Revolta medicului Monica Pop și a psihologului Nicoleta Vascan față de vaccinarea copiilor de la 12 ani în sus. „E CORECT?!” Imagini de la crima în desfășurare din România de azi. „STOP experimentelor medicale pe copii!”

De Alesandru Anghel  /  

Foto: Facebook

Foto: Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După „maratonul” împotriva tinerilor de la 16 ani în sus, dezlănțuit pe 31 mai și 1 iunie, Ziua copilului, de astăzi a început oficial în România și crima testare cu seruri experimentale prin vaccinare a copiilor de la 12 ani în sus. ActiveNews vă prezintă câteva imagini de la actul iresponsabil, obținute din spațiul public.

Dr. Monica Pop îți exprimă revolta printr-un mesaj elocvent pe Facebook. Ea acuză și că vaccinul AstraZeneca, interzis deja în mai multe state europene, este oferit de România drept cadou - otrăvit - fraților basarabeni și, mai mult, este și recomandat copiilor. În același dozaj ca adulților. Cum se poate recomanda vaccinarea copiilor fără un consult prealabil al copilului?, în plin sezon de alergii, se mai întreabă cunoscuta doctoriță. „Se știe de când lumea că nu se face niciun vaccin în stări acute!”, exclamă dr. Monica Pop. E corect să nu fie informată populația?, strigă doctorița către pseudo-medicii Regimului Iohannis.

Citiți și Vaccinarea anticovid la copii - O crimă în desfășurare. Cum pot vaccinurile să paralizeze sistemul imunitar al unui copil pe termen lung. Analiză LifeSiteNews

„E CORECT?!
Vaccin oprit in alte tari din cauza efectelor secundare, ramas in stoc, donat altei tari, RECOMANDAT LA NOI COPIILOR??!!

E CORECT?!
In plin sezon de alergii, unii recomanda copiilor vaccin fara o fișă de consult prealabilă de la medicul pediatru, continind starea prezentă si bolile preexistente??!! Se stie de cind lumea ca nu se face niciun vaccin in stari acute!

E CORECT?!
Să nu fie informata populatia despre contraindicatiile vaccinului, pe tipuri de patologie??!! Unde si cind a aparut o asemenea informatie, obligatorie pentru absolut orice act medical, cit de minor, de pe această planetă??!!” s-a întrebat revoltată medicul Monica Pop, pe contul de Facebook.

Citiți și Scrisoare Deschisă AVERTISMENT al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare pentru COVID-19

Cunoscuta specialistă și-a exprimat și dezamăgirea față de artiștii care nu protesează contra măsurilor discriminatorii impuse de autorități pentru spectacole:

„DEZAMAGIRE! MARE!
CEI RESPONSABILI DE TEATRE, CONCERTE, STADIOANE  - TAC, DESI PARTICIPĂ LA UN ACT CLAR DE DISCRIMINARE SI DE INGRADIRE A DREPTULUI LA CULTURĂ SI RELAXARE!

ACTORII, LA FEL (MAJORIRATEA)!...???!!! Peste 15 MILIOANE de DISCRIMINATI!

Atita timp cit ORICE VACCINAT SE POATE INFECTA SI TRANSMITE, lucru deja ultra-demonstrat si stiut, e foarte clar că certificatul de vaccinare nu e util aici, nu ajunge, nu protejeaza participanții. la orice tip spectacol cu public!

CERTIFICATUL DE VACCINARE NU REPREZINTA NICI O GARANTIE CA RESPECTIVA PERSOANĂ NU E INFECTATĂ!!! Cum poti să stii că un spectator vaccinat nu e infectat??!! Dacă e, transmite virusul si îmbolnaveste si pe altii! Si atunci??!!”, a scria Monica Pop, între altele.

Citiți și Stare de Alertă Guvernanții și parlamentarii au fost notificați: vor fi făcuți responsabili de moartea oricărui copil vaccinat sau de reacțiile adverse grave suferite în urma „maratonului vaccinării”. Protest Legitimă Apărare la Guvern, susținut și de Starea de Libertate

La rândul ei, psihologul creștin Nicoleta Vascan a scris pe contul personal de Facebook:

Protest personal


Lăsați copiii să viețuiască îngerește!

Nu-i coborâți în iadul fricilor voastre!

Copiii sunt un dar de la Dumnezeu pentru permanenta reînnoire a umanității - și așa - pierdută propriilor eșuate deveniri științifico elitisto păgâne.

Subjugarea trupușoarelor lor unor experimente medicale este iad.

STOP experimentelor medicale pe copii!

________________

Atenție la neatenție!

Să nu ne excludem singuri mântuirii noastre!!!
Spovediți-vă!
Primiți Trupul și Sângele lui Hristos...
cât mai des...cât mai e vreme...cât s-o mai putea.

Sfânta Împărtășanie - Euharistia -
rămâne UNICA Sursă
aducătoare de Viață
dincolo de veac.

Suntem la apusul vremurilor din urmă.
Măcar acum de-am îndrăzni în
a Nădājdui, a Crede și a Iubi!
Doar că această îndrăzneală
cere jertfirea de sine.
Hristos a Înviat!

Uniți... preoții, noi și Hristos!

Nicoleta Vascan

1 Iunie 2021

Citiți și Semnal de Alarmă. „VACCINAREA ANTI COVID ESTE CADOUL OTRĂVIT, PREGĂTIT COPIILOR!” - FEDERAȚIA PRO VITA, SEMNAL DE ALARMĂ FAȚĂ DE VACCINAREA COPIILOR adresat Ministerului Sănătății, Ministerului Educației, părinților și tuturor factorilor decizionali din România

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Enya 02.06.2021 20:42
    Mai, fratilor, astia care ati mai ramas intregi la minte dupa 1 an si jumatate de crunta manipulare si indoctrinare! Trebuie sa acceptam un adevar: copiii vaccinati sunt copii de pandemisti! De sectanti covid! Care s-au bulucit si s-au imbrancit intre ei pe platformele reptilelor sa se intepe sa nu care cumva sa-i muste covidul inexistent de... picior! Prin urmare, bietii de copii nu au nici o sansa, pentru ca ai lor parinti se vor zbate din toate puterile sa la faca si lor acelasi lucru!

    Ei, si aici urmeaza partea a doua, cea dramatica, pe care am spus-o de nenumarate ori pe site: numai cand le vor muri copiii in brate din cauza vaccinurilor, abia atunci va inceta si “pandemia”!!! Pentru ca doar asa se vor trezi la realitate si vor realiza ce au facut din propriii lor copii, sanatosi pana la injectare! Nu exista alta cale sa le deschizi mintile decat sa treaca singuri prin experienta asta sinistra si cea mai dureroasa, care se va sfarsi cu decese! Daca va puneti in calea lor, sunt in stare de orice pentru ca au credinta oarba in virusul asta inexistent, si-atunci ce le poti face unor spalati pe creier si mai ales idioti??? Nimic! Sa-i lasi in plata domnului sa traga ponoasele. Din nenorocire vor plati copiii inocenti si curati, dar credeti-ma, la ce manipulare uriasa s-a facut pe toate caile, numai decesele cauzate de “vaccinuri” ii vor mai trezi pe sectantii covid! De ce sunt idioti? Pentru ca nici macar nu au avut vreodata inteligenta sa se intrebe si sa ii intrebe pe mafiotii de la putere, nene, unde mama naibii sunt dovezile alea de existenta ale sars-cov-ului astuia atat de mediatizat?? Pentru ce-mi pun eu botnita, cand nimic pe planeta asta nu s-a schimbat din 2020 incoace, iar viata este fix aceeasi??? De ce n-a murit nimeni pe strada sau oriunde altundeva, din senin, ca la o pandemie ce se respecta, ci doar la spital, la ATI?

    N-avem ce face, fratilor, ce e sa se intample, chiar se va intampla!
  • Angella 03.06.2021 13:48
    Cei mai multi oameni nu au gandit niciodata cu mintea lor fiindca asa sunt construiti genetic si le este mult mai usor sa preia totul "impachetat" de-a gata ... ca o masinarie, traind o forma mimetica de viata ducand in inutilitate insusi idealul Omului ca fiinta superioara pe mapamond....pe asta s-a contat de la inceput,...pe ce mizeaza initiatorii? pe faptul ca oamenii tin atat de mut la venitul lor lunar (menit sa le achite doar taxe si rate!!!)incat nu mai gandesc ci doar "se conformeaza" : s-au conformat inchiderii, mastilor, somajului, blocarii pe termen infinit, amenzilor aberante si nelegale si asta in tonul desantat al mass-mediei si al "angajatilor" creduli si bine platiti in jocul ruletei in plina desfasurare...fiecare dintre acestia simtindu-se "ales", protejat si privilegiat in brutala "cruciada" tehnologica anti-Om...anti-Viata...anti-Umanitate...ce loveste simultan din trei puncte cardinale...ce nu se admite, dar este in logica lucrurilor, e faptul ca pana si cea mai sofisticata masinarie poate sa dea rateuri, iar ecourile acestora pare ca se aud deja ...acum vag, dar sigur vor ajunge si la mintea celor ce inca sunt in transa hipnotica...asa cum un organism se vindeca prin propria forta in cele mai incredibile situatii si Universul, Planeta poseda propriile resurse pentru a-si curata respiratia de suflul bolnav al atator minti pierdute...
  • Enya 03.06.2021 03:43
    Da, isi vor activa mecanisme de aparare si vor nega cu putere ca rezultatul deciziei lor, moartea copiilor, le apartine, insa e ceva peste care nu pot trece: o busola interna a constiintei divine care exista in fiecare om (cu exceptia psihopatilor si a ucigasilor in serie cu sange rece) si pe care nu o pot manipula, oricat ar incerca. Iar busola asta le va reaminti in cap, din cand in cand, ca ei sunt autorii morali ai mortii copiilor lor! Oricat te vor manipula dupa aceea reptilele, prin slugile lor, ca n-ai nici o vina, tu, ca parinte care ai avut in casa ta un copil sanatos tun, nu mai poti fugi de adevar.

    Cum vor trece peste moartea copiilor? Unii, probabil, prin sinucidere, iar majoritatea, printr-un rest de viata de cosmar. Daca traiau in padure, da, isi activau minciunile pentru supravietuire, dar ei traiesc si respira prin internet unde, pe langa minciuni, circula cu viteza luminii si ADEVARUL! E-adevarat, cu capul spart si bandajat, dar fix prin fata lor! Asa s-a intamplat si cu antivaxxerii, doar dupa ce li s-au imbolnavit copiii de autism, cancer sau au murit brusc dupa vaccinare, au iesit din manipulare si au trebuit sa redescopere singuri ADEVARUL. Antivaxxerii au fost la origine cei mai inversunati vaxxeri.

    Ei, si-atunci sa vedem ce-or face reptilele si marionetele lor din fiecare tara... Cum vor mai putea manipula si struni niste oameni care nu mai au nimic de pierdut...

    P.S. Din pacate asta cred ca ramas singura sansa a omenirii sa mai iasa vreodata din aceasta cea mai mare minciuna si manipulare a umanitatii si din agenda finala a NWO: prin moartea copiilor nevinovati. Eu asa vad situatia in acest moment.
  • Elina 03.06.2021 15:26
    Dna Nicoleta Vascan este minunata. Am intalnit-o cu ceva timp in urma, la un eveniment extrem de trist si m-a impresionat. Are seninatatea, caldura si nedejdea care vin din credinta.
    Ma bucur nespus ca sunt voci curajoase care vor sa se faca auzite in aceste vremuri!
  • DANA Q 03.06.2021 17:32
    Parinti iresponsabili,de/a dreptul cretini.Nu as vrea sa fiu în pielea lor atunci cand dezastrul se va produce,din nefericire.Îsi vor avea pe constiinta toata viata (daca au asa ceva,ma îndoiesc ) copiii pe care i/au nenorocit,indiferent daca supravietuiesc,le/au distrus sistemul imunitar pe viata,si,cand vor ajunge sa înteleaga ce le/au facut parintii,cu certitudine,îi vor condamna si poate chiar blestema.
  • Angella 04.06.2021 00:52
    ......si ....fara manusi....la ce ar mai folosi, pana la urma?!
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  3. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  8. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO