Raportul Matic a fost adoptat de Parlamentul European, educația sexuală contraceptivă, avorturile, sodomia, transgenderismul devenind normative în Uniunea Europeană. Cine sunt eurodeputații români care au votat PENTRU

De Părău Vlad  /  

Foto: saltmin.com

Foto: saltmin.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarii au adoptat așa-numitul „Raport Matic” prin care UE legiferează pe deasupra statelor membre și a culturilor naționale/tradițiilor religioase - dar și a adevărului științific obiectiv - comportamentul sexual al tuturor cetățenilor europeni, încercând să lărgească drepturile omului pentru a include așa-zise „drepturi sexuale și reproductive”. Cu alte cuvinte, păcate strigătoare la cer precum avortul/pruncuciderea, sodomia, transgenderismul, ideologia de gen ș.a. devin normative, iar cei care se opun acestor „drepturi” vor fi sancționați legal, nefiindu-le recunoscute propriile drepturi (libertatea de exprimare, de conștiință, de alegere, libertatea religioasă).
 
Citiți Loviți copiii prin revoluția sexuală și mamele prin avort! Oroarea Raportului Matic despre care românii nu au habar se votează acum în Parlamentul European. O ANALIZĂ JURIDICĂ. ActiveNews face apel către europarlamentarii români să respingă Raportul
 

Eurodeputatul român Cristian Terheș (PNȚ-CD) ne oferă amănunte:

„Raportul Matic al Parlamentului European, care prevede că și bărbații pot naște sau că avortul e drept fundamental al omului, a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 împotrivă și 42 de abțineri. 

Raportul privește „situația drepturilor sexuale și reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii”, și este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent. Acest raport propune, printre altele:

1. Considerarea avortului ca „drept fundamental al omului”. Prin urmare, dreptul de a pruncucide are întâietate în fața dreptului la viață al copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preoții și pastorii, vor suferi rigorile legii. 

2. Impunerea educației sexuale obligatorii în școli, ba încă și la cei care nu sunt la școală, din fragedă pruncie. Aceasta educație sexuală va cuprinde ideologia de gen și tot ce e asociat cu aceasta.

3. Eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor și personalului medical, în baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința. Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv că-i încalcă lui conștiința, să oprească o altă persoană să se bucure de un drept fundamental (să facă avort). 

Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține că și bărbații pot să nască copii, motiv pentru care trebuie, „în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen” (lit. N din raport).

Nu în ultimul rând, raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd că domeniul sănătății este exclusiv de competența statelor membre.

Așa cum am declarat în plenul Parlamentului European, în urma adoptării acestui raport UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea și prosperitatea, una care promovează moartea.

Voturile românilor pe raport au fost astfel:

1. În favoarea lui
BOTOȘ, CIOLOȘ, GHEORGHE, MITUȚĂ, ȘTEFĂNUȚĂ, STRUGARIU, TUDORACHE. 

2. Contra
BĂSESCU, BLAGA, BOGDAN, BUDA, BUȘOI, FALCĂ, GRAPINI, HAVA, MOTREANU, NISTOR, TERHEȘ, TOMAC, VINCZE, WINKLER.

3. Abțineri
BENEA, MARINESCU, PÎSLARU.

4. Nu au votat
AVRAM, CIUHODARU, CREȚU, MUREȘAN, NEGRESCU, NICA, PLUMB, TUDOSE.

5. Absent
MANDA.

Din voturile pe grupuri politice, după cum vedeți din captura atașată, rezultă că:

- singurul grup politic de la care nimeni nu a votat în favoarea acestui raport a fost grupul ECR, din care și eu fac parte;
- din grupul S&D doar 2 au votat împotriva raportului;
- din grupul Renew nici unul nu a votat împotriva raportului; 
- grupul PPE a fost împărțit. 

Radiografia voturilor pe grupuri politice e importantă pentru a înțelege ce valori susține fiecare grup. 

De asemenea, s-au votat și o serie de amendamente sau articole pe bucăți (split votes). Vă voi arăta și acolo cum au votat fiecare. 

Din acest moment, tot ce știți despre UE se schimbă radical, Parlamentul European dând semnal Comisiei Europene să vină cu reglementări ce să transpună în legea europeană cele prevazute în raport, sau să șantajeze statele membre UE să transpună în legislația internă cele prevazute în raport. 

PNȚCD și Grupul ECR duce mai departe lupta atât pentru respectarea suveranității naționale, cât și a drepturilor și libertăților fundamentale! 

Raportul Matic în versiunea română poate fi citit aici”, a scris europarlamentarul Cristian Terheș, joi, pe Facebook.
 
 
Deși observăm că un grup consistent de eurodeputați s-au abținut de la vot sau nu au participat la acesta, în asemenea chestiuni de viață și de moarte abținerea/absența echivalează cu aprobarea tacită a dezastrului.
 
În ajunul votării Raportului Matici, în fața Parlamentului U.E. de la Bruxelles a avut loc un protest de conștientizare despre adevăratele scopuri ale acestui demers legislativ. Eurodeputatul Cristian Terheș explica atunci: 
 
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
  • Orizont 24.06.2021 23:32
    Se apropie momentul in care ne vom retrage copiii din scolile sistemului. Moarte UE !
  • the elder 24.06.2021 23:51
    Dragi romani, am vrut Libertate,Egalitate,Justitie,
    culegem ce am semanat!!!
    Parca un blestem urmareste bunul popor roman, blajin si ingaduitor, omenos si ospitalier, vrednic si curajos, asa cum istoricii adevarati si iubitori de dreptate au adeverit prin condeiul lor!
    Nu sila ci groaza ma napadeste si imi pustieste sufletul azvirlinduma in adinca tristete si durere citind scrisele deputatului PNT CD, care are curajul, izvorit din datoria de roman ce ne reprezinta in Parlamentul European, oripilat mai mult ca sigur de lipsa de discernamint a colegilor sai de tipul Ciolos, sa ne detaileze pe mina cui sint lasate friiele si destinele atitor natiuni!!!
    Ma intreb: pina cind?! Am evoluat oare si neam apropiat de trecerea in alta dimensiune a fiintei umane?! sau am intrat in Saptamina lui Daniel si sintem sub umbrela Necuratului fara a simtii cit de periculoase sint astfel de legi impotriva firii?!
    Ce face si cum reactioneaza in primul rind Biserica Ortodoxa, de ce nu da de pamint cu astfel de parlamentari europeni alesi numai Basescu stie cum, caci imi vine in minte cum analfabeta sa fiica mai mica nea reprezentat mai deunazi la Bruxelle si aveti deja raspunsul pe jumatate!!!
    Toti banditii perindati prin politica romaneasca ne reprezinta chipurile interesele acolo si vedeti si dumneavoastra cum si cu ce rezultate si iar, retoric, ma intreb: pina cind, aceste bande de ciocoi si hoti, vechi si noi, vor mai linge din trupul atit de firav al bietei tari adusa la sapa de lemn, mai recent cu strazile pline de gunoaie si sobolani, oare nu vedeti, oameni buni cita bataie de joc de la alde : KJ, PLICULET, CLOTILDE, ISARESCU, L ORBAN, V CITU, ETC,ETC!
    PINA CIND?! Mai aveti putere sa rabdati, sa fiti batjocoriti, sa va bagati adevaratii patrioti in puscarii si pe banditi sai perpetuati la putere, pina cind veti mai rabda atita nedreptate? Pina cin puhoaiele de ape, incendiile si vaccinurile va vor duce la intilnirea cu Domnul?!
    Nu ati sesizat zimbetul grotesc si perfid al lui KJ, al Clotildei, al lui Plicusor, bataia de joc din coltul gurii lor?! Lipsa empatiei si a dragostei adevarate fata de semenii lor pe care dragostea lor de putere si inavutire ia transformat in Diavoli cu chip omenesc?! Trebuiesc sanctionati si inlaturati "democratic" si niciodata ei sau membrii ai familiilor distise ce sau hranit la tita tarii sa mai aibe dreptul de a candida sau lucra pt functii publice!! Nu sunt analist politic si nici mare cunoscator in tertipurile partidelor pokitice dar, ca o simpla comparatie, parca mai bine era pe vremea cind Dragnea si ai lui erau la putere, asta doar ca o comparatie la ultimii ani, de cind a preluat KJ si ai lui, totul, dar absolut totul nu este decit minciuna si scadere continua a nivelului de trai a majoritatii locuitorilor, care, inca nu pot intelege, cum de au putut sa voteze astfel de lichele!!!?
    O zi buna!!!
  • JoeB 25.06.2021 00:07
    "In Revolutia Rusa , Alexandra Kollontai a fost prima femeie in Sovietul Revolutionar din Petersburg si sub Lenin (homosexual pasiv, certificat in documentele NKVD) comisar pentru "bunastarea poporului", care a legalizat divortul si avortul provocat, a organizat case comune (existau si in Berlinul de Vest in anii '60 si ' 70) si a proclamat AMORUL LIBER, pentru a ELIBERA FEMEIA de "alegerea intre casatorie si prostitutie". In aceste case comune se practica sexualitatea libera, in sensul COMUNIST ca totul, inclusiv femeile, apartin tuturor, iar cei fideli erau considerati "reactionari". BOLSEVICII TREBUIAU SA CONTROLEZE EDUCATIA COPIILOR si sa-i faca astfel comunisti supusi. Femeile trebuiau SA MUNCEASCA IN PRODUCTIE, SI NU PENTRU SOTII SI COPII DE ACASA. [...] Fireste, excesele morale revolutionare au condus societatea rusa intr-un asemenea HAOS, incat s-a ajuns la o reactie contrara. Aceasta este deplansa violent de catre Wihelm Reich, revolutionarul sexual al Germaniei, INTRUCAT RUSIA NU MAI SERVESTE ACUM CA EXEMPLU PENTRU UTOPIA REALIZATA. Lamentatia lui Reich despre " reactia sexuala" in URSS la inceputul anilor '30 este interesanta, INTRUCAT TOATE MASURILE REVOLUTIONARE ALE BOLSEVICILOR [...] SE AFLA ASTAZI PE AGENDA POLITICA A CLASEI POLITICE GUVERNANTE. Wilhelm Reich deplange :
    - Paragraful asupra homosexualitatii a fost reintrodus
    - Intreruperea de sarcina a fost ingreunata
    - LIBERTATEA SEXUALA A TINERETULUI SOVIETIC SI "ILUMINAREA SEXUALA RATIONALA" A COPIILOR SI TINERILOR A FOST SUBMINATA DE "IDEOLOGIA ASCEZEI".
    - "FAMILIA FORTATA" a fost din nou sustinuta si reglementarea casatoriei din 1918 a fost anulata.
    - Colectivizarea educatiei copiilor a fost retrasa si responsabilitatea educationala raportata din nou parintilor.
    - "DISTRUGEREA TIPULUI DE SCOALA AUTORITARA" PRIN AUTOADMINISTRARE DE CATRE COPII A FOST SUSPENDATA.

    Reich a stiut ca astfel REVOLUTIA ESTE PERICLITATA, pentru ca el recunoscuse: "Procesul sexual al societatii a fost intotdeauna nucleul procesului sau cultural" ( "Die sexuelle Revolution"). Teoria libidoului a lui Freud a devenit teoria orgasmului a lui Reich, care - simpliplificata - sustine ca omul necesita un orgasm de 3 ori pe saptamana pentru a fi sanatos si ca subiect revolutionar sa poata construi societatea fara clase. Reich recunostea: " Familia patriarhala este locul de reproducere structural si ideologic al tuturor oranduirilor sociale, care se bazeaza pe principiul autoritatii. NU DISCUTAM EXISTENTA SAU INEXISTENTA LUI DUMNEZEU, ELIMINAM SIMPLU REPRIMAREA SEXUALA SI DIZOLVAM LEGATURILE COPIILOR CU PARINTII.""

    ------------------------------

    Alfred Kinsey, sado-masochist homosexual. Se automutila si era dependent de medicamente. Decedat in 1956. "Tatal sexologiei". Ce scria acest dement, finantat in principal de"Rockefeller Foundation",(Astazi exista in statul Indiana-USA, "Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Replication". Aici se gaseste cea mai mare colectie de pornografie din lume), vedeti mai jos: " Studiul indica faptul ca s-au inregistrat un numar de: a)14 orgasme in 38 de minute pentru un copil de 11 luni, b) 7 orgasme in 9 minute pentru un copil de 2 ani si c) 26 de orgasme in 24 de ore pentru un copil de 4 ani".

    Judith Reismann a dovedit evidenta (dupa 32 de ani !), si anume ca aceste date fusesera obtinute prin abuz sexual criminal asupra copiilor. Repercusiuni : a fost "out" de la American University.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    In 1971, activistul si proeminentul lider homosexual Frank Kameny, membru al Gay Liberation Front si co-fondator al Mattachine Society(MS) filiala Washington DC, intrerupe din nou conferinta Asociatiei Psihiatrice Americane strigand urmatoarea amenintare: „ Psihiatria este inamicul intrupat care poarta un razboi neobosit impotriva noastra.”

    MS (MS- organizatie fondata si afiliata in 1950 Partidului Comunist din USA)


    "Corectitudinea politica domina azi societatea americana ca un colos. Ea a cucerit ambele partide politice[...] si e aplicata prin forta multor legi si reglementari de stat. Ea controleaza aproape total cel mai puternic factor din cultura noastra, industria divertismentului. Ea domina atat invatamantul public, cat si pe cel superior: multe campusuri universitare sunt astazi niste mici Corei de Nord deghizate sub simbolurile excelentei". - William S.Lind
  • o.c. 25.06.2021 09:52
    Wilhelm Reich ”al Germaniei” și Frank Kameny au fost evrei.

    Reich este unul dintre cei cărora naziștii le-au ars cărțile. După ce a ajuns în SUA un judecător a dispus același lucru - arderea cărților publicate de Reich.
  • JoeB 25.06.2021 00:47
    "E de la sine înțeles că (persoanele LGBT) trebuie să aibă dreptul la căsătorie. Dar tot de la sine înțeles este că instituția căsătoriei nu ar trebui să existe. Lupta pentru legalizarea căsătoriei între persoane homosexuale presupune în general să mințim în legătură cu ce vom face cu căsătoria, odată ce aceasta ne va fi permisă – fiindcă mințim când spunem că instituția căsătoriei nu se va schimba. Aceasta este o minciună. Instituția căsătoriei se va schimba, așa cum și trebuie să se schimbe. De fapt, ea nici nu ar trebui să existe. Nu-mi place să-mi conduc viața după niște ficțiuni. Nu asta aveam în minte când mi-am declarat public orientarea sexuală, cu 30 de ani în urmă. Am trei copii care au cinci părinți – sau cam așa ceva – și nu văd de ce nu ar trebui recunoscuți toți acești cinci părinți. Nu văd de ce ar trebui să alegem doar doi dintre aceștia și să îi considerăm un cuplu oficial. În acest grup de cinci părinți, avem două gupuri cu dublă cetățenie, două grupuri cu trei… (Moderatoarea cere clarificări) M-am căsătorit în Massachusetts, cu fost mea parteneră, o rusoaică, în momentul acela noi având doi copii – unul adoptat, celălalt născut de mine. Ne-am despărțit după câțiva ani, iar după alți câțiva ani mi-am cunoscut noua parteneră, care tocmai a născut un copil al cărui tată biologic este fratele meu. Tatăl biologic al fetiței mele este un bărbat care trăiește în Rusia și pe care și fiul meu adoptiv îl consideră tată. Asftel, cei cinci părinți se împart în câte două grupuri de câte trei și au două cetățenii diferite… (Remarci din public, râsete) Realmente, mi-aș dori să pot trăi într-un sistem juridic capabil să reflecte această realitate. Iar aceasta nu cred că este compatibilă cu instituția căsătoriei." - Masha Alexandrovna Gessen, cunoscută susținătoare a drepturilor minorităților sexuale. Suedia 2012.
  • Sdv 25.06.2021 01:12
    Tristete maxima, revolta cat cuprinde, groaza si durere!...
    NU MAI AM CUVINTE.
  • total 25.06.2021 02:00
    Ne place sau nu, acesti indivizi care ne reprezinta la UE si au votat asa ceva, au fost votati de romani dintre noi, care si ei la randul lor , au avut parinti! Cu parere de rau acestia care din obedienta si lipsa totatala de demnitate au votat o astfel de mizerie dar si votantii lor, se vor face vinovati in fata celui care ne va judeca pe noi toti de pe acest pamant !
    Sa nu ne inselam ca nu va fi asa caci, DUMNEZEU, mincinos nu este ! Trist dar adevarat ,........
  • total 25.06.2021 02:08
    Tristetea este si mai mare caci solutii ar fi sa ne luptam cu aceste patetice fiinte umane care ne amaneteaza sufletele copiilor nostrii, dar noi romanii dorim asta ? RO EXIT oameni buni, nu mai avem nimic de pierdut ; am pierdut tot si suntem pe cale sa ne pierdem , familiile, copii, credinta, sufletul. Lucrurile se pot complica dar, ce mai conteaza cand te lupti lupta cea buna? DUMNEZEU, "cu mana tare si cu brat inalt"cum spune psalmistul, ne va izbavi ! Pentru copii, credinta si neam, merita sa mori, oricum, cu o moarte toti suntem datori! A lupta inseamna sa fi intelept ca sarpele si bland ca porumbelul cum gasim in cartile sfinte ; sa ne unim si incet, incet, sa ne izbavim de acest rau nesfarsit care a inceput sa-si verse duhoarea!
  • __ 25.06.2021 02:26
    ahaha. Să înțeleg oleacă în sens pozitiv rezultatul 'vo(r)tului: ăștia din Europa (lor) vor să își omoare copii, să își bată joc de puterea creatoare (de a naște) prin deviații sexuale (relații sexuale non-hetero) ș.a.m.d. și mie să îmi pese?!? De la un punct nu îmi pasă! Eu pot plânge, dar ei vor dispărea în mod natural, din păcate,  tot din Pronia lui Dumnezeu pentru că, e clar, ei aleg asta, în delirul lor. Moftu lor e delirul lumii, prevalența nebuniei, lumea zgomotului, strălucirilor.



    Plecăciune pentru cei ce au participat și respectă viața.
  • Dromihete 25.06.2021 07:08
    Hmmmm....acum sa-i vad pe parintei...cutitu' tocmai a inceput sa taie in os....Tot ca molustele o sa stati? Tot cu muguja o sa votati (cine o mai vota)? Tot pasivi in privinta protestelor si a miscarilor pentru apararea drepturilor umane si a drepturilor copiilor vostri o sa ramaneti? Tot lacomi, amorali, dezumanizati, cu dragoste pentru lacomia pantecului si nu numai, tot impotriva legilor firii si impotriva legilor creatiei veti trai? Se zice ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce, paradigma asta tocmai incepe sa se schimbe...La sfarsit de saptamana mi-as dori sa vad mai putitni oameni in mall sau la supermarket si mai multi la proteste sau la biserica( aici inclusiv cu copilasii de mana)...
  • Dumitru Lazar 25.06.2021 08:44
    Cei aflati la pozitiile 3, 4 ,5 sint cei mai infecti indivizi , mai spurcati decit cei care au votat pentru .
  • o.c. 25.06.2021 10:00
    Neomarxiștii vor călca în picioare familia și viitorul copiilor români mai ceva ca tancurile rusești în 44.

    Alte țări precum Ungaria sau Polonia au guverne și alte instituții care înțeleg că suntem în plin război și luptă pt viitorul popoarelor lor. România are Activenews și alte 4-5 saituri naționaliste.
  • Traiasca Romania Libera 25.06.2021 11:22
    Familia si valorile romanilor sunt calcate de ani buni, incepand cu marxistii dupa '47, si continuand cu neomarxistii dupa '89. Distrugerile sunt deja semnificative, dar, sigur, s-ar putea macar intrerupe acest proces inainte de a faceraf chiar totul. Trebuie parasit UE si NATO urgent, cat mai repede posibil, oar in loc relansate parteneriatele cu Polonia, spatiul iugoslav, Cehia, Slovacia si Ungaria, in masura in care vor renunta la pretentii teritoriale in Romania.
  • dan0418580 25.06.2021 12:04
    Va ganditi ca locuitorii din Sodoma au ajuns peste noapte in stadiul acela de degenerare sexuala cum nu se intalneste nicaieri in regnul animal?
    Procesul a fost si la ei treptat, pentru ca Dumnezeu a pus constiinta in fiecare om, iar acesta constiinta trebuia adormita.
    Doar prin acomodarea prin pasi mici au putut ajunge in final sa fie distrusi de Dumnezeu, pentru ca mai jos de atat nu se mai putea cobori si nici nu ii mai putea reeduca.
    Dumnezeu are dreptate sa distruga Pamantul, indiferent cat de minunat pare el in acest moment.
  • Rusi 25.06.2021 12:54
    Cei care i-au votat pe unii ca BOTOȘ, CIOLOȘ, GHEORGHE, MITUȚĂ, ȘTEFĂNUȚĂ, STRUGARIU, TUDORACHE au ceva pe constiinta ? Daca au.
  • Mihai Floarea 25.06.2021 13:28
    Nesupunerea civică este singura soluție deocamdată. Avem Biserica Ortodoxă alături, vom putea cere și politicienilor care au obligația ne reprezinte să protesteze împotriva aplicării acestor recomandări în Românuia, așa cum vor face, probabil, polititcienii polonezi și unguri. Să ne intensificăm rugăciunile individuale și colective și Dumnezeu ne va asculta rugile.
  • ioansperling 25.06.2021 15:12
    https://vrabiute.blog/2021/06/25/dupa-noi-potopul/
  • DANA Q 25.06.2021 16:50
    Se înmultesc motivele de/a dreptul aberante si cretine pentru a iesi din UE care,se dovedeste ca nu e altceva decat o adunatura de scursuri ale unei societati bolnave si deprevate,fara nici cel mai mic grad de bun simt.
Ultima oră

02:00

Ultimă Oră: Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), noii candidați la Primăria Capitalei! Alegerile de la București se încing

01:30

23 aprilie: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință. Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile. LA MULȚI ANI!

01:10

”Aveam 30 ani când viața s-a oprit. Când s-a lăsat cortina și ziduri au început să fie înălțate” - Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, martir anticomunist și mărturisitor ortodox al secolulul XX

00:30

ÎNDRĂZNEȘTE, VITEAZULE GHEORGHE! Cele 13 pătimiri ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe în iconografie

23:30

O profesoară îl apără din Olanda pe Vlad Țăranu, ”un stindard al iubirii de țară”: Scrisoare Deschisă către Ministerul Educației din România, direcția Colegiului Național "George Barițiu" Baia Mare și Inspectoratul Școlar Maramureș

23:10

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos a susținut conferința ”Povestiri din Sfântul Munte”, organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților - VIDEO

22:29

Subiți împreună! Un medic de pe Ambulanță din Italia a murit subit de infarct în timp ce resuscita un pacient care suferise un stop cardiac pe stradă

21:56

Primul pas spre eutansie legală în România? O lege ciudată a trecut de Senat: ”Terapia Durerii”!

21:32

Operațiune-fulger a Rusiei: Peste 20.000 de parașutiști iau cu asalt orașul ucrainean Ceasov Iar

19:59

Părintele Nicolae Tănase, replică incomodă la scandalul declanșat de progresiști

18:21

Fenomenul care ia amploare: Cazurile de cancer diagnosticate la persoane sub 50 de ani au crescut, la nivel global, cu 79%

17:30

Dan Puric conferențiază de Sfântul Gheorghe la Librăria Sophia. Marți, 23 aprilie 2024, orele 18.00, o nouă lansare în cadrul CONFERINȚELOR FAMILIA ORTODOXĂ

17:03

SUA, raport șocant: Planned Parenthood a încasat venituri de 2,9 miliarde de dolari anul trecut și a ucis în fiecare zi 1.075 de bebeluși în avorturi

16:20

Tragedie în lumea fotbalului! Milionarul Liviu Gălan, fostul finanțator al echipei FC Național, a murit la 68 de ani

15:59

Senatorul Claudiu Târziu, despre ”Codul de conduită pentru prevenția și sancționarea xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură”, adoptat de Ministerul Educației: ”Nebunie în stare pură! Devii fascist, legionar, rasist și xenofob”