Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: Mediaflux

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


România respinge propunerea de reducere a efectivelor de animale și cere reanalizarea pragului de 150 UVM pentru fermele zootehnice în vederea reducerii emisiilor de metan și de amoniac, a susținut la Bruxelles ministrul Agriculturii, Petre Daea, conform RomâniaTV.

”România are mari rezerve privind introducerea bovinelor și reducerea drastică a unui prag atât de scăzut la 150 UVM-uri pentru fermele de animale, în vederea reducerii emisiilor de metan și amoniac”, a declarat la Bruxelles ministrul Agriculturii.

În numele României, Daea a subliniat că ”nu s-a ținut seama de specificitatea fermelor ecologice tradiționale de tip extensiv, precum și de tipul de agricultură specific. În România, încărcătura de animale pe unitatea de suprafață este sub media europeană, prin urmare emisiile sunt scăzute. Propunerea de reducere a emisiilor industriale va impune poveri financiare și administrative, determinând scăderea numărului de animale din țările membre, implicit scăderea ofertei pe piață, care va fi compensată de țările terțe care nu au aceste standarde de mediu. Revizuirea directivei va efectua va afecta profund toate fermele și mod deosebit fermele mici și mijlocii”, a mai declarat ministrul Petre Daea.

”Costurile impuse determinate de revizuire a directivei sunt mult mai ridicate și mai complexe decât cele prezentate, ceea ce ar însemna surse suplimentare de finanțare pentru a susține fermierii în vederea realizării acestui obiectiv. Deci, România nu este de acord cu o reducere atât de drastică și consideră că este necesară reanalizarea a pragului”, a concluzionat Daea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • mariusmioc 27.09.2022 14:08
  Deci e de acord cu o reducere mai puțin drastică și e de acord cu principiul că Bruxelles-ul dictează cîte vaci să fie în România, dar noi guvernanții înțelepți de la ciuma roșie negociem cu Bruxelles-ul și obținem concesii.
  De fapt nici Bruxelles-ul și nici guvernul României nu ar trebui să dicteze cîte vaci să fie crescute în România. Asta ar trebui să dicteze doar piața, adică cîtă cerere există pentru produsele obținute de la vaci. Parcă asta însemna capitalismul - să lași piața să regleze lucrurile, nu politicienii înțelepți.
 • Tic 27.09.2022 14:32
  Economie planificata=bolsevism=comunism
 • Mars.60 Stefan 7649 27.09.2022 16:06
  Ehei... Poate o da Dumnezeu sa inteleaga tot mai multi oameni ca asta este scopul principal al constructiei Babilonului UE: sa distruga lumea veche europeana in care statele suverane cooperau economic pe baza liberului schimb in beneficiu mutual, fara a avea nevoie de o constructie utopica in care armate de indivizi avari si dubiosi sa dicteze statelor tot felul de aberatii inrobitoare obligatorii numite cinic "recomanndari". Nu pricep care mai e rostul nostru in UE daca "recomandarea" pricipala e sa suferim tot felul de nedreptati si constrangeri fara speranta de dezvoltare a tarii.
 • Tic 27.09.2022 14:31
  De ce accepți, ma ministrule, diktatul nemernicilor bolșevici?
  Nu vezi, ma, ca accepti economia planificata bolșevica, deci comunismul, de fapt sclavia romanilor? De ce ne vindeți, mă? Voi veți fi iarăși mari activiști, mari mahari, iar noi ne vom trezi datorita vouă cu casele naționalizate în care vor sta ăia din Bangladesh, Pakistan,, vom trăi de azi pe mâine, doar pt a supraviețui?
  Ma, ministrule, ia du-te la ăla cu coarne și lasă-ne ca ne vom descurca noi. Nu avem nevoie de cătușele voastre! Ați schimbat CAER cu UE?
 • Mihai Cantuniari 27.09.2022 15:30
  Regret ca dl Daea m-a dezamagit. Problema nu este ca acceptam un numar mai mic de vaci eliminate, ci NU acceptam deloc dementele indicatii ale UE. Niciodata defuncta URSS, chiar la apogeul puterii ei discretionare in Romania, nu ne-a cerut ce ne cere batrana prostituata imunda numita UE. De ce se teme dl Daea ca sa spuna adevarul? Ca va pierde postul de Ministru? Dar mai e o cinste sa fii Ministrul unui Stat care se taraste in genunchi pe post de milog, acceptand toate insanitatile si delirul unei birocratii corupte care nu a fost aleasa de nimeni? Chiar asa rau am ajuns?
 • hannah 27.09.2022 16:16
  Am crescut in vremea ceausista si tot auzeam de suveranitate. Sincer, nu prea intelegeam ce inseamna si incepusem sa asociez cuvantul (prea des repetat) chiar cu Ceausescu si ca atare nu-mi mai placea sa-l aud. Au trecut vremile cu frig in case si hrana data pe cartele si am aflat ca poate exista si confort, staree de bine, apa calda, caldura in case iarna si ciocolata elvetiana pe rafturile romanesti si produse cosmetice gen Fa, Rexona sau alte prostioare vandute candva pe sub mana, acum la discretie si n-am mai auzit cuvantul suveranitate. Disparuse de peste tot si fusese inlocuit cu "produslele straine" la care visasem de copil. Pana la varsta asta am incercat multe produse de import, dar am aflat ca toate ne-au costat scump: le-am platit cu Suveranitatea, care apropos, inseamna conform DEX :
  1. Calitatea de a fi suveran, de a dispune liber de soarta sa; putere supremă.
  sinonime: independență antonime: dependență
  1.1. Atribut inerent, inalienabil și indivizibil al statului, care constă în supremația puterii de stat în interiorul hotarelor sale și în independența ei în relațiile cu alte state.
  1.1.1. Suveranitate națională = independența unui stat față de alte state în ce privește afacerile interne și relațiile externe.
  1.1.2. Suveranitatea poporului = putere, autoritate supremă care emană de la popor.

  Acum as da orice pentru a-mi putea hotara soarta singura si eu si poporul meu, dar se pare ca atunci cand mi s-a tot vorbit despre ea am ignorat-o, ba chiar am fugit de ea. Si uite asa, ne-am ridicat singuri gratiile printre care cei de la Bruxelles (condusi de niste tartori) ne mai arunca cate un sapun Fa, dar ne taie apa cu care l-am putea folosi!
  Stapani in tara noastra? E o gluma, nu?
 • mariusmioc 27.09.2022 18:01
  Am observat o creștere semnificativă a prețului laptelui în ultima vreme. La Profi, cel mai ieftin lapte cu 1,5% grăsime care era în decembrie 2021 2,99 lei/litru acum e 4,99 lei/litru, iar uneori nu se găsește sortimentul cel mai ieftin și trebuie să iei sortimente și mai scumpe. Mă bate gîndul că totuși nu Putin ori Zelenschi sînt de vină pentru scumpirea asta, ci aberațiile care vin de la Bruxelles, că sărmanele vaci sînt vinovate de distrugerea planetei și într-o primă fază trebuie redus numărul lor, pentru ca în faza a doua să fie complet exterminate, spre bucuria ecologiștilor și iubitorilor de animale.
 • cristianyxtl 27.09.2022 21:21
  Exact asa ,vacile sustin si ele sanctiunile impotriva lui putin :)))
 • Cristi Bruca 27.09.2022 23:50
  Pfff! Laptele nu mai e demult prin magazine. Acum se găsește apă albă cu gust de lapte. De fapt, nici gustu' nu e de lapte, sunt niște produși chimici ce îți păcălesc creieru' că-i lapte. E magie!
 • Coronoia ► Cristi Bruca 28.09.2022 00:36
  O fi amestecat deja cu lapte din ala modern de gandaci, ia uita-te pe eticheta. Desi cine stie cum or denumi zeama stoarsa din gandaci ca sa nu ne pice fisa. Pe punga cu chipsurile din greieri oferite copiilor din Marea Britanie au trecut la ingrediente denumirea latina a greierului.
  Sau poate e lapte din laboratorul lui Gates produs de celule din țâțe umane modificate genetic :)
 • d.juan 28.09.2022 05:52
  Cei care stau la bloc in Romania, atentie ca vor sa va instaleze repartitoare cu Radio Frecventa (transmisie in afara) la tevile de apa din toalete! Nu-i lasati!

  Fundatia Gates construieste WC-uri pt lumea a treia care sa scaneze anusul (digital ID), sa supravegheze ce ati mancat si sa obtina energie din "produsul" toaletei. Toaleta functioneaza cu o baterie gen repartitor de calorifer, care tine mai multi ani.
  https://www.youtube.com/watch?v=XZ8HdsNlSCM
  Cei care stam la casa, sa-l invitam pe Bill in fundul curtii!

  BBC One face reclama la iPlayer printr-o sceneta sinistra ("Am tranzitionat!") despre implantarea celularului in degete: https://t.me/covid19vaccinevictims/6782

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO