Pusă la zid de SISTEM, Dr. Flavia Groșan continuă dezvăluirile: ”Au blocat un antibiotic care AR FI DISTRUS COVIDUL! Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie?” Curajoasa doctoriță bihoreancă tratează cu umor ticăloșiile. SOLIDARITATE!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog Flavia Groșan este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ”.

Cu toate acestea, medicul din Oradea tratează cu un umor fin toată situația, pe pagina sa de Facebook. Mai mult: ea continuă seria de dezvăluiri cu privire la tratamentele defectuoase care au dus la moartea în masă a bolnavilor de Covid.

Reamintim actualizarea știrii de ieri seară: Colegiul Medicilor din România, filiala Bihor, s-a autosesizat față de punctul de vedere expus de dr. Flavia Groșan din Oradea pentru Național.ro și o va audia în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională în ședința de luni, 22 martie, de la ora 14:00. Doctorița specializată în pneumologie și bronhologie va fi invitată să își exprime în scris argumentele medicale vizavi de expunerea profesională din mai multe domenii medicale (inclusiv de Anestezie Terapie Intensivă), se arată într-un comunicat publicat de Bihon.ro

ACTIVENEWS se solidarizează cu Doamna Doctor Flavia Groșan și, în baza acestui text, la sugestia cititorilor noștri, vă atașăm coordonatele unde puteți să vă exprimați, de asemenea, solidaritatea, respectiv față de „colegii” ei care s-au antepronunțat și vor să o cerceteze pentru „Derapaj”!

 
Cunoscutul avocat Iulian Urban a anunțat deja: „In fata atacului mizerabil la adresa dnei dr. Flavia Grosan, ne solidarizam cu dansa si daca are nevoie avocatii cu care colaboreaza Asociatia de Asistenta pentru Consumatori, ii stau la dispozitie sa o apere!
Toti trebuie sa ne aparam medicii care denunta sistemul criminal si corupt!”
 
 

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că, deși medicul pneumolog este implicat și dedicat pacienților, ei „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național, contrazicând și chiar combătând toate protocoalele naționale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.
 
Medicii bihoreni aliați în Colegiul care apără orbește „protocoalele naționale și internaționale” nu au explicat în comunicat în ce fel o opinie medicală separată e de natură să „ofenseze” întreaga breaslă a pneumologilor și de ce niște simple declarații „contravin eticii și deontologiei profesionale” mai mult decât ar face-o niște tratamente care omoară oameni. Până la momentul publicării actualizării, dr. Flavia Groșan nu a avut încă o reacție frontală, dar vă vom ține la curent!

Astăzi, în paginile ziarului Național, coleaga noastră de presă Claudia Marcu difuzează o serie întreagă de dezvăluiri cu privire la malpraxistul din spitale în cazurile de Covid. Vă recomandăm:

Omor cu premeditare. Au dat Kaletra bolnavilor hepatici - Daniela Nuțu a anunțat că va face plângere penală împotriva medicului care l-a tratat pe fratele ei decedat, a Spitalului Malaxa, dar și a Ministerului Sănătății. Aceasta acuză că administrarea medicamentului Kaletra din protocolul Covid în cazul insuficienței hepatice a provocat moartea fratelui ei, în vârstă de 50 de ani.

Medicii ne cheamă în spitale. Preferăm să murim acasă! - Conducerea unui spital bombardat cu plângeri penale de malpraxis, deconturi fictive și ucidere din culpă a cerut presei să înceteze campania de denigrare. Pe motiv că pacienții se tem să se mai interneze. Și au toate motivele să se teamă, pentru că intrarea în spital echivalează cu o intrare pe culoarul morții.

„Cazurile tot mai multe care ajung la redacția ziarului Național au ajuns să mă copleșească” - scrie colega noastră. „Cruzimea, cinismul și dezumanizarea medicilor din spitale depășesc orice limită a imaginației. Și da, vorbesc la modul general, pentru că, în loc să facă un pas în față și să denunțe crimele din unitățile sanitare, medicii au făcut front comun în apărarea celor care au comis astfel de fapte. Știu că mai avem încă medici dedicați, profesioniști și cu dragoste de oameni, dar faptul că ei tac mă intrigă, pentru că asta îi face și pe ei complici ai sistemului.”

ACESTA ESTE ȘI CAZUL DE LA ORADEA, unde tot „medici” au sărit la gâtul unei colege CARE SALVEAZĂ VIEȚI, spre deosebire de mulți alții, care au băgat oameni sănătoși în mormânt, în saci negri, smulși satanic de lângp apropiați și pe ultimul drum.

Între aceste dezvăluiri și noul episod cu doctoriția curajoasă de la Oradea:

Medicul Flavia Groșan: ”Au blocat un antibiotic care ar fi distrus Covidul!”

În 2016, întreaga comunitate medicală din lume aștepta cu entuziasm aprobarea unui antibiotic de generație 4, care ar fi urmat să spulbere produsele similare de pe piață. Medicii români, care au participat la studiile clinice, ne spun că acest medicament s-a dovedit extraordinar în tratarea tuturor pneumoniilor, fiind convinși că antibioticul ar fi distrus Covidul.

Solitromicina, regina absolută a tuturor antibioticelor, a fost blocată suspect de FDA, Agenția americană a medicamentelor, după ce a trecut toate studiile clinice și s-a dovedit a avea un efect incredibil în tratarea tuturor tipurilor de pneumonii. ”Urmează să apară macrolidul de generația a IV-a. Eu aici am învățat, am participat la acest studiu în 2002-2003. Iar acest antibiotic stă ascuns în dulapurile FDA, care nu-i dă drumul. Când va apărea acel antibiotic va fi un bum pe piața antibioticelelor. Eu l-am simțit din studiul clinic, este extraordinar macrolidul de generația a IV-a. Din 2016 s-a încheiat studiul și tot atunci au crescut acțiunile Cempra, că se aștepta intrarea pe piață a Solitromicinei. Dar la ședința FDA s-au mai cerut câteva studii. De ce? Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie? Medicamentul este extraordinar pe tot ce înseamnă pneumonii virale și atipice, tot ce înseamnă Covid, chiar și pe pneumonii bacteriene va merge. Este un medicament ieșit din comun. Eu când și când mai mă uit pe FDA să văd ce se mai întâmplă. Este cu mult peste claritromicină, pe care o folosesc acum în schema de tratament Covid. Dacă ar da drumul solitromicinei ar fi însă mult mai ușor de tratat Covidul”, ne spune dr. Flavia Groșan, specialist pneumolog și bronholog.

Retragere dubioasă

După ce în 2016 compania Cempra Pharmaceuticals a depus cerere de autorizare a antibioticului de generație 4, solitromicina, la Comitetul pentru medicamente de uz uman al Agenției Europeane a Medicamentului, la scurtă vreme cererea a fost retrasă de producător. Astfel, în data de 27 martie 2017, Triskel EU Services Ltd a informat oficial Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) că dorește să își retragă cererea de autorizare de punere pe piață pentru Solithromycin Triskel EU Services, destinat tratamentului pneumoniei comunitare, al antraxului prin inhalare și al tularemiei prin inhalare. În scrisoarea prin care înștiințează agenția cu privire la retragerea cererii, compania a declarat că hotărârea sa de a retrage medicamentul are la bază o solicitare din partea Agenției pentru Alimentație și Medicamente din Statele Unite, prin care i se solicită furnizarea de date suplimentare privind siguranța, care să susțină autorizarea medicamentului în SUA. Compania anunța atunci că intenționează să includă aceste date într-o nouă cerere de autorizare de punere pe piață în UE.

 

Împiedică dezvoltarea bacteriilor

Solitromicina acționează blocând producerea de proteine bacteriene și împiedicând astfel dezvoltarea bacteriilor. Compania producătoare a prezentat date din trei studii, care au cuprins în total 1.855 de pacienți cu pneumonie comunitară, în cadrul cărora Solithromycin Triskel EU Services a fost comparat cu alte antibiotice (levofloxacină și moxifloxacină). Nu s-au efectuat studii pe pacienții cu antrax prin inhalare sau cu tularemie prin inhalare, iar compania a prezentat date din studii de laborator. Îngrijorarea Comitetul pentru medicamente de uz uman la momentul depunerii cererii de autorizare se referea la faptul că nu fuseseră prezentate suficiente date în sprijinul utilizării medicamentului pentru antrax prin inhalare și tularemie prin inhalare. De asemenea, existau îngrijorări că solitromicina ar putea fi nocivă pentru ficat. Din 2017 până în prezent, solitromicina a dispărut efectiv de pe radarele medicale, iar întrebarea rămâne la fel de obsedantă: oare de ce?

Național

PENTRU A VA EXPRIMA SOLIDARITATEA puteți transmite ce gândiți celor care o cercetează: 

 • Colegiul Medicilor Bihor:
 • https://www.cmbihor.ro/
 • Biroul Executiv CM Bihor:
 • Președinte: Șef Lucrări. Dr. Pantiș Carmen, medic primar ATI
 • Vicepreședinte Departament Profesional-Științific: Conf. Univ. Dr. Ritli Ladislau, medic primar Pediatrie; medic specialist Oncologie medicală; medic specialist Sănătate publică și management
 • Vicepreședinte Departament Jurisdicție Profesională: Dr. Bembea Șerban Marius, medic primar O.R.L
 • Vicepreședinte Departament Economico-Social și Asigurări de Sănătate: Țăgureanu Grigore Adrian, medic specialist Medicina generala pediatrie.
 • Secretar: Dr. Bocaniciu Marius Silviu, medic primar medicină de familie si:
 • Comisia de disciplină a CM Bihor:
 • Președinte: Dr. Mihalache Gabriel Constantin, medic primar medicină legală
 • Dr. Bako Gabriel Cristian, medic primar Nefrologie
 • Dr. Brisc Ciprian Marcel, medic primar Gastroenterologie
 • Dr. Daina Lucia Georgeta, medic primar Sănătate publică și management sanitar
 • Dr. Șuteu Corina Lăcrimioara, medic primar medicina muncii
 • Dr. Vîlceanu Alexandru Narcis, medic primar medicină legală
 • Dr. Rahota Daniela, medic primar igienă, medic specialist Sănătate publică și management
 • Contact: office@cmbihor.ro
 • +40 772 230685
 • +40 772 210916
 • Au si alte numere de telefon pentru a-i contacta, vedeti pagina de web.
 • Dumnezeu sa fie cu doamna doctor!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Andrei-NicolaeMihai 18.03.2021 14:04
  Doamna este absolut savuroasă! Precum este orice om liber și rațional (rarisimă specie)!

  O gură de aer proaspăt în epoca post-adevăr a analfabetismului funcțional generalizat! O rază de speranta pentru oamenii încă vii și cu gândire:

  https://youtu.be/eiuJffWjke8
 • Lykon 18.03.2021 16:49
  Medicii au ajuns o tagma profesionala abjecta, aroganta, trufasa. Ei formeaza azi echivalentul Inchizitiei de trista faima.
  In fata "tribunalului" lor vor s-o linseze public pe aceasta doctorita care a salvat vieti, nu a ucis cu buna stiinta.
  Nimic mai absurd, mai ridicol decat a obliga medicii de pe intreaga planeta sa foloseasca un singur protocol terapeutic, standard, care s-a dovedit abundent ca fiind letal in majoritate, criminal adica.
  Medicina este (si) o arta, trateaza indivizi particulari, nu boala in general, abstract.

  Pentru cei cativa medici cu integritate, cum este si Dr. Grosan, tot respectul!
  Domnul sa va ocroteasca de vulturii care vor sa va distruga...
 • Rusi 19.03.2021 11:20
  Cei care o critica sunt niste vietati abjecte sau au interese cu Big Pharma.Astia ar trebui verificati.
Ultima oră

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos