România Nesupusă și prioritățile ei. Avocatul Gheorghe Piperea va lansa o platformă civică până pe 20 septembrie

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat, joi, lansarea platformei civice România Nesupusă până pe 20 septembrie și a detaliat principalele direcții de acțiune ale acesteia: 

„Unul dintre proiectele prioritare ale platformei civice România Nesupusă va fi o inițiativă legislativă cetățenească prin care să se reglementeze: 
  • prezumția de sănătate a omului normal 
  • dreptul cetățeanului la asistență sanitară, tratament și medicație 
  • interdicția procedurilor medicale invazive și a testelor clinice cu care pacientul nu este expres de acord
  • interdicția pașaportului sanitar și a oricărei forme de discriminare pe criterii sanitare sau de suspiciune de boală
  • dreptul plătitorului de contribuție de asigurare de sănătate de a suspenda plata contribuției pe perioada în care autoritățile instituie stare de urgență sau de alertă ori carantină, care împiedică funcționarea normală a sistemului sanitar și accesul tuturor la îngrijire și tratament 
  • interdicția propagandei medicale și a reclamei comerciale la produsele medicale
  • interdicția sponsorizărilor, a donațiilor și a rotației cadrelor medicale ori a birocraților sanitari cu producătorii și distribuitorii de produse medicale. 
Inițiativa, la nivel național, are nevoie de 100 de mii de semnături. La nivel UE, are nevoie de 2 milioane de semnături. 

Un al doilea proiect va fi strângerea de semnături pentru retragerea mandatelor sau demisia de onoare a tuturor euro-deputaților care au votat pentru pașaportul sanitar european, un instrument al segregării sociale pe criterii de suspiciune de boală. 

Platforma va fi operațională în jurul datei de 20 septembrie. Vă voi da pe parcurs detaliile necesare”, a scris av. Gheorghe Piperea, joi, pe Facebook.
 
Acesta este modul prin care un avocat de succes, implicat și civic, înțelege să arate că nu îl preocupă doar demersurile juridice, ci și schimbarea în bine a societății românești. Un răspuns angajant la comentariile răutăcioase, apărute și la noi pe site, ale unor comentatori care îi acuzau pe marii avocați ai națiunii că vorbesc, fac demersuri, dar nu se implică social. Ei bine, iată că se implică și în acest mod! 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
  • Enya 26.08.2021 17:57
    Va felicit pentru initiativa si va urez succes, domnule avocat!

    Dar pentru ca toate cele semnalate de dvs. sa aiba castig de cauza, si inainte sa indemnati lumea la nesupunere civica (bravo, asa trebuie procedat si asa merita criminalii de la putere si guvernul care infaptuieste democid), totusi, nu ar fi normal sa-i atacati pe criminali in punctul lor slab, si anume sa le cereti printr-un proces public si istoric

    SA DEMONSTREZE STIINTIFIC EXISTENTA INCHIPUITULUI “VIRUS" SARS-COV2?!?!?!!??

    Domnule avocat Gheorghe Piperea, de ce nu initiati tocmai ACEST proces???????

    Medicii si guvernele corupte ale lumii au facut de toate, cu o singura exceptie: nici pana in ziua de azi nu au prezentat pamantenilor dovada existentei asa-zisului virus sars-cov2!!!

    De ce nu mergeti la cauza problemei si creati opozitie la efecte???
    De ce nu atacati cauza pandemiei inexistente???
    De ce nu cereti public sa fie prezentate dovezile existentei acestui "virus ucigas"??
  • hannah 26.08.2021 18:01
    Sper din suflet sa reusiti domnule Piperea! Intr-o societate bolnava si aruncata in haos de catre o mana de psihopati, avem nevoie de oameni ca dumneavoastra. Daca va fi nevoie de semnaturi, cu siguranta aveti deja doua asigurate! Doamne ajuta!
    P.S. Stateam si ma gandeam la utilizarea tot mai frecventa a expresiilor "Elitele lumii conduc lumea", "Elitele lumii vor o Noua Ordine Mondiala", etc. Deja cuvantul "elita" a capatat o conotatie TOTAL NEGATIVA. Cuvantul "elita" nu mai reprezinta acea parte deosebita, buna, valoroasa a unei societati, comunitati etc. Trist. Chiar se schimba lumea si se vrea cu tot dinadinsul in rau.
    Va doresc succes!
  • Ananasha 26.08.2021 18:11
    FELICITARI Dl. Avocat Ghe. Piperea ! Va urmaresc permanent , considerati ca deja fac parte din platforma civica România Nesupusă. Contul FB este suspendat 30 de zile pana pe 18 .09.2021. Avem nevoie ca de oxigen de avocati devotati si patrioti. Nu sunteti singur. Va multumesc cu recunostiinta pentru toate eforturile titanice de a ne apara pe noi si tara Romaneasca !
  • Dromihete 26.08.2021 18:24
    Ok, ok, mea culpa, imi cer iertare pentru comentariul contondent/rautacios de mai devreme si daca se poate, il retrag. Din partea mea, D-l Piperea are toata sustinerea pentru acest demers...Succes!
  • Enya 26.08.2021 18:30
    https://www.bitchute.com/video/SXleQh4SYoW0/

    Dr. Jane Ruby, incepand cu min. 2:

    “Potrivit multor experti si a admiterii multor guverne de pe glob, NU EXISTA UN VIRUS in afara de o abstractie digitala teoretica, facuta pe calculator, dintr-o data de baze genomice. Virusul, asa cum am spus noi, NU A FOST NICIODATA IZOLAT, SECVENTIAT, PURIFICAT, CARACTERIZAT SAU DOVEDIT CA AR EXISTA!

    Postulatele lui Koch: 4 lucruri sunt necesare inainte sa stii ca ai un virus:

    Primul lucru e ca microorganismul ar trebui sa fie identificat in oameni care sunt afectati de boala, dar nu ar trebui sa fie identificat in oameni care nu arata vreun simptom al bolii.

    Al 2-lea postulat e ca trebuie sa fie izolat de la un individ bolnav si apoi trebuie sa fie capabil sa se inmulteasca in cultura, ca sa arate capacitatea lui de a se replica.

    A 3-a parte a postulatelor lui Koch include ca atunci cand introduci intr-o persoana sanatoasa organismul pe care l-ai izolat, acea persoana, mai degraba acel izolat, trebuie sa cauzeze boala. Altfel e imuna.

    Al 4-lea postulat e ca microorganismul trebuie sa fie apoi re-izolat de la gazda experimentala si trebuie sa fie gasit ca fiind identic cu microorganismul original. Astea sunt importante, pentru ca NU AU FOST FACUTE NICIODATA CU ACEST VIRUS.”

    - … au derulat teste PCR care nu au fost bazate pe un izolat viral real…
    - referitor la lucrarea Corman-Drosten, care a fost VALIDAREA FALSA A TESTULUI PCR, despre care acum CDC-ul spune ca trebuie inlocuit pentru ca e incompetent… […] …, trebuie sa dovedesti stiintific ca identifica ceea ce pretinzi ca face, boala, afectiunea in sine. Si trebuie de asemenea sa VALIDEZI ca o face, noi o numim fiabilitate, ca o face in mod consistent, de fiecare data cand folosesti testul! Si in articolul lor au iesit si au admis ca au folosit ceva ce e numit “in silico”, sau SIMULAT PE CALCULATOR.

    Au admis ca au facut un VIRUS DIGITAL facut din 33.000 de perechi de baza, folosind de fapt o baza de 37 de perechi! Astea sunt toate SIMULARI ale configuratiilor acestor secvente de ADN!

    Cu alte cuvinte, e un virus Frankenstein care a fost nascocit si cusut impreuna folosind secvente din baza de date genomica, unele virale, unele nu!

    Nu a fost niciodata purificat si izolat in mod corespunzator astfel incat sa poata fi secventat de la cap la coada odata ce a fost derivat din tesut viu.”
  • A.C. 26.08.2021 20:04
    Jon Rappoport a sustinut inca de la inceputul plandemiei ca NIMENI nu are virusul izolat in laborator.
    https://blog.nomorefakenews.com/category/covid/
    Merita urmarit.
  • Enya 26.08.2021 18:30
    Domihete: “Nu exista niciun carcalac si nu pot dovedi asta in tribunal! EXTRAORDINAR! Un cetatean canadian a castigat procesul impotriva Statului Alberta/Canada, impotriva abuzurilor, mastilor, vaxului, carantina si tot tacamul! Speta este SIMPLA! A cerut in tribunal sa i se arate existenta asa zisului virus/carcalac, din punct de vedere stiitific! Pe baza principiilor lui Koch, CE SA vedeti! Nu exista dovezi, bajetii care ne baga pumnul in gura nu au dovezi si nu pot dovedi existenta minciunii, clar ca NU POT! Aici materialul video, dati la cat mai multa lume sa ajunga viral! Poate mai avem si noi avocati in acesta tara sa faca o actiune similara, sau chiar sa ne adunam cat mai multi! Sa-i dam in JUDECATA!”

    https://rumble.com/vkorz0-freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta.html
  • Enya 26.08.2021 18:32
    Ah, ce-as fi vrut sa vad comentariul tau, Dromi :)), l-am pierdut pt. ca eram ocupata sa te citez cu procesul acela din Canada! :))
  • Dromihete 26.08.2021 19:02
    Comentariul in cauza unde am fost acid, este la articolul medicului evreu-american.
  • Enya 26.08.2021 19:10
    L-am citit si e adevarat de la primul pana la ultimul cuvant!
  • Dromihete 26.08.2021 19:52
    Multumesc:) E in regula, ma pot smeri, chiar daca uneori este pentru a peria niste ego-uri, lucrurile sunt mai profunde si mai serioase, dupa cum observam si astea sunt infantilisme, dar e in functie de cum le percepe fiecare...Traim intro psihoza planetara care se ascute din ce in ce mai tare si cultul personalitatii intotdeauna a fost incurajat, mai ales de catre oranduirile ce tind spre totalitarism, sau au avut legaturi cu totalitarismul, suntem dresati/conditionati ca cautam personalitati salvatoare si suntem gata sa-i acceptam cu orice pret, modelul lui Hristos este folosit in sens pervertit, s-a intamplat si cu Trump (personal am fost foarte sceptic inca de la inceput) si rezultatele s-au vazut... Si de asta am ajuns aici, datorita cultivarii excesive intr-o societate bonlava a arhetipului salvatorului, cand de fapt calaul e ambalat frumos, dar daca sunt inteles gresit si sunt sanse mari sa se intample asta, e ok sa-mi reviziuesc macar limbajul, pentru ca nu intentionez sa jignesc pe nimeni de buna credinta si constientizez ca nu oi fi eu buricul pamantului:))) Atat timp cat cei care au parghiile in maini fac si ceva concret cu acele parghii, nu am o problema cu asta, avem nevoie de vectori ca masa sa se miste cumva, sa actioneze cat inca mai este timp, eu am inteles ce era de inteles si mi-am gasit calea, partea mea mi-o fac, dar este o solutie personala si inca nu am o "voce". Dar cine poate sti ce rezerva viitorul:) Doamne Ajuta!
  • Ungeimpft 26.08.2021 19:44
    Nu toata lumea are FB!!! Multi au renuntat la el! Va rog frumos, daca vreti sa se semneze si din alte tari, sa o puneti si pe :
    www.openpetition.eu
    Aici au semnat peste 2milioane oameni din EU impotriva acestui pasaport. Este deja depusa petitia la EU si respectivul care a initiat aceasta petitie, are confirmare, dar raspunsul a ramas ... pe drum!!!
  • Dromihete 26.08.2021 20:02
    Eu nu am FB, nu am niciun cont social...
  • Enya 26.08.2021 20:28
    Drom, dupa ce m-am dat cu capul de toti peretii facebook-ului si am vazut acolo tot ce era de vazut, m-am jurat sa nu-mi mai pun speranta in nici un pamantean ridicat in fata lumii, ci doar in mine! Nicusor Dan a fost ultima picatura, m-a pacalit omul asta mai rau ca oricine in ultimii 2 ani!

    Dintre vocile publice, nimeni, dar NIMENI nu a scris vreodata ca nu exista "virusul" asta! Tot cetatenii simpli si normali au spus-o! Prostimea asta mult hulita.... care e mai curata in suflet si constiinta de 1000 de ori decat orice salvator din lumea asta mare!...

    N-am cuvinte potrivite sa-ti scriu ce frustrare simt ca nimeni din justitie (ca doar ei stiu toate chichitele judecatoresti si avocatesti) inca nu a deschis un asemenea proces, cu surle si trambite sa afle tot poporul! Care popor ar fi multiplicat apoi de zeci si sute de mii de ori acelasi proces legendar prin care criminalii NU au reusit sa demonstreze existenta unui "virus" inexistent!

    Medicii si "justitiarii" sunt vinovati de genocidul planetar! Primii, ca au pus in mana politicienilor totalitarismul medical, printr-un virus inventat, si ultimii pentru ca nu numai ca nu au aparat drepturile fundamentale ale omului, furate de borfasii ce-si zic politicieni, dar au permis si permit in continuare anularea lor!

    Orice judecator, procuror sau avocat cu botnita pe fata apartine sistemului. Punct.
  • Dromihete 26.08.2021 21:38
    Enya, asa este oamenii stiu adevarul, sa-i zicem instinct, sau duhovniceste vorbind "Duh Sfant", uite-te aici o dovada veche si se vad si consecintele, desi femeia avea 100% dreptate si ce afirma si sustinea era 100% adevarat, oare acei catei care si-au batut efectiv joc de ea, au patit ceva? In impartia lui Flutur, unde totalitarismul si neofeudalismul este in floare ma indoiesc, dar oamenii de acolo sunt simplii si puri. Pe Nicusor il stiu de la un PUZ, sa te fereasca Dumnezeu, bajetii din Ferentari sunt suavi, e o scursura inimaginabila...Aici ai un articol interesant de la "inceputul" plandemiei, mai exact martie 2020...
    https://observatornews.ro/eveniment/tanara-suceava-filmata-incatusata-striga-ca-nu-exista-coronavirus-video-349944.html
  • Enya 26.08.2021 20:31
    A.C.,

    Stiu! Si nici eu n-am crezut nici macar o secunda in aceasta cea mai mare farsa a umanitatii! Ma rog, echivalenta cu minciunile NASA... :)
  • Rusi 27.08.2021 16:05
    Felicitari!
  • Athosor 20.10.2021 20:46
    Bravo pt. initiațiativă ! ....a venit la timp , TREBUIE să reacționăm ! ....în legătură cu aderarea la platformă , ar fi indicat să faceți intr-un fel să putem subscrie și după un site de net , pt ca eu m -am scos de pe rețele ! ....d-le Pipera v-am urmărit în seara aceasta la Tucă show , încă un motiv să mă alătur cauzei DV. , una de altfel nobilă , aceea de a exista ca OM în calitate de ROMÂN .
Ultima oră

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu