România, Germania și Austria, creștere vertiginoasă a dreptei. George Simion îndeamnă românii să voteze: ”Și până la 10 seara, mergeți și votați! De data asta chiar contează!"

De Andrei Nicolae  /  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgeorge.simion.unire%2Fvideos%2F986466539797558%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit centralizării rezultatelor bazate pe estimări din Austria, Germania, Cipru, Grecia și Olanda, grupul PPE, al popularilor care susțin că sunt de dreapta, a obținut în total 51 de locuri, urcând în topul europarlamentarilor. Și dreapta clasică este în creștere în Europa:

La alegerile europarlamentare din Germania se prefigurează „o surpriză uriașă”, scriu agențiile globaliste. Socialiștii (SPD) cancelarului Olaf Scholz au fost depășit de către partidul de dreapta AfD.

Sondajele la ieșirea de la urne din Germania, unde urnele s-au închis la ora locală 18.00 (19.00, ora României), arată că alianța conservatoare CDU/CSU, reprezentată cândva de fostul cancelar Angela Merkel, a ieșit clar învingătoare, cu 29,5-30% din voturi, ceea ce îi conferă un avans decisiv în fața celorlalte partide, relatează The Guardian, citat de SpS

În ceea ce privește formațiunea de dreapta Alternative für Deutschland (AfD), ea a înregistrat câștiguri foarte clare, rezultatele inițiale ale sondajelor arătând că sunt pe cale să obțină 16-16,5% din voturi față de 11% în urmă cu cinci ani. Acest lucru i-ar plasa în fața social-democraților (SPD) cancelarului Olaf Scholz, care în prezent se estimează că au obținut doar 14%, chiar mai rău decât rezultatul lor istoric slab din 2019.

Partidul Libertății (FPO), de dreapta clasică, este cel mai probabil câștigătorul alegerilor europene de duminică din Austria, potrivit unor sondaje publicate de principalele mass-media, informează AFP și Reuters, citate de Agerpres.


FPO este creditat cu 27% din voturi, devenind pentru prima dată cea mai importantă forță politică din țara alpină.

OVP, partidul cancelarului Karl Nehammer, a ieșit abia pe locul secund cu 23,5%, în timp ce SPO (social-democrații) au 23%.

În România se preved de asemenea rezultate spectaculoase: George Simion anticipează un scor istoric pentru Alianța AUR. Liderul politic a profitat de ocazie duminică seara pentru a îndemna votanții să-și exprime dreptul constituțional, transmite SpS.

„Suntem aproape de un rezultat istoric, un rezultat care nu va mai permite comasaților să guverneze împreună. Mai sunt trei ore de vot, vă rog mergeți să votați, pentru că ei fac ceea ce au făcut întotdeauna. Au spus că asta e voința poporului, dar de fapt au furat voturi - au cumpărat voturi, au făcut vize de reședință, au făcut buletine de vot de dinainte ștampilate și au încercat să le introducă în urne. Pe unii i-am prins, pe alții nu i-am prins și vor fura la numărătoare.

De asta, apelul meu la oamenii din secții este 'rămâneți, luați-vă cafele, energizante și rămâneți până la ultimul buletin de vot, nu le semnați procesele verbale. Pentru toți cei care vreți să le dați o palmă comasaților și vreți să contribuiți la această victorie istorică, mergeți la vot! Este cel mai mare scor pe care l-a luat o formațiune patriotică anti-sistem, până acum.

Haideți să-i trimitem acasă pe acești corupți care și-au bătut joc de noi! În numele eroilor noștri care au luptat să avem o țară, vă rog mergeți la vot! Și dup-aia, șampania o dau eu! Dar până la 1 noaptea fiți pe fază! Și până la 10 seara, mergeți și votați!", a declarat George Simion, potrivit sursei citate.

„Votul tău de data asta chiar contează! Să nu credeți exitpollurile, suntem foarte aproape de un rezultat ISTORIC. Mergeți la vot!”, a mai spus liderul AUR.

VIDEO mai sus

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Radu Comsuta 09.06.2024 21:52
  Mie îmi spui Simeoane?
  Tocmai am reușit să-l conving pe prieten de-al meu să meargă să voteze cu tine, dar cum am făcut-o să nu mă-ntrebi.
  Dar hai să-ți spun. N-a fost ușor. El n-a vrut în nici în ruptul capului să meargă la vot. Că ce să voteze el cu hoții ăștia care nu fac nimic și fură de 30 de ani încoace, și sug sângele boporului...Total iresponsabil.

  Și atunci mi-am zis în sinea mea, stai că te ”responsabilizez” eu pe tine. Și i-am făcut o propunere. I-am zis, ”Nene, uite ce-i, eu o să îți cumpăr votul. Te duci și votezi pentru o țară ca AUR - ul de strălucitoare, îmi trimiți dovada acțibildului de pe spatele cărții de identiate și banii sunt ai tăi”. Gata, mi-a zis. ”We have a deal”.

  Acum, nu numai că mi-a trimis poza cu acțibildul că a votat, dar și din cabina de vot cu ștampila în dreptunghiul aurit. Și ca și cum asta n-ar fi fost destul mi-a spus că a mai luat și alți patru prieteni cu el ca să facă același lucru. Păi de banii ăia cred îmi trimitea poză și cu nevastă-sa din pat, nu doar din cabina de votare.

  Pe cât crezi Simeoane că am convenit? 200, 300 de parai? Ei aș! O mie în cap, coane Simeoane, o mie în cap.
  Acum asta e, va trebui să plătesc ca popa!

  Dar lasă, România să fie bine și tot românul să prospere! Trăiască suveranismul în toate guvernele lumii!!

  PS: Am să trimit dovada conversației cu prietenul meu de pa what's up, pe e-mailul redacției, ca să se vadă că povestea e reală!
 • Radu Comsuta 09.06.2024 23:27
  În rest toată familia mea a votat cu Daniela. Niște șoșocari incorigibili, inclusiv cumnatul meu.
 • Tic 10.06.2024 00:11
  Dle Comsuță,sunteți teribil!Va sărut pt sufletul dvs curat și entuziast!Doamne ajută!Nu cred neapărat în AUR( am eu rezervele mele),dar comasații&co trebuiesc pocniți peste boturile tupeiste!
  Mi-e doar teamă de o nouă dezamăgire.In fine,succes nouă,celor ce credem in români și în România!
 • Radu Comsuta ► Tic 10.06.2024 01:36
  Păi dacă e vorba de comasări ce-ar fi să uite toate diferendele și să se comaseze AUR cu S.O.S. Romania, și am băgat în buzunar coaliția PSD-PNL? Ar fi o soluție, nu-i așa? Însă o să vedem ce se va mai întâmpla. Indiferent ce-o fi, tatăl e la cârmă, vorba unui frate de pe aici.
 • Radu Comsuta ► Tic 10.06.2024 01:38
  Păi dacă e vorba de comasări ce-ar fi să uite toate diferendele și să se comaseze AUR cu S.O.S. Romania, și am băgat în buzunar coaliția PSD-PNL? Ar fi o soluție, nu-i așa? Însă o să vedem ce se va mai întâmpla. Indiferent ce-o fi, tatăl e la cârmă, vorba unui frate de pe aici.
 • Brick 10.06.2024 16:34
  Sper sa precizati faptul ca mesajul dvs e o simpla incercare literara care nu corespunde cu realitatea, un pamflet. Spuneti ca in realitate nu aveti intentia de a plati o suma oarecare pt votul cuiva.
 • Radu Comsuta ► Brick 11.06.2024 20:26
  Pentru băieții de la STS, SRI sau chiar SIE care citesc cu fervoare comentariile de pe AN, da, așa este. O simplă încercare literară. Oricum, altora mai mari, cum a fost cazul franțuzoaicei de la primăria sectorului 1, cum de i s-a permis să fure voturi cu sacii negrii nesinchisindu-se nici măcar de camerele de filmat care au înregistrat totul? Și dacă s-a aflat de ce nimeni nu a făcut nimic? Ceea ce am făcut eu pare o simplă glumă în comparație cu mârșăvia Clotildei. Dar oricum va fi și ultima excentricitate de-a mea la aceste alegeri electorale.

  Oricum la prezidențialele din toamnă voi fi băiat cuminte. Promit. Dar nu dau nici o garanție sub jurământ sau semnătură, că, chiar așa va fi. Însă mă voi strădui.
Ultima oră

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE