Recunoaștere târzie: „Vaccinul” AstraZeneca-Oxford, care a beneficiat de publicitate la Trinitas TV prin cercetătorul Ștefan Dascălu, purtătorul Vasile Bănescu și fostul paroh Visarion Alexa, produce tromboze cu cel mai ridicat risc dintre serurile Covid

De Ginan Abraheam  /  

Foto: BBC.com

Foto: BBC.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazurile de tromboză sunt mai frecvente după vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca decât după altele, potrivit unui studiu publicat joi, 27 octombrie, care confirmă un risc deja luat în considerare de autoritățile sanitare, conform Lefigaro.

 „După o primă doză (a vaccinului AstraZeneca), există un risc cu 30% mai mare de trombocitopenie decât după o primă doză (a vaccinului Pfizer/BioNTech)", rezumă acest studiu pe scară largă, publicat în British Medical Journal (BMJ).

Trombocitopenia este o formă de tromboză, adică formarea unui cheag de sânge cu consecințe potențial fatale. După lansarea campaniilor de vaccinare anti-Covid, la începutul anului 2021, s-au constatat rapid legături între vaccinurile și apariția acestor afecțiuni ale sângelui chiar dacă nu au fost recunoscute oficial.
 
Citiți și Mort subit la doar 46 de ani. Cunoscutul pilot și jurnalist sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit fără suflare în casă. ACTUALIZARE Marius Mioc: După două doze de AstraZeneca avea și booster-ul cu Pfizer: „DOZA TURBO”

Studiul din BMJ bazat pe date medicale de la milioane de pacienți din mai multe țări europene și din Statele Unite, confirmă că aceste tromboze sunt mai frecvente după vaccinul AstraZeneca. Riscul pare să fie și mai mare după prima doză.

După a doua doză, se afirmă în studiu, nu există nicio diferență între vaccinurile AstraZeneca și Pfizer/BioNTech: riscul e la fel de mare. În ceea ce privește vaccinul Johnson & Johnson, datele tind să indice un risc crescut, dar nu atât de clar încât cercetătorii să poată trage o concluzie definitivă.

Aceste riscuri ar trebui „să fie luate în considerare în viitoarele campanii de vaccinare și în dezvoltarea viitoarelor vaccinuri", conchide studiul.
 
Citiți și AstraZeneca, vaccinul cu celule de copil avortat, provoacă un nou deces în Danemarca. România continuă vaccinarea cu serul controversat spre deosebire de Finlanda, Norvegia, Suedia și Danemarca

Vaccinurilor Covid și în mod particular celui de la AstraZeneca - Oxford au fost apreciate pozitiv în emisiunea Trinitas „Credință și Cultură. Vaccinul și vaccinarea - Între teamă, speranță și încredere (25.01.2021)”, realizator dl. Vasile Bănescu, participanți, invitații săi speciali,  fostul paroh cu năbădăi Visarion Alexa și cercetătorul Ștefan Dascălu de la Universitatea Oxford, întâmplător aceeași instituție co-producătoare a „vaccinului” Covid Astra Zeneca, decorat cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, personal de purtătorul Vasile Bănescu, la Londra. Ulterior emisiunea a fost ștearsă de pe internet.
 
În prezent ea poate fi vizionată aici:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • adria 27.10.2022 23:20
    Vă amintiți cum am fost asigurați că putem 'amesteca' serurile, adică ne putem injecta, în serie, cu produsele diferitelor firme, astfel încât cercetătorii să NU poată trage o concluzie definitivă.
  • roman ortodox 28.10.2022 08:33
    Este timpul ca Vasile Banescu sa fie scos din funcție. Acest video ii va afecta funcția.Foarte mulți din biserica BOR s-au vaccinat , unii s-au îmbolnăvit, altiii au murit, urmând sfaturile celor 3 din aceasta emisiune .
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires