S-a încheiat numărătoarea la Sectorul 1. Clotilde Armand a pierdut primăria

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a încheiat numărătoarea voturilor la Sectorul 1, potrivit surselor citate de Digi24.  După trei zile de scandal, Tuță, candidatul PSD-PNL a câștigat primăria cu doar aproximativ 500 de voturi în fața actualului edil, Clotilde Armand, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral, relatează Cotidianul.

Potrivit datelor centralizate de BEC, Tuță a obținut 36,61% din voturi, iar Clotilde Armand, 35,92% din voturi.

Clotilde Armand acuză în continuare că i-au fost scăzute voturi „din pix”.

„Într-o singură secție verificată din nou am recurepat 185 de voturi. Una singură și 166. Peste 1000 nu se găsesc iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 solicitări de renumărare și n-am primit niciun răspuns din partea BES.

Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1”, a scris ea în această dimineață pe Facebook. Pe de altă parte, Tuță a spus în repetate rânduri că numărătoarea s-a făcut corect.

La sectorul 2, unde au fost probleme similare, încă întârzie rezultatele finale ale votului de duminică.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Naeh 13.06.2024 12:21
  Clocotilda poate să se plângă acum la ambasada Rusiei. La ambasada americană în miez de noapte (cine a primit-o?) nu a ținut. O fi fluierat în biserică și au pedepsit-o jupânii. Așa vedem și noi unde se fac cărțile.
 • Syrinx 13.06.2024 13:06
  Exact, @NAEH! Tuta franțuzească ne-a descris clar traseul slugilor către stapân.
 • Toth Florin 13.06.2024 12:57
  Frantuzoaicele sunt femeie absolut frumoase si remarcabile, nu pot sa spun asta si despre abominatia de la sector 1.
 • Codreanu 13.06.2024 14:19
  Clotilde are doar cetățenie franceză, ca și alte milioane de emigranți africani.
  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Clotilde_Armand

  ....cât despre franțuzoaice, să nu exageram, nu sunt frumoase ( probabil datorită ADN-ului de proveniență araba și africană), ...confirm, la ele cel mai remarcabil este cat de accesibile, perverse si libertine sunt... total lipsite de spirit familial prefera să plimbe un cățel in lesa decât un copil în cărucior.

  Aviz amatorilor, evitați franțuzoaicele!
 • Dorel Timpa 13.06.2024 15:11
  Arătarea asta nu e franțuzoaică, e născută în Guadelupa, dacă bine țin eu minte, dacă ești atent , cînd cumperi banane, cîteodată pe eticheta bananelor scrie "product of guadeloupe " deci o țară bananiera, pierduta prin marea caraibilor. De acolo e fufa asta
 • Leonesse 13.06.2024 17:02
  Se pare că ai o grămadă de experiență . Câte franțuzoaice ai întâlnit? Silfide, osoase simandicoase, și îmbrăcate neutru, dă firmă. Adică culorile preferate sunt cele neutre: bej, maron, gri, negru , cu cămăși albe dacă e office. În tramvaie și autobuze 80%sunt alte naționalități: arabi, evrei, negri, etc, toți cu puradei în cărucioare, după ei , pentru că le dă statul francez , bani. Frumusețe franțuzească: doar câteva actrițe. În rest.. nu prea.
 • Radesalu 13.06.2024 13:54
  Dac-o fi așa, e un pas mic făcut de alegători, încă nu pe deplin convinși că marioneta fhrrranțuzoaică și acu 4 ani a fost "plantată" tot la ordin. De data asta, se pare, că unii au luat-o în mufă !
  La mai multă deșteptare !
 • Neanae 13.06.2024 14:21
  Ha, vous êtes pénible madame, până în fund! Personal vă rog să luați după mneavoastră gunoiul din sectorul fost de jurisdicție al culmii d-voastră de nesimțire. Am fost de câteva ori la București unde stau la un hotel pe calea Victoriei. O scârbă unică, coșurile de gunoaie PESTE TOT, pe străzi, în grădinile de la Piața Palatului și Sala Palatului erau arhi pline și pe un diametru de 4-5 m în jur gunoaie împrăștiate. De fiecare dată stau o săptămână, ei bine, cum am găsit, ȘI MAI RĂU AM LĂSAT! Nu vorbim de Cișmigiu unde era totul uscat, dărăpănat, ciori și șobolani. Sinistru. A rămas Mucușor ca să continue dezmățul. De matale scăpară S1, de colegu’ dapai sa se bucure cei de teapa lui, celorlalți le recomand anti vomitive … Gasesc oleacă de analogie intre Mucușor și Robinete Bideu de la Uait Haus, au aceeași expresie “înghețata” ca și mințile! Ce elemente deplorabile. Bun, una se cărară cu toate fițele ei franțuzoaică de periferia Gadalupii! PUAH
 • Delacruce 13.06.2024 14:53
  Nu ,nu e bine ,trebuia sa ramana Clotilda, să le umbla miticilor șobolanii pe sub nas si gunoaiele cat casa.Asa trebuia, cum au putut sa voteze atâția mitici cu ea ?????‍♂️
 • Dorel Timpa 13.06.2024 15:08
  Așa că de acuma, o sa se vorbească românește in sectorul 1, nu franceza !
 • Dorel Timpa 13.06.2024 15:16
  Je m' appele clotilde
  Et je suis petite, petite
 • Patriot Roman 13.06.2024 15:55
  Ce nu pot eu ințelege, este de ce după 4 ani in care nu a facut absolut nimic din fișa postului au votat-o atat de mulți bucureșteni din sector 1!! Gunoaie pe strazi, șobolani, mirosurile grele de la gunoaie, de ce ai vota-o pe cea care nu a facut nimic timp de 4 ani ca primar?? Pe acei oameni eu nu-i pot înțelege! Ca și dincolo unde era useristul Mihaiu care seamana izbitor la fizionomie cu gelu duminica ,,sociolog” pe inspirație de ONG soroș.
 • Quo vadis 13.06.2024 17:12
  Multumescu-ti Tie Doamne!
 • Jaye 13.06.2024 17:24
  Cum se zice scroafa in franceza?
 • Neanae 13.06.2024 19:59
  COCHONNE! (coșon) HAHAHA, chiar și-o merită. Păcat ca scroafa e asociată cu madama
 • Codreanu 13.06.2024 20:22
  In franceza scroafa se zice: Clotilde.

  ...Glumesc...ar vrea ea debarcata din functie, de fapt scroafelese numesc ,, truies " și purcelele fara pui se numesc ,,cochonnes".
 • Tic 13.06.2024 19:06
  Să ia șobolanii cu ea!
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre