Reacția lui Elon Musk după ajutorul dat Ucrainei: ”Un război veșnic, în care copiii mor în tranșee”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul american Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, a făcut pe rețeaua X (fostă Twitter) un comentariu controversat despre războiul din Ucraina, după ce SUA au aprobat un ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, relatează Știripesurse.

Elon Musk a răspuns unui comentariu făcut de fondatorul și partenerul Craft Ventures, David Sacks, pe X, care afirma că „pe baza unor calcule matematice simple, noul proiect de lege de finanțare care este aclamat pe scară largă ca salvând Ucraina va cumpăra exact jumătate dintr-o contraofensivă de vară".
 
Musk a spus că „Cea mai mare îngrijorare a mea este că nu există o strategie de ieșire, ci doar un război veșnic, în care copiii mor în tranșee din cauza artileriei sau a mitralierelor și a lunetiștilor care trec prin câmpuri de mine".
 
 

Amintim că, sâmbătă, Camera Reprezentanților din SUA a adoptat, printr-o majoritate bipartizană, un pachet mult așteptat de aproape 61 de miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina în războiul cu Rusia. Această asistență militară și economică, rezultatul unor luni de negocieri extrem de tensionate și laborioase, trebuie aprobată acum de Senat, unde un prim vot ar putea avea loc chiar marți.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Tic 21.04.2024 19:32
  Un război veșnic in care inflația sa crească până în cer,datoriile făcute de hoții politicieni&co pe spinarea noastră de proști ce suntem(cu mine in frunte)să înflorească si sa nu poată fi plătite astfel încât țări intregi sa fie făcute feude ( normal in corporația financiară internațională,cu ministerul de finanțe IWF,cu banca centrală-Banca Mondială,cu min.eutanasierii-OMS,cu cartelul militari- tehnologic ca min securității,etc),un război la adăpostul căruia demenții si slugoii lor sa își facă mendrele!
  Apropo BM și IWF: la o consfătuire de curând au propus un impozit internațional climatic de cel putin 100 de miliarde,începând cu 2025.Inițiatori : Franța,Barbados,Kenia,Antigua,Marmura si Spania ,plus ONU.
  Inițiatorii propun ca surse de impozitare zborurile ,tranzacțiile financiare,transporturile navale, si cam tot ce folosește combustibilul adevărat.Căci eolienele si fotovoltaicele nu sunt decât tertipuri de a scoate terenuri agricole din circuit si de a jefui popoarele sub masca subvențiilor .
 • Tic 21.04.2024 19:33
  Completare ,nu Marmura,ci Bermuda.
 • ProstulSatului 22.04.2024 11:06
  Acest așa zis ajutor de 61 de miliarde de dolari nu face altceva decât să mai prelungească agonia unui muribund cu cancer în metastază, în speță Ucraina și să mai moară câteva zeci de mii de mercenari,civili și soldați câți or mai fi.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

 10. PREȘEDINTELE IRANULUI E MORT. Confirmare: Elicopterul lui Ebrahim Raisi a fost găsit ZDROBIT pe un deal și ARS COMPLET: ”Nu există niciun semn care să indice că pasagerii elicopterului sunt în viață”. SITUAȚIE DE CRIZĂ în Iran și Orient

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar