Rareș Bogdan, la România TV: Există aproximativ 8 județe care au sub 100 de persoane înscrise la vaccinare. ActiveNews transmite SINCERE felicitări românilor din acele județe!

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareș Bogdan (PNL) recunoaște, fără să vrea, la o emisiune unde făcea reclamă vaccinării, că unele județe ale țării înregistrează o participare extrem de scăzută la campania națională și că România are un procent mai mare de vaccinare decât Belgia și Olanda, state pe care liberalii români vor să le impresioneze demonstrând recorduri la vaccinarea pe hectar.

„La nivelul UE sunt 28 de milioane de persoane vaccinate, iar 2 milioane sunt numai în România. În Belgia sunt sub 300.000, Olanda are sub un milion, deși ne dau lecții și vor să ne treacă și PNRR-ul prin mai multe controale”, a spus Rareș Bogdan, miercuri, la România TV.

El a militat pentru accelerarea vaccinării, uitând că această alegere este oficial una voluntară și decizia nu poate fi schimbată prin insitențe și presiuni tot mai mari. În context, fruntașul penelist a scăpat porumbelul că unele județe din țară practic se opun vaccinării, înscrierile fiind insignifiante pe platforma digitală. 

„Există aproximativ 8 județe care au sub 100 de persoane înscrise, de aceea trebuie să intensificăm campania. Eu cred că e o chestiune de comunicare permanentă și, pe măsură ce va crește numărul de persoane vaccinate, vom avea și un număr mai mare de persoane înscrise”, a adăugat Rareș Bogdan.
 
Potrivit paginii Vaccin.live, care prezintă un tabel detaliat cu rata de interes la vaccinare pe județe, cele 8 județe trase de urechi de Rareș Bogdan pentru că au „sub 100 de persoane înscrise la vaccinare” sunt: Mehedinți (13), Covasna (15), Vrancea (20), Botoșani (21), Giurgiu (25), Neamț (29), Gorj (43), Suceava (63). Ar mai fi imediat deasupra limitei și județul Călărași, cu doar 105 inși înscriși. Poate se mai răzgândesc câțiva, după ce vor citi acest articol! 

 
De la începutul campaniei de vaccinare, circa 300.000 de români au renunțat la vaccinare, cei mai mulți dintre ei pentru că urma să li se administreze serul produs de AstraZeneca, potrivit unei declarații din 9 aprilie a secretarului de stat de la Sănătate însărcinat cu vaccinarea, Andrei Baciu. Bineînțeles că mulți dintre românii sceptici la vaccinare nu au încredere nici în celelalte vaccinuri experimentale, pe bază de ARN mesager, ale căror efecte secundare s-au dovedit a fi la fel de numeroase și de grave.  

Rareș Bogdan intenționase să vorbească despre un nou dialog avut între Guvern și reprezentanții cultelor, precum și despre cazul polițiștilor care au ucis un piteștean săptămâna trecută. Fără să vrea, el a sifonat o știre importantă: campania de vaccinare cu forța nășită de PNL și USR-PLUS e, practic, falimentară.
 
„Florin Cîțu s-a întâlnit cu reprezentanții cultelor religioase, mă bucur enorm că are acest dialog, iar dânșii au dat asigurări că vor respecta întocmai măsurile”, prezintă Rareș Bogdan dialogul firesc cu Biserica în problemele care o privesc ca pe o mare victorie a micilor politicieni de pe Dâmbovița.
 
Cititorii noștri cunosc faptul că Rareș Bogdan e o fire evlavioasă. În seara în care Klaus Iohannis număra scorul rezultatelor la alegerile prezidențiale din 2019, europarlamentarul stătea de-a dreapta președintelui și se crucea întru norocul mai-marelui său. Care n-a întârziat să apară, spre ghinionul nostru, al celorlalți.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • SandaManda 22.04.2021 01:46
    Niste romani de peste ocean se alatura Active News si declara la unison: Sincere felicitari romanilor din acele 8 judete!!!
    Slava lui Dumnezeu!
    Active News sa va binecuvanteze Dumnezeu pentru munca neobosita, lupta si curaj!
    Munca dvs nu va ramane nerasplatita.
    Doamne ajuta.
  • ioansperling 22.04.2021 06:58
    Poate ar trebui un recensamant al televizoarelor facut! Presupun ca in respectivele judete ele nu sunt asa bine reprezentate! Sau oamenii au altele de facut decat sa stea hipnotizati in fata cutiei?
  • o.c. 22.04.2021 10:11
    Dan Teodorescu vă invită, în p... lui, să vă vaccinați: https://www.youtube.com/watch?v=6hg-td13DbM&ab_channel=trupaTAXI
  • Amoșului 22.04.2021 13:14
    După cîte se pare, Bucovina e formată din Suceava și Botoșani. Interesant!
  • Doru Dascalu 22.04.2021 14:31
    Am recitit articolul de trei ori. Poate sunt eu dobitoc dacă nu am văzut nicăieri scris că Bucovina e formată din Suceava și Botoșani. Botoșaniul face parte din Moldova.
  • Rusi 22.04.2021 14:39
    Felicitari!
  • OMAGA 22.04.2021 18:37
    Gura pacatosului adevar graieste!
    Bravo Rares, multumim pentru adevar!
  • Amoșului 22.04.2021 19:11
    Simplu, populația Bucovinei din tabelul 1 rezultă însumînd fix județele Suceava și Botoșani din tabelul 2.
    Chestie de " artimetică".
  • Doru Dascalu 22.04.2021 22:14
    Aritmetica asta simplă, îmi arată că la recensământul din 2010, Suceava avea 654.870 de locuitori și Botoșani 404.430. Suntem tâmpiți de media cu depopularea țării, dar aceste județe au crescut ca număr de locuitori.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO