pe tot parcursul pandemiei. În martie 2020 îi sfătuia pe americani sănătoși să nu poarte măști de față, pentru ca în aprilie CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) să declare că americanii ar trebui să poarte măști de față. El afirma pe 8 martie, la emisiunea „60 de minute”: „Nu există niciun motiv să te plimbi cu o mască”. În mai 2020, Dr. Anthony Fauci și New England Journal of Medicine au recunoscut că măștile sunt puțin mai mult decât simboluri. Pentru ca apoi, pe 25 ianuarie 2021, Fauci să le spună americanilor sănătoși să poarte două măști în loc de una! Iar o săptămână mai târziu, în urma valului de nemulțumire, pe 31 ianuarie 2021, Fauci să dea înapoi de la ideea nebunească de a se purta măști multiple. Luna trecută a susținut însă aberația că toți copiii nevaccinați ar trebui să poarte măști în timp ce se joacă cu prietenii! Uite de-asta erau bulversați Cerceloarafatorafilomahlerii la noi. Nici ei nu mai știau care sunt ordinele!

Iar în timpul acesta oamenii erau eliminați de pe internet dacă spuneau ceva contrar ideologiei măștilor și alte milioane erau amendate și abrutizate - unii chiar omorâți, cum s-a întâmplat la noi - de către forțele polițienești ale noilor state totalitariste reapărute pe harta lumii.

Pe lângă două duzini de mesaje către Bill Gates, care, deși nu e medic, îl sfătuiește pe Fauci cum să conducă măsurile restrictive și să impună vaccinurile „salvatoare”, se găsește și o corespondență cu Mark Zuckerberg care îl curtează și îi propune colaborarea pentru un proiect covidistic al Facebook dar și pentru „o afacere chiar mai mare” - după cum se scrie într-un alt mesaj -, despre care nu aflăm însă ce este pentru că rândurile sunt șterse în calupul de e-mail-uri transmis presei. Document:

 

 

Originea Virusului

Dar cel mai grav fapt care este confirmat de aceste e-mail-uri, și pentru care Fauci trebuie nu numai demis urgent din funcția de „comandant al acțiunii” dar și deferit Justiției, așa cum cere și jurnalistul de mare calibru Tucker Carlson, este implicarea eminenței cenușii de la Washington în afacerile murdare de la Wuhan: crearea armei biologice care este virusul asasin al omenirii în laboratoareele chinezești, cu spirjinul lui personal.

După cum scriu LifeSiteNews și TheGatewayPundit, Dr. Anthony Fauci știa despre dovezile existente privind originea virusului SarS-Cov-2 din laboratorul de la Wuhan încă din ianuarie 2020, așa cum relevă o serie întreagă de de e-mailuri ale actualului consilierului medical al Administrației Biden, publicate marți în presa americană.

E- mailurile arată că Fauci a fost informat de experți cu privire la „caracteristicile neobișnuite” ale virusului care indicau o posibilă origine artificială. 

Un e-mail trimis lui Fauci pe 31 ianuarie 2020 de Kristian Andersen, profesor la Scripps Research, menționează că părți din COVID-19 ar putea fi create în laborator

„Pe un copac filogenetic, virusul pare complet normal, iar legătura strânsă cu lilieci sugerează că liliecii servesc drept rezervor”, a scris Andersen. „Trăsăturile neobișnuite ale virusului alcătuiesc o parte foarte mică a genomului (<0,1%), așa că cineva trebuie să se uite cu mare atenție la toate secvențele pentru a vedea că unele dintre caracteristici (potențial) par create”. Document:

Tucker Carlson, jurnalistul FoxNews, într-un editorial video exploziv pe care îl prezentăm mai jos, a izbucnit azi-noapte: „Dr. Fauci este doar un alt birocrat mincinos ... De la bun început, Tony Fauci a fost doar îngrijorat de faptul că publicul ar putea afla și concluziona că virusul Covid își are originea la Institutul de Virusologie din Wuhan.”

Încă din 2018 oficialii Departamentului de Stat SUA (respectiv ai CIA) au avertizat cu privire la riscurile de siguranță existente în laboratorul Institutului de Virusologie din Wuhan asupra oamenilor de știință care efectuează teste riscante cu coronavirusul liliecilor.

În ciuda avertismentelor, Institutul Național de Sănătate (NIH) al SUA, sub conducerea doctorului Anthony Fauci, a acordat o subvenție de 3,7 milioane de dolari laboratorului Wuhan care studia așa-zisul virus al liliecilor, după cum atestă Daily Mail. Acest lucru s-a întâmplat după ce Departamentul de Stat a avertizat cu privire la testele riscante care au loc în laborator.

În 9 februarie 2021, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a negat ca de obicei, din nou, că virusul s-ar fi scurs dintr-un laborator din Wuhan.

Dar o dezvăluire despre care nu veți afla decât în puțina presă liberă rămasă pe glob atestă existența, încă din decembrie 2019, a unui interviu cu oficialului OMS Peter Daszak, un apropiat al lui Fauci, în care acesta recunoaște manipularea coronavirusului în laboratorul de la Wuhan chiar înainte de a fi anunțată pandemia!

Și totuși, timp de peste un an, dr. Anthony Fauci a negat vehement că virusul din Wuhan a fost creat de om. Oricine afirma contrariul era stigmatizat imediat. La fel ca ActiveNews. Până luna trecută, când brusc dr. Fauci a recunoscut senin că este posibil ca virusul să nu fie chiar așa de natural.

Marți, e-mailurile din aprilie 2020 au fost lansate public prin intermediul FOIA.

Un e-mail trimis lui Fauci pe 16 aprilie 2020 de Francis Collins, directorul Institutului Național al Sănătății, sub subiectul „conspirația câștigă avânt” conținea un link către o știre Fox News în care se prezenta acuzația. Răspunsul lui Fauci către Collins este complet șters de către serviciile speciale americane care au avizat oferirea documentelor.

Într-un alt e-mail, din 18 aprilie 2020, dr. Peter Daszak de la OMS îi mulțumea lui Fauci pentru insistența sa declarativă că virusul COVID-19 a apărut în mod natural - când amândoi știau că aceasta este o minciună. Și acum a apărut un al doilea e-mail de-al lui Fauci, care arată că Dr. Fauci a fost anunțat în ianuarie 2020 că unele dintre caracteristicile coronavirusului „par create”. Dr. Fauci știa adevărul.

„Într-adevăr, am învățat multe de la colegii noștri chinezi.”, i-a scris el unui chinez care îi dădea sfaturi despre pandemie, după care a semnat familiar cu „Tony”, transmite și New York Post. Se vede!

 

ActiveNews va continua să prezinte date din aceste e-mail-uri. Să vedem dacă republicanii americani, care cer insistent demiterea lui Fauci, vor avea câștig de cauză. Fact-check-erii sistemului deja au început să îngroape sau să nege conținutul real al mesajelor, în timp ce presa Marii Resetări să evidențieze „umanitatea” sinistrului individ.

Tristețea este că în ciuda acestor dovezi devenite publice, vor fi oameni care în continuare se vor vaccina și vor purta mască, la fel cum vor fi neoameni care în continuare le vor impune aceasta.

Și acești bieți oameni îi vor crede pe câte un Iohannis, Cîțu sau Arafat când vor recita aceeași placa stricată, cum masca salvează vieți. Ca și vaccinul. Deși, după câte se pare, realitatea stă tocmai pe invers. De ce se întâmplă toate acestea? Ne-a dat raspunsul Tucker Carlson:

Pentru că aceste personaje au ajuns să fie dumnezeii celor care nu cred în Dumnezeu.

Citiți și Fauci se face vinovat de Sperjur. A început ancheta penală împotriva „Doctorului Moarte”?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Sweeping 03.06.2021 13:58
  Trebuie arestati! Toti! si la ei, si la noi si in toata lumea! Ii informeaza cineva si pe cretinoizii care ne conduc catre prapastie, catre moarte?! Sa le punem articolele tiparite in cutia postala! Facem un grup de bine, care sa le duca adevarul la scara, sub nas, caci se pare ca la ei nu ajunge nicio informatie, agenda satanista merge inainte...
 • o.c. 03.06.2021 15:27
  ”Masca obișnuită pe care o cumperi în farmacie nu este cu adevărat eficientă în evitarea virusului, care este suficient de mic pentru a trece prin material.” - sunt curios cum or să interpreteza asta turmele de ovine de la Victoria, din presă, din onegeurile cominterniste soroșiste etc.

  Deci cu testele PCR ne-au mințit, cu distanțarea/ izolarea ne-au mințit, cu măștile ne-au mințit, cu originea naturală a virusului ne-au mințit... oare cu ce ne mai mint!?
 • SandaManda 03.06.2021 17:23
  Eu as propune confiscarea averiilor acestor criminali si munca silnica pe viata, si tot nu ar fi de ajuns...
  Asta ar putea fi motivul pt care Gates a divortat, sa isi puna la adapost averea.
  Mai trebuie sa-i vedem ca divorteaza si Fauci si Zuckerberg.
 • SandaManda 03.06.2021 18:16
  https://www.youtube.com/watch?v=VXnSoVaMQmM
  interview cu Dr. Li-Meng Yan, virusolog care a lucrat la Wuhan, marturiseste adevarul. A fost implicata in investigarea virusului, a descoperit adevarul si a vrut sa spuna exact ce a descoperit cu privire la originea virusului , a fost amenintata cu moartea, a reusit sa fuga din Hong Kong, are rapoarte scrise stiinfic cu date exacte cum s-a fabricat acest virus si care au fost intentiile de la inceput.
 • OMAGA 04.06.2021 09:34
  Minciuna are picioare scurte.
  Cu putina sansa poate se descopera si faptul ca si conducatorii Romaniei stiau adevarul despre Covid, sa vedem atunci cum se poate justifica starea de alerta/urgenta si restrictiile impuse de mai bine de 1 an de zile.
 • Dan stoica 04.06.2021 13:54
  S-a scris ca ar trebui arestat, insa cei care ar trebui sa il aresteze pe Fauci si pe cei din clica lui sunt cei care de fapt ii protejeaza. Personal ma intreb cum de nu il impusca nimeni. In America au loc tot felul de asasinate de genul asta. Cred ca actualul "presedinte" al lor a dat legea sa se retraga armele de la populatie tocmai ca sa-i salveze pe maimutoii astia, sa nu ii mai poata impusca nimeni.
  Tocmai am urmarit cateva reportaje ale lui Tucker pe Fox News, in SUA nu mai sunt fonduri pt sustinerea politiei, se concediaza politistii si uimitor hotia are sprijin politic. Se dezlantuie haosul. Ceea ce v-a urma si la noi in curand. Se creeaza mediul necesar aparitiei anticristului.
 • Rusi 04.06.2021 15:35
  Infractor.Merita puscarie.
 • Dromihete 04.06.2021 15:52
  Urmariti pana la final materialul video, inclusiv cercetarea si experimentele lui Stefan Lanka, pentru o mai buna intelegere a tot ce se intampla. In 2020 se demonstreaza dpv medical, genetic si stiintific ca totul este o minciuna, inclusiv virusologia dar si actuala paradigma medicala alopata, deci si ipoteza virusului din Wuhan, care nu este decat o alta gaura de iepure...
  Aici materiale: https://www.weblyf.com/2020/05/microbiologist-and-virologist-dr-stefan-lanka-viruses-do-not-cause-diseases-and-vaccines-are-not-effective/
  Video : https://www.bitchute.com/video/piARb7FbPd7O/
  Extraodinar de cuprinzator si important si sursa minciunii actuale - Carte - https://archive.org/details/bechamporpasteur00hume_0
 • __ 04.06.2021 16:05
  medicina nu e stiință exactă ca fizica, e știință aplicată. Și NU APLICATĂ CU FORȚA, aș adăuga, aviz amatorilor. Dar totuși Fauci mi se pare a fost prudent, din ce citesc; ceea ce mi se pare sănătos.
  yadda yadda
    Aia care nu purtă masca pare să fie oficial deștept  poi dacă ești așa știi să te ferești de virus fără mască ( era doar un sfat ca de la moș prost catre  o felină  în medicină. Măștile reduc cu 50-70%, deci o mierlești dacă insiști.
  https://penntoday.upenn.edu/news/evolving-science-face-masks-and-covid-19
  Nu e un singur răspuns universal cu măștile astea.

  Starețul Efrem Vatopedinul e aproape de moarte, doar ce a fost intubat, cu COVID, poate ne rugăm pentru el. Nu mai mergeți domle bu(c)luc peste duhovnici.
 • mariusmioc 07.06.2021 11:55
  Despre cum a început minciuna covid: https://libertarianeurope.com/politics/did-covid-19-pandemic-start-as-a-smokescreen-for-the-ccp/
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires