Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice. Să nu le acceptați! Național: Cine nu se vaccinează va fi exclus social!

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Justin Pârvu a spus-o acum 11 ani. Va veni vremea, nu prea departe, când toți și toate vor fi controlate electronic. Actele vor fi biometrice. Nu veți mai putea să circulați fără ele. Să nu le acceptați, îndemna marele Duhovnic, alături de colegii săi de generație și viață sfântă, ca Părintele Arsenie Papacioc, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Ioanichie Bălan, Părintele Ioan de la Rarău, Părintele Craciun Opre, ierarhii IPS Bartolomeu Anania, PS Justinian, PS Sebastian și frații români de la Sfântul Munte Athos. Chiar dacă veți fi căutați și în crăpăturile pământului. Și să nu prim­iți nici vac­cinul și nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi. De aceea vă zic – aveți încredere că Dom­nul vă va da put­ere să măr­tur­isiți pen­tru El. Trăim într-o lume anarhică, întreaga clasă polit­ică este vra­j­mașă a lui Hris­tos și slu­ji­toare răului, de aceea numai sim­pla noas­tra vie­țuire, fără sa abdicăm de la prin­cipi­ile noas­tre creștine, este o măr­tur­isire și o muceni­cie de zi cu zi. Ce am trăit noi, chiar închiși în temnițele bolșevice, va fi nimic pe lângă ce veți trăi voi, ne avertiza Duhovnicul Neamului. A scris atunci un Apel profetic și l-a difuzat la nivel național, prin pelerini și fiii săi duhovnicești.

"Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeții. Prin lege, prin ordonanță de guvern, românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-și pună pe pașapoartele, permisele auto și orice alt act personal cipul biometric ce conține amprenta digitală, imaginea facială, și toate datele personale. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al ființei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinții Părinți, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credință. Să nu credeți că putem sluji și lui Dumnezeu și lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiți acest însemn diavolesc care vă răpește ceea ce vă aparține prin moștenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate și originalitate, al fiecărei ființe umane! Trebuie să vă apărați acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiți cu prețul vieții voastre. În zadar câștigați cele ale lumii, dacă vă pierdeți sufletele voastre și ale copiilor voștri, pentru că Sfinții Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”." - din Apelul Părintelui Justin

 

În ciuda boicotului și a batjocurii presei oficiale, un milion de români (1.000.000) au semnat o petiție pentru Referendum pe tema actelor biometrice, la îndemnul vrednicului de pomenire ctitor al Mănăstirii Petru Vodă. Ignorată de trepădușii și agenții străini de România din politica dâmbovițeană. A fost cea mai mare petiție cu semnături olografe de până atunci, din întreaga Istorie a României. A mai fost depășită doar de semnăturile strânse pentru Referendumul pentru Căsătorie. S-a scris atunci o carte, cu opinii pertinente și studii științifice din întreaga lume - Dictatura Biometrică - cipul controlului total. Mulți au râs. Astăzi, râsul nu mai este al lor. Acum, același lucru nu îl mai spunem noi. Redăm un articol scris de Nicholas Cezar în ziarul Național de ieri, fără alte comentarii.

Elitele care au instaurat deja Noua Ordine Mondială pregătesc terenul: cine nu se vaccinează va fi exclus social!

Ce alegi? Vaccinat și cu cip sau proscris? Excluziunea socială este ceea ce-i așteaptă pe oamenii care vor refuza noul vaccin pregătit în laboratoarele Big Pharma și cerut/ comandat de „Elita” globalistă. Noua Ordine Mondială (New World Order - video cu Biden, mai jos) are pârghiile prin care va constrânge populația globului să aleagă vaccinarea obligatorie; în caz contrar, multe drepturi și libertăți cetățenești vor fi restrânse, apoi definitiv anulate! S-a pus „lockdown” pe toată planeta, în primăvară, așa că nu se va împiedica NWO de un cetățean îndărătnic…

Iar eticheta de „pericol social” este pregătită a fi lipită de „fruntea” oricui refuză vaccinul anti-Covid. De fapt, la cum decurg lucrurile, mai degrabă vaccin anti-TOT.

Pentru început, scriu americanii, se vor impune o serie de reguli privind accesul la evenimentele publice, fie ele spectacole de teatru, balet, concerte sau întreceri sportive. Aici, în acest sector, fiecare organizator va permite să intre doar spectatorii care fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2! Poate pare de necrezut, dar deja s-a anunțat în State că măsura va intra în vigoare imediat ce restricțiile impuse de autorități din cauza Covid-19 vor fi ridicate. Evident, și după ce vaccinul „minune” va fi disponibil pentru populație.

Chiar dacă accesul se va face un pic mai dificil, fiindcă organizatorii plănuiesc să verifice fiecare persoană în parte, va fi întocmită o listă de verificare a celor care și-au achiziționat bilet. Iar datele vor fi încărcate și stocate inclusiv pe telefoanele mobile – la poarta de acces, fiecare american va prezenta dovada că s-a vaccinat sau că are un test negativ pentru Covid-19, dar nu mai vechi de 72 de ore, atenție!

Planul NOW va utiliza trei componente separate, inclusiv o aplicație de ticketing, dar și firme care oferă informații despre sănătate, precum CLEAR Health Pass, sau distribuitori de testare/ vaccinare (Labcorp ori CVS Minute Clinic). Se dau asigurări, însă, că niciuna dintre acestea nu va stoca și nu va accesa înregistrările medicale ale cetățenilor.

După ce își face vaccinul, persoana în cauză are obligația să ia legătura cu firmele astea (CLEAR Health Pass, IBM Digital Health Pass etc) și să solicite accesul în baza de date (aplicația Ticketmaster). Cine nu face asta, adio intrare pe stadioane, în săli de teatre, la cinematografe samd.

Dar asta nu e tot! Restricțiile nu se opresc aici, la spectacole și evenimente sportive. Planul este de a interzice și alte drepturi, cum ar fi tichetele de masă sau chiar accesul la instituții  publice. Ca să nu mai vorbim despre admiterea în școli și universități, ce pe viitor va fi permisă doar celor care fac dovada vaccinării obligatorii! Cam cum este în China, unde „vaccinul” e înlocuit de un scor; cine nu îndeplinește un anumit „scoring”, nu are parte de toate „facilitățile” oferite de stat – locuință, educație, ajutor social etc. (Național)

CLEAR is poised to lead the multibillion-dollar biometric screening race for the coronavirus

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Orizont 13.11.2020 20:00
  D-le V. Roncea, Va multumim !
 • Mirror 13.11.2020 22:41
  Domnule V. Roncea, este indubitabil că ne îndreptăm către cele prezise de Părintele Justin, dar la ce bun trebuia să folosiți titluri care induce panică? Ori credeți că toți suntem destul de înduhovniciți...?! Nu era suficientă psihoza covid promovată în massa-media, acum veniți și d-voastră cu știri de parcă -gata vine Sfârșitul! Era suficient să evidențiați în articole evenimentele din lume fără însă să ne proiectați într-un mod alarmist viitorul, căci acesta e în mâna lui Dumnezeu. Deci, cum spuneam, prezentați-ne evenimentele, proorociile fără titluri de genul ”Azi s-a împlinit proorocia...!” și din acestea fiecare să facă singur legăturile și să înțeleagă mersul vremurilor, Proorociile sunt în curs de desfășurare... Nu s-a împlinit nimic! Slavă Domnului...! Că la noi nici măcar pârlitul ăla de card de sanătate nu prea e funcțional., deci să lasăm celelalte. Este așadar încă vreme de mântuire. Să nu-l risipim! Doamne ajută!
 • Orizont 13.11.2020 23:48
  De ce credeti ca Iohann ,PNL-ul si USR-ul sunt ahtiati sa fie "alegeri" parlamentare in decembrie ?
 • coategoale 14.01.2023 20:04
  Puisorii sant de multe feluri, unii mai iuti, altii mai slabi sau bolnaviciosi.
  Dar toti puisorii fi-vor primiti sub buna si mareata aripa a unei closti mamoase. Acolo ei sant linistiti si fericiti, indiferent de starea lor. Au hrana buna, au apa si soarele curat, au adapostul de vreme rea, au dreapta invatatura care sa ii imbarbateze si sa devina closti vrednice la randul lor. De cand sfant Parintele Iustin s-a urcat la ceruri, oare cum ne mai simtim noi, puisorii. Mai este vre-o neaosa aripa ca a dansului intinsa cu timp si fara timp peste puisori. Care ziceti ca mai este azi moralul puisorilor mai dezghetati, vazind puisorii rataciti si razletiti de boli la invataturi intortochiate. Hristos este aproape de puisori numai cand acestia primesc si daruie iubire de puisori, asa dupa cum stie fiecare.
 • Orizont 14.11.2020 00:08
  Un material important despre IMINENTA unor atacuri teroriste cu Valize Nucleare in SUA din cauza realegerii lui Donald Trump ... Cabala trece la planul B :

  https://youtu.be/3ouVCR_2w9Y
  November Suitcase Nukes - No Joke 11/13/2020

  "Voting software whistleblowers come forward". Has there been a glitch in the election software stealing 38 Million votes? More and more evidence is revealed that this election was stolen.
  According to the Prophecies, there is still a big chance that the suitcase nukes will be set off in November.
 • Orizont 14.11.2020 00:28
  https://orthodoxethos.com/post/elder-ephraim-of-arizona-appeared-and-calls-us-to-repentance
 • INJECTIA FINALA 07.02.2022 09:46
  EI vor sa ne ucida !
  Suntem in legitima aparare !

  Stapanii lumii si'au soptit in barba:
  Schimba'vom rostul lumii si'a ei soarta
  Viermii nerozi distrug si polueaza
  Le'om aplica o lectie de groaza

  Sunt mult prea multi, ne murdaresc planeta
  Chiar daca s'ar plimba cu trotineta
  Afirma, sus si tare, ca Dumnezeul lor
  L'a'ncoronat pe om rege'al fapturilor

  Nici vorba ! E inutil tot omul
  Mai valoros este chiar pomul
  Sta supus in pamant, da roade
  Omul naste copii, consuma, roade

  Oroare ni'i Copilul, absurda aratare
  Prin vaxx si prin testare
  Vom stinge viata lumii
  Fi'vom mai cruzi ca hunii

  Innegurand vazduhul, tepusele letale
  Vor gauri toti viermii care ne stau in cale
  Vom nimici un maxim, iar restul s'o sapune
  Deveniti animale de jug pe pasune

  Elita sa traiasca, ca ea nu polueaza
  Doar lasa peste tot draceasca cacareaza
  Dar intr'o zi, toti robii ajunsi la disperare
  Dreptate isi vor face.Legitima aparare !
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

 10. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan