Regizorul Iulian Capsali, propus de AUR pentru o funcție în consiliul de administrație al TVR. Presa securistică îl atacă „rusește”, răspândind calomnii și fake news. PRECIZAREA românului: Voi merge, cu Dumnezeu, înainte!

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regizorul și publicistul Iulian Capsali a fost propus de AUR ca membru supleant în consiliul de Administrație al TVR. Alături de Capsali, AUR a mai propus-o la televiziunea publică pe Dorothea Ionescu, iar la Radio România pe Sorin Faur și Fabian Cristian Radu, titrează G4media, care îl acuză pe fostul candidat la europarlamentare că este „promovat de propaganda oficială a Rusiei” și că ar fi un „anti-vaccinist” pentru că a participat la protestele pentru libertate din 2020 și 2021. La G4 se produc caricaturile de presă D. Tabalagă, fostul subaltern și supraaltern al sorosistei Monica Macovei și C. Pantazi, angajat ca consilier al lui Dan Barna de la USR, pesonaj cercetat penal de DNA în mai multe dosare. Iulian Capsali le dă replica pe Facebook, unde face și următoarea Precizare: 

„Am fost propus de AUR în Consiliul de Administrație al TVR, iar propaganda securistă a intrat în fibrilații: se aruncă în spațiul public aceeași mizerie lipsită de orice fundament.

De altfel, toată propaganda globalistă din lume funcționează pe aceleași principii: Trump a fost ținut aproape 4 ani în scandalul instrumentalizat de servicii (Russiagate), tocat de presa mainstream deținută de oligarhii verzi ca pașaportul Covid, ca să se dovedească ulterior că este o conspirație și unii - agenți ruși - să intre la pușcărie. Dar răul fusese deja făcut, președintele SUA a fost calomniat, globaliștii din servicii fiind nepăsători la faptul că SUA a fost decredibilizată sau să s-au cheltuit zeci de milioane de dolari într-o investigație aberantă.

Marine Le Pen a fost, la rândul ei, ștampilată ca fiind a Moscovei, președintele Cehiei, partidele suveraniste  din Spania (Vox) sau Germania (AfD), premierul maghiar Orban șamd. La meridian românesc, cunoașteți foarte bine, absolut toți suveraniștii sunt atacați ca fiind "rusofili"!

Orice entitate care susține independența și suveranitatea țării, care este împotriva politicilor sexomarxiste și susține familia normală (bărbat-femeie +copii), care se opune teoriilor macabre gender sau susține ca de bogățiile naționale să beneficieze ȘI poporul, dacă mai este și credincios creștin (ortodox este o circumstanță agravantă), este imediat etichetat ca "om al Moscovei".

În acest context Covid este complet ridicol, având în vedere că la Kremlin și în BORusă este susținută vocal, direct sau indirect, vaccinarea obligatorie a populației, chestiune la care eu mă opun cu fermitate.

În fine, nu mor caii când vor câinii. Sunt obișnuit cu astfel de mizerii. Faptul că într-o oficină de tipul G4media sunt singurul membru propus de un partid asupra căruia se face asemenea presiune, asta dovedește doar că Sistemul se teme de orice fisură, că încearcă să controleze total televiziunea publică, așa cum încearcă să țină în lanț toată societatea românească.

Voi merge, cu Dumnezeu, înainte!”, a scris Iulian Capsali, vineri, pe Facebook.

Ulterior, cunoscutul activist civic a venit cu o lămurire suplimentară: funcția pentru care a fost propus nu este una de conducere.

„Fac o precizare în plus: nu sunt propus pentru funcția de președinte al TVR, care este apanajul partidelor la putere. Fiecare partid are dreptul, proporțional, la membri în Consiliul de Administrație al TVR, respectiv SRR (Radio)”, a explicat Iulian Capsali.

Postarea lui a stârnit în nici o oră de la publicare câteva sute de reacții și zeci de comentarii.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • o.c. 12.11.2021 19:04
    Orban cam e al Moscovei. Pt Transilvania ungurii se prostituează cu oricine.
  • Rothschild 13.11.2021 01:01
    Nu mai spuneti anti-vaccinisti. Exprimarea corecta este pur-sange
  • Andri 13.11.2021 08:36
    Cu Dumnezeu inainte d-le Capsali!
  • Rusi 13.11.2021 17:27
    G4media este mana Moscovei.
Ultima oră

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

13:20

Agentul Rusiei Marchel Mihăiescu: corigent la istorie sau propagandist al Moscovei?

13:09

Filmul “Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de Emanuel Pârvu, a fost selectat în competiția oficială Cannes 2024