Recunoaștere târzie: „Vaccinul” AstraZeneca-Oxford, care a beneficiat de publicitate la Trinitas TV prin cercetătorul Ștefan Dascălu, purtătorul Vasile Bănescu și fostul paroh Visarion Alexa, produce tromboze cu cel mai ridicat risc dintre serurile Covid

De Ginan Abraheam  /  

Foto: BBC.com

Foto: BBC.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazurile de tromboză sunt mai frecvente după vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca decât după altele, potrivit unui studiu publicat joi, 27 octombrie, care confirmă un risc deja luat în considerare de autoritățile sanitare, conform Lefigaro.

 „După o primă doză (a vaccinului AstraZeneca), există un risc cu 30% mai mare de trombocitopenie decât după o primă doză (a vaccinului Pfizer/BioNTech)", rezumă acest studiu pe scară largă, publicat în British Medical Journal (BMJ).

Trombocitopenia este o formă de tromboză, adică formarea unui cheag de sânge cu consecințe potențial fatale. După lansarea campaniilor de vaccinare anti-Covid, la începutul anului 2021, s-au constatat rapid legături între vaccinurile și apariția acestor afecțiuni ale sângelui chiar dacă nu au fost recunoscute oficial.
 
Citiți și Mort subit la doar 46 de ani. Cunoscutul pilot și jurnalist sportiv Alexandru Tămășescu a fost găsit fără suflare în casă. ACTUALIZARE Marius Mioc: După două doze de AstraZeneca avea și booster-ul cu Pfizer: „DOZA TURBO”

Studiul din BMJ bazat pe date medicale de la milioane de pacienți din mai multe țări europene și din Statele Unite, confirmă că aceste tromboze sunt mai frecvente după vaccinul AstraZeneca. Riscul pare să fie și mai mare după prima doză.

După a doua doză, se afirmă în studiu, nu există nicio diferență între vaccinurile AstraZeneca și Pfizer/BioNTech: riscul e la fel de mare. În ceea ce privește vaccinul Johnson & Johnson, datele tind să indice un risc crescut, dar nu atât de clar încât cercetătorii să poată trage o concluzie definitivă.

Aceste riscuri ar trebui „să fie luate în considerare în viitoarele campanii de vaccinare și în dezvoltarea viitoarelor vaccinuri", conchide studiul.
 
Citiți și AstraZeneca, vaccinul cu celule de copil avortat, provoacă un nou deces în Danemarca. România continuă vaccinarea cu serul controversat spre deosebire de Finlanda, Norvegia, Suedia și Danemarca

Vaccinurilor Covid și în mod particular celui de la AstraZeneca - Oxford au fost apreciate pozitiv în emisiunea Trinitas „Credință și Cultură. Vaccinul și vaccinarea - Între teamă, speranță și încredere (25.01.2021)”, realizator dl. Vasile Bănescu, participanți, invitații săi speciali,  fostul paroh cu năbădăi Visarion Alexa și cercetătorul Ștefan Dascălu de la Universitatea Oxford, întâmplător aceeași instituție co-producătoare a „vaccinului” Covid Astra Zeneca, decorat cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, personal de purtătorul Vasile Bănescu, la Londra. Ulterior emisiunea a fost ștearsă de pe internet.
 
În prezent ea poate fi vizionată aici:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • adria 27.10.2022 23:20
    Vă amintiți cum am fost asigurați că putem 'amesteca' serurile, adică ne putem injecta, în serie, cu produsele diferitelor firme, astfel încât cercetătorii să NU poată trage o concluzie definitivă.
  • roman ortodox 28.10.2022 08:33
    Este timpul ca Vasile Banescu sa fie scos din funcție. Acest video ii va afecta funcția.Foarte mulți din biserica BOR s-au vaccinat , unii s-au îmbolnăvit, altiii au murit, urmând sfaturile celor 3 din aceasta emisiune .
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO