S-A LANSAT OFICIAL: Memorial Day- Un nou documentar despre victimele vaccinului experimental împotriva COVID, realizat de o organizație din Noua Zeelandă. Ei transmit un mesaj CLAR politicienilor: ESTE TIMPUL SĂ FIȚI BUNI!

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 A apărut un nou documentar care are în centrul atenției victimele vaccinului experimental împotriva COVID, de această dată victimele fiind din Noua Zeelandă.
 
O organizație numită SilentNoMore New Zealand a lansat un documentar care prezintă numeroși neozeelandezi răniți de vaccinuri care au primit injecția COVID pentru a putea funcționa în mediul extrem de restrictiv din țara lor, scrie LifesiteNews.

Memorial Day arată modul în care viețile locuitorilor obișnuiți din țara insulară au fost date peste cap de leziuni pe termen lung provocate de injecția COVID sau de pierderea unor persoane dragi din cauza inoculării experimentale.

Videoclipul prezintă o adunare comemorativă în Piața Civică din Wellington, Noua Zeelandă, unde cei care au murit sau au fost grav răniți în urma injecției au fost omagiați în cadrul unei ceremonii.

Una dintre victimele vaccinului este o tânără de 23 de ani pe nume Casey Hodgkinson. Ea a fost țintuită într-un scaun cu rotile de când a făcut doar o singură injecție, din cauza problemelor neurologice care au urmat după aceea. Ea poate fi văzută zvâcnind și tremurând în scaunul ei, deoarece și-a pierdut controlul asupra unora dintre funcțiile motorii.

Casey nu a fost singura victimă a vaccinului care a prezentat aceste caracteristici.

Rob Martin este, de asemenea, țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui atac cerebral și a unui atac de cord induse de injecție. El a spus mulțimii că parlamentarii care au făcut ca vaccinurile să fie obligatorii trebuie "să fie trași la răspundere". Martin le-a spus realizatorilor filmului că a făcut vaccinul pentru că avea nevoie să-și păstreze locul de muncă, fiind un salariat din clasa de mijloc.
 
 Filmul a evidențiat răsturnările de situație ale prim-ministrului  Jacinda Ardern. Aceasta a putut fi văzută în numeroase emisiuni de știri declarând că nu va face ca vaccinul să fie obligatoriu pentru a putea lucra, dar a revenit asupra declarațiilor sale și a făcut ca țara sa să devină una dintre cele mai restrictive din lume în ceea ce privește vaccinurile.
 
Redăm mai jos declarația oficială a organizației Silent No More:
 
„Documentarul urmărește poveștile lui Casey Hodgkinson, Rob Martin și Sarah Carter, alături de primul interviu cu Brett și Chris Nairn, părinții lui Rory Nairn, care și-a pierdut viața din cauza miocarditei în noiembrie 2021. Moartea sa a fost confirmată de medicul legist ca fiind cauzată de medicamentul nou inventat, care fusese impus și impus publicului neozeelandez, prin locurile de muncă și prin viața de zi cu zi.

De Crăciunul trecut, oamenii au fost divizați și separați în mod intenționat de familiile lor, la încurajarea guvernului neozeelandez și a mașinii sale de propagandă mediatică. Oamenii au fost influențați să excludă familia și prietenii care nu erau de acord să ia acest medicament nou inventat. Mulți răniți au suferit dubla insultă a prietenilor și a familiilor care le-au întors spatele, iar medicii fie nu au știut ce să facă, fie au ignorat de teama de represalii din partea colegilor și a consiliilor medicale, fie pur și simplu nu le-a păsat deloc.

Acest Crăciun este momentul perfect pentru a lansa acest documentar, astfel încât familiile și prietenii să își poată sprijini membrii răniți ai familiilor lor, iar cei care nu văd nimic rău în acest produs să privească în adâncul sufletului lor și să găsească empatie pentru cei care au suferit de pe urma consumului acestui medicament nou inventat, care a fost incredibil de devastator pentru sănătatea lor și a cauzat pierderi de vieți omenești.

Cel de-al patrulea deces „oficial" din cauza miocarditei provocate de acest medicament nou inventat a fost raportat în presa neozeelandeză la 14 decembrie, dar fără a se oferi detalii despre vârsta sau sexul victimei. De ce? Neozeelandezii răniți cer o simplă recunoaștere publică, fără "lumina gazului", împreună cu recunoașterea și sprijinul medical.

Empatia a lipsit în mod critic în aceste povești și pentru toți cei 65.148 de neo-zeelandezi care au suferit un prejudiciu din cauza acestui medicament. Cele două produse combinate au cauzat oficial acum patru decese (cu altele încă în curs de investigare) și un total de 65.148 de rapoarte, dintre care 3.709 sunt clasificate ca fiind grave.

După cum spune Chris Nairn în documentar: „Găsește-ți puterea alături de alții și nu te închide și nu te izola. Găsește oameni care să te susțină și să îți asculte povestea, pentru că ești unul dintre cei mulți".

Și în timp ce familia Nairn își petrece Crăciunul fără fiul lor Rory, Brett Nairn exprimă o parte din confortul pe care îl oferă faptul că povestea lui Rory este spusă..: „Simt că există un scop în asta, oricât de tragic și teribil ar fi. Rory nu a murit în zadar, de aceea vrem să le spunem oamenilor ce s-a întâmplat. De aceea vrem să împărtășim povestea noastră."
 
Pentru Jacinda Ardern, pentru toți cei din parlament și pentru mass-media de acest Crăciun, ultimul cuvânt de la Casey Hodgkinson: „Spuneți "fiți amabili". Unde este această bunătate? Am avut încredere în tine, te-ai folosit de asta și asta chiar doare. Suntem doar oameni care se confruntă cu atât de multe lucruri oribile și voi puneți atât de mult mai mult rău asupra noastră și poate că nu înțelegeți sau poate că este doar ignoranță, dar este timpul să încercați să înțelegeți și să fiți compătimitori și să "fiți buni"."

„Aș dori să dedic acest documentar regretatei mele mame Judy, care din păcate a murit pe 8 decembrie 2022. Ea a fost stânca mea și a fost extrem de mândră de tot ceea ce am făcut pentru a-i sprijini pe cei răniți și pe cei dragi pierduți. Mama mea, femeia care m-a făcut cine sunt astăzi, te iubesc pentru totdeauna, mamă. Îngerul nostru păzitor". - Anna Hodgkinson
 
 VIDEO:
 


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Tic 24.12.2022 01:33
    Este timpul ghilotinei pt toți uratii și strâmbii ăștia care au fost complici la crimă. "Este timpul sa fiți buni" mi se pare o autopacaleala.
Ultima oră

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”