Reacția cititorilor ActiveNews la știrea cu Pașapoartele de vaccinare: Mai bine să murim liberi decât să trăim ca sclavi

De ActiveNews  /  

Foto UE: DW

Foto UE: DW

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dl. Ioan Sperling, unul dintre comentatorii de marcă ai ActiveNews, ne-a trimis opinia sa cu privire la pașapoartele biometrice de vaccinare dospite în secret prin cancelariile sovietelor europene, după cum le numea regretatul scriitor și luptător anticomunist Vladimir Bukovski. O redăm aici:

Pașaport de vaccinare, ca să treci peste hotare, un act fără nici un rost, praf în ochi, la omul prost!

Ieri s-a hotărât, după principiul „fără logică dar de folos pentru menținerea statului de fapt” introducerea în UE a unui pașaport de vaccinare.

Singurul „folos” al acestui act o sa fie că mulți nehotărâți se vor vaccina totuși în speranța că vor putea călători!
Părerea mea este că nu vor putea!

Sau dacă vor putea, pentru o perioadă scurtă de timp, o vor face ca și cei ne-vaccinați cu teste proaspete negative eventual cu o carantină. Spun pentru puțin timp pentru ca acest act va scinda societatea în două; cei care nu vor, nu pot, nu au ajuns să se vaccineze vor fi discriminați și își vor cere drepturile!

Ba mai mult decât atat, cei care datorită vaccinului vor putea călători în străinatate la reîntoarcere pot fi și sunt potențiali aducători de noi mutanți virali în țară, ca atare un pericol enorm pentru sănătatea populației în general și pentru cei ne-vaccinați în special! Pentru că dupa cum știm chiar vaccinat purtator tot poți fi!
Din criza aceasta falsă sau fals prezentată nu se poate ieși prin vaccinare sau prin alte măsuri absurde ci prin adevăr!

Iar adevărul este că într-o epidemie se tratează bolnavii nu cei sănătoși iar pentru bolnavii de corona există tratamente vindecătoare și ieftine (cum ar fi ivermectina)!

Într-o epidemie se izolează doar bolnavii nu și cei sănătoși!

Într-o epidemie cei bătrâni și bolnavii cronici mor poate în număr mai mare decât în afara epidemiei. Dar aceste categorii pot sa moară într-un număr mai mare și fără vreo epidemie!

Eu unul prefer sa moară câteva milioane de oameni, chiar daca eu sunt printre ei, decât ca tot pământul să fim lipsiți de libertatea de mișcare, exprimare, de dreptul la educație, cultură, credință,….viață!

Prefer chiar ca și copiii mei să moară liberi decât să trăim ca sclavi!

26.02.2021

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Alin_ 27.02.2021 07:58
    MAREA RESETARE, doar prin VACCINARE !

    Parerea mea este ca aici este cheia : Marea Resetare se poate face doar prin vaccinare !
    Acest proiect malefic – MAREA RESETARE – este gandit de multi ani ; prin el se doreste reducerea populatiei la nivel global, dar cu precadere populatia Crestina – pentru ca populatia Crestina este cea care da batai de cap Arhitectului acestui plan – micimea sa, Diavolul !

    Cum poti sa omori, sau sa modifici genetic atat de multi oameni, fara sa faci un razboi nuclear si aproape fara sa-i atingi ?...
    Simplu – creezi o PLANDEMIE -> omori prin ea cati se poti (prin protocoale medicale si multi „arginti” – ca de, cineva trebuie sa aplice PROTOCOALELE MORTII !
    Apoi, pe cei care scapa, ii vaccinezi (atragandu-i prin vicleana promisiune ca v-or fi bine) ; deci, mai omoara si vaccinul un anumit numar (ori anumite doze sunt create intentionat cu risc, ori anumite organe slabite din om,...) ; iar totusi ce ma scapa si de vaccin – cel mai probabil asa cum s-a tot spus, modifica ADN-ul uman -> TRANSFORMAND OMUL INTR-O PIESA UTILA – MARII RESETARI !
    Este foarte posibil ca unele vaccinuri sa contina microelemente care pot interfera cu reteaua 5G si pot crea perturbatii grave in om, nu in rice moment, ci probabil atunci cand vor fi setate antenele sa emita cu o anumita putere !...

    Veti spune probabil : bine, bine, dar si Rusii fac vaccin, si Chinezii, si altii si altii !...
    Asa este, dar la noi in Romania, conducatorii (care sunt de alt neam), au decis (primind porunci clare de la conducatorii lor), sa vaccineze populatia doar cu Pfizer si Astra Zeneca !
    Am vorbit cu un prieten Sarb si mi-a spus ca la ei, oamenii sunt vaccinati doar cu vaccinul Rusesc si cu mai o varianta de vaccin din China.
    De ce nu se pun „pe masa” toate variantele de vaccinuri existente, si omul CARE DORESTE SA SE VACCINEZE, sa-si aleaga varianta care doreste !
    Pai iata de ce : pentru ca testele si reglajele MARII RESETARI trebuiesc facute pe cineva, iar Arhitectul si ucenicii lui, IMPUN DOAR VACCINURILE CARE CONTIN „CE TREBUIE” -> ACOLO UNDE POT ! ; adica si la noi, in Romania !

    Si sa nu veniti sa-mi spuneti ca Israel si-a vaccinat populatia, tot cu Pfizer, ca eu nu am incredere ca Israel si-a vaccinat oamenii cu acelasi continut care se da si Romanilor ! ; precum nu am incredere ca Dl. Johannis s-a vaccinat cu acelasi lucru cu, care sunt vaccinati ceilalti oameni !
    Este dreptul meu sa nu am incredere !


    Doar in Bunul Dumnezeu am incredere deplina !
    Mila Lui, cu noi, cu toti : pe cei care fac bine, sa-i ajute sa faca in continuare ; iar pe cei care fac rau, sa le lumineze mintile spre a face binele !
  • ioansperling 27.02.2021 08:00
    Mulțumesc de republicare!
    Să ne ajute bunul Dumnezeu să murim in picioare!
  • ActiveNewsRo 27.02.2021 10:46
    Amin!
    Noi vă mulțumim!
  • Orizont 27.02.2021 13:50
    Diana Iovanovici-Șoșoacă – 27 febr. – mesaj impotriva mafiei medicale , impotriva mastilor la scoala si peste tot, impotriva simulacrului politruc ,impotriva inchiderii minelor si impotriva televiziunilor si ziarelor
    https://www.facebook.com/105595001509843/videos/1417713308570336/
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  3. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  8. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO