Răsturnare de situație fabuloasă în Cazul Maia Morgenstern: Autorul amenințării antisemite este EVREU. Ion Cristoiu: Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României - VIDEO

De Alesandru Anghel, Victor Roncea și ActiveNews  /  

Foto: teatrul-evreiesc.com.ro

Foto: teatrul-evreiesc.com.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum v-am informat deja, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale și ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate ai IGPR și apreciatei Brigăzi Antiteroriste a SRI au acționat cu maximum de profesionalism pentru a depista cu rapiditate autorul amenințărilor sinistre la adresa actriței Maia Morgenstern. Și au și reușit.

Deși potrivit Ziare.com Poliția a precizat inițial că au fost identificate două persoane bănuite că ar fi acționat, una din județul Timiș, iar alta din municipiului București. comunicatul transmis luni presei de către Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române l-a uitat pe suspectul din Timiș.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au anunțat, luni, că suspectul în cazul amenințărilor primite de actrița Maia Morgenstern a fost deja reținut pentru 24 de ore

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București citat de Antena 3, procurorii au dispus urmărirea penală față de o singură persoană pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Conform procurorilor, suspectul a trimis în 27 martie de pe o adresă de email un mesaj cu caracter antisemit - semnat „din partea Partidului AUR” cu numele de Andrei ILLARIE - care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări „la adresa persoanei vătămate și la adresa angajaților Teatrului Evreiesc de Stat”.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. „La data de 29.03.2021, ora 09:30 prin ordonanța procurorului de caz s-a dispus declinarea de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 spre competentă soluționare”, se mai arată în comunicat.

Ulterior, respectiv ieri, suspectul a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile. Adică acum este liber, acăsică.

Mai notăm, ca să rămână scris: La Timișoara există un caz al unui tânăr, care, într-o transmisie video în direct, la nervi, l-a amenințat pe Raed Arafat cu moartea. Foarte rău. Tânărul a fost internat forțat de poliție la spitalul de psihiatrie din Jebel - conform unei înregistrări video - pe termen indefinit, mai precis până când hotărăsc medicii că poate fi eliberat. Chestia e de „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Dacă medicii sunt fani Arafat, tipul nu mai iese de-acolo decât nebun de-adevărat.

Alt caz, de lunea aceasta, când un tânăr care nu purta mască a fost reținut cu brutalitate de către jandarmi în debutul manifestației pentru Libertate din Piața Universității. Ieri am aflat de la Parchet că pentru faptele sale, protestatarul s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni de ultraj. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Iar acum avem un individ care amenință că o omoară pe Maia Morgenstern, că îi violează fiica și apoi dă foc Teatrului Evreiesc de Stat și personajul periculos este lăsat acasă la mamicuța lui, cu așa-zisa informație, „pe surse”, că cica este un caz de dezaxat. Și dacă este dezaxat, nu este cu atât mai periculos să fie lăsat liber?

Deputatul Silviu Vexler, reprezentantul comunității evreiești în Camera Deputaților, a anunțat, luni dimineața, cu bucurie, pe contul său de pe Facebook, că agresorul a fost identificat. ”Persoana care a inițiat amenințările cu moartea și violul adresate doamnei Maia Morgenstern și familiei sale a fost identificată. Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe”, a scris parlamentarul din grupul minorităților naționale, potrivit sursei citate, respectiv Antena 3.

Are dreptate Silviu Vexler - romașcanul nostru care nici măcar nu este evreu potrivit cutumelor evreiești, pentru că mama sa este româncă: „Responsabilitatea noastră nu se termină aici, ea abia aici începe.”

Numai că principala responsabilitate a lui Silviu Vexler, de acum înainte, ca și a Guvernului României și reprezentanților clasei politice care au condamnat „antisemitismul românesc” la unison, este să informeze toată mass media occidentală - care deja a transmis asupra „antisemitismului din România” - cât și reprezentanțele diplomatice de la București care s-au alertat asupra „atacului antisemit” la adresa talentatei noastre actrițe, că autorul - cel puțin transmițătorul - oribilului mesaj de amenințare cu moartea și violarea fiicei artistei, „Calabria” împreună cu incendierea Teatrului Evreiesc de Stat înființat de poetul Radu Gyr, este, după cum ne-au informat surse de cea mai mare încredere din Ministerul Afacerilor Interne, nici mai mult nici mai puțin decât etnic... EVREU!

Da, ați citit bine: tânărul de 25 de ani din Sectorul 3 al Capitalei care a transmis mesajul antisemit la adresa Maiei Morgenstern - pentru că ne exprimăm serioasa îndoială că tot el l-a și scris, după cum am demonstrat aici -  este de origine evreiască.

Informația, care circula deja „pe surse” în mediile jurnalistice interesate încă din cursul dimineții de ieri, ne-a fost reconfirmată pe parcursul zilei și de un colonel în rezervă al MAI, fost Comisar-Șef de Poliție și Șef de Serviciu în I.G.P.R..

Este vorba de apreciatul doctor în istorie și scriitor polițist Florin Șinca, în prezent consilier în Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională a Senatului României. Aceasta a scris destul de succint pe contul său de Facebook:

 

 

„Țară învrăjbită, țară furată, ni se arată ținte false.
Oameni aduși în pragul disperării.
Vai, vai, vai di țară! ar spune cronicarul moldovean.
Autorul amenințării actriței este evreu.
Mai multe aflați de la Parchet.
Legea s-a întors împotriva lor, a făcătorilor de basme și de falsuri.

Adevărul pururea triumfător. Ce avem noi cu semenii?

Că doar Iisus Hristos nu era din Fălticeni.
Ce român citov la cap ar fi făcut așa ceva?
Oare câte atacuri și dezinformări ne mai așteaptă?

„Amenințarea unei persoane sau a unui grup de persoane, prin intermediul unui sistem informatic (...)”


În plus, ne-au informat sursele noastre, tânărul lăsat să plece liber acasă după ce a dat foc României pe toată planeta, nu este deloc dezaxat, după cum s-a încercat să se inducă prin agenții de influență ai serviciilor din mass-media.

Dacă credeați însă că povestea s-a încheiat, ei bine, nu. De abia ce a ajuns acasa tânărul „debil mintal” că a apărut un nou „mesaj antisemit” în căsuțele electronice ale Teatrului Evreiesc de Stat, pe adresa Maiei Morgenstern, mesaj dat publictății de data asta de primarul USR-ist al Sectorului 2, Radu Mihaiu (?). „Sub titlul „Evreica slinoasă", un nou mesaj plin de ură a fost trimis pe adresa Teatrului Evreiesc de pe o adresă de email fictivă, enolagay@usa.com. „Enola Gay” este numele bombardierului american care a lansat prima bombă atomică la 6 august, 1945, asupra orașului japonez Hiroshima.”, ne „informează” Historia.

„O tu evreică slinoasă, O tu Maia Morgenstern... bla, bla, bla... Ți-ai câștigat biletul către lagărul corupților alături de alte scursuri corupte O să-ți țină de plictiseală politicianul zero Dacian Cioloș, tot o scursură ordinară", se scrie în mesajul email trimis Teatrului Evreiesc de Stat, potrivit lui Radu Mihaiu, întâmplător de la USR-PLUS. 

Așadar, povestea continuă...

Ca atare, în încheierea episodului 1, așteptăm acum, cu încredere, ca toate autoritățile responsabile - și chiar și cele iresponsabile care, pornind de la Cazul Maia Morgenstern, i-au catalogat pe protestatarii pentru Libertate „xenofobi” și „antisemiți” - să comunice pe toate canalele această informație publicului larg și celui de specialitate: „Autorul amenințărilor la adresa actriței de origine evreiască Maia Morgenstern este și el evreu. Ne cerem scuze că am jignit poporul român și am dezinformat presa internațională și ambasadele străine”.

Dincolo de faptul că toată istoria ar putea deveni un studiu de caz reușit - drept încă o dovadă că în ultima perioadă mai tot ce ne înconjoară este o făcătură ordinară -, constatăm, în urma reputatului publicist Ion Cristoiu, că cineva se joacă cu focul umflând artificial bășica unui fenomen inexistent.

Reamintim suspiciunea noastră cu privire la faptul că mesajul a fost scris la două mâini:

Amenințarea antisemită la adresa Maiei Morgenstern nu este scrisă de un vorbitor de limbă română ci este tradusă cu Google Translate. ANALIZĂ DE TEXT

Totodată, prezentăm aici și opiniiile experimentatului publicist Ion Cristoiu pe această temă, de ieri seară, când nu aflase încă această știre interesantă și se întreba, cu profesionalism, de ce nu i se dă publicității numele celui care a inflamat întreaga conducere a României și presa internațională (dacă până și Alison Mutler a fost indusă în eroare...): Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României - VIDEO


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Andrei-NicolaeMihai 31.03.2021 08:11
  Pam pam!

  Poate urmatorul text va face pentru multi dintre noi lumină:
  „Escaladarea atmosferei din ultimele luni a fost inclusiv remarcată în aceste zile prin semnalul de alarmă tras de una dintre cele mai mari organizații evreiești din lume – „B’NAI B’RITH INTERNATIONAL”, care numără peste 100.000 de membri și susținători din peste 40 de țări. Organizația a cerut liderilor Parlamentului să oprească și să condamne propaganda „grotescă”, neo-fascistă, pe care un senator al AUR o face de câteva săptămâni de la tribuna Senatului României, de elogiere și îndemn la reabilitarea criminalilor de război, implicați in operațiunile genocidale sau de susținere a regimului criminal condus de Ion Antonescu, care a exterminat aproape jumătate din evreii din România in anii 40”, a declarat Alexandru Muraru.
 • Orizont 31.03.2021 11:51
  Era de anticipat - Chiar in pragul instaurarii tiraniei neocomuniste globale , cabala sionista se teme de reactivarea unor simboluri nationalist-crestine foarte puternice , mai ales cand acestea au pentru prima data un suport politic declarat. Agenturile sunt extrem de vigilente cu orice tentativa sau formarea unui curent nationalist si recurg la cele mai josnice tertipuri .
 • ioansperling 31.03.2021 09:03
  Antisemitismul la evrei

  (catrenul zilei https://vrabiute.blog/)

  Pe Marga Morgenstein, se pare
  că moartă nu romanii o vor, ci un evreu!
  Rapid să-și ceara scuze, public, fiecare,
  ce au bănuit antisemit, poporul meu!
 • ioansperling 31.03.2021 09:06
  Antisemitismul la evrei

  (catrenul zilei https://vrabiute.blog/)

  Pe Maia Morgenstein, se pare
  că moartă nu romanii o vor, ci un evreu!
  Rapid să-și ceara scuze, public, fiecare,
  ce au bănuit antisemit, poporul meu!
 • Elina 31.03.2021 10:19
  Mda, de actrita asta ni se spune cat este de talentata, iar noi trebuie sa credem! Sa nu confundam talentul cu entuziasmul si cu tehnicile exagerate. Este promovata intens, fara a fi cu adevarat o valoare. Despre femei mai greu spui ca sunt cabotine, dar ea chiar este. Personal, nu pot sa o suport. Si mai cred ca un actor mare, de valoare, se retine un pic de la a juca in toate mizeriile de reclame sau seriale de indobitocire. Ar trebui sa aiba si ea mandria ei!
 • Dromihete 31.03.2021 10:55
  Daaaaaaa! Surprize Surprize? Nu prea cred! Acesta este modul de operare clasic. Pare cunoscut? Asta pentru ca se repeta, ca si tras la indigo, la infinit!
 • o.c. 31.03.2021 11:36
  Vai de mine ce surpriză! Cine se aștepta la așa ceva!? Adică și evreii din România au același comportament ca evreii din vestul Europei și America de Nord - desenează singuri pe sinagogi și pe morminte zvastici și își trimit singuri mesaje de amenințare!? Nu pot să cred așa ceva!! Cine se aștepta? Chiar mă întrebam, după ce s-a anunțat că autorul mesajului de amenințare a fost prins, din ce etnie o face el parte. Nu cumva... Și iată că am avut dreptate!
 • o.c. 31.03.2021 19:12
  se pare că și primul ”incident antisemit” în care a fost implicată Maia Morgenstern a fost tot un ”steag fals”: https://inpolitics.ro/maia-morgenstern-si-o-dezvaluire-incendiara-incidentul-hai-sa-o-facem-jidaneste-nu-a-existatminciuna-maiei-morgenstern-incidentul-hai-sa-o-facem-jidaneste-nu-a-existat_18448294.html
 • Nenea Iancu 31.03.2021 20:21
  Dacă autorul amenințării antisemite era și el evreu, devine clar de ce "organele" statului nu l-au arestat preventiv: ca să nu fie acuzate de "antisemitism". Mai scria pe urmă BBC-ul că evreii sunt băgați la pușcărie politică în România și ne pricopseam cu o nouă tinichea de coadă!
 • Rusi 01.04.2021 14:56
  Silviu Vexler stie ceva de aceasta diversiune?
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires