Primarul vaccinat și vaccinist al New York-ului, Eric Adams, are Covid deși are trei doze „anti-Covid” în el

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul orașului New York, vaccinistul Eric Adams, a fost testat pozitiv duminică la noul coronavirus, a anunțat un purtător de cuvânt, devenind unul dintre oficialii care au contractat coronavirus după ce au participat la cina anuală Gridiron Club de la Washington, informează Știri pe Surse. El a anunțat într-un tweet că are Covid, dar că simptomele sunt minime, „mulțumită” faptului că este vaccinat și rapelat, stârnind ironiile nevaccinaților, care i-au răspuns prompt că starea în care se află e dovada că „vaccinul” Covid nu l-a protejat de Covid, în ciuda propagandei mincinoase. Potrivit contului de Twitter al lui Adams, primarul New York-ului era un vaccinist convins, neprecupețind nici o ocazie să îndemne lumea la vaccinare. Inclusiv minorii, bătrânii, membrii comunităților defavorizate și persoanele cu o sănătate precară. El a implementat vaccinarea obligatorie și certificatul de vaccinare Covid ca instrument de condiționare a libertății și a accesului la locul de muncă în orașul pe care îl conduce.

Totodată, sub conducerea lui, Primăria New York a inițiat acum două luni concedierea a 4.000 de angajați municipali care au refuzat să se vaccineze cu serurile experimentale Covid, printre ei aflându-se polițiști, pompieri și profesori, după cum a relatat ActiveNews la acea dată. Măcar ei nu au probleme cu cea mai frecventă reacție adversă a vaccinurilor anti-Covid, îmbolnăvirea de Covid, așa cum are primarul vaccinist al orașului. 

Eric Adams, în vârstă de 61 de ani, își va anula toate evenimentele publice pentru restul săptămânii și va începe imediat să ia medicamentele antivirale, timp în care își va exercita o parte din atribuții prin telemuncă, a anunțat purtătorul său de cuvânt, Fabien Levy, într-un comunicat.

Adams și-a sărbătorit duminică primele 100 de zile la conducerea celui mai populat oraș din Statele Unite, cândva epicentrul epidemiei de coronavirus din SUA, iar acum un oraș-model la vaccinarea cu serurile experimentale Covid. Primarul vaccinist s-a aflat la Washington weekend-ul trecut pentru a participa la o serie de întrevederi și la cina anuală a Gridiron Club, o societate de „caritate” care oferă burse, printre altele, jurnaliștilor în devenire.

Despre acest eveniment, la care a participat elita politică și media din Washington, se consideră că a fost un „super-spreader event”, ducând la o explozie de cazuri de COVID-19 în rândul oficialilor de rang înalt și a politicienilor. Printre aceștia, se numără și procurorul general al SUA, Merrick Garland, și congresmenii democrați Adam Schiff și Joaquin Castro. 

În total, 67 de persoane care au participat la eveniment au fost testate pozitiv la noul coronavirus, a informat duminică Washington Post. 

Notabilități în mare parte vaccinate și rapelate, cărora nu Covid-ul le-a pus capac, ci propria habotnicie față de injectarea cu serurile experimentale Covid.

Cum ar fi președinta Camerei Reprezentanților a SUA, democrata Nancy Pelosi, în vârstă de 82 de ani, testată pozitiv la noul coronavirus în ciuda (sau „datoriră”?) celor 3 doze de ser anti-Covid cu care era injectată. Ea este asimptomatică și nu a fost prezentă la eveniment, a dat asigurări un purtător de cuvânt.

Despre președintele în exercițiu, Joe Biden, care va împlini în curând 80 de ani, ni se spune că nu a participat la acest eveniment și nu este considerat caz contact ba, mai mult, este „vaccinat” cu 4 doze, depășind-o chiar și pe triplu-vaccinata Nancy Pelosi. Dar ce ne facem cu faptul că cei doi și-au atins mâinile în timpul unei ceremonii desfășurate cu doar o zi înainte ca Pelosi să fie confirmată cu Covid? Joe Biden va trebui să-și elucideze problemele de contact/necontact și să nu uite să se testeze ca să vadă cum iese. Asta, bineînțeles, dacă-l mai ajută memoria.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”