Radu Moraru către Vasile Bănescu, punctual: Mai poate Biserica Ortodoxă Română, prin vocea d-voastra de purtător de cuvânt, să promoveze vaccinarea?

De Alexandra Păcurariu  /  

Foto Vasile Bănescu: Libertatea Ringier

Foto Vasile Bănescu: Libertatea Ringier

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul jurnalist și militant civic Radu Moraru, creatorul Nașul TV, îi adresează purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, dl. Vasile Bănescu, 7 întrebări. Având în vedere că Patriarhia este instituție publică, Vasile Bănescu este obligat să răspundă acestor întrebări potrivit Legii 544/2001. Iată-le:

În atentia:

BISERICII ORTODOXE ROMÂNE
D-lui Vasile Bănescu
Purtător de cuvânt al VACCINĂRII,


Scurt.

BAYER este pe locul 12 in TOPUL INDUSTRIEI PHARMA.


Stefan Oelrich, Președintele Bayer - divizia farmaceutică, a declarat că vaxinurile cu mesager ARN... NU SUNT VACCINURI (video mai jos)! Ele sunt, de fapt, TERAPIE GENICĂ și modifică lanțul ARN, adică

MODIFICA GENETIC OMUL !

CREAȚIA LUI DUMNEZEU

Întrebări:

1. Unde în BIBLIE scrie că așa ceva este pe Placul și Voia Lui Dumnezeu ?

2. Dumnezeu ne-a facut perfecți, după Chipul și Asemănarea Lui, pot "oamenii de știință" să ne faca "mai perfecți" decât Însuși Creatorul ?

3. Este adevărat că doar lucifer face asemenea promisiuni deșarte ?

4. Mai poate Biserica Ortodoxă Română, prin vocea d-voastra de purtător de cuvânt, să promoveze vaxinarea ?

5. Mai poate BOR sa rămână neutră sau este datoare să explice tuturor Creștinilor - ca aceștia, apoi, să aleagă Calea sau cealalta variantă?

6. Puteți să ne explicați ce este TRANSUMANISMUL ?

7. Sunteti de acord ca "știința" poate fi folosită împotriva Creației Lui Dumnezeu ?

Vă rog să răspundeti public și să ne informați apoi care este poziția BOR față de aceste vaccinari și certificatul verde și care este mesajul către toți enoriașii !

Sa fiți iubit!
Doamne Ajută !
Radu Moraru
15 Noiembrie 2021

Sursa: Canalul Telegram Nașul TV

Citiți și 50 de medici români atrag atenția asupra unei probleme de etică și conștiință religioasă: Toate vaccinurile anti-Covid distribuite în România au folosit fie în etapele de producere, fie în testarea eficacității lor linii celulare de la COPII AVORTAȚI

VIDEO cu Stefan Oelrich, președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer, la Summitul Mondial al Sănătății din acest an, care a avut loc la Berlin în perioada 24-26 octombrie și a găzduit 6.000 de persoane din 120 de țări:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Ciprian Andor 15.11.2021 22:05
    Cocălărie și în BOR! Ori îți conduci oile pe calea lui Dumnezeu ori ești cocălar și purtătorul de cuvânt fetița ta sau peștele tău! Nu merge că lăsăm medicii să-și facă treaba când prin cancelaria ta trec informații prețioase cu mult timp înainte de impact,sau nu ? Știe de mult de toată haznaua aceasta încă de la întâlnirile cu papa!
  • Lolek Bolek 15.11.2021 22:37
    Noile antivirale marchează un punct de cotitură al pandemiei Covid. Ce caracteristici au medicamentele produse de Merck și Pfizer

    https://www.smartradio.ro/noile-antivirale-marcheaza-un-punct-de-cotitura-al-pandemiei-covid-ce-caracteristici-au-medicamentele-produse-de-merck-si-pfizer/

    Am mai scris despre "pastila" numita Molnupiravir.

    Sa vedem ce ne mai spun "ei":

    [...]Molnupiravir este un promedicament – adică se transformă în forma sa activă atunci când ajunge în interiorul celulelor. Din acel stadiu, este încorporat în materialul genetic al virusului, căruia îi perturbă capacitatea de replicare. Erorile se acumulează în materialul genetic al virusului, un proces cunoscut sub numele de „catastrofa erorilor”.[...]

    Ce face acest "promedicament"?

    Face exact ce face si "zeama" Moderna (MODErna = Modificare ARN), adica editare genica.

    Ei spun ca editarea genica se face "în materialul genetic al virusului". Ce garantie avem ca, editarea genetica se rezuma doar în materialul genetic al virusului? Virusul este in om, cand se produce editarea genetica. De unde stim ca editarea genetica se opreste strict la materialul genetic al virusului si nu se propaga in exteriorul materialului genetic al virusului?

    Intreb ca un habarnist, ca nu ma ocup de biologie moleculara si editare genica. Eu vand cartofi la taraba...

    Cand vrei sa dai "pastila" la 7 miliarde de oameni, TREBUEI sa le raspunzi la orice intrebare iti pun acestia si sa le DOVEDESTI cu probe de necontestat.

    De cand au incepul PLANdemia nu aud decat asta, din gura "stiintificilor": "noi credem ca", "noi speram ca".
    In religie "crezi". In stiinta dovedesti, cu probe masurabile, repetabile, palbabile, etc.

    Asta nu este stiinta, cand "stiintificii" spun "noi credem ca", asta este religie!
    Asta este "RELIGIA COVRIG"!

    Asta este religia unui "dumnezeu necunoscut", la care se inchinau atenienii pe vremea lui Pavel.
    Acest "dumnezeu necunoscut" pentru stiintifici, este SATANA = Tatal minciunii.

    Fundația Gates investește o avere într-o pastilă anti-COVID

    https://blacknews.ro/fundatia-gates-investeste-o-avere-intr-o-pastila-anti-covid/

    [...]Fundația Bill și Melinda Gates a anunțat miercuri o investiție de până la 120 de milioane de dolari pentru a facilita accesul țărilor sărace la un tratament promițător împotriva COVID-19, care este administrat sub forma unor pastile, informează AFP, potrivit agerpres.

    Laboratorul american Merck a dezvoltat un medicament, Molnupiravir, care reduce foarte mult riscul de spitalizare și de deces atunci când este administrat în primele zile după infectarea cu noul coronavirus.[...]

    Daca "ei" cred ca, atunci eu NU cred ca "pastila", in care Kill Bill a investit 120 milioane de dolari, este pentru binele meu!

    Cand investesti bani, o faci ca sa scoti profit. Nu ca sa faci "bine". Drumul spre iad este pavat cu intentii bune.

    [...]Probabil că țările bogate vor plăti 700 de dolari pentru un tratament de cinci zile[...]

    Punct!
  • Razvan Adrian 16.11.2021 08:58
    In stiinta e loc de greseala. Toata lumea greseste in orice domeniu. Gresesc constructorii de avioane si mai fac cate o eroare de mor zeci de oameni, gresesc constructorii de masini si se mai retrag de pe piata mii de masini cu defectiuni de servo frana, gresesc producatorii de telefoane mobile de te trezesti ca iti pusca bateria la ureche si au gresit producatorii din industria farmaceutica de s-au retras de pe piata zeci de medicamente, "revolutionare" si ele la acea vreme...
    Nu vad de ce nu ar fi loc de greseala si in industria farmaceutica inca odata.
    Problema e ca acesti producatori refuza sa-si asume vreo vina, totul e preluat de guvern care iti inmaneaza mai departe o declaratie pe propria raspundere, adica da vina pe tine ca te-ai vaccinat desi tot el te obliga sa o faci. De aici vine toata problema si aici e marea ipocrizie. Vrei profit maxim cu minima asumare, sau deloc. Si ma mai sperie fraza aia. Sunt sigure si eficiente. Dar mai mult partea cu sigure, intr-o lume in care nimic nu e sigur. Nu ai siguranta nici ca peste o ora nu va ploua cu grindina cat merele.
    Nu sunt genetician dar stiu sigur ca natura nu e o stiinta precisa, predictibila iar noi oamenii facem parte din ea intru totul, tocmai de aceea e greu sa prezici cum se va comporta natura din tine la ceva artificial, manipulat. Problema e ca omul in aroganta lui crede ca a descifrat toate misterele lumii si a vietii dar el deabia a descoperit apa la toaleta. Nu e capabila stiinta sa inteleaga acea parte spirituala, ezoterica, energetica si multe alte fenomene din natura dar vor sa ma convinga ca joaca lor de-a cromozomii e sigura.

    Si da, totul duce spre modificarea genetica. E evidenta treaba asta altfel nu ar insista sa faci rapel cu pfizer dupa johnson si nu ar fi scos de pe piata astra zeneca, nu o zic ca alea erau mai bune dar totusi nu vad logica de a baga un ser cu arnm supa un ser clasic desi stii ca cel cu arnm nu e eficient daca il faci doar odata, dovedid prin teste plus ca se combina doua tehnologii diferite lucru pe care sunt convins ca absolut nimeni nu a facut vreun test. E cat se poate de clar ca ARNM e calul troian cu care vor sa cucereasca ceva la oameni. Totul era pregatit, premeditat. Ce urmaresc mai exact? Numai ei stiu. Restul sunt doar presupuneri.
  • Lolek Bolek ► Razvan Adrian 16.11.2021 14:19
    Uite cum vad lucrurile, pe scurt, la cei ai scris:

    "In stiinta e loc de greseala. Toata lumea greseste in orice domeniu."

    De acord, omul este su(S)pus greselii, sub legea pacatului si smortii, a pomului cunostintei binelui si raului.

    "Nu vad de ce nu ar fi loc de greseala si in industria farmaceutica inca odata."

    Corect, din cauza celor mai sus expuse. Suntem fiinte finite cu intelegere finita, chiar daca noi nu vrem sa recunoastem, din mandrie.

    "Problema e ca acesti producatori refuza sa-si asume vreo vina"...

    Din nou, foarte corect, lumea vorbeste despre acesta situatie absolut nefireasca. Daca eu gresesc la job-ul meu, patronul imi spune "la revedere". Poate ma iarta odata, de doua ori, dar la final isi cauta un muncitor mai priceput. Sunt meserii, in care greseala ta poate costa viata altora si meserii in care greseala umana nu afecteaza viata semenilor. Dar aici vorbim despre inocularea unor seruri (inca experimentale, oricat vor sa minta despre cel Pfizer / Comirnaty) in 7 miliarde de pamanteni. Daca ceva nu merge bine, inseamna ca exista posibilitatea, teoretic vorbind, sa se produca ce am fost avertizati aici:

    Marcu 13:20

    20. Și de nu ar fi scurtat Domnul zilele acelea, n-ar scăpa niciun trup.....

    "Sunt sigure si eficiente. Dar mai mult partea cu sigure, intr-o lume in care nimic nu e sigur. Nu ai siguranta nici ca peste o ora nu va ploua cu grindina cat merele."

    Au facut teste de laborator, pe diverse animale. Din ce au spus oficial, toate animalele de test au fost omorate, dupa diferite perioade de timp, pentru fi disecate si studiate posibilele urmari provocate de aceste seruri experimentale. Astfel incat, la ora actuala, nu mai sunt in viata animale inoculate, care sa fie studiate peste cativa ani si sa traga concluzia daca sunt sau nu efecte adverse. Singurele "animale de test" care vor mai fi in viata, peste cativa ani, vor fi oamenii.

    Exista posibilitatea, ca prin inocularea tuturor oamenilor, "sa nu scape niciun trup". Noi ignoram aceasta informatie, eeh, prostii...de ce oare am fost atat de franc avertizati, impotriva acestei posibilitati, de catre Mantuitorul?

    Pentru ca aceasta situatia s-a mai intamplat, in trecut!
    Nu suntem la prima experienta de editare genetica.

    Pana sa trecem la oameni, am editat genetic plante si animale. Pe multe dintre acestea le consumam de ani de zile. Acel material genetic modificat genetic, din plante si animale, ne modifica si pe noi. Esti ceea ce mananci si bei. Oamenii au impresia ca daca spui ca vom fi/suntem deja modificati genetic, nu o sa mai fim oameni. O sa fim, cel putin in aparenta. Nu o sa ne transformam in cimpanzei sau lacuste. Dar rosia modificata genetic, care arata tot ca o rosie, nu mai este rosia pe care o stiam noi, nu mai are acelasi gust, aceeasi aroma, nu mai are aceleasi seminte. Arata ca o rosie dar nu mai este o rosie! Asa este si cu omul.

    Ce s-a intamplat in vechime, pe vremea lui Noe?

    Textul este foarte lapidar, insa ne lasa sa intelegem un adevar teribil, modificarea genetica a tuturor "trupurilor", de la om pana la animal!

    Facerea (Geneza) - Cap. 6

    11. Pământul însă se stricase înaintea feței lui Dumnezeu și se umpluse pământul de silnicii.
    12. Și a căutat Domnul Dumnezeu spre pământ și iată era stricat, căci tot trupul se abătuse de la calea sa pe pământ.

    Tot trupul, ca si in Marcu 13:20 - acelasi cuvant. Toata "carnea".

    "E cat se poate de clar ca ARNM e calul troian cu care vor sa cucereasca ceva la oameni. Totul era pregatit, premeditat. Ce urmaresc mai exact? Numai ei stiu. Restul sunt doar presupuneri."

    Nu sunt presupuneri.
    Da, mARN este calul troian ("aveti grija la darurile grecilor" = "darurile" necredinciosilor), cu care vor modifica trupul / carnea, ADN-ul omului.
    Stiintificii de astazi vor sa ne ofere un dar / in dar, o inoculare "gratuita" (tot din taxele suportate de oameni), o oferta de "sanatate", la o criza pe care tot "ei" au planuit-o si infaptuit-o

    Daca citesti Biblia, cartea Apocalipsa in special, o sa vezi ca si noi stim, nu doar "ei". Apocalipsa inseamna revelatie / „ridicarea voalului” => ca sa ne dezvaluie planurile criminale ala duhurilor rautatii din vazduh (locuri ceresti).

    Au aruncat un "voal" peste omenire, ca sa nu li se vada uneltirile criminale, insa:

    Apocalipsa 1:1. Descoperirea lui Iisus Hristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi cele ce trebuie să se petreacă în curând, iar El, prin trimiterea îngerului Său, a destăinuit-o robului Său Ioan, adica noua tuturor!

    Apocalipsa 22:10. Apoi mi-a zis: Să nu pecetluiești cuvintele proorociei acestei cărți, căci vremea este aproape.

    Apocalipsa 1:3. Fericit este cel ce citește și cei ce ascultă cuvintele proorociei și păstrează cele scrise în aceasta! Căci vremea este aproape.

    Noi astazi traim aceasta vremuri.
    Asa inteleg eu. Vom vedea...
  • Razvan Adrian ► Lolek Bolek 16.11.2021 15:14
    Posibil sa fie vremea recoltei, nu zic nu, dar nu e nici un stres oricum mai devreme sau mai tarziu tot murim iar un fel de socoteala tot vom da candva. Mie nu imi place amanarea. Nu stiu de ce altor oameni le place sa amane lucrurile de care nu scapa.
    Suntem doar trecatori pe-aici, ducem in spinare o experienta pe care ne-am ales-o ca suflet, ne dam testul si bye bye. Important e sa nu ne pierdem sufletul pe drum, sa ne trezim pe lumea cealalta alterati, sa nu ne mai dam seama ce s-a intamplat cu noi pe parcurs dupa ce am venit cu atata convingere si ne-am incarnat pe pamant. Eu doar de asta imi fac griji. Sa nu imi pierd partea spirituala si naturala. Sa pot sa raman integru indiferent de cate valuri de schimbari vor veni si ce decizii vor lua.
  • Orizont 15.11.2021 22:52
    Bravo d-le Moraru ! Conducerea BOR trebuie scoasa din apele tulburi in care se scalda si sa renunte la formalism.
  • Nenea Iancu 15.11.2021 22:58
    Biserica lui Vasile Banescu este B.Q.R.
  • Lolek Bolek 15.11.2021 23:16
    O scurta opinie, referitoare la intrebarile dl Radu Moraru, către dl Vasile Bănescu.

    [...]Stefan Oelrich, Președintele Bayer - divizia farmaceutică, a declarat că vaxinurile cu mesager ARN... NU SUNT VACCINURI (video mai jos)! Ele sunt, de fapt, TERAPIE GENICĂ și modifică lanțul ARN, adică MODIFICA GENETIC OMUL![...]

    1. Unde în BIBLIE scrie că așa ceva este pe Placul și Voia Lui Dumnezeu?

    Omul modern, "stiintific", editeaza genetic Creatia.

    "Stiintificul" sparge "softul vietii" si patrunde NEAUTORIZAT intr-un sistem de operare (OS), pe care nu l-a creat "stiintificul".

    Apoi, "stiinta" pomului cunostintei binelui si raului, propune omenirii (toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi), sa accepte panaceul ei.

    Sa vedem ce scrie in Sf Scriptura - doar un singur exemplu, ca e tarziu:

    Cartea a patra a Regilor - Capitol 1

    1. După moartea lui Ahab, Moabul s-a răzvrătit împotriva lui Israel.
    2. Iar Ohozia, căzând printre gratiile foișorului său cel din Samaria, s-a îmbolnăvit și a trimis soli și le-a zis: ?Duceți-vă și întrebați pe Baal-Zebub, zeul Ecronului: Mă voi însănătoși eu oare din boala aceasta?" și aceștia s-au dus să întrebe.

    Ce a facut acest rege necredincios?
    S-a imbolnavit.
    Ok, se poate intampla oricui, nimic nefiresc in lumea pacatului si a mortii.

    Ce decizie a luat, cand s-a imbolnavit?

    ...a trimis soli și le-a zis: ?Duceți-vă și întrebați pe Baal-Zebub, zeul Ecronului: Mă voi însănătoși eu oare din boala aceasta?...

    Pe cine a intrebat imparatul daca se va insanatosi?

    L-a intrebat pe Baal-Zebub (zeul Ecronului), adica l-a intrebat chiar pe Satana (Baal-Zebub)!!!!

    Si-a pus el increderea in Dumnezeu? L-a intrebat pe Dumnezeul poporului sau? Nu.

    Il avea la indemana chiar pe proorocul Ilie, stia ce facuse acesta in trecut, insa nu l-a chemat sa il intrebe pe omul lui Dumnezeu.

    De ce astazi lumea cauta "panaceul" in lumea stiintifica, condusa de catre Baal-Zebub?

    Din necredinta!
    Din necredinta ca Dumnezeu, care este VIATA, poate sa vindece!

    Ce a patit cel ce si-a pus increderea in "stiinta" lui Baal-Zebub?

    3. Atunci îngerul Domnului a zis către Ilie Tesviteanul: „Scoală și ieși înaintea trimișilor regelui Samariei și le spune: Au doară în Israel nu este Dumnezeu, de vă duceți să întrebați pe Baal-Zebub, zeul Ecronului?
    4. De aceea așa zice Domnul: Din patul în care te-ai suit, nu te vei mai coborî, ci vei muri". Și s-a dus Ilie și le-a spus.

    17. Și apoi a murit Ohozia, după cuvântul Domnului pe care l-a rostit Ilie.

    Solutia omenirii nu este la "pomul cunostintei binelui si raului", ci la "pomul Vietii", in Hristos Iisus.
    Aceasta ultima solutie este "pe Placul și Voia Lui Dumnezeu".

    Ma opresc aici.
  • Mirror 16.11.2021 00:24
    Magistral :-)
    Doamne ajută!
  • PR. ALEXANDRU 16.11.2021 10:46
    ÎNTREBAREA NR 8 :

    CUM PUTEȚI PROMOVA, DOMNULE BĂNESCU, SUBSTANȚE ("VACCINURI") CARE CONȚIN CELULE DIN FETUȘI AVORTAȚI?

    ȘTIAM CĂ BISERICA LUPTĂ ÎMPOTRIVA AVORTURILOR, NU CĂ ÎȘI ÎNDEAMNĂ CREDINCIOȘII SĂ-ȘI INJECTEZE IN ORGANISM CELULE DE LA COPII AVORTAȚI.
  • Rusi 16.11.2021 13:47
    Conducerea BOR trebuie sa-l dea afara.
  • RomeoB 16.11.2021 13:51
    Mai multa atentie cu cei care-i promovati ! Dl Radu Moraru dupa ce l-a siustinut pe Basescu la presedentie pana-n panzele albe, a facut propaganda agresiva si sectelor neoprotestane pe canalul sau TV din Canada.
    Declaratiile domnului Banescu nu trebuie luate in considerare ! Sunt convins ca ii pare rau de cele spuse.
    IMPORTANT E SA NU MAI REPETE DE ACUM INCOLO. MACAR SA TACA IN PRIVINTA VACCINURILOR !
  • RomeoB 16.11.2021 15:00
    In anii '80, cand Ceausescu a darmat vreo 20-30 de biserici in Bucuresti, IPS Antonie Plamadeala a facut cateva vizite in occident. I-au fost luate mai multe interviuri de catrea ziaristi, si de fiecare data se punea cu insistenta intrebarea: S-AU DARMAT BISERICI [evident ortodoxe] IN BUCURESTI ? INVARIABIL IPS Antonie Plamadeala AFIRM: NU S-AU DARMAT !
    Era de pe atunci evident ca RXISTAU MARI PRESIUNI DIN PARTEA SECURITATII. BISERICA AR FI AVUT MULT MAI MULT DE SUFERIT, DACA IPS AR FI SPUS ADEVARUL ( -Europa libera periodic la emisiunea de duminica seara de la ora 18.00 dadea lista bisericilor distruse; era mediatizata periodic incarcerarea parintelui Gheorghe Calciu pt ca protestase contra daramarii Bisericii Enei ) dar IPS Antonie era constrans de situatie.
    Probabil ca din partea purtatorului de cuvant al Patriarhiei vom mai auzi multe minuni. Dar este clar ca el este un paratraznet, care ii ajuta pe ierarhi sa nu se compromita. VOCILE AUTORIZTE DE IERARHI CARE AVERTIZEAZA SUNT: IPS TEODOSIE, PS AMBROZIE SI MAI CAUTATI PE INTERNET...
  • Filipe ► RomeoB 06.12.2021 00:24
    Vrei să îi răspunzi lui Romeob ( ultimul comentariu din știrea asta) din partea mea (4), că nu îmi găseste adresa de mail google să mă autentific cică. Ms

    Foarte optimistă expunerea dvs.,și conform celor mai mari principii ale Noului Legământ ( Credința, Nădejdea și Dragostea), ce creștin ortodox nu și-ar dori să fie așa cum presupuneți?
    Însă trebuie avut în vedere faptul că la prima venire a lui Hristos, sinedriul era foarte "infectat" de ( putere, control, autoritate, scaun, etc), așa încât, ipotetic vorbind, dacă "sinedriul" actual nu ar fi la fel de "infectat", nu ar fi încă nevoie să vină Hristos a doua oară, deoarece în mod logic , cei care au primit cheile Împărăției Cerurilor, ar menține pacea pe pământ.
    Ori acum ,numai pace nu e.
    Oare, a tace, când trebuie să marurisești Adevarul, sau a desemna pe altul să mintă în locul tău, nu e lepădare?
Ultima oră

21:30

In Memoriam Profesorul Radu Ciuceanu: TESTAMENT DUHOVNICESC

21:00

DE ZIUA LUI RADU CIUCEANU (16 aprilie 1928- 12 septembrie 2022). Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului al Academiei Române așteaptă să i se atribuie, postum, numele său

20:29

Profesor emerit japonez, mesaj către lume: “Utilizarea frauduloasă a terapiei genice experimentale la persoanele sănătoase, o încălcare extremă a drepturilor omului”. Vaccinurile ARNm au provocat vătămări fără precedent în istoria omenirii - VIDEO

19:13

Panică la Iași: O trotinetă electrică a explodat într-un apartament și a provocat evacuarea a 25 de persoane și arsuri unui bărbat de 30 de ani

18:30

16 aprilie: 145 de ani de la nașterea lui Gala Galaction, preotul prozator, traducător al Sfintei Scripturi

17:16

“Verificatorii de fapte” parteneri ai Facebook, printre care UE, susțin în mod perfid că activitatea lor nu este Cenzură – însă faptele îi contrazic flagrant

16:00

16 aprilie: Sfintele Mucenițe Fecioare Agapia, Irina și Hionia. Sfinții Felix episcopul, Ianuarie preotul, Furtunat și Septemiu

14:29

Morți subite în magistratură: Procurorul Pavel Palcu a murit la 70 de ani, după un AVC făcut în decembrie. Fostul procuror Doru-Viorel Ursu, mort subit la 71 de ani. Avocatul Dumitru Rădescu, fost judecător, mort la numai 58 de ani

13:25

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța

13:19

Putin a numit un nou ambasador la București. Cine este Vladimir Lipaev

13:06

Iranul amenință cu arme nucleare? ”Sioniștii vor primi un răspuns în câteva secunde”

12:17

Imaginile groazei de la spitalul Al-Shifa, după retragerea armatei israeliene. Cadavrele sunt efectiv peste tot

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte